Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 27. února 2007 v 8:41® CeP
CeP

Frk> jakpa bych si to mohl pamatovat dyz mne donesli?? a nebylo to vzdycky… jenom dvakrat… abys vjedel!

Úterý 27. února 2007 v 8:29® profo
profo

Prichy : odpověď v osobce......

Úterý 27. února 2007 v 8:05® Frk
Frk

CeP/uf,uf. Kecáš. Přišli sice všichni okolo ale tebe vždycky donesli to už si nepamatuješ???????;))

Úterý 27. února 2007 v 7:51® CeP
CeP

Andrea> pf pf pf… ja prindes dom driv ja ve 4 tak to neni ples. pamatuju ze sme pred par rokama dosli treba i v 7 rano… :-93;

Úterý 27. února 2007 v 1:11® Andrea
Andrea

CeP> Tohle píšeš někomu, kdo je v práci i o víkendu?Můj kolega měl maturiťák, dělá nástavbu…No legranda…Nepronesla jsem ani popelník, jsou v Lucerně moc přísní…:-D Ráno zase do práce, takže jsem to ukončila docela brzo.

Úterý 27. února 2007 v 0:41® regulus
regulus

Jezinka> seš trapná, dyk to bylo všem jasný kam míříš.

Frk – neboj, já tě v tom nenechám a CePa se neboj, umí hovno čarovat, stejně bude jen terčem a to se ještě uvidí, jestli jen posměchu.

Pondělí 26. února 2007 ve 23:07® Jezinka

Frk – Proc ses prokec? Vydra jeste neuhadla…Pro nase rybarsky guru sezeneme play-zajicka v zelene barve.Cti postu

Pondělí 26. února 2007 ve 23:01® Frk
Frk

1.potrefená husa se ozve 2.vedoucí kroužku je na horách 3.kedr chleba se sádlem a cibulí v mošně ho jistě zachrání a kávička v termosce to pojistí 4.kostičky pro pejska zdarma k dostání přijdou vhod 5.oblečky má rád pouze zelené 6.jak budete prudit, tak si zlatý kalvados vyslopne sám a ani kapičku vám nezanechá 7.Howgh!!

Pondělí 26. února 2007 ve 22:55® Jezinka

Cep – horsi nez ten hacek v hube dneska to nebude a taky delal na Tercu mily ksichty, a ani ji nehodil ze hraze, takze se primlouvam aby mu byl trest zmirnen a mohl si obcas sednout a dookousat nejaky kolinko nebo zebirko co uz bude volny.

Pondělí 26. února 2007 ve 22:50® CeP
CeP

Jezinka> no enem pockej az mu budem hazet ohlodany kosti pod nohy..

Pondělí 26. února 2007 ve 22:39® Jezinka

Cep – jo a vymyslime mu k tomu nejakej hezkej oblecek, treba zajicka od Playboye…ten by mu MOC slusel…jenom ty ksichty nejsou zadnej trest, on je ani neumi…

Pondělí 26. února 2007 ve 22:34® CeP
CeP

Vydrain, Jezinka> to sou prd tresty. ja bych neco mel. na veletrhu bude pinglovat na place a sam nesrkne, bude nosit prkynka s kolenama a zebrama a sam nezakousne, pak po nas vsecko uklidi, posbira kosti z podlahy a umeje nadobi. a rano bude podavat snidani a kavu pekne do postylky… jo a nebude u toho hazet kysely ksichty!

foto/diskuze/vseobecna/2007/th-img11331.gif
Pondělí 26. února 2007 ve 22:27® Jezinka

Vydrain – Hacek mu do tlamky zapichla Terka (4) kdyz ji utahoval uzlik na hacku a ona mela pocit, ze to dlouho trva. A ja jsem meka, myslela jsem nejaky trest jako – snist 50 rizku najednou a tak…Ale ta 35 silon by se na ty jeho kapri maminy hodila, jenze oni vedou deti ke sportu…

Pondělí 26. února 2007 ve 22:14® Vydrain
Vydrain

Jezinka> zapíchla bych mu háček za hubu jako tomu kaprovi :-)) )a možná bych k háčku přivázala 35 silon :-D

Pondělí 26. února 2007 ve 22:08® Sander
Sander

koy > to bylo ve dvou asi za 3 hodiny. No bída s nouzí :-(

Pondělí 26. února 2007 ve 21:57® Jezinka

Tak co? uz jste se dodohadovali a bude zase nejaka sranda? U nas v MO si budu asi stezovat na vedouciho detskeho krouzku, ze jim dneska nandal tenkej vlasec (13) a ta lochneska co zabrala (kapr tak asi 12kg)se na tom nedala vytahnout ani k podberaku. A do vody se nam nechtelo nikomu takze to maly Jezince urval. Navrhnete, prosim, nejaky trest pro toho funkcionare a CePe, Vydrain hadejte kdo to je?

