Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 29. října 2006 v 10:04® aspius
-
Kazan> Možnože obe série týchto woblerov/a možno aj ďalšie, zatiaľ neznáme/, pochádzajú z tých istých kórejsko-čínsko-malajzijských fabrík. Apropos, ako si spokojný s jeho prácou a úspešnosťou? Dík.
- Neděle 29. října 2006 v 9:58® kkarlos
-
Bass> tos to teda zmaknul…
- Neděle 29. října 2006 v 9:57® Kazan
-
aspius> tohle jsem zase koupil v létě u nás v Ústí, je si to nějak podobné.
- Neděle 29. října 2006 v 9:51® Sander
-
rarach > chceš se zase hádat?
Duháků mi není líto za žádné situace. Jsou to svině. Zdolávaného jsou schopni pokousat pro kus peří čouhajícímu z huby, při lovu na plavačku mám pokósanej splávek, někdy mám problémy mu ho vyrvat z mordy… Ne, líto mi jich opravdu není. Když za tím zdolávaným jede i desetičlenné hejno, alespoň si můžu spočítat, kolik jich během pěti minut pude ještě z vody!
- Neděle 29. října 2006 v 9:11® aspius
-
To all:Pred dvoma týždňami som na trhu v Poľsku/Krosno/ kúpil za 120, resp. 140 sk dva woblery zn. Shimano. Musím sa priznať, že aj keď sa o prívlač intenzívne zaujímam, vôbec som netušil, že Shimano vyrába aj woblery. A to je Shimano moja obľúbená značka. Tu sú fotky tých woblerov, ktoré som však ešte neotestoval:
- Neděle 29. října 2006 v 8:03® BoBo-Falknow
-
Bass: No takže jsi to NEZMÁKNUL
- Neděle 29. října 2006 v 6:48® Bass
-
tak jsem to nakonec zmáknul
. . . . . moje nové ICQ č. je : 439–514–813
- Neděle 29. října 2006 ve 3:04® kkarlos
-
juuu
mno nic, koukam ze tu jsem sam samotinky s regulem… a uz jdu spat… Heh, doufam ze CePinovi bude aspon poradne blbe kdyz se kamaradum nepochlubil dopredu…
- Neděle 29. října 2006 ve 3:03® kkarlos
-
Tak schvalne, co CHYTEJ a novej cas…?
- Sobota 28. října 2006 ve 22:27® rarach
-
Sander: GN, kam tak všichni spěcháte, máte o hodinu delší noc? Já bohužel taky, sloužím 25 hod. a den má prej jenom 24. Sandere proč ti není líto chudáčků-duháčků!!!
- Sobota 28. října 2006 ve 22:18® Sander
-
rarach > hmm, tak to máš recht…! Dobrou
- Sobota 28. října 2006 ve 22:03® rarach
-
Sander: Dneska se prý může plakat, plakal prej i Pithart, když vyhrál o 24 hlasů. Já bych taky plakal, taková lehárna na 6 let, bez jakékoliv zodpovědnosti.
- Sobota 28. října 2006 ve 22:00® rarach
-
Někde na MOlu už jsem to taky četl, že se tak parmy ve společenstvu chovaj. Já tady vidím akorát parmy jak telegrafní sloupy, ne tak veliký, ale tak daleko od sebe.
- Sobota 28. října 2006 ve 21:54® Sander
-
rarach > možná jo, ale u parmy jsem to viděl poprvé. Asi jsem trochu citlivka, ale v tu chvíli mi těch ryb bylo fakt líto
- Sobota 28. října 2006 ve 21:50® rarach
-
Sander: klid, doprovázej se i lipani, prostě jenom konntrola podivného pohybu. U tloušťů zvláště ve tření jde vždy za tím chyceným celé hejno, kolikrát bych jich i několik podebral.
- Sobota 28. října 2006 ve 21:34® BoBo-Falknow
-
Sander: Hovno chytrý, nikdy jsem se angl. neučil. Je to pouze amatérský překlad z toho mála co trošku znám
Sorry, we cannot send your password to: s.bravek@volny.cz. Make sure you enter the complete email address as it appears in your ICQ details. You may also try to enter a different email address that you previously entered in your ICQ details.
Omlouváme se, nemůžeme zaslat Vaše heslo na: s.bravek@volny.cz. Zkontrolujte si, zda Vámi zadaná adresa kompletně odpovídá adrese zadané v ICQ detailech. Můžete také zadat jiný e-mail, pokud jste jej předtím zadali v ICQ detailech.
Všechno tak nějak běžně používaná slovíčka v IT.
- Sobota 28. října 2006 ve 21:27® Sander
-
BigMike > jenže u okounů je to jinak, ty chtějí tomu zdolávanému ještě sežrat co se dá. U parem to nechápu…
- Sobota 28. října 2006 ve 21:17® kkarlos
-
BoBo-Falknow> toz konecne chytry clovek co to dokazal prelozit…
Bass> jak to s tebou ted vypada…? doufam ze to zvladnes…
- Sobota 28. října 2006 ve 21:14® BigMike
-
Sander: sakra, u parem by mě to taky bralo, ale když by za 40 cm okounem jelo hejno bratříčků a šeptali by si cokoliv, asi bych po nich šel
Ta parma vypadá tak mírumilovně, okoun je grázl
- Sobota 28. října 2006 ve 21:10® BoBo-Falknow
-
Bass: Píše Ti, že mail, který jsi zadal při registraci na ICQ je jiný, než ten co uvádíš teď.
- Sobota 28. října 2006 ve 21:08® BigMike
-
regulus> snad měl,už ani nevím, měl 240cm, po uskřípnutí v kufru auta o něco méně
a nyní je někde u otce. Kdysi se chtěl vrhnout na vláčku, když viděl jak se občas něco nechá chytit a od toho půjčení jsem prut neviděl
- Sobota 28. října 2006 ve 21:03® Kazan
-
Bass> v tom ti nepomůžu, nejsem v tomto znalec, u mě když si začne PC vymýšlet obvykle ho komplet shodím a udělám všechno znovu na čisto. BigMike> ale jo chytá, já jsem zatím za ty prachy spokojený, ale otočené by se mi to líbilo víc.
- Sobota 28. října 2006 ve 20:59® regulus
-
LUBAN – tož vítaj
- Sobota 28. října 2006 ve 20:58® regulus
-
BigMike> a neměl tem ABU náhodou hrb a malý očka???
- Sobota 28. října 2006 ve 20:58® Bass
-
Kazan> to jsem v pasti . . . . . to nezvládnu
- Sobota 28. října 2006 ve 20:56® BigMike
-
Kazan> Ani jsem nad tím nepřemýšlel, nasadím naviják, hlavně, že drží a že to může být i naopak, nepřemýšlím
Ale co jsem měl kdysi, vlastně ještě někde mám ABU, ten to měl stejně! Tak ti nevím a jak říkám, ani to neřeším, hlavně, že chytá!!!
- Sobota 28. října 2006 ve 20:56® Kazan
-
Bass> Jak se říká „To se stává i v lepších rodinách“
- Sobota 28. října 2006 ve 20:56® regulus
-
Bass> přeinstaluj to
- Sobota 28. října 2006 ve 20:55® Bass
-
Kazan> No jo, ale co s tim ICQ ??? . . . . už bych docela s někym pokecal a neni jak.
- Sobota 28. října 2006 ve 20:55® BigMike
-
skwor> Krásnej, jedinej z výpravy, ale jen 57
To někde ani nenajdou na háčku