Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 17. listopadu 2006 v 0:11® regulus
regulus

BOBO – to bych do tebe neřek -:)))ty se s ale rozjel.

Nicméně nemůžu než souhlasit.

Pátek 17. listopadu 2006 v 0:01® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Tomash: Když já se čas od času neudržím a propadnu grafomanii :-) Ikdyž vím, že hážu hrách.....

Pátek 17. listopadu 2006 v 0:00® Tomash
Tomash

BoBo-Falknow> Sakra, tys ho rozebral. I slzu jsem zamáčk :-)

Čtvrtek 16. listopadu 2006 ve 23:51® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

pop4: Opět musím použít své oblíbené – Milý VOLE, pokud lezeš na internet s nějakým názorem (hodně přiblblým), tak čekej, že se někdo ozve, obzvlášť, když tu kravinu doporučuješ ostatním. Pokud to nezvládneš, tak sem raději nelez, já jsem ještě docela mírný :-) Jinak jsem nechtěl rozebírat svou chytrost (té jsem si docela vědom), chtěl jsem rozebírat Tvou hloupost (které Ty si evidentně vědom nejsi). A už vůbec mne odtud nevyhazuj, na to po necelém měsíci od registrace nemáš morální kredit, natož právo.

A teď k tomu, proč Tvůj „způsob zálohy“ je nebetyčná kravina:

• Soudě podle Tvé fotogalerie Ti záloha Tvých pár fotek asi netrvá příliš dlouho, jenže Ti co fotí, potřebují prostor od několika GB po několik desítek GB. A Sander fotí dost…
  • Na zálohu takovéhoto množství dat je mimo prostoru potřeba i slušné připojení, takže se svým připojením přes Eurotel by jsi asi chrochtal blahem, kdyby jsi měl zálohovat tolik dat, kolik potřebuje průměrný fotograf amatér.
  • Freemailové servery nenesou žádnou odpovědnost za uložená data, viz nedávný průser na Seznamu, kdy poměrně velký počet uživatelů o data přišel.

Jak tedy na zálohu? Pokud nechci vymýšlet nic extra, bohatě stačí CD-R mechanika (do pětikila), médium vyjde na pár korun. Pokud chci větší prostor, pak DVD-R mechanika (do litru) s cenou média jen o málo vyšší než u CD.

Takže:

1. Nesnaž se radit v záležitostech, kterým nerozumíš (takových už je tu dost).
  2. Trošku zklidni svůj projev.
  3. Klidně si dál zálohuj fotky ze svého mobilu na email.
  4. Nauč se prosím alespoň trošku česky, vím že to sem nepatří, ale je to přeci jen taková příjemná a obecně rozšířená vlastnost :-)
Čtvrtek 16. listopadu 2006 ve 23:48® Robur
Robur

tak mě když tak prozvoň, tč 608 700 442, zítra, tedy v sobotu

Čtvrtek 16. listopadu 2006 ve 23:40® pif
pif

tam to prubni.apropo,na ten pidirybník se každoročně dává dvěstě línů-:))) na křetinku pojedu v sobotu,kolem deváté..když tak dej vědět,vezmu tě.pokaždý sem tam byl od rána,ale ryby začali žrat až po desáté,asi jim je ráno klendra.

Čtvrtek 16. listopadu 2006 ve 23:33® Robur
Robur

pife a co na Suchým + ten pidirybník kousek dál

Čtvrtek 16. listopadu 2006 ve 23:28® pif
pif

robur:během týdna sem na křetince byl třikrát.kapři žerou,a mám na rybičku hafo štiček.okouni nežerou,candoši taky.hodně včil hébou vodou.na vláčku bych se vykašlal a vzal si feedr.

Čtvrtek 16. listopadu 2006 ve 23:23® Robur
Robur

tak mám doma další PC a nějak nevím, jak tam připojit chytej, respektive aby mně to znalo jako Robura a ne jako neregistrovaného, poraďte, díky, ale nějak dobře:-)) , blbé odpovědi přenechte mně:-))

Čtvrtek 16. listopadu 2006 ve 23:12® Robur
Robur

co na Prygl, tam to z lodě není tak prochytané

Čtvrtek 16. listopadu 2006 ve 23:10profil byl smazán

Robur: rozhodne ma, pobyt u vody je zdravy a uklidnujici – zitra do 11h tam budu zkouset stesti. Lod jsem dnes testoval na Dalesicich a musim rozhodnout /tolik variant :-(( /. Ale beru te za slovo s tim sampusem.

