Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 8. srpna 2007 ve 13:24® 1esliacanova

HaD> Nazdar.Skus opravit text v NAS TIP NA SPECIALNI AKCI. Urcite si to vsimnes.pivo

Středa 8. srpna 2007 ve 12:49® jiris
jiris

HaD / respektuji. Sem se lek, ze by si zmenil pristup k prutum :-D Ja myslel, ze jsem ten nalepkovej tubus u tebe videl :-)

Středa 8. srpna 2007 ve 12:39® HaD
HaD

jiris> kdyby bylo jen na mě, tak to klidně řeknu. Ale vzhledem k tomu, že nás je pět a dali jsme si na to ruku a dohodli se, že o tom zkrátka s nikým mluvit nebudeme, tak tu dohodu ctím. Leckdo na dohody sere, ale já je ctím. Tak to prosím respektuj. Díky.

Držák není můj, ale Vaška Lišky (Agentura FOX) :-)

Středa 8. srpna 2007 v 11:49® jiris
jiris

HaD – k drzaku, to se u tebe jen tak nevidi, ze by ses začal starat o proutky :-P

Středa 8. srpna 2007 v 11:48® jiris
jiris

HaD – dle me je to to sami, stejne nehrozi, ze bych tam jel (sumci). Strach mas uplne z neceho jinyho… :-) regulus, sethy – včera 2 zabery ani jedna ryba na brehu, lovili prcci (tak ryby do metru, parkrat i tak 2–3 m vedle me, stejne jako jeden zaber) a pred 12 začali lovit ryby, ktery sem na te vode jeste videt ani slyset nevidel :-D Nebyly to klasicky pukance (to od tech malych jo) ale hazeni pytlu do vody.

regulus – jasne, ze te vemu na nejakej shit flek :-D

Středa 8. srpna 2007 v 11:12® LojzaRybka
LojzaRybka

cormaxx> na koupání to tam neni,vláčel jsem na chomutovský straně,protože na straně od žetce to bylo ještě hustější,záběr jsem měl jen jeden,štíhle který vtom asi nechtělo bejt,nedivim se:-D a potom jsem vtěch sra… něco zapřáhnul asi za hřbet,ale po kousku se to viplo.Pokud tam pojedeš tak bych skusil asi přítok,jinak to bude zelený asi všude:-((

Středa 8. srpna 2007 v 9:20® HaD
HaD

malý tip na držák prutů

foto/diskuze/vseobecna/2007/th-img13354.jpg
Úterý 7. srpna 2007 ve 21:03® regulus
regulus

jiris> no stejně nevěřím, že byste mě zatáhli na TOP flek.:-)) :-)) :-))

Úterý 7. srpna 2007 ve 20:59® HaD
HaD

jiris> ale jaký fleky? Ty na sumce? No jasně že neřekl. To má ovšem logiku. Ale flek s šedesátkou tlouštěm nebo osmdesátkou parmou? Takovejch si najdu desítky. Ale na žádném nebude křišťálová voda, kde bych si je luxusně vyfotil nebo nafilmoval. A rozhodně za nima nebudou cestovat lidi 1000 km. Bláznů, jako jsem já, nebo Sander je jak šafránu. Takže nemíchejme hrušky a jablka. Apropo např. top fleky na parmy jsem Ti prozradil už před lety a nabídl, že můžeš přijet, chodit na ně, bydlet u mě… Stejně tak sem to nabídl ospreyovi, kterej to s úspěchem využil, a stejně tak sanderovi, pokud se nepletu a dalším…

Úterý 7. srpna 2007 ve 20:32® jiris
jiris

regulus / smejde, noc nic nase misto s sethym Ti nadale zustane utajeno =-| :-)) Zitra ti pošlu fotku sumejše vyrazim, zdarek :-1

Úterý 7. srpna 2007 ve 20:10® regulus
regulus

jiris> HaD asi věděl proč. :-D :-D :-D

Úterý 7. srpna 2007 v 19:56® jiris
jiris

sethy parada, proc ses neozval wole

HaD – ty se Sanderovi divis? Proc prosim Te? Dyt mi si taky nerekl tvoje fleky, a to se zname trošku dyl ne :-)

Úterý 7. srpna 2007 v 18:01® cormaxx
cormaxx

LojzaRybka: ty krá*o:-(( já tam chtěl za 10 dní jet na fišle+opalovač­ka+koupání:-D …hmm tak snad alespoň nějaký rybky budou zobat9-) Chytal jsi tam?

