Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 10. února 2007 v 15:18® Bosanac
-
HaD> K te paranoie . Loni koncem cervna prisli na flek dva „vlackari“ . Podotikam ze jsem muskaril a oni zaceli nahazovat ani 10 m ode mne . V tom ale neni problem . Po pul hodine jeden z nich vytahnul tloste 60–65 cm ktery hned dostal po palici . Za dalsich 15 minut uz mel druheho taky 60–65 cm . Osud toho druheho byl uplne stejny . Ptal jsem se je jak se dozvedeli o tomto fleku ? Pres net , fotka , prakticky presny popis mista . Chtel jsem brecet . Za hodku to zabalili s nadavkou , ku..a , beru uz jen kripli . To uz jsem blil . Neslusne jsem se poslal nekam a timto skocilo . Videl jsem je uz nekolikrat na tom samem miste ale uz nemeli takovi „uspech“ . Chapu Sandera proc nechce prozrazovat kde chyta a jestli je nejaky druh ryb mennecenny nebo vicecenny je otazka . Kapr se nepocita , kapr je fetis
- Sobota 10. února 2007 ve 13:12® kelt
-
ywan> kolikrát jsem ti říkal nejezdi ožralej, nejezdi zhulenej ale ty si řekl NE! Když řídit tak ožralej a zhulenej…
- Sobota 10. února 2007 ve 12:21® HaD
-
ywan> whau, no hlavně že se Ti nic nestalo chlape. Když to vidim, tak je mi blbě
Já kdysi taky takhle koupil z boku. To byla šlupka jak z děla. Ale tenkrát sem neměl vůbec nic, jen bouli na hlavě.
- Sobota 10. února 2007 v 10:03® dvorak
-
ywan> Konecne si muzes koupit nejake to combi na pohodlnejsi prepravu rybariny…!
- Sobota 10. února 2007 v 9:55profil byl smazán
-
ywan:ty si nedal prednosť,alebo tebe?-:)
- Sobota 10. února 2007 v 9:51® Jezinka
-
Vydrain – tak co, selmo,chytlas vcera neco? Rymu a jine choroby nemyslim…
- Sobota 10. února 2007 v 8:48® ywan
-
nič, mám len na ruke 3 stehy od vytrepaného skla, šťastie alebo zázrak ?
- Sobota 10. února 2007 v 8:46® judas.d
-
ywan> hm tak to slav a pravidelně to musela bít šupa stalo se ti něco doufám že si v pořádku
- Sobota 10. února 2007 v 8:31® ywan
-
caute dna 4.2.08 oslavujem druhe narodeniny (dúfam že na rybách, nie na cestách )
- Sobota 10. února 2007 v 0:22® regulus
-
pif> no toš to jó, na dlabanec a děvčice mě ukecáš i Černohoské škopek v klidu požiju, ale na kořalku dlabu.
- Sobota 10. února 2007 v 0:16® HaD
-
revoke> ale není! To bych v připravovaném seriálu o focení ryb nemohlpoužívat hodně důležité heslo „Chytej, nemrkej a foť!“
- Sobota 10. února 2007 v 0:12® revoke
-
Sander> to předposlední slovo je na tomto serveru zakázané
- Sobota 10. února 2007 v 0:11® pif
-
regule neblbni,na otevírání tam budou děvčice nahoře bez,dobrá kořalka+dlabanec…trocha kultury nám neuškodí-:))
- Sobota 10. února 2007 v 0:09® pif
-
když ste u toho stavu ryb…já osobně nedávám unás na řece vinu znečištění,pytlákům,masařům,volavkám,vydrám…ale zcela nesmyslnýmu narovnání koryta!!!každá velká voda(cca dvakrát za rok)se prožene,většinu obsádky spláchne a hrne sebou…dokud tam byli meandry,ryba se v pohodě udržela.
- Sobota 10. února 2007 v 0:06® regulus
-
pif> třeba jo, já na stojáky moc nésu, uvidíme.
