Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 30. prosince 2006 ve 13:27® kostnak
kostnak

had, ked tu nedavno pisal tusim rarach, ze juhocesi su skoti vyhnani z domoviny za lakomstvo, tak som sa tomu len pousmial. ale ked teraz vidim, ze ti rodicia natesnali do dvoch tyzdnov narodeniny, jeziska i meniny, tak … :-)
prajem vsetko najlepsie k meninam!

Sobota 30. prosince 2006 ve 13:21® skwor
skwor

kkarlos: Co asi (pivo) :-) HaD: vše nej k svátku

Sobota 30. prosince 2006 ve 13:19® kkarlos
kkarlos

tak cooo lidi, co budete robit na silvestra..? ;-)

Sobota 30. prosince 2006 ve 13:12profil byl smazán

Alivio:nevedel som,že ty si „celý chytej cz“,mňa ten troutmanov príspevok napríklad vôbec nesere,takže skús nabudúce hovoriť hlavne za seba…Kurva klučina je trochu nedočkavý a vy sa tu hneď do neho nazujete.Preto to tu vypadá,tak,ako to tu vypadá…

Sobota 30. prosince 2006 ve 12:22® Shrek
Shrek

troutman2> kuwa ty s tim nesereš jen HaDa,ale opravdu už celý chytej.cz , uvědom si to už!!!!!:-/

Sobota 30. prosince 2006 v 11:21® HaD
HaD

troutman2> jistě že bude, už jsem Ti to říkal, ale všechno nejde hned. nemůžu každej článek, jakmile přijde, hned zveřejnit. to by se některé články ani zveřejnění nedočkaly.

Sobota 30. prosince 2006 v 10:41® Sander
Sander

troutman2 > jestli chceš, tvůj článek ti sem vložím běhěm 2s! (do Všobecné diskuse myslím)

Sobota 30. prosince 2006 v 10:27® CeP
CeP

troutman2> no tebe bych teda chtel mit doma… uvedomujes si vubec ze sou svatky? je zima a clanek se nemusi hodit pro tohle obdobi, ze jsi treba jenom v poradi.. ze ma HaD rodinu a vubec i jiny starosti??

Sobota 30. prosince 2006 v 10:13® troutman2
troutman2

HaD:vim že tlačim na pilu,ale bude vůbec muj článek vydanej???:-((

Sobota 30. prosince 2006 ve 2:29® Andrea
Andrea

HaD> Medovina je fajn… Já mám tedypivo docela ráda…Nepiju ho po hektolitrech :-D , ale chutná mi.

Sobota 30. prosince 2006 v 1:39® HaD
HaD

ale abych to upřesnil, nepijupivo , ale vychutnávám medovinu :-)) )

Sobota 30. prosince 2006 v 1:38® HaD
HaD

Andrea> hele já jsem si už za ty roky zvykl, že tenhel tejden je náročnější, než jiné. To co věšina lidí zvládne v průběhu roku, já za 7 dní :-)) )

Sobota 30. prosince 2006 v 1:35® Andrea
Andrea

HaD> Už si nedávej. Oči se ti zavííírají a pomalu upadáš ..... pod stůl.

Sobota 30. prosince 2006 v 1:18® Andrea
Andrea

Firetiger> Moc pěkná příhodička…Takže víš přesně, jak se ty ryby cítí. :-D

Sobota 30. prosince 2006 v 1:10® HaD
HaD

já si asi dám ještě jednopivo :-)

Sobota 30. prosince 2006 v 1:10® HaD
HaD

Firetiger> tož tedy GN

Sobota 30. prosince 2006 v 1:06® Firetiger
Firetiger

S tím háčkem bez protihrotu jsi mi připoměl mojí oblíbenou rybářskou historku: a sice když jsem muškařil, měl vyhozenou půlku šňůry a rozhodl jsem se o kus popojít. Byl jsem línej to zase motat, tak jsem vzal do jedné ruky prut, do druhé jsem si namotal šňůru a mouchu jsem neměl kam dát, tak jsem jí chytil do pusy. Rychlým krokem jsem vyrazil na nově vyhlédnuté místo a nevšiml jsem si, že se mi šňůra chytila do větví keře. Jak jsem byl rád, že nepoužívám protihroty! Tož dobrou!

Sobota 30. prosince 2006 v 1:01® HaD
HaD

Firetiger> i padina je dost. Byl bych pro menší rotačku překovanou na ownery bez protihrotů (samozřejmně) a přesně mířený hod zakončený zásekem za účelem perforace nějaké části těla pro následný piercing. Bolestné, zapamatovatelné, ale neškodné a bez zásadního nebezpečí:-)) ) do otvoru by se mohla zavěsit cedulka s nápisem: „moje vnímací schopnosti jsou jako u ryby“ :-D

Sobota 30. prosince 2006 v 0:55® Firetiger
Firetiger

HaD: uznávám argument. Tak jenom padesátku, ať si to pamatuje a má šanci zmoudřet. Takový C&R na aktivisty ;-)

Sobota 30. prosince 2006 v 0:54® HaD
HaD

Firetiger> hehe, si piš, jenže to už je vo život. Když taková stovka olovo dopadne, tak by to asi prošlo elkou jako nic, takže kapraři neeeeeeeee! to už by šlo vo život. To ať raději se šnorchlem plašej :-)) )

Sobota 30. prosince 2006 v 0:53® Andrea
Andrea

HaD: Jo a chtěla jsem se zeptat na tu akci s dražbou fotografií. Ty fotky se mají dražit celý rok 2007, ale kde jsou k vidění?

Sobota 30. prosince 2006 v 0:52® HaD
HaD

Andrea> jo, jinej kraj, jinej mrav

Sobota 30. prosince 2006 v 0:47® Firetiger
Firetiger

Aktivisti za práva zvířat jsou hlavně americká záležitost, a tam by z vás usoudili prdel.
U nás si to fakt nedovedu představit, a když tak by to vyřešila jedna špatně (= dobře) namířená rána stovkou olovem. Když s tím zkušený kaprař dokáže hodit 120 metrů, tak by to mohl chytit aktivista tak z deseti ;-) Kam se na to sere ložisko z praku.

Sobota 30. prosince 2006 v 0:47® Andrea
Andrea

HaD> To by nepomohlo, oni to mají v povaze. Za minutku jsou zas v pohodě, ale já na to myslím celý Vánoce. On si přijel za chvilku pro zboží a nesl nám dárek…Prostě magoři. Možná mi nadával, protože oni ženy moc neuznávají a když s nima některá jedná ohledně obchodu, cítí se uražení.

Sobota 30. prosince 2006 v 0:41® HaD
HaD

CeP> myslim,že by spíš koupil jednu boloňkou přes záda. Nebo kdybych ho vzal já sumčákem, asi by si to příště rozmyslel :-D

Sobota 30. prosince 2006 v 0:41® Andrea
Andrea

HaD> Anglicky…Většinou…

Sobota 30. prosince 2006 v 0:40® HaD
HaD

Andrea> v jakém jazyce? :-)

Sobota 30. prosince 2006 v 0:39® CeP
CeP

Firetiger> a jestlipak uz nekterej snorchlujici magor koupil par zasahu dobre mirenou loziskovou kulickou z praku??

Sobota 30. prosince 2006 v 0:39® Andrea
Andrea

HaD: To snad nee. Mám k nim averzi. Den před šťedrým dnem, mi jeden Tunisan nadával sprostě tak, že to ani opakovat nemohu…Ale byl to zákazník, musela jsem si to vychutnat.

Sobota 30. prosince 2006 v 0:35® HaD
HaD

Andrea> skoro :-D