Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 4. července 2007 ve 13:48® regulus
-
Andrea> no jak bych to napsal, je to tak trochu poplatný první republice a tehdejšímu způsobu stravování. Není to klasická kuchařka, kde máš na straně xxx recept yyy, je to dopodrobna propracovaný návod jak ryby připravovat. Skoro bych řekl, že si k té knížce člověk musí tak na 2 hodiny sednout, než pochopí jak je myšlená. Vše je tam dopodrobna popsaný, ale jen jednou, u jednotlivých receptů je na ten popis odkaz. Navíc to taky chce kus kuchařskýho citu. Rozhodně to není tak, že hodím na pánev kus másla, fláknu tam rybu, posypu ji kořením a nějakou dobu ji dělám. Myslím si, že pro člověka, který rád v kuchyni experimentuje a nevaří stylem rychle, rychle, ať už to mám za sebou je tako knížka vynikající. Já osobně ji považuji za naprostý skvost byť ryby nejím.
- Středa 4. července 2007 ve 12:50® DJ KATYL
-
tady jsou další a poslední kousky. Tam je moc výběr, tak sem vybíral jen ty nejzajímavější.
- Středa 4. července 2007 ve 12:48® DJ KATYL
-
potřebuju lidi vaše zkušenosti s těmito barvami. Vše je od výrobce RAPALA. Mám v plánu si 2 ks koupit, možná i 3, ale nevím pro jaké se rozhodnout. Díky
- Středa 4. července 2007 ve 12:22@ ???
-
Potřeboval bych, prosím poradit. Občas chodím na Tloušťe, ale vždycky mi polknou háček strašně hluboko. Co je špatně? A co na ně funguje nejlíp? díky
- Středa 4. července 2007 ve 12:02® longr
-
gadasnik> mas osobku:)
- Středa 4. července 2007 v 11:12® Andrea
-
regulus> Fajn, díky za info. Přemýšlela jsem, zda ji koupit našim, nebo raději sobě. Ale jestli jsou tam nějaké nevšední recepty, tak to spíš sobě.
- Středa 4. července 2007 v 11:10® Andrea
-
jindrich> Jo,jo. To je přesně ona…Chtěla jsem se dozvědět, jestli ty recepty někdo otestoval a jaký to mělo úspěch.
- Středa 4. července 2007 v 8:35® BoBo-Falknow
-
Hrouzek: Ondro, teď jsem si znovu pročetl článek od HaDice i Tvoje a tátovo připomínky a mám pocit, že jste tročku uletěli. HaD chtěl akorát vypíchnout Tvoje vzrušení z velké ryby a myslím, že hodně z nás se v tom poznalo.
Neblbni
- Středa 4. července 2007 v 0:33® regulus
-
gadasnik> tak to máš dobře vychovaný
, to já to tak nezvládl, je to furt s pindama, ale nejspíš patřím k většině, bohužel. Hold jakej pán takovej krám.
Jdu chrnět, ráno vstávačka a makačka.
- Středa 4. července 2007 v 0:32® gadasnik
-
regulus>
- Středa 4. července 2007 v 0:29® gadasnik
-
regulus>šmudlinka je moje manželka,počítám to teď na prstech,už šestnást roků,tý wole,toto letí.
- Středa 4. července 2007 v 0:26® regulus
-
gadasnik> šmudlinka je dcera nebo manželka???
- Středa 4. července 2007 v 0:22® gadasnik
-
regulus> jsou to moji bobánci,oba vrzají housle,potatili se a chytají oba dva a moja šmudlinka aby nezůstala pozadu,tak ryby chytá taky.Jednoduché je to v tom,že každá volná chvíle je u vody.
- Středa 4. července 2007 v 0:19® regulus
-
gadasnik> no jo, sou to děti šikovný, tlačijou se ti na flek.
