Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 12. prosince 2006 ve 22:13® EDDY

Sander> …knedlik> kluci gratuluji prostě nádhera!!:-)) ) ( a zase mohu jen závidět… :-( )

Úterý 12. prosince 2006 ve 22:11® okoun 1
okoun 1

Sander> ty v..e ty mě fakt s…š:-)) )))Fakt pškná ryba!!!! možná ty mníky začnu nesnášet :-)) )))))))

Úterý 12. prosince 2006 ve 22:03® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Příchy: Ještě dotaz – máš funkční firewall ve Windows? Nebo je neaktivní? Zkus ccleanera, na třech takto napadených PC pomohl.

Úterý 12. prosince 2006 ve 21:22® EDDY

Kazan> To nebude to nej řešení… i když je to poměrně rychle… ale myslím, že by se měl najít i jiný lepší způsob než je tento… :-)) a mylsím že to bude otázka jen pár (možná desítek) minut než se daný problem podaří vyřešit… tedy myslím někomu, kdo už něco podobného zažil nabo ví, kam se podívat…:-)) no uvidíme, jak to dopadne:-)) )

Úterý 12. prosince 2006 ve 21:17® Sander
Sander

skwor > tak toho se nebojím, i když by u Temelína nějaký být mohl. Kazan > :-)) dikec

Úterý 12. prosince 2006 ve 21:16® Kazan

knedlik, Sander> taky se musím připojit k ostatním a to jak s gratulací tak i s nasrá…ím :-)

Úterý 12. prosince 2006 ve 21:15® skwor
skwor

Sander: tak to budeš muset chytit mníka přes metr......:-D (ale ne v Norsku)

Úterý 12. prosince 2006 ve 21:14® Kazan

Prichy> jestli ti nic nenašel nod nebo avast a adaware, vůbec to neřeš, skopni celý pc a udělej novou instalaci, já už to jinak neřeším, u compu se točíme celá rodina a to kolikrát koukám co pustěj dovnitř. Ono totiž hledání nějaký brebery zabere obvykle víc času než smazat disk a udělat čistou instalaci.

Úterý 12. prosince 2006 ve 21:13® Sander
Sander

skwor > dikec, ale s takovou čudlou se v tom „Z lovu“ trochu stydím, když jsou tam k vidění samé ryby metr+ :-))

Úterý 12. prosince 2006 ve 21:09® skwor
skwor

knedlik, Sander: Gratuluju chlapi, krásný ryby.

Úterý 12. prosince 2006 ve 21:08® knedlik
knedlik

ywan. na Váhu vo Vrútkach ,vďaka.

Úterý 12. prosince 2006 ve 21:05® ywan

knedlik> kde si to chytil???Som nevedel že Šutovo už zamrzlo :-)) ) super, pripajam sa ku gratulantom !

Úterý 12. prosince 2006 ve 21:03® fikus
fikus

HaD> :-)) )) ta Tvá montáž je excelentní, jak obsahem, tak námětem. Musel jsem si ji uložit…:-)

Úterý 12. prosince 2006 ve 20:32® Prichy
Prichy

sharkcom: diky, bojuju, bojuju…:-)

Úterý 12. prosince 2006 ve 20:15® sharkcom
sharkcom

Přichy. Nespomenu si boha co to bylo za vejra, ale běžný antivir to neodstranil, stáhnul jsem na to nějakou spešl aplikaci. Našel jsem to na www.zive.cz/poradna. Víc ti nepomůžu

Úterý 12. prosince 2006 ve 20:04® Zauwi
Zauwi

to HaD:chtěl jsem se zeptat jestli už odešlo to DVD…?Jsem na něj nadrženej:)

Úterý 12. prosince 2006 ve 20:02® Sander
Sander

rarach > bohužel Ti musím dát za pravdu… Tomik > dikec

Úterý 12. prosince 2006 v 19:56® Tomik
Tomik

Sander, Knedlik> nádhera hoši, i když mě už mírně serete..:)Gratulace

Úterý 12. prosince 2006 v 19:53® rarach

Tak poruším svoje pravidla a dám si někoho do ignorace. Dám si tam Knedlíka, už toho mám dost. Sander s těma jeho blbejma treskama, je úplný neviňátko. Knedlík – GRATULACE.

