Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 12. prosince 2006 v 0:24® Láďa
-
Tomash>docela by mě zajímalo jak jsi přišel na toho učitelskýho řiťopicha.To je dobrá hláška, ale jelikož nechápu souvislost tak mi ji prosím tě vysvětli.
- Úterý 12. prosince 2006 v 0:20® Láďa
-
Tomash>Ty mě děsíš já snad odhlásím Net,abych se před tebou uschoval.
- Pondělí 11. prosince 2006 ve 23:52® ywan
-
Tomash> tým 20–30 som myslel Ks miena/až to prokoukneš, tak mě pochopíš.
- Pondělí 11. prosince 2006 ve 23:44® Tomash
-
ywan> Myslíš, že jde o věk? Nebo o to, kolik mníků jsem za život vytáhl? Jde o něco úplně jinýho, až to prokoukneš, tak mě pochopíš.
- Pondělí 11. prosince 2006 ve 23:36® ywan
-
Tomash> mne ani tak nejde o Tvoj názor na vec.(koľko mienov si za život vytiahol???) ja sa priznám ani jedného,len nechápem prečo sa sereš do ľudí ktorí ich majú cez 20–30 ? alebo máš viac?
- Pondělí 11. prosince 2006 ve 23:35® ROBERT
-
Nazdárek pánové mužete mi někdo poradit nebo poslat odkazy na rybařeni v Maďarsku doporučit revíry kaprařina bojlí všem předem dík Robert
- Pondělí 11. prosince 2006 ve 23:28® Tomash
-
ywan> Nechápeš souvislosti, ale klidně mi říkej King Fish, nemám s tím problém
Láďa> Ty jsi mi taky k smíchu. Tvoje škoda přeškoda, že ses na mě nevysral. Tvých ejakulátů směrem ke mně si už pár lidí všimlo. Dozvěděl jsem se, že nemáš zameteno před svým prahem a asi dost brzy dostaneš přes prsty. Nevím, proč tak prahneš po tom, abych ti dal po hubě, ale očividně tě to rajcuje. Víš, čím víc se s hovnem mažeš, tím víc smrdí a je až neskutečné, jak se tu projevuješ. Jako žák jsi asi byl pěkný učitelský řiťopich. Zdar a sílu v tvých dalších krocích!
- Pondělí 11. prosince 2006 ve 23:09® Georgino
-
ywan:Aha, to mělo být asi pro Tomashe, myslel jsem že to píšeš mě.Sorry.
- Pondělí 11. prosince 2006 ve 23:08® ywan
-
Geronimo> to Ti napísal Tomash
- Pondělí 11. prosince 2006 ve 23:01® Georgino
-
ywan:Tak teď trochu nepobírám?? Asi si mně pleteš, tohle jsem já nikomu nenapsal.
- Pondělí 11. prosince 2006 ve 22:58® ywan
-
aha, já jsem ale hloupej – tak to si úplne uhádol-sebarkitiku mám rád
Geronimo> Ty si kokot jako poleno
-toto by som si nedovolil povedať ani kamarátovi, nie ešte človeku, ktorého úplne nepoznám…neviem chalan ale ak si myslíš že si nejáký Fish King tak si moooooc mimo
- Pondělí 11. prosince 2006 ve 22:54® Pytel
-
okoun1:Osobka
- Pondělí 11. prosince 2006 ve 22:39® okoun 1
-
Sander>
Si tě najde
)))
- Pondělí 11. prosince 2006 ve 22:38® Láďa
-
Tomash>Na tebe ty chudáku se vysrat nedá
)Ty mě přímo bavíš.Kdy už mě přijedeš natlouc?Ale až za mnou pojedeš tak si nezapomeň vzít cukr pro tramvaj.Jinak tě do ní nepustěj.
- Pondělí 11. prosince 2006 ve 22:31® Sander
-
okoun 1 > a kua! Jdu radši už spát
Dobrou
- Pondělí 11. prosince 2006 ve 22:27® okoun 1
-
Sander> hned jí to řeknu.A můžeš se těšit n tu debatu tady
)))Máš jediné štěstí,že jí to chci dát pod stromek s prutem od D.A.M.
))))
- Pondělí 11. prosince 2006 ve 22:24® Sander
-
okoun1 > prosimtě, pro ženskou je naviják za litr škoda. Seřiď jí dobře Rexíka a máš to bez starostí
- Pondělí 11. prosince 2006 ve 22:21® okoun 1
-
skwor> FISHING FERRARI?o já bychtěl něco i od spro,ale on nemají nic v nabídce.Tedy jsem nic nenašel na netu.
