Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 26. října 2006 ve 14:55® regulus
regulus

Sander> no jo k Vránám to máš kousek, ale zkus to vysvětlit kondorům -:)))

Čtvrtek 26. října 2006 ve 14:54® Sander
Sander

regulus > toš havranům to vysvětlím snadno, hořší to bude s vránama :-)) Ale však oni si dají říct a odtáhnou :-)

Čtvrtek 26. října 2006 ve 14:52® regulus
regulus

Sander> jo tak to zkus vysvětlit těm havranům. -:)))

Čtvrtek 26. října 2006 ve 14:49® Sander
Sander

regulus > nestraš voe, prej letos zima vůbec nepřijde, řikali to na Svobodné Evropě! :-)

Čtvrtek 26. října 2006 ve 14:44® regulus
regulus

Tak už tady máme zimu, přilítly „ruský vlaštovky“

Čtvrtek 26. října 2006 v 10:19® pop4
pop4

tady je to hodně mrtví! (???)

foto/diskuze/vseobecna/2006/th-img9656.gif
Čtvrtek 26. října 2006 v 6:22® hajan

skwor> když nebudou padat hovna s hákama, tak v sobotu.

Středa 25. října 2006 ve 22:52® Krvinka

Vrazi!!! ;-) pekni duhaci…na jakou mouchu prisli? Smim-li se ptat? Bo dneska jsem byl taky zamusit a mi sli jen a opet potocaci ale chytil jsem i 2 lipose na nymfu ;-) Tento příspěvek sem 26.10.2006 v 06:59 přesunul z diskuze ''Z lovu'' administrátor BoBo-Falknow

Středa 25. října 2006 ve 21:20® kkarlos
kkarlos

ano, ano… :-) kluci nam to tu hezky ozivuji… :-) vsak oni to delaji urcite schavalne aby tu nebylo mrtvo.. ;-) ze? :-)

Středa 25. října 2006 v 18:17® ladamaj
ladamaj

zedus>naprosto souhlasím přímo T.ji má a sem v klíííídku.

Středa 25. října 2006 v 18:15® CeP
CeP

zedus, skwor> jasne ze by to byla skoda. clovek by se ani nezasmal.

Středa 25. října 2006 v 17:48® skwor
skwor

zedus: To by byla škoda, aspoň tu je živo :-D

Středa 25. října 2006 v 17:47® zedus
zedus

Tomash vs Láďa> Hle, chytej má jednu hezkou funkci a to ignorování přízpěvků od uživatele, kterého si zvolíte. Nebylo by to pro vás řešení? I když já se dobře bavím. :-)

Středa 25. října 2006 v 17:46® regulus
regulus

TOMASH – jo teď už to má logiku, bliknul jsem o 2 stránky zpátky a nechápal, nenapadlo mě jít zpět o 4.

No kdo si má fšechny ty bláboly pamatovat. -:))))

Středa 25. října 2006 v 16:34® Tomash
Tomash

Láďa> No, hlavně, že jsi rozumný a chytrý člověk, který dosáhl svého a ví, o co mu šlo. Hodně štěstí u vody. All : nejen poslední příspěvek hovoří za své :-D

Středa 25. října 2006 v 16:17® skwor
skwor

Robur: To asi sotva :-)

Středa 25. října 2006 v 16:17® Láďa

All:chlapi udělejte si obrázek sami.Poslední příspěvek hovoří za své

Ty jsi právě první kterej se vyskytnul a už se těším na setkání u vody.Opět jsi silnej jen za klávesnicí.Dou­fám,že tě potkám v Praze a možná i v tom Ústí a bude sranda.Ted už na tebe opravdu seru.Psát si s takovou loutkou nemá opravdu cenu a ostatní to opravdu nezajímá.

Středa 25. října 2006 v 16:15® Robur
Robur

no na 4 dny odjíždím,tak doufám, že se to tu vystříbří

Středa 25. října 2006 v 16:12® Sander
Sander

Láďa > a jestli si na něco hraje, tak to dělá velice dobře :-) Ale tento názor s tebou nesdílím.

