Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.447 příspěvků, z toho 128447 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 18. listopadu 2006 v 0:22® revoke
-
Kluci, nechte anglera na pokoji. Zatím toho tolik nespáchal (aspoň se tím nechválí) a pokud se nepletu, tak v Labi je bolenů až až. Dneska aby se už člověk bál říct, že si vzal rybu domů

- Pátek 17. listopadu 2006 v 19:49® kkarlos
-
Prutos> jo v poho..
já tomu rozumím a chápu, teda přímo
vyjadřovat se někomu kdo neví o co go moc neovládám, ale já to
pobírám.. 
- Pátek 17. listopadu 2006 v 19:46® Prutos
-
kkarlos> Právě proto jsem to dal do závorky. Z příspěvku není jasné jak pojem „pružný“ myslíš…
- Pátek 17. listopadu 2006 v 19:33® kkarlos
-
Prutos> jéééé, já myslel pružný jako přenosný mňo…
jako že to není aby se to dalo ke kompu a bylo to tam napořád… jinak
jak vypadá flash disk mi poučovat nemusíš.. 
- Pátek 17. listopadu 2006 v 17:56® sv.va
-
mate problem se fotit,ja mam zase problem se k vode vubec dostat. co je podle vas horsi?
- Pátek 17. listopadu 2006 v 17:00® pepino99
-
angler : No doma bych ho už s tím zalomeným krkem ani nefotil :o)) Navíc fotky doma z koupelny nejsou stejně nic moc … :o))))
- Pátek 17. listopadu 2006 v 16:47® BoBo-Falknow
-
Alivio: jj, byli jsme slovit chovnej potok. Mám ramena jak Rambo
Tento příspěvek byl 17.11.2006 v 17:01 editován administrátorem
BoBo-Falknow - Pátek 17. listopadu 2006 v 16:45® Tomash
-
angler – Ty bláho, ten bolen nějak barví…
- Pátek 17. listopadu 2006 v 16:06® Kecalka
-
ahoj zdravím všechny,tak jsem slyšela že v prosinci nemá byt taková zima ,a že rybky se nechystaj do postylek na odpočinek?co vy na to?je to možné?.....nějak se mi tomu nechce věřit…pa
- Pátek 17. listopadu 2006 v 15:26® Prutos
-
kkarlos> Máš v tom trochu guláš. Pružný (fyzicky) flash disk jsem ještě neviděl, ale jinak máš pravdu. Je to taková malá krabička s USB portem. Přenáší se na ní data.
- Pátek 17. listopadu 2006 ve 14:44® kkarlos
-
Prutos> ne já myslel že jako flash disk, nebo flashka či memory stick je proste takový malý pružný disk který se používá na přenášení dat a ne přímo jako HDD… doufám že mi chápete..

- Pátek 17. listopadu 2006 ve 14:05® Prutos
-
kkarlos> Jesti myslíš ty starý, velký a pružný dikety tak to byly myslim folpy(i) disky.
- Pátek 17. listopadu 2006 ve 13:46® EDDY
-
Já to ze zálohou udělal po svém… nejen že se dá zálohovat na dvd nebo cd… já jsem si pořídil čuplík a mám k němu několik HDD okolo 40 GB takže mám zazálohováno na nich a mimo PC takže když se o PC pokusí nějakej tenvir či jinej problém data mám vždy v pořádku
a při dnešních cenách HDD to neni ani tak drahý… - Pátek 17. listopadu 2006 ve 13:43® kkarlos
-
CeP> já vím že to je falsh, já jen opakoval..

- Pátek 17. listopadu 2006 ve 13:32® Sander
-
kkarlos > no já nevim co to je.
CeP > čoveče nějak se to stahování přerušilo, nemáš v tom prsty?
)) - Pátek 17. listopadu 2006 ve 13:32® CeP
-
kkarlos> flAsh disk
- Pátek 17. listopadu 2006 ve 13:31® kkarlos
-
Sander> muhehe, flush disk..
hej, to je něco jako velká
disketa… teda pokud myslíme to samé… 
- Pátek 17. listopadu 2006 ve 13:31® Sander
-
CeP > jenže on mi ten počítač skládal sám, tak komu jinému jsem ho měl svěřit

