Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 26. července 2007 ve 21:53® Tomash
Tomash

Scanix : Bacha na pedofily! :-D

Čtvrtek 26. července 2007 ve 14:43® Sander
Sander

Fugas> tak to se bohužel pleteš :-(( Jaro šlo, ale léto je zatím tragédie. Ryb sice stále průměrně, ale nic velkého. Třeba se to zítra na Orlasu změní, jedeme na noc na sumára :-D

hecht > také jsem měl dobrej švih :-) Ale dělat si problémy kvůli takovým kryplům nemám zapotřebí. Několikrát jsem je vyhnal ze pstruhovky, ale jsou tak drzí, že během dne se tam otočili ještě 3×. Na to zde mají být kompetentní orgány, o tom pytlačení se ví už od loňského léta, a mají ho nasvědomí furt ta samá hovada!…

Čtvrtek 26. července 2007 v 9:41® HaD
HaD

joba: pěknej, ale co to pozadí!!! příště ne před auem!

Čtvrtek 26. července 2007 v 8:35® Fugas

Sander: no mě připadá, že jsi na tom s rybama víc než dobře!

Čtvrtek 26. července 2007 v 0:31® hecht
hecht

Sander> S tou četností docházek k vodě Ti to závidím No ale už snad konečně v srpnu ukončím naši stavbu a potom se zase šupinky třeste :-)

Čtvrtek 26. července 2007 v 0:26® hecht
hecht

Sander> Tady by snad pomohlo jenom kamenem do hlavy.Jo pokud bys potřeboval, tak dřív jsem házel docela obstojně do dálky :-) Krikeťák vyměním v tomto případě za šutr docela rád !!!

Čtvrtek 26. července 2007 v 0:03® Tomash
Tomash

cormaxx> Podzim ti to vynahradí, tihle velcí ztracení okouni dokážou lovce pěkně vydeptat. Loni jsem myslím dvakrát nebo třikrát jel po ztracení velkýho bachráče hned domů. Je to o štěstí :-93;

Středa 25. července 2007 ve 23:51® cormaxx
cormaxx

Tomash: já asi našel ,,zlatou žílu" na větší takže doufam že ještě nějakýho přes 40 ještě letos dostanu9-) na zahájení tam klukovi vedle mě utek jeden pěknej přímo u podběráku,ti­povali sme ho skoro k 50:-) ale tu krásu tý ryby snad nezapomenu,škoda jen že se ztratil v hlubinách:-(

Středa 25. července 2007 ve 20:10® HaD
HaD

Scanix> zřejmě porušená tabulka v dtb a už je opravená

Středa 25. července 2007 v 19:32® HaD
HaD

Raf: tak to mám velkou radost! DVD se tedy líbila. Sumčí instruktáž přínosná?

Středa 25. července 2007 v 19:16® hajan

Tomash> maximálně:-D

Středa 25. července 2007 v 18:31® Tomash
Tomash

all> Změřil jsem si prostředník a má 1,9mm, takže toulovcovi se nedá věřit :-D toulovec> A já mu věřil! :-x BTW : Jen tak pro sichr odhadni velikost toho „83cm hada“, tipuju 45cm :-)

Středa 25. července 2007 v 15:43® skwor
skwor

Vaclav: (Z lovu) Parádní bolen, gratulace.

Středa 25. července 2007 v 15:06® Sander
Sander

Hecht > a jeden z mnoha důvodů, proč je zdejší řeka stále stejně v prdeli je to, že si zdejší maqoři dovolí jít s živou rybkou i do CHRO (soutok ve městě) – dnes mi poslal bratránek sms, že si tam klucí vesele mydlí štiky a potočáky. Na mostě projde denně milion lidí, každej na ně kouká, ale pytláci dělají ostudu svazu dál… Ale už to neřeším, nemá to smysl.

Středa 25. července 2007 ve 14:34® Sander
Sander

Hecht > místní řeka je na tom bohužel pořád stejně, ale já přestávám být líný zajet níže na kole, a navíc mám velkou podporu v kolegovi, který mě dost často vozí autem a na moto. S rybama začíná a solidně ho to chytlo. No přijdu z práce, zapnu pc a už tam mám na icq dotaz: Tak kam pojedem dneska na fišky? :-D :-D

Středa 25. července 2007 ve 14:28® Sander
Sander

Fugas > k jakým úlovkům gratuluješ?:-) Tohle léto je fakt nahovno, méně času a zažívám nějaké ne moc bujné období. Podzim snad bude lepší a nějaká fiška se povede.