Středa 25. října 2006 v 16:11® Sander
Sander

Láďa > nevím, má toho napsaného moc a moc. Ale nezdá se mi to nějak „extrémní“. Jistě má k rybám vztah, dokáže pěknou rybu ocenit. A důležité je, že nejen svou rybu, nýbrž i rybu ostatních. Spoustě lidí, včetně mě, pogratuluje, i když ryba třeba zrovna nepatří do říše „trofejních“ a žádnou závist v tom nevidím…

Středa 25. října 2006 v 16:10® Tomash
Tomash

regulus> psal jsem HaDovi proč jsem napsal Láďovi, že je jouda Láďa> Já si na nic nehraju. Nevím, jestli z tebe mluví chlast, fet anebo závist :-) Jsem zvědavej, jak dlouho ti to „sraní“ na mě vydrží ty závistivý ubožáku. Jinak ses do dneška ani nenaučil napsat správně můj nick. Muži narodil jsem se stejně jako ty, zatím jsem nezaregistroval, že by se někdo jen tak vyskytnul chytrouši složitej. :-D

Středa 25. října 2006 v 16:02® Prichy
Prichy

Lada: jj…jdem radsi neco delat ne? :-)

Středa 25. října 2006 v 16:01® regulus
regulus

TOMASH – nějak mě uniká, z jakýho důvodu jsi sem psal svůj příspěvek (25.10. 15:22:42). To sis chtěl pobrečet HaDovi na rameni, že si někdo dovolil, dotknout se tvýho ega, nebo ještě zdůraznit, že ten kapr opravdu plave dál??? Možná jsi nám chtěl oznámit, že dostaneš vyjímku a i když ti ještě není 21, tak budeš RS.

Tome, chytáš pěkný ryby, neznám tě, ale jestli se chováš tak, jak to vyznívá z tohoto příspěvku, tak už trénuj plavání v Labi, protože s takovou dávkou arogance tě tam brzo někdo hodí, možná jeden z těch dědků u UnL, kteří ti tak pijou krev.

Středa 25. října 2006 v 15:59® Láďa

Prichy>no nepomůžu,ale on mě opravdu vadí.Seru na něj a už vás s ním nebudu obtěžovat.Já si počkám až dorazí do Prahy a dá mi přes hubu.

Středa 25. října 2006 v 15:58® Prichy
Prichy

sharkcom:prave, ze se vubec neperou......a­lespon ja jsem u klavesnice cim dal chladnejsi a unavenejsi z techto reci, ktere nevyresi vubec nic

Středa 25. října 2006 v 15:57® Láďa

Sander> Nic osobně si tady neberu,ani od tebe,takže v pohodě.Jinak jak jsem napsal o toho kapra mi už nejde,ale ten člověk dělá z lidí hlupáky a hraje si na něco co opravdu není.Opravdu se přečtěte jeho příspěky od začátku co tady figuruje.Škoda že na Mrku vše smazal.Tam dostal čočku,že dodnes se z toho asi nemůže vzpamatovat.

Středa 25. října 2006 v 15:54® sharkcom
sharkcom

už se perou, už se perou. Já to říkala, že si čumáky rozbilou…

Středa 25. října 2006 v 15:51® Prichy
Prichy

Lada: a te mi rekni uprime, (ciste hipoteticky), myslis, ze takto tomu pomuzes?

Středa 25. října 2006 v 15:48® Láďa

Prichy>Ted už jde jenom o Thomase.Protože ty ryby jsou u něj až na druhém místě.

Středa 25. října 2006 v 15:40® Sander
Sander

Láďa > když už zde stále někoho osočuješ (a naopak), a ten druhý se samozřejmě brání, mohl by jsi nám alespoň vysvětlit, o co Ti jde? Neber to nějak osobně, je to čistě jen dotaz, nějak jsem to dosud nepochopil. Jestli v tom má prsty fakt jen ten znovu puštěný kapr, nevím… Nebo si to řeště mailem, ať to nečte celý svět :-)