- Sobota 10. února 2007 v 0:05® HaD
-
Sander> jo, v roce 1960 asi mohlo byt jine mnozstvi ponechanych ryb na povolenku, nez dnes. Lecos bylo jinak…
- Sobota 10. února 2007 v 0:04® Sander
-
regulus > toš zétra to možná omrknu. Dobrou
- Sobota 10. února 2007 v 0:04® regulus
-
Kurňa píšu jak tatar STATISTIKY
- Sobota 10. února 2007 v 0:03® regulus
-
Sander> jestli tě to zajímá, tak tady máš statisyiky MRS od r. 1990 do r. 2005 www.mrsbrno.cz
- Sobota 10. února 2007 v 0:02® HaD
-
pif> ok
- Sobota 10. února 2007 v 0:01® pif
-
HaD:neblni,ty by sis něco začal s krotitelkou lvů?-:)))jen pro představu,postavu má jak Frištenské,hlas jako Gaben a bíbra jak Kublajchán-:)))fakt se du jen mrkout na ty kočičky
- Sobota 10. února 2007 v 0:01® regulus
-
pif> no felil ses asi o stejné počet kiláků jako já.
- Pátek 9. února 2007 ve 23:58® HaD
-
pif> tož to já bych to naopak rozebral do detailů
- Pátek 9. února 2007 ve 23:58® pif
-
regule,od května se v Černé Hoře otevírá nové tří ha rybník…tak to tam budeme muset prubnout
- Pátek 9. února 2007 ve 23:58® Sander
-
HaD > především je to způsobeno regulací, poté tím, že konkrétně tato řeka je od doby komoušů jedna z nejznečištěnějších těžkými kovy (sklárny, galvanovny) – dělali jsme rozbor, doporučuji odsud rybu nebrat vůbec.
A samozřejmně cílený lov jejich rozkvětu také zrovna nepomáhá. Vím o spoustě dnes už strarých lidí, kteří chodili ze školy s kudlou v kapse a celkem pravidelně nosili v létě domů parmu, ulovenou za pomoci nože do holých rukou. Dnes nepředstavitelné!A k těm statistikám – pokud vím, dá se zjistit, kolik tun ryb bylo uloveno třeba v roce 1960 + na kolik povolenek, a to samé v roce 2006. Takže jestli je to objemové číslo stejné, tak Bůh s námi!
- Pátek 9. února 2007 ve 23:57® pif
-
regule,ok,tož sme si to vyvětlili-:)))jakse vede u tebe v „Žabinách?“-:)))) HaD:nerozebíral bych to-:))))
- Pátek 9. února 2007 ve 23:54® HaD
-
pif: takže taková švédská čtyřka?
- Pátek 9. února 2007 ve 23:53® regulus
-
pif> ta Lhota Rapotina je moc dlóhá, Blanskem sem tě nechtěl namíchnót, je to už kapku dála a Rájec Jestřebí nebo Skalice nad Svitavou, vyjde na délku s tou vaší velkoobcí nastejno. Dobře ukecals mě, příště napíšu zkratku LR.
- Pátek 9. února 2007 ve 23:52® pif
-
pánové,zétra se jedu pomazlit se dvěma zástupci kočkovitých šelem…kamoška má doma dvě lvíčata…takže,pokud bych se nikdy neozval,vzpomeňte si na mě na příštím srazu minutou ticha..
- Pátek 9. února 2007 ve 23:50® HaD
-
Sander> ten pocit, kterej Míra měl nesouvisí s konkrétním druhem. Ty všechno vztahuješ na konkrétní rybu, na konkrétní místo, konkrétního lovce. To je chyba.
K těm parmám: mohou být dva důvody, proč tam už nejsou: buď je rybáři sežrali, čemuž se mi nechce věřit, nebo je to dáno kvalitou vody. Co si o tom myslíš Ty?