Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 29. října 2006 v 17:57® CeP
CeP

for HDU> nazdar krakeni

Neděle 29. října 2006 v 17:56® CeP
CeP

ben2005> a zkousel jsio letos kramata?

Neděle 29. října 2006 v 17:55® CeP
CeP

ben2005> ty jses z vimperka? jak to ted vypada na zdikovci?

Neděle 29. října 2006 v 17:42® ben2005
ben2005

Včera jsem jel na výlov do Blatné,trochu zruky z Vimperka.Pěknej sumec,váha 10.1 kg.Přivezl jsem si kapříka 3.6 kg-dnes už rybí polévka a řízečky. Co mě zarazilo,vůbec nebyl „mastnej“,žádný sádlo!!!

Neděle 29. října 2006 v 16:45® regulus
regulus

pop4> no znám, dalo by se říct, je to takovej polopotok, dalo by se to přirovnat k Říčce za Muškou nebo půlce Svitavy v Komárově. Na rybách jsem tam nikdy nebyl, ale je to pěkná procházka nebo projížďka na kole. Je to říčka v údolí s loukama, placama jsou tam chaty. Možná to je velice zajímavej revír. Rybnik tam není, ale v Radosticích je jakási, asi požární nádrž, ta k tomu asi nepatří. Jeto opravdu na pěšky nebo na kole, autem máš asi smůlu. Celý to údolí je dost štreka, je to tak na půl dne.

Neděle 29. října 2006 v 16:17® Shrek
Shrek

skwor> kdo asi,inteligentní členové organizací.Tu ceduli bych vzal a píchl mu jí do řitě.Má jí dát na přístupovou cestu,sakra.Nehledě na to,že u nás je těch přístupovejch cest 5 a byly tam jen dvě cedule.To se asi musí napřed oběhnout rybník,jestli tam neni nějaká cedulka,či co?

Neděle 29. října 2006 v 16:10® skwor
skwor

Alivio: Ta u Vltavy byla na místě, kam šlo sotva dojít pěšky. Zajímalo by mě, kdo je takhle „inteligentně“ dá­vá…

Neděle 29. října 2006 v 16:08® Shrek
Shrek

skwor> no hlavně ta cedule byla blbě umístěna.Ten kdo tam šel pěšky,ten jí nejspíš viděl,ale my co tam jezdíme autem ne-e.A já proč tam nikdo nesedí. :-D

Neděle 29. října 2006 v 16:07® Shrek
Shrek

pop4> tak sorry,jen jsem chtěl poradit

Neděle 29. října 2006 v 15:55® skwor
skwor

Alivio: viz. Z lovu: To samý se mi stalo včera na Vltavě :-D

Neděle 29. října 2006 v 15:49® pop4
pop4

® Alivio- vym co myslíš, ale ptal jsem se jestli ho někdo nezná osobně! věděl sem že to někdo napíše.....

Neděle 29. října 2006 v 15:43® Shrek
Shrek

pop4> osobně ho neznám,ale pokud do revíru patří i rybník,tak je to uvedeno v soupisu revírů,kde máš ten rybník popsanej a udanou rozlohu.

Neděle 29. října 2006 v 15:42® pop4
pop4

zdar, chlapi, znáte někdo revír bobrava1 osobně? nevíte jestli je to jen říčka nebo má i ŕybník?

Neděle 29. října 2006 ve 13:27® Kazan

Prichy> koukni na www.digimania.cz je to o všemožných digiťákách, třeba si tam něco vybereš.

Neděle 29. října 2006 ve 13:19® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

příchy: Do tří litrů je fakt nesmysl radit konkrétní foťák, jsou stejné, ač vypadají jinak.

