Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 17. prosince 2006 v 0:34® kkarlos
-
kulin> kdyby eunuch…
CeP> tož zdár staré velké HDU.. ty také ještě žiješ..?eště tě nikdo neobjevil že si převlečenej kormorán za vránu..?muhehe…
- Sobota 16. prosince 2006 v 17:06® kulin
-
Podle fotky spíš eunuch
- Sobota 16. prosince 2006 v 16:37® skwor
-
sillon: No podle tý fotky spíš podprůměrnej
- Sobota 16. prosince 2006 v 15:54® sillon
-
Fakt nevím,co proti mně máte,vždyť jsem jenom průměrnej rybář
- Sobota 16. prosince 2006 v 15:44® CeP
-
sillon> chicht… no jasne ze si to nemuzu nechat ujit. muhehe…
- Sobota 16. prosince 2006 v 15:41® sillon
-
CeP-mohlo mě napadnout,že u tohohle nemůžeš chybět!!!
)
- Sobota 16. prosince 2006 v 15:28® CeP
-
sillon> cernej, zlutej, s puntikama.. to je fuk. jsi v bezpeci a radeji nepatrej dale. leda bys byl zelenej s tykadla tak mas velkej, ale moooc velkej problem. HDU se totiz s UFOnautama moc neserou. jak je zmerci tak je sejmou cerstve vyvinutym sonoenrgetickym blasterem na bazi izomakromolekularniho ucinku a to fakt neni vubec zadna prdel. radim ti dobre, zastrc tykadla a delej mrtvyho brouka…
))
- Sobota 16. prosince 2006 ve 14:49® sillon
-
Alivio,zedus-je to snad proto,že jsem černoch?
- Sobota 16. prosince 2006 ve 12:16® jiris
-
Bosanac – nevis co je zima, hehe
- Sobota 16. prosince 2006 v 11:29® Bosanac
-
zedus, jiris : Ja bych nikam nejel , je zima . Zadne hmyzeni kluci .
- Sobota 16. prosince 2006 v 10:27® jiris
-
zedus – to by mozna slo, abych uz začal lepit
- Sobota 16. prosince 2006 v 10:17® zedus
-
jiris> Toš to je blbé, pojedu někam zítra. Nechceš dojet? Zajedem do jeseníků zahmyzit.
- Sobota 16. prosince 2006 v 10:13® jiris
-
zedus – kua, taky sem bez auta
- Sobota 16. prosince 2006 v 10:12® zedus
-
jiris> CO? Večírek byl včera a dneska se léčím z nísledků.
Nechceš mi zajet do práce pro auto? Báč tam zůstalo a já sem furt nějak nacucanej špiritusem.
- Sobota 16. prosince 2006 v 10:09® jiris
-
zedus – kdy mas ten vecirek, co delas dnes?
- Sobota 16. prosince 2006 v 10:00® zedus
-
jiris> No jo v RD je spousta krásných hlášek.
- Sobota 16. prosince 2006 v 9:58® jiris
-
zedus – jak se ti hodil RD, stačilo řict, že je znas
- Sobota 16. prosince 2006 v 9:56® zedus
-
sillon> Víš, alivio ti radé dobře. O HDU je lepší nemluvit jen tiše šeptat u táborového ohně, kdy ošlhaní hrdinové z válek vypráví své strašlivé příběhy.
- Sobota 16. prosince 2006 v 9:29® Shrek
-
sillon> HDU je tajná sekta diagnostikovaných jedinců,kteří nesmí přes den vylézt na světlo.Tudíž je tu přes den nepotkáš.Všimni si,že vylézají až za soumraku.Víc Ti bohužel nepovim,protože i já se děsím toho,že na mě padne krutá HDU kletba.Raději o tom nepřemýšlej,protože si zahráváš s černou magií.
- Sobota 16. prosince 2006 v 0:29® sillon
-
PV-dík,moc si mi pomohl
džienkuje
- Sobota 16. prosince 2006 v 0:21® PV
-
sillion:HDU Acronym Definition HDU Hard Disk Unit HDU Harley-Davidson University (service school operated by the factory) HDU Head-End Distribution Unit HDU Helmet Display Unit HDU High Dependency Unit HDU High-Density Urethane HDU Hydraulic Drive Unit
- Sobota 16. prosince 2006 v 0:09® sillon
-
jakšemaš,lidičky vím,že neznalost neomlouvá,ale smilujte se nad nešťastníkem a napište mi prosím,co to znamená HDU.Asi mnozí propuknou v pláč,ale já to fakt nevím.Děkuju
- Pátek 15. prosince 2006 ve 23:52® sillon
-
hajan-čupr videa,masařkam se o tom noži bude i zdát v noci
- Pátek 15. prosince 2006 ve 23:24® Prichy
-
Bass: osobka
- Pátek 15. prosince 2006 v 19:27® hajan
-
A jak se chytaj štiky do ruky.
) www.youtube.com
- Pátek 15. prosince 2006 v 19:07® hajan
-
Mrkněte na tohle masajský video, maníkovi to docela vodsejpá! www.youtube.com
- Pátek 15. prosince 2006 v 16:33® Scanix
-
toulovec: Jasne, chapu vyznam reklamy a pripadnych smluvni podminek pro majitele serveru
Jen ale moc nechapu, kdyz tyto reviry vyplnovali rybari, treba jako ja
, tak proc tyto informace neslouzi rybarum, mel jsem za to, ze se bude jednat o jakysis encyklopedicky seznam reviru, podobne jako montaze atd. Uprime bych se na to asi vyprd a radeji psal neco do montazi ci do jine encyklopedie.
- Pátek 15. prosince 2006 v 15:05® toulovec
-
Scanix> pravděpodobně by ti asi měl odpovědět sám majitel serveru, ale jelikož není v republice, odpovím za něho. Jedná se o soukromé, komerční revíry. Když chtějí mít soukromé, komerční revíry za účelem vyššího zisku na soukromém komerčním internetovém serveru uvedeny informace o kontaktu na sebe, asi mu z toho budou vyplývat určité smluvní podmínky žeano :o))))))
- Pátek 15. prosince 2006 ve 12:07® Scanix
-
Pro adminy: Mimochodem, proc nejsou aktivni ty odkazy na jednotlive reviry v sekci Rybarske reviry. Kdyz kliknu na prislusny region, zobrazi se neaktivni seznam. Soutez je uz u konce, myslel jsem, ze je to tak kvuli ni…
- Pátek 15. prosince 2006 ve 12:04® Scanix
-
Chtel bych vam jen pripomenout, ze si od lonska muzete stahnout muj programek, ktery vam pomuze pri vyplnovani sumare ulovku: www.chytej.cz