Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 12. prosince 2006 v 19:39® Prichy
Prichy

kkarlos: to PC zustalo chvilku pripojene na net a nechranene (rikam neobsluhoval jsem ho ja, ani jsem tam nechodil), je fakt, ze jsem tam ted dal antivir, firewall doplnim.....to ze prestal jit IE se ti stavalo az po nejake dobe?? (u me treba 10minut jede) Mozillu nemam, ale ted jsem tam dal pro overeni Operu a dela to same. Jde mi o to, abych zjistil proc to je.

Úterý 12. prosince 2006 v 19:37® Sander
Sander

BoBo > a přidej do té obálky pár mrtvých rybek, už mi docházejí… :-)

Úterý 12. prosince 2006 v 19:28® kkarlos
kkarlos

Prichy> problém jsem měl stejný, no takže, jako jedno vysvětlení je, nebo něco takového, problém je s IE a natož s IE 8 a když je do toho Mozilla, tak se to pere brutálně a kvůli tomu mi to nešlo, přestalo to.. :-D někdy to přeskočí, ale pak stačí refresh.. ;-) mám teď nově nainstalovaný Zone Alarm, a Ad – ware a k tomu Avast, všechno chce uprgadovat, a faká to, používám Mirandu, i tu mám trošku chráněnou… :-) a neotvírám na ICQ neznámé odkazy.. :-D

Úterý 12. prosince 2006 v 19:24® Prichy
Prichy

kkarlos: a co to bylo?…uz to stouram z ruznejch diskuzi, ale rovnou se priznam, ze pri hodine volneho casu denne, to bude jeste na mesic :-( (

Úterý 12. prosince 2006 v 19:23® kkarlos
kkarlos

BoBo-Falknow> stejný problém jako má Prichy jsem měl a řešil jsem to s tebou.. ;-)

Úterý 12. prosince 2006 v 19:22® Prichy
Prichy

Bobo: jj, presne. nejde jen prohlizec, ICQ chodi......vetsinou se to stane po cca 10-ti minutach. V okamziku kdyz to nejde, tak mam pingy jak na napr. ping 123.456.789 i na napr. www.webstranka.com....nerikam, ze to je wifinou, jen kdyz jsem ji instaloval, nemel jsem to zapnute dlouho, ted to zapnula moje a takhle to blbne.....ptam se proto, ze abs. nevim, jak mam dal pokracovat (ty pingy asi svedci o tom, ze DNS chodi..??). Zkousel jsem to na dvou systemech W2OOO pro, udelal jsem upgrade IE a podobne veci, proste placam do vody :-((

Jinak samozrejme trva to, ze pri zapnuti druheho PC do site je treba restartovat karneval modem.

POkud te neco napada??

Az tu nebudu mit maleho, tak me napadlo jeste blbnouci PC (to stolni, notas chodi) propojit po staru kabelem.

Úterý 12. prosince 2006 v 19:11® Georgino
Georgino

No konečně se to tady trošku rozproudilo!! :o)

Úterý 12. prosince 2006 v 19:11® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Sander: Skončils, zbývá Ti už jen týden, pak Ti poštou dorazí podezřelá obálka…

Zauwi: Používej Všeobecnou diskuzi PLS ;-)

Úterý 12. prosince 2006 v 19:09® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

kkarlos: Teď jsem mimo???

Úterý 12. prosince 2006 v 19:07® kkarlos
kkarlos

BoBo-Falknow> muhehehe, to mi něco říká.. :-)

Úterý 12. prosince 2006 v 19:06® Zauwi
Zauwi

to Sander…tam máte nějak přemníkováno ne?Tento příspěvek sem 12.12.2006 v 18:09 přesunul z diskuze ''Z lovu'' administrátor BoBo-Falknow

Úterý 12. prosince 2006 v 19:05® rarach

Tomash: Nechtěj ty důkazy, bo by jsi se z toho posral, jseš až moc startovací a labilní.

Úterý 12. prosince 2006 v 19:04® dam
dam

Sander – ty mě s těmi mníky pěkně dostáváš, ale gratuluji k dalšímu

Úterý 12. prosince 2006 v 18:57® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Příchy: Jednoduchá otázka – když Ti nejde otevřít stránka, funguje v tu chvíli ICQ, nebo Skype? Podle toho má smysl řešit co dál. Jinak pokud Ti jedou pingy (otázkou je jaké), tak problém ve WiFině nebude…

Úterý 12. prosince 2006 v 18:51® Robur
Robur

Láďa, pracuji s lidmi a když někam jedu zbytečně, tak jim též do očí neřeknu, že se mnou pěkně vydrbali a poskytnu jim nějaké placebo.

