Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 12. prosince 2006 v 0:24® Láďa

Tomash>docela by mě zajímalo jak jsi přišel na toho učitelskýho řiťopicha.To je dobrá hláška, ale jelikož nechápu souvislost tak mi ji prosím tě vysvětli.

Úterý 12. prosince 2006 v 0:20® Láďa

Tomash>Ty mě děsíš já snad odhlásím Net,abych se před tebou uschoval.

Pondělí 11. prosince 2006 ve 23:52® ywan

Tomash> tým 20–30 som myslel Ks miena/až to prokoukneš, tak mě pochopíš. :-)

Pondělí 11. prosince 2006 ve 23:44® Tomash
Tomash

ywan> Myslíš, že jde o věk? Nebo o to, kolik mníků jsem za život vytáhl? Jde o něco úplně jinýho, až to prokoukneš, tak mě pochopíš.

Pondělí 11. prosince 2006 ve 23:36® ywan

Tomash> mne ani tak nejde o Tvoj názor na vec.(koľko mienov si za život vytiahol???) ja sa priznám ani jedného,len nechápem prečo sa sereš do ľudí ktorí ich majú cez 20–30 ? alebo máš viac?

Pondělí 11. prosince 2006 ve 23:35® ROBERT

Nazdárek pánové mužete mi někdo poradit nebo poslat odkazy na rybařeni v Maďarsku doporučit revíry kaprařina bojlí všem předem dík Robert

Pondělí 11. prosince 2006 ve 23:28® Tomash
Tomash

ywan> Nechápeš souvislosti, ale klidně mi říkej King Fish, nemám s tím problém ;-) Láďa> Ty jsi mi taky k smíchu. Tvoje škoda přeškoda, že ses na mě nevysral. Tvých ejakulátů směrem ke mně si už pár lidí všimlo. Dozvěděl jsem se, že nemáš zameteno před svým prahem a asi dost brzy dostaneš přes prsty. Nevím, proč tak prahneš po tom, abych ti dal po hubě, ale očividně tě to rajcuje. Víš, čím víc se s hovnem mažeš, tím víc smrdí a je až neskutečné, jak se tu projevuješ. Jako žák jsi asi byl pěkný učitelský řiťopich. Zdar a sílu v tvých dalších krocích!

Pondělí 11. prosince 2006 ve 23:09® Georgino
Georgino

ywan:Aha, to mělo být asi pro Tomashe, myslel jsem že to píšeš mě.Sorry.

Pondělí 11. prosince 2006 ve 23:08® ywan

Geronimo> to Ti napísal Tomash

Pondělí 11. prosince 2006 ve 23:01® Georgino
Georgino

ywan:Tak teď trochu nepobírám?? Asi si mně pleteš, tohle jsem já nikomu nenapsal.

Pondělí 11. prosince 2006 ve 22:58® ywan

aha, já jsem ale hloupej – tak to si úplne uhádol-sebarkitiku mám rád:-) Geronimo> Ty si kokot jako poleno :-D -toto by som si nedovolil povedať ani kamarátovi, nie ešte človeku, ktorého úplne nepoznám…neviem chalan ale ak si myslíš že si nejáký Fish King tak si moooooc mimo

Pondělí 11. prosince 2006 ve 22:54® Pytel
Pytel

okoun1:Osobka

Pondělí 11. prosince 2006 ve 22:39® okoun 1
okoun 1

Sander> :-)) Si tě najde:-)) )))

Pondělí 11. prosince 2006 ve 22:38® Láďa

Tomash>Na tebe ty chudáku se vysrat nedá:-)) )Ty mě přímo bavíš.Kdy už mě přijedeš natlouc?Ale až za mnou pojedeš tak si nezapomeň vzít cukr pro tramvaj.Jinak tě do ní nepustěj.

Pondělí 11. prosince 2006 ve 22:31® Sander
Sander

okoun 1 > a kua! Jdu radši už spát :-)) Dobrou :-)

Pondělí 11. prosince 2006 ve 22:27® okoun 1
okoun 1

Sander> hned jí to řeknu.A můžeš se těšit n tu debatu tady:-)) )))Máš jediné štěstí,že jí to chci dát pod stromek s prutem od D.A.M.:-)) ))))

Pondělí 11. prosince 2006 ve 22:24® Sander
Sander

okoun1 > prosimtě, pro ženskou je naviják za litr škoda. Seřiď jí dobře Rexíka a máš to bez starostí :-))

Pondělí 11. prosince 2006 ve 22:21® okoun 1
okoun 1

skwor> FISHING FERRARI?o já bychtěl něco i od spro,ale on nemají nic v nabídce.Tedy jsem nic nenašel na netu.