- Pondělí 11. prosince 2006 ve 22:19® Tomash
-
Láďa ala sklerotický jouda> Sklerózo, už na mě zase sereš? Hňupíku
- Pondělí 11. prosince 2006 ve 22:17® skwor
-
okoun 1: Skoro víc se mi líbí ten druhý…
- Pondělí 11. prosince 2006 ve 22:15® okoun 1
-
Pánové s tím porazením(navijak s bojovkou)to asi dnes nevyjde
- Pondělí 11. prosince 2006 ve 22:07® Sander
-
Láďa > jo, to s tou plavačkou je sice ve dne, ale ta první zmínka o bílé rybě a kaprech je samozřejmě za tmy. Když se chytají skaláci, plotice, občas kapr, tak několik hadů vždy bylo jen otázkou času. Jenže „mou“ vodu bohužel s Vltavou nelze srovnávat. Tam je to o něčem jiném – nebo alespoň bývalo
- Pondělí 11. prosince 2006 ve 22:02® Sander
-
Geronimo > o tom nepochybuj, že je to v zimě jinak. Ryby déle tráví a k nabízené nástraze se chovají agresivněji. Snaží se co nejvíce šetřit energii. Asi ti je známo, jak ryby v zimě berou pasivně, opatrně, i když použiješ velice slabý vlasec. To je přesně ten důvod, který souvisí i s těmi záseky… Ale to už jsme zase na začátku. Prostě, sedni si po práci k vodě, flákni tam 2 mrtvé rybky a oni tě ty ryby naučí. Takovou blbost mi nevnutíš nikdy, protže, jak píšeš sám, máš zkušenosti z léta. Takže tvé příspěvky očekávám někdy okolo května. Pak se možná shodnem
- Pondělí 11. prosince 2006 ve 22:02® Láďa
-
Sander>Ten byl na Lužnici,ale je to už dávno.Jinak dost pěkný hadice jsou u nás na Vltavě v Práglu.Loni měl kluk na prutě potvoru jak lešenářskou trojkovou tyč.Ve finále 0,25 prdla jak forpas od plavačky.
To braní jinejch ryb jsem myslel v průběhu noci.
- Pondělí 11. prosince 2006 ve 21:57® Sander
-
Láďa > tý foe, 115 je sakra hadice! Že by Labe? To víš, ta naše strouha není zrovna ideální.
Ale k tomu braní – když pominu kalnou vodu, období před bouřkou atd., tak se mi zdá, že když je bílá ryba a kapr v noci aktivní, docela se daří i hadi. Poměrně často vemu po obědě plavačku a projdu se po řece – a když nějak výrazně berou, většinou je večer úspěch také zaručen. Ale nevím, možná si to jen sugeruji, každopádně se většinou chytne
- Pondělí 11. prosince 2006 ve 21:52® Georgino
-
Sander:Nevím jak ti to mám jinak vysvětlit.Každopádně věřím že seš slušnej rybář a to že máme jinej názor je normální ne?Já popisuju zkušenosti hlavně z léta.V zimě to může být úplně jiný.
- Pondělí 11. prosince 2006 ve 21:50® Láďa
-
Sander>Mám na mysli hady od 70cm+(můj nej 115cm na hrouzka.Jejich záběry jsou takového tipu že bych u nich snad i usnul.Než vytáhnou tvých zminovaných 60cm průvěs tak pomalu končí lov.doba
Je fakt,ale že jsem zažil i dobu kdy se nedalo chytat na dva pruty a byl to docela fičák. Jiank a co říkáš poznatku,že když žere v noci jina ryba hadi nejdou a naopak?Mě se to i docela potvrzuje.
- Pondělí 11. prosince 2006 ve 21:46® Sander
-
Geronimo > není tomu tak dávno, kdy jsem se v sekání ukvapoval. Výsledkem bylo i 7 krásných, ale neproměněných jízd. Takže „sekat brzo“ není řešení. Neplatí to ani při lovu mníků v zimě, ani při lovu tloušťů v jakémkoli období. Záměrně jsem uvedl tyto 2 ryby, protože jsou při zimní položené mým nejčastějším úlovkem. A o (zdejších) výjimečných záběrech candáta ani nemluvě. Možná to platí na jiných vodách, ta „má“ může býti atypickou. Nevím… Ale abych to uvedl na pravou míru – jsem jeden z těch, kteří loví ryby pro zábavu a krásné zážitky, už odmala se chovám k rybám co možná nejohleduplněji, takže jim během roku moc fyzicky neublížím a všechny tvé aspekty beru už hezkých pár let v úvahu, takže dnes večer z tvých příspěvků nejsem o nic chytřejší. Poslední tečkou byla věta " Velkou rybu zasekneš, malou ne" To mi hlava nebere…
- Pondělí 11. prosince 2006 ve 21:36® Georgino
-
Sander:Úplně jednoduše – SEKAT BRZO!! Velkou rybu zasekneš, malou ne.Chápeš to?A neber to opět jako dogma, to v rybařině není.
- Pondělí 11. prosince 2006 ve 21:31® okoun 1
-
poraďte naviják do 1000kč s bojovkou www.braunstar.cz nebo www.fishingworld.cz je to pro ženu štelování ji moc nejde na zadní a přední brzdě snad to bude na bojovce lepší děkuji