Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 7. listopadu 2006 v 0:10® HaD
HaD

Bosanac> :-)) ))

CeP> škoda… ještě teď se vznáším na obláčku ;-)

Úterý 7. listopadu 2006 v 0:04® CeP
CeP

EDDY> zkus tedy nainstalovat alternativniho klienta pro ICQ : Mirandu, Trillian, QIP.

Úterý 7. listopadu 2006 v 0:04® kkarlos
kkarlos

CeP> :-P samy starosti v podobe jestli se vyspat v posteli ci na kanapy u bedny coooo…? ;-) :-P

Pondělí 6. listopadu 2006 ve 23:59® CeP
CeP

kkarlos> njn.. tak si mne dostal. ted se tu dostanu dost malo. samy starosti

Pondělí 6. listopadu 2006 ve 23:54® kkarlos
kkarlos

CeP> to jo pokaždé když jsem ti za poslední dobu tříkrát psal na icq tak te dycky někdo práskl.. :-D dobrý den, táta tu není- spí… někdy, táta tu není a ve statusu sleeping.. :-D

Pondělí 6. listopadu 2006 ve 23:53® CeP
CeP

kkarlos> pf pf pf. HDU nikdy nespi. HDU je vzdy ostrazity!!

Pondělí 6. listopadu 2006 ve 23:52® CeP
CeP

HaD> omlouvam se za vcerejsi neucast, ale byl jsem prehlasovan valeckem na nudle.. :-( (

Pondělí 6. listopadu 2006 ve 23:51® kkarlos
kkarlos

CeP> čéééče já ti nevím, ale ty stále spíš.. :-D :P

Pondělí 6. listopadu 2006 ve 23:48® CeP
CeP

HDU nic… my muzikanti… jenom neskodne čáry a zaříkávadla… ;-) )

Pondělí 6. listopadu 2006 ve 23:43® kkarlos
kkarlos

denyg> welcome.. :-) mě si určitě pamatuješ… :-)) ) jé kde jsou ty časy co jsem tu byl nový.. :-)

Pondělí 6. listopadu 2006 ve 23:40® Bosanac

HaD> Martani , zima nebo nekdo jiny .

Pondělí 6. listopadu 2006 ve 23:39® HaD
HaD

BigMike> budu …snad :-)) )

Pondělí 6. listopadu 2006 ve 23:39® BigMike

HaD> Tak jo, někdy u vody:-)) Jo, tu obálku asi vyzvednu ve čtvrtek, budeš večer doma? Ozvu se včas!

Pondělí 6. listopadu 2006 ve 23:39® HaD
HaD

Přátelé, velice se Vám omlouváme za výpadky, které server Chytej.cz provázejí. Celý problém analyzujeme i s poskytovatelem hostingu. V současné době je podezření na cílený útok. Zda se tato obava potvrdí, nevíme a o tom, kdo by útočníkem mohl být, zatím nespekulujeme. Děkujeme za pochopení.

Pondělí 6. listopadu 2006 ve 23:36® HaD
HaD

BigMike> Dnes ne, dnes jsme měli něco na práci ;-)

Pondělí 6. listopadu 2006 ve 23:35® BigMike

Dnes mám delší večer – kultovní film RAMBO I.!!! Jednička byla jen jedna, stejně jako ROCKY!!!

Pondělí 6. listopadu 2006 ve 23:34® BigMike

HaD> OK, těším se:-)) Tos tolik chlastal?:-)) )

Pondělí 6. listopadu 2006 ve 23:30® HaD
HaD

BigMike> zítra bude článek od David Maixnera, dnes melu z posledního…

Pondělí 6. listopadu 2006 ve 23:29® BigMike

Myslím, že po zvednutí cen je to 1.100,–! Ale jižní Morava má svůj svaz, tam to neplatí, radši si to zjisti!!!

Pondělí 6. listopadu 2006 ve 23:28® Prutos
Prutos

denyg> Jasně že chodím! Vláčák mám skoro přirostlý k ruce. Mno sezóna… jak se to veme. V některém ohledu mohal být i lepší,ale v zásadě spokojenost. Teď se snažím poslednímy kousky zubatejch dovršit jedno pěkně vypadající čísílko…

Pondělí 6. listopadu 2006 ve 23:22® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

BigMike> Kolik se platí za celorepublikovou?

Pondělí 6. listopadu 2006 ve 22:53® BigMike

denyg> Uděláš si členství tady u nás, jen se zeptej, kolik u vás stojí hostovačka na rok:-)) )

Pondělí 6. listopadu 2006 ve 22:41® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

BigMike> Jen škoda, že nejseš tady u nás ve Zlíně … bych to měl lehčí :-/

Pondělí 6. listopadu 2006 ve 22:41® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

BigMike> Jo, starej lístek někde mám, akorát nevim, jak to bude … se poptám, od čeho mám hubu :-) Kuuurňa, candát jako prase … budu se snažit, dělat na tom a třeba tě jednou trumfnu :-)

Pondělí 6. listopadu 2006 ve 22:38® BigMike

denyg> No, Lužnice letos bodovala, na feedra dsotal kapříka 65 cm a na woblera candáta 72. A lupu nějak podezřele moc bolenů:-)) )

Pondělí 6. listopadu 2006 ve 22:37® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

skwor> Wowowow … povídej, jakejpak okoun a bolen se ti povedl, co? Kde, na co a tak … povídej … sem na to nadrženej jak malej kluk :-) To víš, rok bez je rok bez ryb :-)

Pondělí 6. listopadu 2006 ve 22:36® BigMike

denyg> Jestli máš starej rybářskej, na úřadu ti dle něj prodají nový a s členstvím se dohodni u vaší MO. Jestli jsi vynechal jen rok, měli by ti dát jen vstupní poplatek nového člena a jinak bez školení začlenit:-)) Tak to děláme u nás, tedy já:-))

Pondělí 6. listopadu 2006 ve 22:36® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Jdu Vám tu projet trošku fotky :-)

Pondělí 6. listopadu 2006 ve 22:36® skwor
skwor

denyg: Docela se dařilo, zvedl jsem si osobák u bolena, okouna a dostal jsem se na gympl. Jak jdou studia Tobě?

Pondělí 6. listopadu 2006 ve 22:34® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Prutos: Tebe si pamatuju :-) Tak co, jaká letos byla sezona? Na dravce chodíš?

skwor: Ahoj, díky za pěkné uvítání :-) Netradiční otázka: Jak to letos šlo? Promarnil sem hodně nebo bude čas to napravit?

cercer1: Zdravím … snad nebudu škodnej holub :-)

BigMike: Čau náčelníku … jak je na tom Lužnice letos, co? No, právěže jak jsem trošku upustil od ryb, tak to šlo se mnou celkem z kopce, ale už to snad bude dobrý :-) Vše ve starejch kolejích :-) Hned jsem tu s dotazem : Kdy si vyřídit lístek? Já jsem ho dělal před skoro 8 lety a už si nijak nevybauju, kam jít, co udělat a tak …