- Pátek 17. listopadu 2006 ve 13:30® CeP
-
Sander> to je teda peknej salat! dyz bydli kousek ode mne tak jsi moh rovnou dorazit az sem.
cenzura – muhehe… pochopils dobre
)) - Pátek 17. listopadu 2006 ve 13:29® Sander
-
CeP > promiň, já su kokot…

- Pátek 17. listopadu 2006 ve 13:27® sv.va
-
ctu si tady po par dnech,a nestacim se koukat.hadate se tu,jak male holky u kocarku s panenkama.
- Pátek 17. listopadu 2006 ve 13:22® Sander
-
CeP > tak tak… Ostatně, ten kolega bydlí kousek od Tebe – já ho prásknu – nějakej Jan Salát
)C E N S O R E D
- Pátek 17. listopadu 2006 ve 13:19® CeP
-
Sander> komu jso proboha ten svuj compik svjeril? co to bylo za joudu?? no alespon vis kam priste nepujdes. vsechno spatne pro neco dobre.. hehe…
- Pátek 17. listopadu 2006 ve 13:16® CeP
-
se zalohovanim na placky mam zhruba stejne zkusenosti jako zedus. vetsinou se to tyka CD, DVD jen v nekolika malo pripadech. nekdy se mi stalo ze data byla necitelna uz po roce a pul. a mockrat mne vyskolily i Verbatimy; zvlaste ta jejich barevna rada. taky jsem toho docela dost precetl a zjistil jsem ze „VYPALOVANÉ“ CD/DVD „NEJSOU VHODNÉ“ ! ! ! pro dlouhodobe uchovavani dat. za urcitych podminek a ve vhodnem klimatickem prostredi jsou placky dokonce; svjete div se nachylna k plisnim. projevuje se flekatenim! stalo se mi u nekolika kusu medii Tevion a Octron. pokud jsou nejake placky sichr, pak lisovane, ale kdo by si asi nechal vylisovat serii min 5000ks, ze.
) nezbyva nam tedy nic jineho nez preci jen zalohovat palenim. v tom pripade
striktne dodrzuju nekolik zasad.- palim na nejnizsi rychlost kterou mechanika umozni
- pro dulezite zalohy pouzivam vyhradne media Taiyo Yuden (edit : tato media pouziva i mnoho dalsich znacek)
- vypaluju dve zalohy najednou, nekdy i tri.
- po vypaleni uchovavam media v temnu pri co nejstalejsi teplote, tedy ve spodnim supliku skrine na chodbe
soucasny pocet takto ulozenych placek se blizi ke stovce a nektera starsi 5 let. vsechny stale citelneTento příspěvek byl 17.11.2006 ve 13:18 editován administrátorem CeP
- Pátek 17. listopadu 2006 ve 13:15® Bosanac
-
Sander> A hned zalohuj tuto fotku
))) Promin , nedalo mi . - Pátek 17. listopadu 2006 ve 12:36® skwor
-
Sander: Hustý, dej to do „Otázky selského rozumu“

- Pátek 17. listopadu 2006 ve 12:19® Sander
-
Vidět máti, co se děje v její nepřítomnosti v kuchyni, tak mě zabije! A obratem bych letel z baráku
) Ale výlov neměl chybu.
I kdyby na každého pátého perlínka zabral mník, nemohl bych si stěžovat
Kolegovi jsem nachytal násadu kapra, co víc si přát…
- Pátek 17. listopadu 2006 v 9:14® kostnak
-
regulus, tu istu skusenost, ako zedus , mam aj ja, ale s dvd-ckami verbatim. po 3 rokoch sa filmy este daju pozerat, kedze stolove prehravace vyuzivaju streaming (chyba sa prejavi zastavenim obrazu na chvilu), ale prepalit ide tak jedno z piatich.
- Pátek 17. listopadu 2006 v 7:46® Shrek
-
BoBo-Falknow> co Ty tady takhle brzo?Že Ty zase razíš někam na ryby?
- Pátek 17. listopadu 2006 v 6:44® BoBo-Falknow
-
@ zeus: No ale já jsem vybíravej, takže nevím nevím