Úterý 7. srpna 2007 v 16:07® LojzaRybka
LojzaRybka

tak tohle jsou dnešní Nechranice,co vy na to?Tento příspěvek byl 7.8.2007 ve 21:14 editován administrátorem toulovec

Úterý 7. srpna 2007 v 16:06® HaD
HaD

Sander> uvozovky u slova Tvoje, měly svůj význam. OK, tak pak dej echo.

Úterý 7. srpna 2007 v 16:06® LojzaRybka
LojzaRybka
:-((
foto/diskuze/vseobecna/2007/th-img13348.jpgfoto/diskuze/vseobecna/2007/th-img13349.jpgfoto/diskuze/vseobecna/2007/th-img13350.jpg
Úterý 7. srpna 2007 v 15:59® Sander
Sander

HaD > malinko jsi to překroutil, moje voda to není, jen jsem u ní vyrůstal. Nechtěl jsem aby to vypadalo tak, že patříš mezi ty vlezprdelky, i když v tomhle případě není o co stát. Tyhle ryby jentak nezaberou, jentak je nevytáhneš a ani vyfotit je nelze, jsou v 1.5m hloubky. Těch 70km by jsi jel jen pro potěchu oka, nic hmotného by jsi si nepřivezl, fota nevyjímaje.

V těchhle parných dnech voda získala opět letní zákal, až budou noci studené a voda se vyčistí, tak pokud Tvůj zájem stále trvá, napíšu a vemeš si pořádné polarizačky. Prut můžeš taky, ale bude to o běžných rybách.

Úterý 7. srpna 2007 v 15:43® HaD
HaD

Sander> nehledě na to, že zhruba vím o jaké úseky se jedná, ale tak nějak ctím, že je to „Tvoje“ voda a nechtěl sem tam lézt sám abych se pak mohl chlubit…

Úterý 7. srpna 2007 v 15:36® HaD
HaD

Sander> chováš jako bych takovej byl a měl si pro to pádný důvod. Ale už to neřešme. Už tam tak nějak ani nechci…

Úterý 7. srpna 2007 v 15:10® Sander
Sander

Prutos > jakto?

Úterý 7. srpna 2007 v 15:06® Prutos
Prutos

Sander> Tak to pak ovšem nemůžeš mít rád ani mě…:-|

Úterý 7. srpna 2007 ve 14:31® Sander
Sander

Kazan > plotice, cejnek, proudník, ouklej…no prostě běžná běloba, která občas dokáže ztížit život :-D

Fugas > díky vydro, potěšil :o)

Úterý 7. srpna 2007 ve 14:29® Sander
Sander

HaD > má to jeden logický důvod – nemám rád rybáře typu Vem mě tam, a já se pak pochlubím se snadno nabytým úlovkem. Ty takovej doufám nejsi, tak si to nepokaž.

Úterý 7. srpna 2007 v 11:50® HaD
HaD

Sander> Ok. Na mníky ne, na parmy a tlouště ne… Nu dobrá, smířím se s tím.

Úterý 7. srpna 2007 v 9:44® Kazan

>Sander: prosím tě kteráže to rybka si vysloužila přezdívku ,,prcanice,,? :-D

Úterý 7. srpna 2007 v 8:50® sethy
sethy

jiris: uz zase kousou sumici. vcera jsem tam byl od 20:30 do 22:00 a 2 mimina kolem 70–80 a sticka 70.vse na urovni 2 metry od zidle ke brehu tak 15 metru po proudu. ale lovili aj u me az sem se kurna lekl :-O pak uz byla takova tma ze sem byl posr…az za usima tak jsem to zabalil(presun do mesta a bolen 65). ted budu do patku pryc ale urcite tam zajed (sak ty vis kam):-D myslim ze kdybych vydrzel dyl prisli by i vetsi

Úterý 7. srpna 2007 v 8:33@ ???

Děkuji všem za snahu a přeji pořádné úlovky.

Úterý 7. srpna 2007 v 8:18® Fugas

Sandere Sandere, já snad přestanu chodit na internet abych na tohle nemusel koukat… Jinak gratuluju! Nádherná ryba.

Úterý 7. srpna 2007 v 5:38® Sander
Sander

HaD > nech to být. Tohle místo si fakt nechám pro sebe, i když mě tam asi velký úlovek nečeká.

Úterý 7. srpna 2007 v 0:11® HaD
HaD

Sander> hele chceš mě nas..t? Jako myslíš, že když bys mě na takový místo vzal, tak mi nebudeš důvěřovat, že si to nechám pro sebe? Jestli si tohle fakt myslíš, tak mám fakt dost zásadní důvod bejt uraženej.