Pondělí 26. února 2007 ve 20:43® koy

sander>si stezuj ze chytnete v unoru 20 ryb?kolikrat jich v prihodnejsi mesice nachytas min,ale zdrava nespokojenost jen a jen prospeje:-))

Pondělí 26. února 2007 v 19:29® regulus
regulus

CeP> :-D :-D :-D :-D :-D :-D už se stašně klepu.

Pondělí 26. února 2007 v 18:41® Prichy
Prichy

profo: odpoved v osobce, jestli to dopadne, tak jak si myslim, tak se mi z toho chce blej velebnosti :-((

Pondělí 26. února 2007 v 17:49® CeP
CeP

Sander> njn.. citoval.. ale spatne, takze to neni uplne fuk…

Pondělí 26. února 2007 v 17:45® profo
profo

Prichy : poslal jsem ti osobku

Pondělí 26. února 2007 v 17:40® CeP
CeP

Andrea> a na ty zidle mam novej figl. posledne jsme jich vyvezli deset najednou. doslova vyvezli… sesedli jsme si za sebou a odjizdeli sme z plesu autobusem. :-D :-D vratny ani nestacili uskakovat.. muhehe…

Pondělí 26. února 2007 v 17:39® CeP
CeP

Andrea> tak ty budes taky repat?? :-/ a beztak.. co vy to mate v ty praze za moresy… v pondeli na ples.. pf pf pf. ale co se vubec divim. sak vy uz mate ty patky davno zruseny, bo tristvrte prahy je uz ve stvrtek na chatach tak co se vlastne divim plesu v pondeli… :-D :-D

Pondělí 26. února 2007 v 17:36® CeP
CeP

tak konecne z hokny doma. nevim ja vy, ale ja bych pondelky zrusil. a patky koneckoncu taky. dyk je to stejnak mala sobota…

Pondělí 26. února 2007 v 16:48® Andrea
Andrea

A možná si přinesu židličku, jestli se mi vejde pod šaty na ramínka…:-D

Pondělí 26. února 2007 v 16:44® Rybar211
Rybar211

hele, jak budou ty veletrhy rybaření v brně, dá se tam něco slušnýho koupit?? Jdu tam poprvíé…www.chy­tej.cz =-|

Pondělí 26. února 2007 v 16:29® Sander
Sander

CeP > letos ještě žádné brigády tuším nebyly, nebo se mýlím? Začínaly vždy tak okolo půlky března…Také těžím z loňského roku a právě loňský rok je tuším první po zavedení těch stvrzenek místo brig. průkazek. Ještě tento podzim to tak bylo, na výlovech jsem to dostával, tak nevím jestli to zas bude jinak… Toho člena výboru – citoval jsem z Tvého předešlého příspěvku – jedná se asi většinou o toho Martina, předsedu nebo hospodáře. Každopádně ani jeden z nich o mé odpracované brigádě neměl ani potuchy, takže je to fuk.

Jdu na fišku…

Pondělí 26. února 2007 v 16:23® CeP
CeP

Sander> kterej clen vyboru?? ten co sedi u pocitace neni pokud vim clen vyboru ale zamestnanec MO a je tvuj kamos, nebo ne?
a loni se brigady jeste psaly do vykazu. alespon na te brigade kde jsme byli spolu ano.

Pondělí 26. února 2007 v 16:20® CeP
CeP

Sander> a byl jsi letos na nejake brigade? ja nebyl.. uznavam tedy ze vicemene nevim jak to uplne presne funguje, ale z nekolika debat jsem pochopil ze to je tak jak pisu. ona prosta vymena vykazu za jakesi potvrzeni je IMHO z blata do louze. predloni jsem byl na brigade 3×, loni 2× (tusim..) a letos jsem mel odpracovano zminula cerpal jsem to. ale vem si ze driv jsem mel jeden doklad a ted abych schranoval tri papiry?? no nevim nevim..

Pondělí 26. února 2007 v 16:19® Sander
Sander

CeP > ještě Ti uvedu jeden příklad z letošní koupě povolenky – v počítači u mě měli jen dvě odpracované hodiny – a tudíž nebýt stvrzenky, kterou jsem dostal loni na Blaťáku, stálo by mě to o čtyři kila víc…Takže ten „člen výboru“ by mě pěkně vojebal :-))