Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 5. listopadu 2006 ve 12:14® regulus
-
Eddie> tu knihu, co psal Robur, lze koupit přes Internet, jen nevím jak to bude s placením, asi to posílají na dobírku. Tady je odkaz. knihy.abz.cz
- Neděle 5. listopadu 2006 v 11:11® pop4
-
SHIMANO má katalog 2007 www.gammarus.cz
- Neděle 5. listopadu 2006 v 11:00® Robur
-
Eddie, nebo si nech od někoho z ČR poslat knihu 1000+1 rada pro rybáře, tam se dozvíš takřka vše nejzákladnější, nevímjeka tato kniha reagoaval ne feedr, ale mám pocit že vychází pořád a je vidět i v antikvariátech, to co ti radí Zedus je taky rada, ale určitě se tam nikdo nerozepisuje o trivialitách, které každý tak nějak předpokládá. Ta kniha o nich píše.
- Neděle 5. listopadu 2006 v 9:01® zedus
-
Eddie> ahoj Irčane.
To je jednoduchý, stačí tady na chytej kliknout na ikonku články a tam si vybereš články podle rybářské techniky, která tě zajímá. Je tam toho dost, tak si určitě uděláš obrázek co která technika vlastně je a co je k ní potřeba a na konkrétní otázky ti jistě někdo rád odpoví v konkrétní diskuzi k té dané technice. Jak je v Irsku? Na čem budeš chytat na řece nebo na stojaté vodě?
- Neděle 5. listopadu 2006 ve 4:59® Eddie
-
Ahoj Vsem. Mam prosbu na kohokoliv ochotneho… Jsem uz starsi muz a prave dnes jsem zacal rybarit. Jenze o rybolovu nic nevim takze mi nic nerikaji vyrazy jako: na plavacku, feeder, muskareni atd. atd. Mohl by mi nekdo poradit kde na netu najdu opravdu ZAKLADNI informace o rybolovu? Mam na mysli neco jako popis tech vsech zpusobu lovu a technik a tak… Ja totiz vazne nevim ani jake hacky jsou na co dobre a uz vubec ne jak je kruci privazat na ten klouzavy vlasec…
Opakuji ze jsem absolutni rybarsky negramota. Ziju v Irsku a tak net je pro mne ta nejlepsi cesta. A kdyby snad nekdo dokonce byl ochotny komunikovat se mnou prez SKYPE, tak mohu na oplatku poskytnout nejake informace o tom jak to chodi v praxi v Irsku… Dekuji za kazdou pomoc predem. Vsem preji mnoho zabavy a radosti z rybareni. Mne to chytlo fakt naplno. Eddie
- Neděle 5. listopadu 2006 v 0:58® Tomash
-
Sander> To se máš, já mám řeku 20km :-/
- Sobota 4. listopadu 2006 ve 21:59® Sander
-
Bobo > nevadí, klidně zajeď, tady se chytá celoročně
Ne vážně, ten příspěvek v Z lovu je zavádějící, jenže jsem byl po obědě chvilku na P a večer na mníky na MP. Bydlím kousek od soutoku, dost to střídám.
- Sobota 4. listopadu 2006 ve 21:55® BoBo-Falknow
-
Sander: S eliminací lipanů bych si nejspíš poradil, nicméně informace že jde o P vodu je poměrně zásadní a zcela mění náhled na celou situaci
- Sobota 4. listopadu 2006 ve 21:28® Sander
-
Bobo > samozřejmě, ale tahat budeš jednoho lipana za druhým. A ty, doufám, nebereš
) Ale abysme to uvedli na pravou míru – je to taky pstruhovka, takže končí stejně s tou Tvojí
- Sobota 4. listopadu 2006 ve 21:21® BoBo-Falknow
-
Sander: Neboj, místa je dost, duháky stíhám likvidovat čerstvé
Dá se tam i only fly?
- Sobota 4. listopadu 2006 ve 21:18® CeP
-
Sander> spis neco mezi. rocne najedu kolem 40tis km a tuhle trasu jezdim denne uz prez rok.
- Sobota 4. listopadu 2006 ve 21:15® Sander
-
Bobo > máš ještě místo v mrazáku?
