Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.438 příspěvků, z toho 128438 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 8. srpna 2007 ve 13:37® Petas
Petas

Mám problém:-(( . Ztroskotala zahraniční výprava:-( za rybami a tak hledám náhradní řešení. Poraďte někdo lokalitu menší přehrady, pískovny, větší řeky s přímím ubytováním. Oblast nejlépe jižní Čechy, ale v podstatě je mi to fuk, když bude hezké prostředí a pravděpodobnost úlovku. Mám celosvaz MP ČRS. Ubytování co nejblíže u vody. „Nechce se mi na chalupu a jezdit za rybami:-'“.

Středa 8. srpna 2007 ve 13:24® 1esliacanova

HaD> Nazdar.Skus opravit text v NAS TIP NA SPECIALNI AKCI. Urcite si to vsimnes.pivo

Středa 8. srpna 2007 ve 12:49® jiris
jiris

HaD / respektuji. Sem se lek, ze by si zmenil pristup k prutum :-D Ja myslel, ze jsem ten nalepkovej tubus u tebe videl :-)

Středa 8. srpna 2007 ve 12:39® HaD
HaD

jiris> kdyby bylo jen na mě, tak to klidně řeknu. Ale vzhledem k tomu, že nás je pět a dali jsme si na to ruku a dohodli se, že o tom zkrátka s nikým mluvit nebudeme, tak tu dohodu ctím. Leckdo na dohody sere, ale já je ctím. Tak to prosím respektuj. Díky.

Držák není můj, ale Vaška Lišky (Agentura FOX) :-)

Středa 8. srpna 2007 v 11:49® jiris
jiris

HaD – k drzaku, to se u tebe jen tak nevidi, ze by ses začal starat o proutky :-P

Středa 8. srpna 2007 v 11:48® jiris
jiris

HaD – dle me je to to sami, stejne nehrozi, ze bych tam jel (sumci). Strach mas uplne z neceho jinyho… :-) regulus, sethy – včera 2 zabery ani jedna ryba na brehu, lovili prcci (tak ryby do metru, parkrat i tak 2–3 m vedle me, stejne jako jeden zaber) a pred 12 začali lovit ryby, ktery sem na te vode jeste videt ani slyset nevidel :-D Nebyly to klasicky pukance (to od tech malych jo) ale hazeni pytlu do vody.

regulus – jasne, ze te vemu na nejakej shit flek :-D

Středa 8. srpna 2007 v 11:12® LojzaRybka
LojzaRybka

cormaxx> na koupání to tam neni,vláčel jsem na chomutovský straně,protože na straně od žetce to bylo ještě hustější,záběr jsem měl jen jeden,štíhle který vtom asi nechtělo bejt,nedivim se:-D a potom jsem vtěch sra… něco zapřáhnul asi za hřbet,ale po kousku se to viplo.Pokud tam pojedeš tak bych skusil asi přítok,jinak to bude zelený asi všude:-((

Středa 8. srpna 2007 v 9:20® HaD
HaD

malý tip na držák prutů

foto/diskuze/vseobecna/2007/th-img13354.jpg
Úterý 7. srpna 2007 ve 21:03® regulus
regulus

jiris> no stejně nevěřím, že byste mě zatáhli na TOP flek.:-)) :-)) :-))

Úterý 7. srpna 2007 ve 20:59® HaD
HaD

jiris> ale jaký fleky? Ty na sumce? No jasně že neřekl. To má ovšem logiku. Ale flek s šedesátkou tlouštěm nebo osmdesátkou parmou? Takovejch si najdu desítky. Ale na žádném nebude křišťálová voda, kde bych si je luxusně vyfotil nebo nafilmoval. A rozhodně za nima nebudou cestovat lidi 1000 km. Bláznů, jako jsem já, nebo Sander je jak šafránu. Takže nemíchejme hrušky a jablka. Apropo např. top fleky na parmy jsem Ti prozradil už před lety a nabídl, že můžeš přijet, chodit na ně, bydlet u mě… Stejně tak sem to nabídl ospreyovi, kterej to s úspěchem využil, a stejně tak sanderovi, pokud se nepletu a dalším…

Úterý 7. srpna 2007 ve 20:32® jiris
jiris

regulus / smejde, noc nic nase misto s sethym Ti nadale zustane utajeno =-| :-)) Zitra ti pošlu fotku sumejše vyrazim, zdarek :-1

Úterý 7. srpna 2007 ve 20:10® regulus
regulus

jiris> HaD asi věděl proč. :-D :-D :-D

Úterý 7. srpna 2007 v 19:56® jiris
jiris

sethy parada, proc ses neozval wole

HaD – ty se Sanderovi divis? Proc prosim Te? Dyt mi si taky nerekl tvoje fleky, a to se zname trošku dyl ne :-)

Úterý 7. srpna 2007 v 18:01® cormaxx
cormaxx

LojzaRybka: ty krá*o:-(( já tam chtěl za 10 dní jet na fišle+opalovač­ka+koupání:-D …hmm tak snad alespoň nějaký rybky budou zobat9-) Chytal jsi tam?

