Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 23. prosince 2006 v 19:38® Sander
Sander

kkarlos > neboj, zítra na rybách nebudu – na Štědrý den jsem si nikdy nenahodil a také nenahodím. To je vzácný den, ryby by se měly nechat na pokoji…

Sobota 23. prosince 2006 v 19:36® skwor
skwor

Prutos> Takový univerzál by se mi taky hodil, ale protože tenhle už asi neseženu, tak se kouknu po něčem od dragonu.

Sobota 23. prosince 2006 v 19:34® Prutos
Prutos

skwor> jj, mezi těma novýma už bych si asi nevybral. Tohle je vláčák který beru do ruky asi nejčastěji. Je hodně univerzální.

Sobota 23. prosince 2006 v 19:30® kkarlos
kkarlos

Sander> Zdar chlope, tož jak živjéééš..? tý jo seš také na rybách porad.. tož ty si zajímáš jen o studený ryby se šupinama a na teploučký rybky s ňadrama prdíš..? ;-)

Sobota 23. prosince 2006 v 19:22® skwor
skwor

Prutos> To byli dobrý proutky, já ho mám na potůčky v 1,8m 1–8g. Ty nový série od colmicu mi už nic neříkají.

Sobota 23. prosince 2006 v 18:36® Prutos
Prutos

skwor> jj, mám 270 10–30

Sobota 23. prosince 2006 v 18:13® skwor
skwor

Sander: Počkej, až otestuješ brzdu, je krásně citlivá :-) Prutos: Teď koukám do Z lovu, ty máš zephira?

Sobota 23. prosince 2006 v 18:05® Sander
Sander

Prutos > neboj, na bobra tu nenarazím :-) Ale včera, když se začalo šeřit, mi pod prutem prosvištěla krásná vydra, tak na tu si bacha dám… skwor > 30, je krásnej!!

Sobota 23. prosince 2006 v 18:03® skwor
skwor

Sander> Že to je krásná věc :-) Jakou máš velikost?

Sobota 23. prosince 2006 v 18:03® Prutos
Prutos

Sander> Tak ať slouží…ale bacha na bobry…

Sobota 23. prosince 2006 v 18:00® Sander
Sander

Konečně, můj nový milášek ! :-)

foto/diskuze/vseobecna/2006/th-img10276.jpg
Sobota 23. prosince 2006 v 16:39® Láďa_vydra

Pozor na vánoční dárky !!!!! přemejšlejte při výběru :-D im.super.cz

Sobota 23. prosince 2006 ve 12:49® Petrson

>> Kulin > dík moc, jdu se do toho ponořit. :-)

Sobota 23. prosince 2006 ve 12:46® kulin
kulin

Petrson> www.chytej.cz tuto tady

Sobota 23. prosince 2006 ve 12:35® Petrson

>> HaD + ALL > tak jsem pořídil nového Kajmana a nestačil se divit páně Urbanovu pokračování demagogického výpotku „Aby bylo jasno, Kajmane“. Je tady ještě někde ta diskuze, která se k Rybářství vztahovala a z níž jsou v Kajmanovi citace ? Díky za odpověď.

Pátek 22. prosince 2006 ve 20:38® paccco
paccco

Vše přeji krásné Vánoce a do Nového roku jen to nej nej nej.......A sa­mozřejmě pěkné rybářské zážitky a  úlovky!!!!!!

Pátek 22. prosince 2006 ve 20:16® pif
pif

robure,pokud seš na chalupě,stav se-.))))slibuju ti chycené žlučník se slinivkou a žaludeční koliku z uzenýho,co do sebe nafutruješ.a pochopitelně bolehlav z kořalky-.))))

Pátek 22. prosince 2006 v 17:03® Padis
Padis

Přeji všem hezké Vánoce a bohatého ježiška.

