Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 12. prosince 2006 ve 13:44® Tomash
Tomash

rarach : Máš důkaz? :-)
Z MRKu jsem odešel z vlastní vůle. A hrálo v tom dots faktorů. Jednak nedorozumění ohledně článku z mé strany vůči HaDovi a chytej.cz, potom jsem nechtěl „kopat za dvě mužstva“(nikomu to neberu), pak taky kvůli spoustě konfliktů – nejvíc se to týkalo Zdeňka Neradila. Se ZN jsem si hodně věcí vyříkal po telefonu, sklopil uši a život šel dál… Nevím, odkud snad po roce? Spadnul Láďa a začal prudit…

Úterý 12. prosince 2006 ve 13:31® Bass
Bass

rarach> No, ty si tu chyběl :-)) )))

Úterý 12. prosince 2006 ve 13:30® rarach

Hádati se, je lidské. Naopak pročistí se vzduch, že pánové. Dávat někoho do ignorace, je to stejné jako podporovat hloupost. Pro všechny zůčastněné a podporujíci, připmonínám kauzu Tomash a MRK, tam mu jinak než psychopat neřeknou, zajímavej postřeh že?

Úterý 12. prosince 2006 ve 13:23® Bass
Bass

Pytel> Ale jo, já chápu o co ti jde. Úcta k věku je pěkná věc. To samé by ale měl brát na vědomí i Láďa ( a ostatní ) a nechovat se k Tomashovi jako hovado, nebo jako kdyby byl prašivej a defakto zneužívat toho že je o 20 let mladší a potom se vymlouvat na to, že nemá úctu ke starším. ………. a obzvláště Láďa, kterej, vidíš jak jednal semnou a to jsme ± stejně staří. Ba naopak bych v tomhle věku čekal solidní jednání. Kdyby mi tohle udělal zrovna ten 20ti letej kluk, tak bych mu to prominul, protože bych si řek: „Tak holt je mladej a blbej „ …….. ale tady ? ………. Co si můžeš myslet o tomhle ?
A Tomash ? ………. Kdekdo se do něj naváží, tak se nediv, že kolem sebe kope. ………. Řikám vám pořád, neřešte hovadiny, bavte se o rybách a bude všechno OK.

A co se nás dvou týče, tvoji omluvu jsem řekl bych celkem jasně přijal už tenkrát a co bylo jsem pustil z hlavy. Dokonce tě nemám ani v ignoraci jako spousta ostatních a beru tě jako každého odsud.

Toulavec: starouši, za tu morální podporu máš u mě hubana :-))

Úterý 12. prosince 2006 ve 13:17® toulovec
toulovec

Tomash> hele, pojď, pohádáme se, schválně kdo vyhraje :o)))

Úterý 12. prosince 2006 ve 13:17® Tomash
Tomash

toulovec> Už budu hodnej ;-)

Úterý 12. prosince 2006 ve 13:16® toulovec
toulovec

Tomash> huš

Úterý 12. prosince 2006 ve 13:14® Tomash
Tomash

Láďa> Tím učitelským řiťopichem jsem myslel tebe, protože vždy, když s někým něco řeším, tak se do toho ty přisereš a začneš si „přisolovat“. Nevšim sis toho? Jestli to třeba nebude tím, že „Jenom Ládíček si žije ve svém světě, kde si myslí, že hraje prim a je ten nej.“ Doplnil jsem jen interpunkce a je to hlod, který z tebe včera vypadl. Jinak zakomplexovaný chudáček jsi jasně jen ty, protože jsi tu před cca měsícem, možná před dvěma svatosvatě prohlásil, že už na mě „sereš“. Já to dodržel, ty ne. Nedal jsi pokoj a doplatil jsi na to !TY HRDINO! Jakým právem si myslíš, že mě znáš? BTW : Pytlíku, věř, že jsem dobře vychovanej, ale nenechám do sebe kopat jenom kvůli tomu, že se druhý narodil o pár let dřív. Úctu ke starším mám, ale tu úctu si musí člověk zasloužit.

