Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 1. listopadu 2006 v 18:24® Shrek
Shrek

Replica Hand Bags> do držky dostaneš :-)

Středa 1. listopadu 2006 v 18:20® Sander
Sander

hajan > voe a kde ten sníh mam asi vzít? :-) V Krkonoších zrovna nebydlim, i když prý sněžilo i na té naší Šumavěnce. Ale neboj, jestli sníh napadne do ukončení sezóny na P vodách, o fotky nouze nebude. Na MP už si tak jistej nejsem.

Středa 1. listopadu 2006 v 18:11® pepino99
pepino99

pa: No asi brácha nebo evža, už nevím..... :o))

Středa 1. listopadu 2006 v 18:09® regulus
regulus

hajan> u vás už napadl ????

Středa 1. listopadu 2006 v 18:05@ pa

pepino99 : kdo ho tak brutálně vyfiletoval !Tento příspěvek sem 1.11.2006 v 17:28 přesunul z diskuze ''Z lovu'' administrátor CeP

Středa 1. listopadu 2006 v 17:47® hajan

sander: kde jsi s těma fotkama parem na sněhu??:-)

Středa 1. listopadu 2006 v 17:45® pepino99
pepino99

BoBo-Falknow> Ja ja přesně tak :o))))

Středa 1. listopadu 2006 v 17:41® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

pepca: A na hladové kamarády v Čechách se vykašleš, co? :-((

Středa 1. listopadu 2006 v 16:58® pepino99
pepino99

Alivio> to si piš že šel spátky. Máme to i na kameře … :o))) hiiii

Středa 1. listopadu 2006 v 16:52® Shrek
Shrek

Pepíno,doufám že jste toho kapra pustili zpět do vody. :-)) )

Středa 1. listopadu 2006 v 15:55® HaD
HaD

regulus> jo, ten nám dnes dává :-((

Středa 1. listopadu 2006 v 15:54® regulus
regulus

ADMIN – v „začínáme rybařit“ máme robota :-(( ((

Středa 1. listopadu 2006 v 15:43® Pytel
Pytel

pepino99: Kdo ho tak dokonale ohlodal ? :-))

Středa 1. listopadu 2006 v 15:38® pepino99
pepino99

odpráskněte ho někdo už toho automata fšivýho .....

Středa 1. listopadu 2006 v 15:28® HaD
HaD

pepino99> jasný ;-) je jich tam jak plevele

Středa 1. listopadu 2006 v 15:27® pepino99
pepino99

HaD> No vepřový je vepřovýýý. Jen škoda že nám steaky vystydli … Tak co no tentokrát jsme neochutnali sumíka tak to odnes jeden kapřík nééé .. ! :o)))

Středa 1. listopadu 2006 v 15:22® HaD
HaD

to ty steaky druhej den byly o dost lepší i s tím intemezem ve formě záběru a zdolávání tý 225tky :-) Trochu alespoň vychladly ;-)

Středa 1. listopadu 2006 v 15:21® HaD
HaD

pepíno99> moc mi nechutnal, kapra fakt nemusim :-)) )

Středa 1. listopadu 2006 ve 13:07® ladamaj
ladamaj

Cep>dík za pomoc problém je i na mím servru užjsem volal na firmu od které mám introš tak to dají do cajku přesto mockrát děkuji.Pc.není až tak moje parketa něco umím ale pořád se učím čusky.Láďa

Středa 1. listopadu 2006 ve 13:01® CeP
CeP

ladamaj> chlapi uz ti odpovedeli prede mnou. chytej ma obcas vypadky jako kazdy jiny server. urcite to neni tim ze by ti nekdo chtel blokovat pristup. a hadek se vubec neobavej, neni proc se hadat. naopak je dobre ze se zeptas. nikdo neni vseumnel ani nepad ucenej z nebe. jak ja rikam „lina huba holy nestesti!“

Robur> ja si naopak myslim ze v tom maji prsty perlini.. k**wy jedny.

Středa 1. listopadu 2006 ve 12:59® ladamaj
ladamaj

regulus>skusil jsem radu od Boba.Příčinu jsem našel zlobí server proto to zlobí už jsem volal na firmu a problém řeší.Byl bych nerad aby tady vznikla hádka kvůli blbosti.

Středa 1. listopadu 2006 ve 12:21® Robur
Robur

myslím, že za to může Had:-D

Středa 1. listopadu 2006 ve 12:14® regulus
regulus

ladamaj> klídek, mě se to kouše taky, v „oblíbených“ asi chybku nemáš, kdybys ju tam měl tak se sem přes ně nedostaneš vůbec.

Středa 1. listopadu 2006 v 11:35® ladamaj
ladamaj

BoBo>zdravím před chvilkou mne manželka řekla o vzkazech sem na tom dost blbje víc ležím.Na danou věc jsem přišel je to servrem.Taky hned volám není to poprvé.Jinak se k vám letos už asi nedostanu nemám auto a noví budu mít tak v 2pol. listopadu pozdravuj kluky.Jinak to berte jako vyřízenou věc doufám že se nikdo neurazil.Roburovi to bude dělat to samé švára to mívá také přesto děkuji za pomoc věc vyřešit čus.Láďa

Středa 1. listopadu 2006 v 10:48® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

ladamaj: Láďo, nehledej mouchy, kde nejsou. Pokud se Ti přes ručně vypsanou adresu stránka zobrazí a přes oblíbené ne, je problém jinde, než v tom, že by Ti kdokoli chtěl zamezit v přístupu na chytej. S největší pravděpodobností máš chybku v odkazu v oblíbených. Zkus ho smazat a znovu vložit.

Středa 1. listopadu 2006 v 10:45® Robur
Robur

tak toto to psalo před několika minutami

Středa 1. listopadu 2006 v 10:45® Robur
Robur

Omlouvame se, ale nelze navazat spojeni s databazi! Zkuste to prosim pozdeji.

Sorry – this page is not available at present.

tak toto ta

Středa 1. listopadu 2006 v 10:00® Robur
Robur

včera to bylo kouslé netradičně dlouho, ale proti jiným webům je to zatím úplně v poho, ale na to vysvětlení se těším:-)

Ale Ladamaj, pokud se někam nedostaneš, tak si myslím, že to není ničí úmysl. Jak víš, že ostatní se dostanou a ty ne, musíš se ostatních ptát ve stejnou dobu, co tvoje připojení nejede. Pak zjistíš, že jim třeba nejede taky.

Středa 1. listopadu 2006 v 9:31® ladamaj
ladamaj

CeP>na pc umíš moc dobře.Jak mne visvětlíš že přes oblíbené kde mám chytej reg.se mne stránka nezobrazí.Když to vezmu přes www tak mne to naskočí.Přesto se mne stává že stránky jsou nedostupné klidně poraď čím to je budu rád když se vše vijasní neboť když já se nemohu na stránky dostat ostat ní se dostanou.

Středa 1. listopadu 2006 v 7:15® CeP
CeP

ladamaj> a jak je tedy mozne ze jsi dokazal zapsat prispevek jsi-li blokovan??