Pondělí 11. prosince 2006 ve 22:19® Tomash
Tomash

Láďa ala sklerotický jouda> Sklerózo, už na mě zase sereš? Hňupíku :-)

Pondělí 11. prosince 2006 ve 22:17® skwor
skwor

okoun 1: Skoro víc se mi líbí ten druhý…

Pondělí 11. prosince 2006 ve 22:15® okoun 1
okoun 1

Pánové s tím porazením(navijak s bojovkou)to asi dnes nevyjde

Pondělí 11. prosince 2006 ve 22:07® Sander
Sander

Láďa > jo, to s tou plavačkou je sice ve dne, ale ta první zmínka o bílé rybě a kaprech je samozřejmě za tmy. Když se chytají skaláci, plotice, občas kapr, tak několik hadů vždy bylo jen otázkou času. Jenže „mou“ vodu bohužel s Vltavou nelze srovnávat. Tam je to o něčem jiném – nebo alespoň bývalo :-((

Pondělí 11. prosince 2006 ve 22:02® Sander
Sander

Geronimo > o tom nepochybuj, že je to v zimě jinak. Ryby déle tráví a k nabízené nástraze se chovají agresivněji. Snaží se co nejvíce šetřit energii. Asi ti je známo, jak ryby v zimě berou pasivně, opatrně, i když použiješ velice slabý vlasec. To je přesně ten důvod, který souvisí i s těmi záseky… Ale to už jsme zase na začátku. Prostě, sedni si po práci k vodě, flákni tam 2 mrtvé rybky a oni tě ty ryby naučí. Takovou blbost mi nevnutíš nikdy, protže, jak píšeš sám, máš zkušenosti z léta. Takže tvé příspěvky očekávám někdy okolo května. Pak se možná shodnem :-)

Pondělí 11. prosince 2006 ve 22:02® Láďa

Sander>Ten byl na Lužnici,ale je to už dávno.Jinak dost pěkný hadice jsou u nás na Vltavě v Práglu.Loni měl kluk na prutě potvoru jak lešenářskou trojkovou tyč.Ve finále 0,25 prdla jak forpas od plavačky.

To braní jinejch ryb jsem myslel v průběhu noci.

Pondělí 11. prosince 2006 ve 21:57® Sander
Sander

Láďa > tý foe, 115 je sakra hadice! Že by Labe? To víš, ta naše strouha není zrovna ideální.

Ale k tomu braní – když pominu kalnou vodu, období před bouřkou atd., tak se mi zdá, že když je bílá ryba a kapr v noci aktivní, docela se daří i hadi. Poměrně často vemu po obědě plavačku a projdu se po řece – a když nějak výrazně berou, většinou je večer úspěch také zaručen. Ale nevím, možná si to jen sugeruji, každopádně se většinou chytne :-)

Pondělí 11. prosince 2006 ve 21:52® Georgino
Georgino

Sander:Nevím jak ti to mám jinak vysvětlit.Kaž­dopádně věřím že seš slušnej rybář a to že máme jinej názor je normální ne?Já popisuju zkušenosti hlavně z léta.V zimě to může být úplně jiný.

Pondělí 11. prosince 2006 ve 21:50® Láďa

Sander>Mám na mysli hady od 70cm+(můj nej 115cm na hrouzka.Jejich záběry jsou takového tipu že bych u nich snad i usnul.Než vytáhnou tvých zminovaných 60cm průvěs tak pomalu končí lov.doba:-)) Je fakt,ale že jsem zažil i dobu kdy se nedalo chytat na dva pruty a byl to docela fičák. Jiank a co říkáš poznatku,že když žere v noci jina ryba hadi nejdou a naopak?Mě se to i docela potvrzuje.

Pondělí 11. prosince 2006 ve 21:46® Sander
Sander

Geronimo > není tomu tak dávno, kdy jsem se v sekání ukvapoval. Výsledkem bylo i 7 krásných, ale neproměněných jízd. Takže „sekat brzo“ není řešení. Neplatí to ani při lovu mníků v zimě, ani při lovu tloušťů v jakémkoli období. Záměrně jsem uvedl tyto 2 ryby, protože jsou při zimní položené mým nejčastějším úlovkem. A o (zdejších) výjimečných záběrech candáta ani nemluvě. Možná to platí na jiných vodách, ta „má“ může býti atypickou. Nevím… Ale abych to uvedl na pravou míru – jsem jeden z těch, kteří loví ryby pro zábavu a krásné zážitky, už odmala se chovám k rybám co možná nejohleduplněji, takže jim během roku moc fyzicky neublížím a všechny tvé aspekty beru už hezkých pár let v úvahu, takže dnes večer z tvých příspěvků nejsem o nic chytřejší. Poslední tečkou byla věta " Velkou rybu zasekneš, malou ne" To mi hlava nebere…

Pondělí 11. prosince 2006 ve 21:36® Georgino
Georgino

Sander:Úplně jednoduše – SEKAT BRZO!! Velkou rybu zasekneš, malou ne.Chápeš to?A neber to opět jako dogma, to v rybařině není.

Pondělí 11. prosince 2006 ve 21:31® okoun 1
okoun 1

poraďte naviják do 1000kč s bojovkou www.braunstar.cz nebo www.fishingworld.cz je to pro ženu štelování ji moc nejde na zadní a přední brzdě snad to bude na bojovce lepší děkuji