Úterý 12. prosince 2006 ve 12:48® CeP
CeP

toulovec> muhehe.. touliku ty ses perla cele stredni evropy a prilehleho okoli… ;-) ))

Úterý 12. prosince 2006 ve 12:05® toulovec
toulovec

BoBo-Falknow> tak ti sem zase dám něco pro tvé pobavení z letošní zimy: tady jsou mé příspěvky z února –

foto/diskuze/vseobecna/2006/th-img10188.jpg
Úterý 12. prosince 2006 v 11:56® toulovec
toulovec

BoBo-Falknow> jako admin si nastavit ignoraci lidí, nebo IFF nevidím jako rozumné :o))))

ale pobavil jsi mne :o)

Úterý 12. prosince 2006 v 11:10® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

toulovec: Je to sranda sledovat Tvou diskuzi s někým, koho díky ignoraci nevidím :-))

Úterý 12. prosince 2006 v 11:05® toulovec
toulovec

Pytel> já tě pochopil, já tě chválím že jsi se oproti loňsku polepšil

Úterý 12. prosince 2006 v 10:36® Pytel
Pytel

cep , toulovec : Prostě mně nechápete o co mi jde.Jde mi jen a jen o úctu ke starším nic víc.Říct to já doma tatíkovy tak mi poláme tak ruce že si už na ryby nezajdu.

Úterý 12. prosince 2006 v 10:29® toulovec
toulovec

Pytel> jsi velice zapomnětlivý mladý muži, připomenu ti jednu historku :o))) Něco velice podobného jsi přibližně před rokem (myslím +/- měsíc) napsal ty bassovi, pokud se dobře pamatuju. Tehdy jsi tady dostal přez pazoury, všichni tě poslali do prdele a ty jsi docela okázale všechny poslal do řiti a opouštěl jsi web. Tehdy by tě bass myslím kdyby tě dostal do ruky, tak z tebe nezbyly ani cucky. Ten den jsme se o tobě s Bassem bavili a bass prohlásil něco ve smyslu že jsi nepolepšitelnej kokot a že si zasloužíš totální ignoraci. Tehdy jak si jistě dobře pamatuješ, jsem tě oslovil na ICQ a jal se ti udílet rady do života ( vsadil jsem se s bassem že tě ukecám a že se do týdne omluvíš :o))) načež bass řekl že takový frajer nejsem, což byla výzva :o)))) To že jsi vše pochopil, tehdy se chlapům omluvil a tvůj dnešní názor jen dokládá že vše nebylo zbytečné. na netu je zbytečné se hádat, jsme lidi.

K Tomášovi jsem mluvil asi 3×, vždy mu dával cenné rady, myslel že za ty roky už by mohl dostat rozum a nestartovat na každýho jak papírovej čert, už to dělat nebudu, každý svého štěstí strůjcem.

Úterý 12. prosince 2006 v 10:26® CeP
CeP

Pytel> na internetu malokdy vis s kym mluvis. a neni povinnost to nejak zjistovat. ale obecne plati ze TADY JSME SI VSICHNI ROVNI!.. (rozumnej tim na netu). platilo to pred deseti lety kdy jsem na netu zacinal a hadam ze tomu tak je stale. nicmene plati jista pravidla chovani na netu, tzv. „NETIKETA“ (viz. : www.maly.czwww.lupa.cz ). precist by si ji meli nejen tihle dva, ale i treba ty a mnoho dalsich…Tento příspěvek byl 12.12.2006 v 09:27 editován administrátorem CeP

Úterý 12. prosince 2006 v 10:01® Pytel
Pytel

bass: Neznám Láďu neznám Tomashe bral jsem to s pohledu jejich věku a nezlob se na mně 20 lety kluk nemůže napsat dospělému chlapovi který je jednou tak stáry.

Úterý 12. prosince 2006 v 9:38® Bandit
Bandit

regulus> www.rybari.cz/mapy/

Úterý 12. prosince 2006 v 9:32® Robur
Robur

Laďa a Tomasch, buď je chyba v Matrixu nebo jste sežrali nějaký nekontrolovaný hovězí. Osobně to vidím na druhou možnost. Takže Vás oba prosím, Váš slovní průjem si řešte osobkama či obdobnou cestou…

Úterý 12. prosince 2006 v 9:12® toulovec
toulovec

Bassův nepřítel je i mým nepřítelem :o))))) Staníku neboj se, jdi do toho prsama, stojím za tebou

