Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 5. února 2007 ve 13:57® Vydrain
-
CeP> tak si kup plyšáka
Andrea> pohyb bolí :-/
- Pondělí 5. února 2007 ve 13:55® CeP
-
Vydrain, Andrea> ja rad hladim chlupaty zviratka…
- Pondělí 5. února 2007 ve 13:41® Andrea
-
Vydrain> Obojí má vedlejší účinky, chlupatá zviřátka už pak mají prodřený kožíšek a naše tělo se zakulatí a vytvoří se na něm pěkňonké polštářky.
To raději ten pohyb.
- Pondělí 5. února 2007 ve 12:57® Vydrain
-
Andrea> hladit chlupatý zviřátka a čokoláda, obojí je vědecky dokázaný
- Pondělí 5. února 2007 ve 12:33® dvorak
-
Vydrain> To bude asi ultralehke vlaceni nekde pod jezem,ne?
- Pondělí 5. února 2007 ve 12:29® Andrea
-
Vydrain> Tak povídej…
- Pondělí 5. února 2007 ve 12:27® Vydrain
-
Andrea> znám dva lepčí a zaručeně nenamáhavé způsoby načerpání endorfínů, pravda, jeden je kontraproduktivní s cvičením
)
- Pondělí 5. února 2007 ve 12:25® Andrea
-
CeP> Rýmička.
- Pondělí 5. února 2007 ve 12:24® Andrea
-
CeP> Ona smrtelná mužská nemoc na 7 písmen, to je mrcha…
- Pondělí 5. února 2007 ve 12:13® Andrea
-
CeP: Tak to neni dobrý, to já chodím pravidelně, ale naštěstí ještě nemám ramena jako Arnold. Ono to holčičí cvičení je o něčem jiném, ale má to dobý účinky na moji náladu, vždycky to zabere…
Endorfiny se do mě pak ani nevejdou a srší do všech stran.
- Pondělí 5. února 2007 v 8:18® Sander
-
Tomash > na spláveček. Nejlépe s červenou bambulkou, ten jim chutná momentálně nejvíc. Ale chce to zkoušet, každý týdem chtějí jinou barvu, kuy… BoBo >
- Pondělí 5. února 2007 v 0:08® 1esliacanova
-
mate niekto skusenosti s rotackami EMTE? ako pracuju v pomalej a rychlejsej vode?
- Pondělí 5. února 2007 v 0:05® LojzaRybka
-
Tomash> kde máš ty fotky …joudo??
- Neděle 4. února 2007 ve 23:37® Tomash
-
Sander> TAK NA CO TO CHYTÁŠ???
- Neděle 4. února 2007 ve 23:36® BoBo-Falknow
-
Sander: Buď v klidu, tak velcí a odvážní duháci se v našem kraji nevyskytují
- Neděle 4. února 2007 ve 21:56® Sander
-
Alivio > he, nechtělo se mi na toho „někoho“ čekat. Blbej pocit, že? To znám, mám pstruhovku pár metrů od baráku a někdy se musím hodně krotit
- Neděle 4. února 2007 ve 21:55® Shrek
-
Sander> no tušil jsem že se někdo chytne,ale že zrovna Ty........To jsem nečekal
- Neděle 4. února 2007 ve 21:50® Sander
-
Alivio > šel mu po něm?? No tak to jestli byl BoBo zabrozený více jak po pás, Bůh s ním…
- Neděle 4. února 2007 ve 21:48® Shrek
-
V noci se mi zdálo o duhácích.Utkvěl mi v hlavě okamžik,kdy BoBovi na tajném podkrušnohorském revíru zaútočil duhák na streamera.Viděl jsem ho jak se zvednul a šel mu po něm.No a ráno jsem se vzbudil,že vyrazim na duháky.Hele,nekecám,teprve po 10 minutách jsem si uvědomil,že na tu pstruhovku nemůžu,že je teprve únor.Tak jsem vzal feeder a jelo se.
- Neděle 4. února 2007 ve 21:14® Sander
-
okoun1 > když jsou ti tloušti teď vidět pouhým okem, jsi šťastný člověk. Musíte jich tam mít tolik, že už se tlačí ke břehům, protože je řeka totálně nacvakaná. Kua, už aby se mohli alespoň pstruzi, bych vláčel až bych brečel…
- Neděle 4. února 2007 ve 21:10® okoun 1
-
Sander> No konečně
Já mníka nevidím ani z rychlíku a ty tlouště pozoruju jen ve vodě
- Neděle 4. února 2007 ve 21:07® Sander
-
Toš co mám teď chytat jiného? Vláčet se nesmí, na rybku se nesmí, plotice, cejni a kapři mně nebaví, mníci začnou až na podzim, štiky a hadi v létě, parmy se mi nechce hledat…tak to vodserou tlouštíci, no… Ale v brzké době nasadím na mušák lano, velkého strýmra a podívám se na pár osvědčených míst, dokud se dravci nepřipravují na tření. Už potřebuji změnu.
- Neděle 4. února 2007 ve 21:01® okoun 1
-
Tak jak to tu de.....Sander zase sere…s …tloštěma…
- Neděle 4. února 2007 ve 20:57® okoun 1
-
Alivio>
- Neděle 4. února 2007 ve 20:54® Shrek
-
Sandere,chvíli nečti,prosím.
Vláďo,dnes jsme se o něm bavili,viď?A už zase provokuje s tlouštěma.Příští týden jdeme plavačkovat.Se.. na feeder.
Sander: tak už můžeš číst dál.
- Neděle 4. února 2007 ve 20:20® Tomash
-
kostnak : Gde máš cígo?
Pěkně vyžranej tloušťák! Gratulace
- Neděle 4. února 2007 v 17:36® Jezinka
-
dvorak -Berounka ma 1 stupen, foukalo malo, ale zima zlaaaa,tak jsme zdrhli na rybnik tam slo chytat a nechcipnout.
- Neděle 4. února 2007 ve 14:43® CeP
-
Andrea> hmm, to je blby. zase mam vynucenou pauzu pac mne skolila priserna ryma. to je k vzteku. uz takhle jsem mel deset dni pauzu, v tomhle tydnu jsem byl jen dvakrat a ted zase pauziruju… obavam se ze to bude jen na nejake konferencni stolik.. :-/
- Neděle 4. února 2007 ve 14:25® Andrea
-
CeP> To abys šel potrápit svaly…Ať není někomu nápadné, jak máš najednou široká ramena. Já nechci jen takový nějaký stoleček, ale pořádný stůl.
- Neděle 4. února 2007 ve 13:02® CeP
-
Andrea> jeste mne ceka rybarskej ples 16-teho. estli chces nejak stul tak zajed. mame bohatej vyber a ja uz te ho nejak pronesu ven..
)