Čtvrtek 16. listopadu 2006 ve 23:00® Robur
Robur

a co ta loď, když mě někam vezmeš, tak máš u mě šampus na pokřtění

Čtvrtek 16. listopadu 2006 ve 23:00® Robur
Robur

jedu do Boskovic na víkend, tak řeším , zda má cenu pašovat do auta i vláčku

Čtvrtek 16. listopadu 2006 ve 22:56profil byl smazán

Robur: kdyz vydrzis zitra do obeda, tak ti to reknu :-)

Čtvrtek 16. listopadu 2006 ve 22:50® Tomash
Tomash

JPfish> Nejsi v obraze. Jinak myslím, že i pro nezletilého kluka je chytej.cz přínosné.

Čtvrtek 16. listopadu 2006 ve 22:48® Robur
Robur

Nevíte,jak se tváří Křetínka, myslím nádrž.

Čtvrtek 16. listopadu 2006 ve 22:46® Robur
Robur

Bobo, nebo si pošli svoji fotku a napiš si jak jsi chytrej:-))

Čtvrtek 16. listopadu 2006 ve 22:34® pop4
pop4

BoBo- co ti je po tom! ptal se tě někdo na něco!? jestli si chceš pokecat o své chytrostí ,máš na to jinej diskuzní servr.

Čtvrtek 16. listopadu 2006 ve 22:25® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

pop4: Prosím Tebe, co to tu meleš? To si jako zálohuješ fotky někde na seznamu, nebo podobném freemailu? Větší krávovinu jsem už dlouho neslyšel.

Čtvrtek 16. listopadu 2006 ve 22:22® pop4
pop4

Sander – čau, ukládám si fotky do imeilu, prostě je pošlu sám sobě… a sou tam PS: ty fotky se asi dali ještě vitáhnout…

Čtvrtek 16. listopadu 2006 ve 21:45® Sander
Sander

BoBo > jo, nějaké slovo Bios tu padlo. Co to je nevím, a ani nechci…

Čtvrtek 16. listopadu 2006 ve 21:44® Sander
Sander

jiris > budu se snažit, jenže produktivní období je vzdálené řádově několik měsíců – nechci říct půl roku! Takže si ještě počkám. Letošní zimu to holt musím vydržet. Nebude na co vzpomínat :-((

Čtvrtek 16. listopadu 2006 ve 21:42® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Sander: Navíc z popisu problému vyplývá, že jsi asi měl vira, který přepsal Flash BIOS, poslední takovej řádil před cca čtyřmi roky a byl to „Černobyl“. Od té doby jsem o podobný vir ani nezavadil. Navíc k opravě takového PC byl zapotřebí programátor EPROM, nebo identická MB (za chodu se EPROMky prohodili a vadná se přepsala). Pochybuju, že vlastní jedno, nebo druhé.

Čtvrtek 16. listopadu 2006 ve 21:40® jiris
jiris

Sander – jak rika BoBo, ale co už, nafotiš lepsi :-)

Čtvrtek 16. listopadu 2006 ve 21:37® Sander
Sander

BoBo > já mu věřil :-( O takových věcech nemám ani páru, můžu být rád, že mi to tu zase trochu funguje… Chybama se člověk učí. Tohle už se nestane.

Čtvrtek 16. listopadu 2006 ve 21:36® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Sander: Tak kamarádovi pěkně poděkuj, je to PITOMEC. Pokud byl PC zavirován, tak data jistě šla zazálohovat před formátováním disku.

Čtvrtek 16. listopadu 2006 ve 21:33® Sander
Sander

jiris > jednoho rána prostě nešel zapnout počítač, kamarád si ho vzal k sobě, 2 dny na něm makal, aby ho tak nějak rozchodil. Prý jsem měl zavirovanou i nějakou „základovku a čip“. Všechny fotky nenávratně v prdeli! Musím začít znovu, jenže i kdyby zima trvala dva týdny, pořád je to sakra dlouhá doba, z mého pohledu nijak zajímavá. Jenže, můžu si za to sám. Nikdy by mě nenapadlo, že mohu přijít o fotky uložené na disku a o nějakém zálohování jsem něměl potuchy. Na tom počítači umím zapnout akorát Chytej. Ještě loni jsem měl problémy s nahráváním na disketu… Škoda. Ale pozdě bycha honit!

Čtvrtek 16. listopadu 2006 ve 21:13® HaD
HaD

Kamarádi moji, za chvíli konečně zase jedu na ryby, tak držte palečky, ať něco pochytáme. Mám na úlovky novej objektiv, tak snad něco hezky zvěčním!

Čtvrtek 16. listopadu 2006 ve 21:10® jiris
jiris

sethy – prisla ti sms? Sander – to je mi lito, jak se ti to stalo?

Čtvrtek 16. listopadu 2006 ve 20:07® sethy
sethy

jiris: tak jsem se premistil na jiny pc ale tady nemam icq, pokud mas jeste neco moc dulezityho na srdci tak pis sem:-)