Úterý 12. prosince 2006 v 8:34® Bass
Bass

Pytel: Už dlouho pozoruji ten vřelý vztah mezi Láďou a Tomashem a byl jsem rozhodnut, že do toho nebudu zasahovat, ať se děje co se děje. Ale když jsem viděl že si se do toho zapojil ty a co jsi napsal Tomashovi, neubránil jsem se smíchu a usoudil jsem, že nastal čas. Vypadá to totiž kamaráde, že si se přimotal do neřešitelného sporu a řekl bych, že se nezastáváš zrovna té pravé osoby. Fakt se tomu směju, protože vím jakej problémek si tu měl před časem ty a zrovna tak vím jak se to tenkrát vyřešilo. Jestli se nepletu, tak si tenkrát uznal chybu, omluvil si se a tímhle chlapským gestem se všechno smázlo. Mávnutím proutku bylo vše zapomenuto a dokonce bych řekl, že u spousty lidí máš za ten přístup plus body. A to včetně mně. Teď bych ale řekl, že tancuješ v hovně, protože strejda Láďa je ten poslední kdo si tu může na někoho otevírat hubu. Nechal si totiž před časem ode mě přivézt do Prahy prut a když jsem tam s ním dorazil a volal mu, tak mi típal, nebo nebral telefony a schovával se jako malej kluk. A když jsem mu volal z manželky telefonu, tak dělal že nemá signál a že mě neslyší. Je to takovej ubožák, že ani neměl sílu říct : „ hele, já ten prut nechci, nebo já na něj nemám. „ ( nebo co v tom tenkrát bylo ) vůbec nic by se bejvalo nestalo. Ale néé, ten kretén mě s tim nechá jet do Prahy a tam se schovává jak malej harant. Tak že jsem se zase otočil a jel domů.
A tahle guma tady chce někoho napadat ? Člověk s takovým charakterem ? Tomu se fakt směju. A tak kamaráde, radim ti dobře. Podivej se na podrážky a rychle z toho smradu ven, než tim načichneš .
A Tomash ? nechte toho kluka už bejt. Serte na to jestli je mu 20, nebo 40 a bavte se jako lidi. Jako rybáři.

Úterý 12. prosince 2006 v 8:21® Shrek
Shrek

Já asi chcípnu smíchy,teď jsem koukal na stránku s DVD a na tom štítku jsem si všimnul textu : "Rarachovi k Ježíškovi od mistra vazače Hada :-) ".no to mě podržte :-D

Úterý 12. prosince 2006 v 7:57® Shrek
Shrek

Láďa,Tomash : vy máte dost,oba.Láďo,ne­vyřešila by to taková malá funcička na tomto webu – ignorace?Já už jí mám u Becka a Pytla a mám svatej pokoj :-)) ))Doporučuju. :-D

Úterý 12. prosince 2006 ve 2:33® regulus
regulus

Sander> (reakce na po 11. prosince ve 20:14:25) tobě nestačí, že mě tady sejříš -:)))) s mníkama, ještě začni s úhořama, 12 za večer, to je v pr.eli, to nelapnu ani za sezónu i kdybych počítal i ty přerostlý žížaly. No neber to ve zlým, budiž ti přáno.

Úterý 12. prosince 2006 ve 2:26® regulus
regulus

JPfish> nevlastním ho a docela by mě zajímal, hoď sem odkaz. Co za to chcou???

Úterý 12. prosince 2006 ve 2:25® regulus
regulus

Kurnik vy ste se dneska, vlastně včera rozjeli -:)))

Úterý 12. prosince 2006 v 1:47

Chci se zeptat jestli nevlastníte někdo tento atlas revíru v el.podobě.Zvažuji jeho nákup a uvítal bych menší recenzi.

foto/diskuze/vseobecna/2006/th-img10187.jpg
Úterý 12. prosince 2006 v 0:46® Láďa

Tomash>Nebo mě radši nic nevysvětluj,protože já bych se mohl opravdu přestat ovládat a nerad bych měl jednoho zakomplexovanýho chudáka na svědomí.Jdi se radši učit jezdit na jezdících schodech a val do učebny.

Úterý 12. prosince 2006 v 0:43® Láďa

Pytel>neřeš to oni ho tady všichni znají.A každej si o něm dělá svůj úsudek.Jenom Tomášek si žije ve svém světě kde si myslí že hraje prim a je ten nej.

Úterý 12. prosince 2006 v 0:32® Pytel
Pytel

Tomash : Měl bys dostat pořadně od někoho po držce protože nemáš vůbec respekt ke starším.Řekni fotrovi ať ti dá pár výchovných facek.