Pátek 22. prosince 2006 v 16:59® skwor
skwor

Sander: Do Z lovu bych klidně napsal, kdyby bylo co . Ty potvory vůbec nejdou :-((

Pátek 22. prosince 2006 v 16:45® Shrek
Shrek

Kecalka> Tobě též :-)) )

Pátek 22. prosince 2006 v 16:22® osprey
osprey

Ahoj všem. Zavítám sem jen občas a letos už je to naposledy. Přeju všem Chytejákům pohodové svátky, těm co si na to potrpí mastnou hubu až do Silvestra,a ostatním železné zdraví, ocelové nervy (v tomhle bláznivým světě věc k nezaplacení) a příští rok rybu jako nohu od každého druhu (u hrouzka by to mohlo fakt potěšit).

Pátek 22. prosince 2006 v 16:13® Kecalka
Kecalka

AHOJ VŠEM PŘEJI KRASNÉ SVÁTKY,HODNĚ RYBÁŘSKÝCH USPĚCHU V DALŠIM ROCE 2007,A KRÁSNĚ SI UŽÍTE SILVESTRA AHOJ

Pátek 22. prosince 2006 v 16:05® Sander
Sander

Padis > jo, na Silvestra se jít prostě musí, alespoň dopoledne :-) Rád bych i na Nový rok, ale naše MO mi nevyhoví…

Pátek 22. prosince 2006 v 16:02® Padis
Padis

Sander>no máš pravdu já se snad podívám k vodě zítra a jako každý rok určitě na silvestra.

Pátek 22. prosince 2006 v 16:00® Sander
Sander

Padis > tak to jsou teda rybáři… O Štědrém dnu bych to pochopil (to už dám letos rybám pokoj už po čtrnácté), ale proč takhle brzo :-)) Šak se o jeden zápis dneska večer pokusím, ale zkouška nového místa je v téhle zimě loterie :-((

Pátek 22. prosince 2006 v 15:56® Padis
Padis

Sander>jo hold každej asi už čeká na jéžiška tak jdou ryby stranou

Pátek 22. prosince 2006 v 15:53® Sander
Sander

skwor > dobrý :-) Ale kdybys radši přihodil něco do Z lovu, už jsem tam neviděl rybu ani nepamatuju… :-((

Pátek 22. prosince 2006 ve 13:30® skwor
skwor

red: Hustýý :-D . Taky jeden přihodím.

Na sibiři jede vlak a najednou zastaví. Jeden z cestujících se jde zeptat proč nejedou dál. „Měníme mašinu“ řekl mu strojvedoucí. Po týdnu vlak pořád nejede, a tak se cestující ptá znovu „Už jste tu mašinu vyměnili?“ „Ano.“ „A proč teda nejedeme dál?“ „Protože jsme tu mašinu vyměnili za vodku.“

Pátek 22. prosince 2006 ve 12:48® red
red

Otec sleduje TV, přijde za nim malý synek a ptá se ho: " Táto, jaký je rozdíl mezi potencionálně a reálně?„Otec mu praví: "Mhh … jak bych Ti to … no běž se zeptat mámy, jestli by se za milion eur vyspala s Kevinem Kostnerem, tvé sestry jestli by se za milion eur vyspala s Tomem Cruisem a  tvého bratra jestli by se za milion eur vyspal s Bradem Pittem.“ Za chvilku se syn vrátí a referuje: „Máma říkala, že by se s nim vyspala i za míň, sestra že je to její sen, bratr říkal, že za milion eur by dal třeba Eltonovi Johnovi.“ Na to mu otec odpověděl: „Tak vidíš, teď to pochopíš. Potencionálně jsme milionáři ale reálně máme doma 2 kurvy a 1 buzeranta.“

Pátek 22. prosince 2006 v 9:42® pif
pif

tak mě před chvilkó maminka postavila do latě!!!načapala mě,jak v masně kupuju kapra a pré,co su za rybářa,že si musím kupovat kapra-.)))