Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 11. prosince 2006 v 17:46® hajan

Po neůspěších z poslední doby stále více přemýšlím o podobném způsobu rybolovu.:-) video.google.com

Pondělí 11. prosince 2006 v 17:41® ozrala

Sander> nas pravdu souhlasim s tim jak je chytas pouziva stejny sistem jako ty a rozhodne je nesekam hned po zaberu

Pondělí 11. prosince 2006 v 17:38® Sander
Sander

Geronimo > sekáš hned po prvním drbnutí?? Tak to Ti prostě nevěřím… Ne zřídka se mi stane, že se mi mník vypne pod nohama či během zdolávání. Řekl bych, že 60cm průvěs je optimální, o pár cm více by neškodilo.
A nepsal jsem za krajíček, ale někde okolo poloviny tlamy. Což je rozdíl. Navíc takhle dlouhé záběry, kdy dvakrát poskočí policajt, dlouho nic, pak opět popojede, zase chvíli nic…jsem měl jen dva. Jestli to mají na svědomí opravdu pouze velcí mníci, netuším. Naopak Ty jsi se teď přiznal, že v Tvém případě to má mník „kolikrát hodně hluboko“, což se mi opravdu stane tak u jednoho z deseti. Tak se prosímtě zamysli, jestli mi máš vůbec co vyčítat.

Pondělí 11. prosince 2006 v 16:55® Georgino
Georgino

Sander:Jestli na mníky necháváš 60 cm průvěs a taháš je za krajíček tak to opravdu nechápu.Jedině že bys používal rybku tak 20 cm :o) Já mníky sekám po prvním drbnutí a i tak to má kolikrát hodně hluboko.

Pondělí 11. prosince 2006 v 16:26® HaD
HaD

vanuz> som kokot a zabudol so, takze az dnes…nebij mě plís!!! veliká omluva

Pondělí 11. prosince 2006 v 16:11® vanuz
vanuz

had ty si mi to DVD poslal postovym holubom? asi niekde po ceste zamrzol :-)

Pondělí 11. prosince 2006 v 15:51® Sander
Sander

Geronimo > možná jsi si všiml na fotkách, že mníci nemají háček v tlamě a ani jim z tlamy nekouká odřízlý vlasec. Většina je jich seklých jen za poslední háček, někde v polovině tlamy – používám dvojháčkový systéměk – kvůli tloušťům (záseky do prázdna). Lovím je s klasickými průběžnými policajty, nechávám průvěs asi 60cm. Když to nevytáhne, nemá smysl sekat. Většinou je to brzo. Ovšem rád si od Tebe nechám poradit, jak předejít zažrání jednoho mníka z deseti, kterému odstřihlý jednoháček jistě nebude dělat velké problémy. Samotného by mě to velice zajímalo!

Pondělí 11. prosince 2006 v 15:49® kulin
kulin

toulovec> No a po D:dyk,dylyna,dy­kobraz,dyskote­ka,dyparpl a po ŠČ Ti ješče chyběj ščafle a ščípačky :-))

Pondělí 11. prosince 2006 ve 14:22® HaD
HaD

toulovec> přesněěě :-)

Pondělí 11. prosince 2006 ve 14:14® toulovec
toulovec

BoBo-Falknow> HaD nemyslel koule ani kozy, ale káeščéTento příspěvek byl 11.12.2006 ve 13:14 editován administrátorem toulovec

Pondělí 11. prosince 2006 ve 14:00® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

HaD: A co je sprostého na koulích a kozách? Vždyť jsou to přeci běžné přírodovědné a geometrické výrazy? :-)) )

Pondělí 11. prosince 2006 ve 12:05® HaD
HaD

toulovec> ano, správně jsi svůj příspěvek označil IFF! už sem to chtěl udělat já :-D

Pondělí 11. prosince 2006 v 11:19® Zauwi
Zauwi

to Alivio:ok příště budu mlčet jako hrob:)

Pondělí 11. prosince 2006 v 11:08® toulovec
toulovec

HaD> a což takhle malý kurz češtiny, vyjmenovaná slova po P: pýča pytel pysk po ŠČ: ešče, klešče, káeščé a poščevák ešče

Pondělí 11. prosince 2006 v 11:05® toulovec
toulovec

HaD> ano, správně, se dvěma koulema, dvěma kozama .........