Středa 25. července 2007 ve 14:03® skwor
skwor

toulovec> Těch 38cm by sedělo…

Středa 25. července 2007 ve 13:54® Chose
Chose

hecht-já sem chytal v přístavu na plavačku na potvory z moře vytažený,respektive na jejich maso.Jeden Ital mi ukazoval,že čím hlouběji tím větší ryby budu chytat,ale u dna sem chytal jen kraby:-)

Středa 25. července 2007 ve 13:45® Scanix
Scanix

HAD: Objevuje se mi chyba „CHYBA #1034: Incorrect key file for table ‚session‘; try to repair it“, netusis, co s tim, je snad nejak pokazeny cookie, nelze se mi ani odhlasit :-((

Upresneni: CHYBA #1034: Incorrect key file for table ‚session‘; try to repair it

Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /data/web/vir­tuals/chytej.cz/www/in­cludes/config/sql­.php:29) in /data/web/vir­tuals/chytej.cz/www/in­cludes/diskuze/for­mular.php on line 48

Středa 25. července 2007 ve 13:32® toulovec
toulovec

schválně jsem to zkoušel na bolenech jestli nekecám

• candyman1 – bolen 88cm
  • prst 3 mm, ryba 13,5 cm

3×6,6=19.8cm prst, ryba 13,5×6,6=89,1 – což je 1 cm rozdíl, což jde :-)

• cercer 1 – bolen 84 cm
  • prst 3 mm, ryba 12,7 mm

3×6,6=19,8 prst, ryba 12,7×6,6=83,82 cm , což je 2 mm což taky jde :-D

• had, bolen 84 cm

prst 3,5 mm, ryba 14,7 cm

3,5×5,7=19,95 prst, 14,7×5,7=83,79

víc jich počítat nebudu, myslím že tento důkaz stačí

Středa 25. července 2007 ve 13:07® toulovec
toulovec

skwor> Tomash> to já tomu vokounovi v trofejích nevěřím ani za mák. Na to máte jednoduchou pomůcku, na fotce ryby je vždycky vidět prst lovce. Prostředníček a ukazováček jsou poměrně stejně široký a to okolo 2 cm +/- 1 mm, (hubeňoury nepočítám). Tomash i defO jsou poměrně statní jedinci, takže předpokládám, že mají prst u nehtu přesně 2 cm tlustý- Tome prosím přeměř to tak tedy nejdřív tomashův okoun: na monitoru prst 5mm, ryba 11 cm z toho mi vychází nějakých 44 cm, takže těch 48 co píše tomash beru jako naprosto důvěryhodných, neb ryba je focena prohnutá, horní část ploutve kterou jsem měřil je ukousnutá a je to foceno maličko z úhlu. na monitoru defO prst 9 mm, ryba 17 cm z toho mi vychází nějakých 38 cm. Toufnu si tvrdit, že tento okoun 40cm nemá a že defO si nevidí na špičku nosu!!!!!!!!

Středa 25. července 2007 ve 12:27® Robur
Robur

ty snad žárlíš:-D :-D :-D

Středa 25. července 2007 ve 12:10® regulus
regulus

Robur> ty hledáš rybářku, bo co????:-D :-D :-D

Středa 25. července 2007 v 10:46® Fugas

Sander: gratuluju k úlovkům! Ale jinak je to teda pěkná provokace=-|;-)

Středa 25. července 2007 v 9:10® Robur
Robur

když už jsem měl ten dobrej nápad s tím „posunutím srazu“, tak se pokusím ještě o jednu inovaci. Nešlo by udělt další rubriku jako seznamka, členěnou např. na regiony. Lépe by se pak hledali rybáři a rybářky co se chtějí družit a nebude to zapadat do hlubin v rámci diskusí či fór.:-O To su ale hlava.

Středa 25. července 2007 v 7:30® Shrek
Shrek

hecht> vem si vláčku,nebo mušák,malý rotačky,strea­mery......na pobřeží je dost makrel.

Středa 25. července 2007 v 7:13® HaD
HaD

hecht> v každém moři jsou ryby a pokud Ti to rodina skousne, neváhej ;-)

Středa 25. července 2007 v 0:53® hecht
hecht

Sander>No tak koukám že už se přece jen ta řeka dostala z těch sra… :-) Tento příspěvek sem 25.7.2007 ve 21:20 přesunul z diskuze ''Z lovu'' administrátor BoBo-Falknow

Středa 25. července 2007 v 0:44® hecht
hecht

V pátek jedeme do severní Itálie – Lignano.Máte nějaké zkušenosti s tamním mořem? Má cenu si tam brát prut?

Středa 25. července 2007 v 0:00® cercer
cercer

teda…mohl bych to napsat i klidně ještě jednou…:-D