Úterý 12. prosince 2006 v 18:47® Láďa

Dal jsem slib,že už nic nebudu komentovat,tak činím. Bassíku do té Prahy jsi ale nejel kvůli mě ale s manželkou do Ikei,tak tady nepovídej bludy.jestli se tě tenkrát něco dotklo tak se ti dodatečně omlouvám.Ale jinak formuluj přesně.

Úterý 12. prosince 2006 v 18:38® ozrala

dam> jo mas pravdu je zvedla no snad klesne jeste bych zasel na vanocni stiku

Úterý 12. prosince 2006 v 18:32® dam
dam

ozrala> ozvu se, snad nám to nezamrzne a nebo se pravidelně před koncem roku zvedne voda a je po srandě, už teď to teče jak sněhová

Úterý 12. prosince 2006 v 18:26® ozrala

dam> jo to je vpohode dej vedet dystak na icq

Úterý 12. prosince 2006 v 18:20® dam
dam

ozrala> no už jsme tuto debatu zkoušeli, no snad se to někdy povede, letos už je to se mnou asi pasé.....nejhorší je, že já se během roku dostanu na ryby v rámci putování za prací a na domácí vody se dostávám až před koncem roku, když se to trochu zklidní…něco vymyslíme, půjdu rád a pokud ještě letos, tak dám vědět

Úterý 12. prosince 2006 v 17:48® ozrala

dam>koukam ze si z CHocne ja taka nezajdem nekdy zachytat

Úterý 12. prosince 2006 v 17:10® Prichy
Prichy

sharkcom: zajimave, me to dela na obou systemech na jednom PC.....ten vir, to je docela mozne, ale projizdel jsem to NODem a nic nenasel (jen nejaky spam kraviny apod.) Nevzpomenes si jak se to jmenovalo…vice mene uz si s tim nikdo nevi rady (to PC jsem nepouzival ja, ale moje, coz samozrejme hraje pro zavirovani)

Úterý 12. prosince 2006 v 16:40® Kecalka
Kecalka

HaD… prosim tě až pojedeš k Pepínovi vem mu to dvd ja si to od něj vemu jedu na svatky do čech dik

Úterý 12. prosince 2006 v 16:39® Kecalka
Kecalka

ahoj všem tak jsem po nějake době koukla do diskuze,a na ulovky a všem gratuluji …ahoj

Úterý 12. prosince 2006 v 16:32® sharkcom
sharkcom

Přichy:Tak tohle když se mi stalo naposled, byl to nějaký škodlivý prográmek, kterej si předělal nastavení exploreru. Už si nezpomínám co to bylo za vira. Na jinym kompu jsem našel na internetu prográmek, kterej to dal zase dokupy. Bylo to překopaný přímo v registrech… přez příkazovou řádku to taky normálně šlapalo.

Úterý 12. prosince 2006 v 16:22® Prichy
Prichy

Bobo: nemel jsi mi neco donest :-) .....a pak mam taky (asi) problem s wifinou, potreboval bych mozna malinkou radu…no, vlastne uz jsem se ptal, kde jsem mohl a nic, problem je, ze prestane funguvat IE (ci jiny prohlizec) s IP ci DNS by nemel byt problem, mam pingy i z prime adresy i z domeny (cili napr. ping www.seznam.cz i ping 123.456.789 (to jsem si ted vymyslel))

Úterý 12. prosince 2006 v 16:18® Prichy
Prichy

Sander: jinak nevim, jestli jsem vcera odeslal muj prispevek, bylo v nem napr. zamysleni o velikosti hacku, nastrahy apod veci. (pricemz pocasi je jiste hlavni rozdil nejen pri lovu mniku). Aniz bych se chtel nejak michat do debaty, mnika jsem nevidel ani z rychliku, ale vim jak berou ruzne druhy ryb na ruznych revirech (napr. „cejnari“ mi daji jiste za pravdu)…tak bych to videl tak, ze z meho hlediska muzete mit pravdu oba.

Kdyz vememe, jak moc se vse lisi revir od reviru, jak moc se asi lisi kraj od kraje…napr. tam kde chytaji kapry uz na kuku, u nas rozmrzne rybnik apod :-)

Úterý 12. prosince 2006 v 16:11® hajan

okoun 1> Doufám, že až budou jeden druhýho věšet za vejce do průvanu, použijou háky bez protihrotu! To se teď nosí.:-)) )

Úterý 12. prosince 2006 v 16:06® Prichy
Prichy

Bass: a tebe zmrdam kamarade :-) , vis za co??? (uz to snad ani neposilej, jesenice je plna rybicek a chcipl tady pes…:-(( )

Úterý 12. prosince 2006 v 16:05® okoun 1
okoun 1

hajan>Počkej až dostanou tu fakturu:-)) )))