- Sobota 4. listopadu 2006 ve 21:15® Sander
-
Bobo > snad si nebudem muset vzít vrták na dírky. Ale v nejhorším se i tak dají vylupat
- Sobota 4. listopadu 2006 ve 21:14® BoBo-Falknow
-
Sander: OK, až mi zavřou pstruhovku, tak to testnem
- Sobota 4. listopadu 2006 ve 21:14® Sander
-
CeP > čoveče ty jsi hazardér
(nebo dobrej řidič). Stačí když jedu ráno do práce – jednomu kolegovi tam nějakej magor vlítnul do protisměru a jentaktak ho nesrazil – odneslo to zpětné zrcátko. Fakt jen centimetry
- Sobota 4. listopadu 2006 ve 21:11® Sander
-
Bobo > už to není tak horký, ale s nízkými teplotami se v nich opět probudil pud, který si dovezli z té Kanady a žerou a žerou… Letošní násada by se dala vylupat do jednoho
- Sobota 4. listopadu 2006 ve 21:11® CeP
-
Robur> pf pf.. detska nemoc.. to uz jsem dvakrat prechodil a vytvoril jsem si prirozene protilatky ktere navic posiluju jak spravne pripomnel pif dusledne pravidelnym chlastanim
- Sobota 4. listopadu 2006 ve 21:09® CeP
-
Sander> jojo. jeste minimalne do cervence pristiho roku hakuju ve vimperku. zimaky jsem nandal vcera rano po prudke hadce s nasim dopravakem, ale byl bych bez nich vydrzel klidne jeste dva tydny. dobry to bylo ve ctvrtek. mezi zborovicema a strunkovicema byla ledova kalamita. kolem tri ctvrte hodiny se tam stali nez projeli se soli. pulka lidi mi dojela do prace pozde. pritom ja tu rovinku prosvistel asi 20min pred nima kolem 120km/hod a nebyl tam jeste ani naznak ledovky…
- Sobota 4. listopadu 2006 ve 21:09® pif
-
CeP> sme byli dneska na křetince.klendra,jak ssviňa,ale pár štiček se spletlo.čoveče,regulus přijel autem sám,ale odjížděli dva-:))))ten druhé pasažér byl krásné okyš-:))) sander:život tě naučí robur:cepino je proti ptačí chřipce rezistentní,poněvadž užívá meducínu,která se zove chlast-:))))
- Sobota 4. listopadu 2006 ve 21:08® BoBo-Falknow
-
Sander: Asi Ti někdy budu muset jít s těmi pleveláky pomoci, když je jich tam tolik
- Sobota 4. listopadu 2006 ve 21:07® Robur
-
Pif, s tím dožitím 100ky to bylo, když ptačí chřipky nebylo
- Sobota 4. listopadu 2006 ve 21:05® CeP
-
Sander> … jeste jsem zapomnel… s tou posledni vetou ze dnes v 19:37:02 se do pismene ztotoznuju..
) skoda ze to tak nevidi vic lidi.
- Sobota 4. listopadu 2006 ve 21:05® Sander
-
CeP > pořád jezdíš do Vimperka? Už jsi nandal zimáky?
- Sobota 4. listopadu 2006 ve 21:04® CeP
-
pif> ale jinak clovece mam tezkej abstak. uz dva tydny sem se nedostal k vode. porad jsem v jednom kole. uz jsem si delal nadeje na zitra dopoledne, ale zase su v riti bo musim makat na garazi.
- Sobota 4. listopadu 2006 ve 21:03® CeP
-
pif> muhahahahaaaaa. a hned mne je lip. nevim jak to delas, ale kdykoli si od tebe neco prectu tak to na mne ma ozdravnej ucinek.
- Sobota 4. listopadu 2006 ve 21:00® Sander
-
pif > dobře, i mladý jsou vydry, ale ti remcat na výročce nebudou. Jsou ochotni do toho investovat, i když je to pro ně třeba „prodělečné“
- Sobota 4. listopadu 2006 ve 20:59® pif
-
cepino,co to meleš?co já vím,tak se vrány v pohodě dožívají stovky-.))))))s tebou mlátí ptačí pubrta-:))))apropo,jak se vede?
- Sobota 4. listopadu 2006 ve 20:53® CeP
-
pif> hele ty sycaku, tim chces naznacit ze jako uz jsem duchodce a mam se odebrat nekam do ustrani potichoucku zkapnout??
)
- Sobota 4. listopadu 2006 ve 20:52® pif
-
sander:brzdi taky s těma žgryndama na důchodce,nebo jak to kulantně nazíváš,dříve narozené!!!nebo plánuješ zakalit ve čtyřiceti?
- Sobota 4. listopadu 2006 ve 20:48® Sander
-
CeP > já myslel že je to do dvou let hotová věc??