Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 11. listopadu 2006 v 19:40® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

skwor> Děkuju děkuju děkuju … já bych chtěl eště letos jít někam normálně zavláčet, i když ty zimy sou hrozný. Spíš se těším na led :-)

Sobota 11. listopadu 2006 v 19:38® Sander
Sander

Alivio > kde jsou kua ty slibované parmy?!!!!!

Sobota 11. listopadu 2006 v 19:33® skwor
skwor

denyg: Gratuluju k úspěšnýmu návratu k rybařině. Já to už pro letošek zabalím, už je hrozná kosa…

Sobota 11. listopadu 2006 v 17:02® CeP
CeP

gadasnik> necitim se byt zrovna kovanym odbornikem ale laickou logikou mi vychazi tohle:

• WCON-07-širokoúhlá předsádka – jinak taky rybi oko se tomu rika, ne?? prevedeno do praxe mi tedy umozni vyfotit temer celou koupelnu ze dveri. nejen kousicek primo pred objektivem. asi za vlasy pritazeny primer ze je to takove udelatko pro panoramaticky pohled na kratkou vzdalenost
  • MCON-40-makro předsádka – hodi se ti asi hlavne na foceni broucka na kvetu ze vzdalenosti 5cm.

co ti tyhle pradsadky pomuzou krom toho ze ti vyrazne odlehci penezenku si netroufam odhadovat. osobne si myslim ze pro tebe bude mit vetsi vyznam polarizacni pripadne jiny filtr, naucit se poradne vyuzit moznosti fotaku a hlavne!!.. naucit se spravnou kompozici fotky, cit pro svetlo, stiny, casovani uzaverky atd… tohle jsou veci ktere IMHO delaji 90% dobre fotky.Tento příspěvek byl 11.11.2006 v 16:03 editován administrátorem CeP

Pátek 10. listopadu 2006 ve 23:21® HaD
HaD

gadasnik> širokoúhlá ti zvětší úhel záběru. Makro nerozšíří sklo, pouze umožní ostřit na kratší vzdálenost

Pátek 10. listopadu 2006 ve 22:19® gadasnik

Zdarec šici/hlavně sumobijci/.Mám takový problémek,chci dělat pěkné fotky ryb/pokud nějaká přijde/ a chci si kupovat na olympus předsádku a nevím jakou:

• WCON-07-širokoúhlá předsádka-zkracuje ohniskovou vzdálenost objektivu 0,7 x
  • MCON-40-makro předsádka-umožňuje fotografovat z větší blízkosti

Je tu mezi námi nějakej odborník,který by mi mohl poradit,sem z toho už jakýsi volajaký zmetený.

Pátek 10. listopadu 2006 ve 22:14® Sander
Sander

Alivio > málem bych zapomněl – ty palce Ti držet budu, v sedm přijedu z Orlasu, tak Ať už jsou ty fotky tady! :-)

Pátek 10. listopadu 2006 ve 22:06® Sander
Sander

dudu > :-)) Alivio > v tom je základ úspěchu :-) Napichuju ho tak, aby vydržel max. jeden nához. Beztvará střídka ideální velikosti, háček č.8 (nebo co)
A nejdeš náhodou na MP? Tam bych na ten malej háček fiknul 5 červíků a měl bych vystaráno.

Pátek 10. listopadu 2006 ve 21:53® Shrek
Shrek

Sander: zítra razim na ty parmice,tak drž palec.Jak nastražuješ ten rohlajs na háček,aby nespadl v proudu?

Pátek 10. listopadu 2006 ve 21:03® dudu

Sander- viz můj lov. Potěšil si mě, konečně ses zařadil mezi ostatní slušný rybáře :-) Už sem začínal mít deprese.

Pátek 10. listopadu 2006 ve 20:38® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Zdrawím … NEJEDE ZÍTRA NÁHODOU NĚKDO CHYTAT NA SKALIČKU U VSETÍNA ??? Jedu zkusit poškádlit pstruhy tam, tam jsem zvědav, co se chytí :-)

Pátek 10. listopadu 2006 ve 14:40® revoke
revoke

Alivio> moje chyba. Přidělával jsem nějaký monitoring a na tohle jsem zapomněl…

Pátek 10. listopadu 2006 v 11:25® hajan

red> :-D )))

Pátek 10. listopadu 2006 v 9:59® red
red

Pre tých , ktorí dávajú pozor na to, čo jedia, je tu definitívne slovo na tému výživa a zdravie. Je posilou ducha konečne vedieť, že skutočnosť predsa odporuje všetkým lekarským výskumom.