Neděle 29. října 2006 v 11:53® zany

had> díky

Neděle 29. října 2006 v 10:51® kkarlos
kkarlos

skwor> heeeej me to tak nebavi se ucit… kurna dyz ja sem na po… gymplu, to este budu muset jit na vejsku neeee… :-/

Neděle 29. října 2006 v 10:51® skwor
skwor

kkarlos: To znám…

Neděle 29. října 2006 v 10:50® kkarlos
kkarlos

skwor> no jako se moc nesmej, nevim jak to stihnu vsechno… uz se prmlouvam pres hodku ze vyndam ucebnici z matiky a budu pocitat… :-D ale nejak mi to nevychazi… :-D to uklizeni asi padne… :-D

Neděle 29. října 2006 v 10:48® skwor
skwor

kkarlos: Tomu říkám nabitý program :-)) Mě čekají jen ty ryby a PC.

Neděle 29. října 2006 v 10:46® kkarlos
kkarlos

skwor> vis, na to jsem moc liny, mam tolik veci na praci, poklidit, ucit se, ucit se, poklidit, spat, jist, bejt na PCcku, ucit se, uklizet, jit na ryby… a na houby proste neni cas…

Neděle 29. října 2006 v 10:45® skwor
skwor

kkarlos: To nemusí být problém. Stačí vypnout komp a vyrazit do lesa :-D

Neděle 29. října 2006 v 10:44® kkarlos
kkarlos

Alivio> heeeeeej, nemam te rad, vis jak jsem na to ted dostal desnou chut…? ja chcu takyyyyyyyyyyy!!

Neděle 29. října 2006 v 10:40® Shrek
Shrek

kubajzs> tak to já razim na houby než mi je zasype sníh.Na véču budou bedlový řízky.Mlask.Ty mrchy rostou doslova za barákem.

Neděle 29. října 2006 v 10:40® Prichy
Prichy

Mirek: to jiste, smejdy to budou (nebo je nazyvejme vyrobky nizsi kvality:-) ), dost mozna budou mit velmi „pribuzna“ nebo dokonce stejna streva. Dale samozrejme zalezi na firmware a mech. provedeni napr vratek na baterky, ci krytu na konektory (nevim jsou na tom soucasne typy, ale ja videl fotak, kde nebyl vubec zadny kryt na konektrorech). Kamos si koupil Nikona za 10litru…bohuzel se stava, ze se „obcas“ zasekne FW a nepomuze nic jineho, nez vyndat baterie(a nejakou tu sekundu pockat). To by mi asi pekne stvalo na brehu rybu, mrholeni a muset delat sborku rozborku fotaku. To jen na vysvetlenou..­...kdyby nekdo napsal, mam toto a je to v poho tak by to byla rada, vse ostatni si mohu precist, jako kazdy jiny. (sander to psal, ale do Acera se mi moc nechce, priznam se, ze je to pocitova zalezitost).

Neděle 29. října 2006 v 10:39® kkarlos
kkarlos

kubajzs> ajta krajta, to uz bude u nas mozna snezit… :-/ mno nic, asi na ne dnes vyrazim… :-)

Neděle 29. října 2006 v 10:38® Kazan

skwor> ne, jen jsem je spíš zkoušel jak chodí, zatím jsem je vytáhl na špatném místě ve špatnou dobu. Příští rok dostanou prostor.

Neděle 29. října 2006 v 10:36® kubajzs
kubajzs

Tak jsem koukal na předpověď počasí a příští tejden má bejt ve dne 1–6 °C a od 500 m. n. m. má sněžit

Neděle 29. října 2006 v 10:33® skwor
skwor

Kazan: Už si na něj něco dostal? Tyhle popy bych docela rád vyzkoušel…

Neděle 29. října 2006 v 10:13® Kazan

aspius> koupil jsem 3 různé kousky, maká to pěkně, i když ty popíci jsou o rukách asi daleko víc jak cokoli jiného. Nic jsem na ně ještě nepovodil ale zatím je nezavrhuji. Podle mě to sekají někde v Asii ve velkém, akorát jen prohodí papírek s firmou co je vevnitř.