- Středa 4. července 2007 v 0:12® gadasnik
-
regulus> Kompl mají v pokojíku,ale ještě máme byt v rekonstrukci,tak tam nemaj ještě dotaženej internet.Dříve sem to táhl z obýváku a co chvíli jsem packoval o kábl,takpokud nejsem na mašině já,hned je místo obsazené.
- Středa 4. července 2007 v 0:07® regulus
-
Andrea> mám, viz foto o příspěvej výš. koupil jsem ji myslím loni nebo předloni z nějakýho internetovýho e-shopu, cena cca 500 Kč, pokud si dobře pamatuji. Objednat si ji můžeš tady knihy.abz.cz Zkoušel jsem z toho i vařit, jsou to ryby tak trochu jinak, ale mělo to úspěch, osobní poznatek bohužel, protože ryby nežeru.
- Úterý 3. července 2007 ve 23:59® regulus
-
Jezinka> olejnička mě asi bude stačit.
- Úterý 3. července 2007 ve 23:59® regulus
-
Frk> i ty ftipálku, pré karavana, vypadá to spíš jako tlupa.
- Úterý 3. července 2007 ve 23:06@ Pikes
-
hh, ten úhoř v trofejích je supr..
- Úterý 3. července 2007 ve 22:36® jindrich
-
Andrea:Myslíš tuhle?
- Úterý 3. července 2007 ve 20:40® Andrea
-
Ahoj bando, chci se zeptat, jestli náhodou někdo z vás nemáte doma populární rybí kuchařku od pana Jindřicha Vaňhy. Za první republiky prý mívala jejich rodina na Václaváku skvělou restauraci zaměřenou na ryby. Zajímalo by mě, jestli ty recepty stojí za to a jestli by jste nějaký z nich nepřihodili na otestování.
- Úterý 3. července 2007 v 19:41® Prichy
-
po 2. července ve 20:38:32® Doudleban Datum lovu: 2.7. 2007 | Revír: Vltava 24 | Způsob lovu: přívlač Dnes se podařil tenhle osobáček okouna 33cm.Moc potěšil,ale pustit sem ho nedokázal.:-'
hezky a uprimne napsano.....
- Úterý 3. července 2007 v 16:57® Vydrain
-
Frk> esli sis myslel, že se za jezuli schováš, tak ses ukrutně splet
- Úterý 3. července 2007 ve 14:21® Frk
-
regule/ To néni karavan ale taková neškodná karavana
- Úterý 3. července 2007 ve 14:14® Jezinka
-
regulus- ten karavan za stanem je náš!!!!
- Úterý 3. července 2007 ve 14:09® Frk
-
vydra/ Prdlaj nestíhá. S dětmama se fláká
- Úterý 3. července 2007 ve 12:45® Jezinka
-
Vydrain – fakt to na pstruhovce nepoberu nestiham si ani tahat háčky z ruky, natož sundat ze sebe podběrák a vysápnout to na břeh k focení. A navíc HAD psal že je máme vyháčkovávat ve vodě, tak poslouchám. A na rybníku už chytáme s holkama na 4 pruty tak to zase nestíhám.Nechceš přijet na návštěvu na tábor? Budeme tejden v spnu po 11. na Vášovym mlejně s dětičkama, rybnik vypadá moc dobře prej maj i dravce??? To platí i pro ostatní, kdo byste chteli přijet, mohlo by bejt veselo..... Regulus – nezanevřela jsem na vás, jenom nějak nestíhám… u nás totiž docela berou, a domu radši moc nechodim…Jo a „vyvalená“ neni úplně přesný, spíš se probírám z mrákot, to bych ani nevěřila, jak to pomáhá rovnat si hlavu.
- Úterý 3. července 2007 v 10:16® Vydrain
-
Jezule, nedělé vlastu a hod nějaké foto, to poslední bylo fantastický
- Úterý 3. července 2007 v 9:24® Zauwi
-
škoda, že máme jen obyč. programy jinak bych si na to přivstal…
- Úterý 3. července 2007 v 7:40® Robur
-
Na discovery je teď něco o vázání mušek