Úterý 12. prosince 2006 v 19:53® Sander
Sander

Láďa > dikec. Kolikátý, tak to opravdu netuším. Nepočítám je.

Knedlik > gratulace, kdo umí, ten umí. Krásná ryba.

Úterý 12. prosince 2006 v 19:52® Prichy
Prichy

z lovu jsem se podival az ted, pekny kluci, oba, sam jsem zvedavej, jestli takoveto ryby nekdy vubec uvidim ( o chyceni ani nemluvim, jsem skromny :-) )

Úterý 12. prosince 2006 v 19:50® Prichy
Prichy

Bobo: ty jo, hele to je mozny, trvalo mi i nejakou dobu, nez se mi snad (nevim, jestli je jeste vyhrano) upgradovat databazi NOD, vzdy pri restartu mi to hazelo, ze je stara…pritom nesla updatovat nebo se to tvarilo, ze je updatovana. Prolezl jsem i registr a nic jsem nenasel…to by me zajimalo, odkud se ta kurva spousti. Jeste prohlidnu win.ini a po spusteni, co jsem opomel

Úterý 12. prosince 2006 v 19:50® Láďa

Sander,Knedlík:moc pěkné rybky.Sander kolikátej už letos?

Úterý 12. prosince 2006 v 19:50® knedlik
knedlik

Ďakujem

Úterý 12. prosince 2006 v 19:49® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Knedlik: Ty a Sander… Vím o Vás zmetci…

Úterý 12. prosince 2006 v 19:47® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Prichy: No pokud jsi z commandu pingal na www.seznam.cz a odezvy jely, pak by to v DNS být nemělo. Ale jinak se chování Tvého kompu velmi podobá chování napadeného PC, včetně krátké doby funkčnosti. Dokonce ten parchant selektoval stránky a třeba www.nod32.cz, nebo www.avg.cz jsi nespustil vůbec :-)

Úterý 12. prosince 2006 v 19:46® Prichy
Prichy

Bobo: jj, tak je mi to jasne, jen co projede antivir tak to zkusim ;-) diky za radu

Jinak pokud budes mit cas, tak pak doval ten foun (nabijecku, pokud mas, a nepouzity „bazmek“), tento tyden je vhodna doba, a mohl bych se na to v praci dostat (potrebuju osciloskop a domaci koutek zatim neni hotovy)

Úterý 12. prosince 2006 v 19:44® hajan

Sander> Nechtěl bych bej ryba, která se nachází ve tvým dostřelu. Už tě nějakej čas sleduju, a jsem si jistej, že si příští rok ani neškrtneš!!! Napřed si pořádně nasral jelouny a parmušky, jak si jim natrhal držky, a teď sis zased na mníky. Doufám, že si tě budou pamatovat, a dopadneš jako já poslední dobou. Začínej si zvykat na nuly! :-)) ) (to není závist, fakt nekecám) :-)

Úterý 12. prosince 2006 v 19:42® Prichy
Prichy

Bobo: ted jsi mi tu neco psal…kua kde to je (asi zhruba vim, co jsi mel na mysli, provereni DNS na adresu primou (to je to cislo napr seznamu) a na domenu (to je ten nazev napr www.seznam.cz)…chapu to spravne?? Je fakt, ze jsem to z IE nezkousel, jen pingnout z prikazove radky a tam mam odezvy v obou pripadech. Jsem rad, ze wifinu muzu vyloucit.

Úterý 12. prosince 2006 v 19:40® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Problém je tedy opravdu v DNS (překlad názvů domén na IP adresu). Aplikace vyžadující překlad nefachčí (IE…) a naopak aplikace co frčí přímo na IP jedou (ICQ). Až to znovu nepojede, zkus do adresy zadat 194.228.32.3 , což je IP seznamu, pokud najede, je to jasné – DNS. Osobně bych to odhadoval na červíka, který likviduje DNS překlad ve Tvém kompu, ve své domácí WiFině to nehledej.Tento příspěvek byl 12.12.2006 v 18:41 editován administrátorem BoBo-Falknow