1. Japonci jedia veľmi málo tukov a trpia menej infarktami, než Angličania alebo Američania.
  2. Mexičania jedia veľa tukov a tiež trpia menej infarktami, než Angličania alebo Američania.
  3. Japonci pijú veľmi málo červeného vína a trpia menej infarktami, než Angličania alebo Američania.
  4. Taliani pijú nadmerné množstvá červeného vína a tiež trpia menej infarktami, než Angličania alebo Američania.
  5. Nemci pijú veľa piva a jedia veľa klobás a tukov a trpia menej infarktami, než Angličania alebo Američania.

ZÁVER: Jedzte a pite čo chcete. Je jasné, že to, čo v skutočnosti zabíja, je angličtina.

Pátek 10. listopadu 2006 ve 2:47® ladamaj
ladamaj

JPfish>mne to občas zlobí taky není to explorerem ale servrem taky jsem hledal příčinu přetížení servru.

Pátek 10. listopadu 2006 ve 2:40

Vám blbne vyhledávač a proč musím pořád po reinstalaci pc,zadávat heslo při přihlášení.Dříve to chodilo i v tom šmejdu s názvem Explorer.

Pátek 10. listopadu 2006 v 0:37® cercer
cercer

teda..člověk se chce kulturně vzdělávat..a tady je mrtvo…a to co tu je..tak těm nejde vyhledávač..nebo co!!!!!!!!!!!!!:-)) už aby napadl sníh a vy jste všichni zalezlí doma!:-)

Pátek 10. listopadu 2006 v 0:32® cercer
cercer

co stim porád děláte!!??:-)

Pátek 10. listopadu 2006 v 0:29® Prutos
Prutos

Hele mě to vyhledávání taky teď kleklo… :-((

Pátek 10. listopadu 2006 v 0:27® cercer
cercer

Alivio:i mě to jde..si to asi zavařil..co pořád vyhledáváš?!?:-)

Čtvrtek 9. listopadu 2006 ve 23:32® okoun 1
okoun 1

u mne všechno premavá

Čtvrtek 9. listopadu 2006 ve 23:26® Shrek
Shrek

nefunguje mi vyhledávač,to je problém kde?

Fatal error: Cannot redeclare getmicrotime() (previously declared in /data/web/vir­tuals/chytej.cz/www/vyh­ledavani.php:6) in /data/web/vir­tuals/chytej.cz/www/in­cludes/page_star­t.php on line 6

Čtvrtek 9. listopadu 2006 ve 23:21® okoun 1
okoun 1

denyg> ale jo deto.Mohlo by to být o trochu lepší

Čtvrtek 9. listopadu 2006 ve 23:07® cercer
cercer

Sander:no,ono tak ošklivo začlo být až u vody!:-) koneckonců,říká se,že čím horší počasí pro rybáře,tím lépe pro mníka..no..já to neověřil…

Čtvrtek 9. listopadu 2006 ve 22:54® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

okoun 1> :-) Tak jak to letos jde, co?

Čtvrtek 9. listopadu 2006 ve 22:46® okoun 1
okoun 1

denyg>to je dobře:-) jinak bych se tady sám bál!

Čtvrtek 9. listopadu 2006 ve 22:39® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

okoun 1> Já :-)

Čtvrtek 9. listopadu 2006 ve 22:30® okoun 1
okoun 1

haloooooooo:-) je tu někdo?

Čtvrtek 9. listopadu 2006 ve 21:27® Sander
Sander

cercer1 > co Tě to napadlo, jít na ně v takovém počasí? To i zarytí fanatici, jako já, hřejí židli u počítače :-))

Čtvrtek 9. listopadu 2006 ve 21:22® cercer
cercer

Sander:koukáš,jak jsem nastartoval ty skryté emoce s Tvojema ulovkama?!?:-) jo..mimochodem­..dnes jsem skusil ty mníčky..ale přišla bouře,vichřice­..velká voda..a to vše během pul hodiny,co jsem přišel k vodě!A to jsem šel jen na posl.2hodinky!Tak příště…