Úterý 7. srpna 2007 v 16:07® LojzaRybka
LojzaRybka

tak tohle jsou dnešní Nechranice,co vy na to?Tento příspěvek byl 7.8.2007 ve 21:14 editován administrátorem toulovec

Úterý 7. srpna 2007 v 16:06® HaD
HaD

Sander> uvozovky u slova Tvoje, měly svůj význam. OK, tak pak dej echo.

Úterý 7. srpna 2007 v 16:06® LojzaRybka
LojzaRybka
:-((
foto/diskuze/vseobecna/2007/th-img13348.jpgfoto/diskuze/vseobecna/2007/th-img13349.jpgfoto/diskuze/vseobecna/2007/th-img13350.jpg
Úterý 7. srpna 2007 v 15:59® Sander
Sander

HaD > malinko jsi to překroutil, moje voda to není, jen jsem u ní vyrůstal. Nechtěl jsem aby to vypadalo tak, že patříš mezi ty vlezprdelky, i když v tomhle případě není o co stát. Tyhle ryby jentak nezaberou, jentak je nevytáhneš a ani vyfotit je nelze, jsou v 1.5m hloubky. Těch 70km by jsi jel jen pro potěchu oka, nic hmotného by jsi si nepřivezl, fota nevyjímaje.

V těchhle parných dnech voda získala opět letní zákal, až budou noci studené a voda se vyčistí, tak pokud Tvůj zájem stále trvá, napíšu a vemeš si pořádné polarizačky. Prut můžeš taky, ale bude to o běžných rybách.

Úterý 7. srpna 2007 v 15:43® HaD
HaD

Sander> nehledě na to, že zhruba vím o jaké úseky se jedná, ale tak nějak ctím, že je to „Tvoje“ voda a nechtěl sem tam lézt sám abych se pak mohl chlubit…

Úterý 7. srpna 2007 v 15:36® HaD
HaD

Sander> chováš jako bych takovej byl a měl si pro to pádný důvod. Ale už to neřešme. Už tam tak nějak ani nechci…

Úterý 7. srpna 2007 v 15:10® Sander
Sander

Prutos > jakto?

Úterý 7. srpna 2007 v 15:06® Prutos
Prutos

Sander> Tak to pak ovšem nemůžeš mít rád ani mě…:-|

Úterý 7. srpna 2007 ve 14:31® Sander
Sander

Kazan > plotice, cejnek, proudník, ouklej…no prostě běžná běloba, která občas dokáže ztížit život :-D

Fugas > díky vydro, potěšil :o)

Úterý 7. srpna 2007 ve 14:29® Sander
Sander

HaD > má to jeden logický důvod – nemám rád rybáře typu Vem mě tam, a já se pak pochlubím se snadno nabytým úlovkem. Ty takovej doufám nejsi, tak si to nepokaž.

Úterý 7. srpna 2007 v 11:50® HaD
HaD

Sander> Ok. Na mníky ne, na parmy a tlouště ne… Nu dobrá, smířím se s tím.

Úterý 7. srpna 2007 v 9:44® Kazan

>Sander: prosím tě kteráže to rybka si vysloužila přezdívku ,,prcanice,,? :-D

Úterý 7. srpna 2007 v 8:50® sethy
sethy

jiris: uz zase kousou sumici. vcera jsem tam byl od 20:30 do 22:00 a 2 mimina kolem 70–80 a sticka 70.vse na urovni 2 metry od zidle ke brehu tak 15 metru po proudu. ale lovili aj u me az sem se kurna lekl :-O pak uz byla takova tma ze sem byl posr…az za usima tak jsem to zabalil(presun do mesta a bolen 65). ted budu do patku pryc ale urcite tam zajed (sak ty vis kam):-D myslim ze kdybych vydrzel dyl prisli by i vetsi

Úterý 7. srpna 2007 v 8:33@ ???

Děkuji všem za snahu a přeji pořádné úlovky.

Úterý 7. srpna 2007 v 8:18® Fugas

Sandere Sandere, já snad přestanu chodit na internet abych na tohle nemusel koukat… Jinak gratuluju! Nádherná ryba.

Úterý 7. srpna 2007 v 5:38® Sander
Sander

HaD > nech to být. Tohle místo si fakt nechám pro sebe, i když mě tam asi velký úlovek nečeká.