Pondělí 11. prosince 2006 v 10:54® HaD
HaD

no jo, no, už sem to opravil…holt jsem stará škola :-)) ) thx. Ty minuty musí Radim, na to jsem krátkej :-)

Pondělí 11. prosince 2006 v 10:52® HaD
HaD

toulovec> takže třeba se dvěma koulema?

Pondělí 11. prosince 2006 v 10:45® toulovec
toulovec

HaD> moc se nenaparuj :o))) taky ti jednu chybku řeknu. Když se podívám „kdo je on-line“, tak tam je : před 2ma minutama – správně má být před 2mi minutami koncovka -ama se píše pouze u párových orgánů – nohama, ušima, očima.............. :o)))))

Pondělí 11. prosince 2006 v 10:44® Georgino
Georgino

Sander:Hele ty necháváš mníky brát čtvrt hodiny?Kde maj ten háček když je vytáhneš?Nekouká jim už z řitního otvoru?

Pondělí 11. prosince 2006 v 10:42® Shrek
Shrek

Sander: nic proti Tobě,chlape,ale s těma mníkama mě už doopravdy žereš!!!!! :-)

Pondělí 11. prosince 2006 v 10:37® Shrek
Shrek

HaD> ale jo,píšou,ale asi bych se nad to povznesl.Začalo se to psát s velkým písmenem tušim v roce 2002,když jsem končil střední školu,museli jsme si na to před maturitou zvykat,abysme neměli v písemnejch pracech chyby.Takže Vánoce,Veliko­noce,Nový rok apod.Zauwi má v tomto případě pravdu…

Zauwi: nebuď detailista,o Vánoce tam nejde......

Pondělí 11. prosince 2006 v 10:33® HaD
HaD

Zauwi> já bych řekl, že ne.

Pondělí 11. prosince 2006 v 9:21® Zauwi
Zauwi

chtěl bych upozornit na pravopisnou chybu na stránce o DVD Vážeme mušky! !!S platbou můžete počkat, ale pak Vám nejsme schopni zaručit dodání do vánoc. Přejeme hodně štěstí!! Vánoce se píšous velkým V!!!!!!!!!! P.S:nechci bejt šťoura, ale tohle vypadá docela blbě:)

Pondělí 11. prosince 2006 ve 4:01

Sander)Chyť pořádnou rybu jako „Kapr“Jseš okoukanej.(závorky nedávám)

Pondělí 11. prosince 2006 v 0:08® CeP
CeP

Sander> boga mi… vcera sem byl vytroubenej na maticku. vubec nevim ze sem mel pustenej komp a ze bych tady neco presouval?? smarjaaa.. co fsecko sem este vyvadel???

Neděle 10. prosince 2006 ve 23:43® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Kubajs: Zkus na své reakce používat všeobecnou diskuzi.

Neděle 10. prosince 2006 ve 22:53® Sander
Sander

Kubajs > kdepak, alespoň bych věděl, že se tam takoví vyskytují. Čemuž samozřejmně nevěřím.

Neděle 10. prosince 2006 ve 22:50® Sander
Sander

CeP > že by šlo o to přesunutí fotky ve „Z lovu“? :-)) Jde o ten můj příspěvek z rána?

Neděle 10. prosince 2006 ve 21:54® HaD
HaD

M.BURNES> Ivo Sláma taky :-)) )

Neděle 10. prosince 2006 ve 21:44® CeP
CeP

Sander> clovece o co jde? neco jsem zase provedl??