Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 5. listopadu 2006 ve 20:44® Sander
-
Alivio > na očku má karabinku ne voe
)
- Neděle 5. listopadu 2006 ve 20:42® Shrek
-
Prichy> nemyslíš si,že barvení očka je špatně?Co když se tam oprýskne barva zrovna na tom očku a při malým okounovi se ti v tom bodě přefikne vlasec.To pak bude candát jako svině zakouslej do kořenu,co?
- Neděle 5. listopadu 2006 ve 20:04® Prichy
-
skwor: nedelam…z casovych duvodu, gumy taky moc ne.....ted me lakaji marmysky…
- Neděle 5. listopadu 2006 ve 20:02® skwor
-
Prichy: Děláš ještě woblery? Nebo jsi se přeorientoval na gumy?
- Neděle 5. listopadu 2006 v 19:59® Prichy
-
tak a je po atrakci.....to uz nikdo nic nedela…koupit, chytit a sezrat…to by vam slo co
- Neděle 5. listopadu 2006 v 19:48® Prichy
-
kazan: na vim, ze je s tim problem…jestli na to prijdu nevim.....nestiham zasadni veci, natoz dalsi…hlava plna napadu a kriticky malo casu
- Neděle 5. listopadu 2006 v 19:45® Kazan
-
Prichy> svého času jsme s kamarádem zkoušeli všemožné barvy na kaprařká olůvka. Údajně se mají dělat barvy přímo na olovo. Ale co jsme měly olůvka natřená tou barvou, omlátily se stejně. Natož pak při vláčce mezi šutry, no jestli na něco přijdeš tak jsi pašák.
- Neděle 5. listopadu 2006 v 19:41® Prichy
-
kazan: ne, jsou to praskove barvy…zcela spatne.....ver, ze vim proc…uz premyslim o necem jinem (vice mene to mam vyzkousene) ale necham si to zatim pro sebe…sorry.
- Neděle 5. listopadu 2006 v 19:37® Sander
-
Kazan > to je pravda. V podstatě většina ryb, co je v mých fotkách focena vedle mačky, byla ulovena prostřednictvím splávků, které jsou na spodní fotce (ty menší). Takže – nestěžuji si, účel plní.
- Neděle 5. listopadu 2006 v 19:37® Kazan
-
Prichy> čím lakuješ, dáváš na vršek nějaký lak (třeba lodní, kvůli větší odolnosti)
- Neděle 5. listopadu 2006 v 19:36® Prichy
-
mozna to nekdy doresim…hlavne ty barvy, to dle me chybi totalne na ceskem trhu
- Neděle 5. listopadu 2006 v 19:35® Prichy
-
jj, domaci vyroba…nej problem mam s barvama…to je jeste nedoresene tema. revoky: neprodavam, byla to zkusebni serie…tohle se uz neda delat v malem
- Neděle 5. listopadu 2006 v 19:35® Kazan
-
Sander> jen nech bejt, ono to taky potěší a zahřeje u srdíčka, když se na vodě pohupuje krasavec a ne nějaký „vyhryz“. I když na druhou stranu máš 100% pravdu že rybám je to šumafuk a hlavní je účelnost.
- Neděle 5. listopadu 2006 v 19:33® skwor
-
Kazan: Tak to jsme na tom podobně. Já koupil výbavu loni na jaře, ale během roku jsem s ní vyrazil asi dvakrát. Letos mě to ale začalo bavit (škoda, že tu nejsou pstruhovky)
- Neděle 5. listopadu 2006 v 19:33® revoke
-
Prichy> no nekecej, domácí výroba? Paráda. Prodáváš?
- Neděle 5. listopadu 2006 v 19:33® Sander
-
Prichy > kde jsi to koupil?
Toš pěkné, pěkné…
- Neděle 5. listopadu 2006 v 19:32® Prichy
-
taky neco pridam
- Neděle 5. listopadu 2006 v 19:30® Sander
-
Kazan > na krásu splávků zrovna nehraju, spíš na splnění účelu
Ale dík
- Neděle 5. listopadu 2006 v 19:30® Kazan
-
skwor> jo, muškaření, aneb pohroma v mém životě. Prut mi kdysi koupila drahá polovička k vánocům, 6 let se zruba válel doma a já stále doháněl někoho kdo by si mě vzal pod křídlo a dal mi nějaké základy. Nakonec jsem nakoupil literaturu a začal sám, byla to katastrofa, nakonec jsem vše prodal. Ale myšlenka se k mušařině vrátit, se mi poslední dobou opět začíná honit v hlavě.
- Neděle 5. listopadu 2006 v 19:23® skwor
-
Kazan: To bude spíš tím, že jsem letos začal muškařit, takže jsem neměl tolik příležitostí něco urvat
- Neděle 5. listopadu 2006 v 19:19® Kazan
-
skwor> tak to jsi dopadl velice dobře, já to raději nepočítám. Nebo máš štěstí na čistější revíry.
- Neděle 5. listopadu 2006 v 19:16® Kazan
-
Sander> jinak splávečky máš krasavice přelíbezný
- Neděle 5. listopadu 2006 v 19:15® skwor
-
Kazan: Letos toho bylo málo. Urval jsem tak okolo dvaceti gum…
- Neděle 5. listopadu 2006 v 19:14® Kazan
-
Sander> ve splávkách se mi vítr dělat moc nedaří, mám jich v zásobě půl šuplíku. (Jó a taky je nosím v tubusu proti polámání
)
- Neděle 5. listopadu 2006 v 19:11® Sander
-
Kazan > já Tě v tom nenechám…
- Neděle 5. listopadu 2006 v 19:10® Kazan
-
skwor> jako „relaxák“, kolik ztrestáš hlaviček ročně (ať vím kolik toho nalejt kdybych náhodou chtěl vstoupit do klubu
)
- Neděle 5. listopadu 2006 v 19:09® jiris
-
Kazan – jaky to jsou hačky
- Neděle 5. listopadu 2006 v 19:04® skwor
-
Kazan: Jenom dokupuju, k výrobě jsem se zatím nedostal
- Neděle 5. listopadu 2006 v 19:03® kubajzs
-
Tady je mrtvo
(((
- Neděle 5. listopadu 2006 v 18:59® Kazan
-
Je nějak brzo tma, začal jsem po večerech dělat zásoby na příští rok, jak jste na tom vy, taky už po večerech něco šudláte?