Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 25. října 2006 v 15:40® Prichy
Prichy

Robur: to kazdopadne!! :-D

Středa 25. října 2006 v 15:39® Prichy
Prichy

Tomash: ja te nehajim, mas svoje vody a musis se rozhodnout, jestli tam budes za par let chytat jen ploticky 15cm nebo ne (navic ten kapr mel vylozene jatecni velikost)

Lada: jde o ryby, nebo o tomashe?

Středa 25. října 2006 v 15:35® Robur
Robur

jo, jo, kdysi jsem měli takový časopis a byla v nem Psychoporadna Evy Náročné, myslím, že by prospěla i na Chytej…

Středa 25. října 2006 v 15:35® Láďa

Tomash>opět se potvrzuje jak jseš jednoduchej a hloupoučkej.Co jsi chtěl Davidovi předvést,vždyt ty jsi sám napsal o své rodině jak je rozvětvená atd.Jinak koukám že máš problém udržet nervy na uzdě.No jestli ty budeš RS,tak to potěš prdel. Chlapče ty jsi se snad ani nemohl narodit ty jsi se prostě jenom vyskytnul. Jinak na tu tvojí přes držku nebudu reagovat a buď rád.

Středa 25. října 2006 v 15:22® Tomash
Tomash

HaD : Tohle mi napsal „Láďa“ : Thomas:opět jsi nezklamal co se týče braní ryb:-)) ))Hlavně neříkej že jsi ho na tu zahradu bral jenom vyfotit a pak jsi ho šoupnul zpět do vody.Akorát že dnes je mi to opravdu jedno co jsi s ním udělal,protože je to jenom kapr.Akorát že se mi opět potvrzuje,že co se před tebou neschová tak to má smůlu a skončíto v tvém žaludku:-)) ))),nebo v žaludcích tvé rozvětvené rodiny včt.přítelkyně Na to jsem reagoval slovy, že je jouda. Myslím, že jsem se ještě držel, protože to, že se pan prozíravý staví do role toho, kdo po mně hodlá „jít a šlapat“, a že by mohl být můj otec, tak jsou to PRD argumenty. Láďo, klidně si po mně „jdi“ jak chceš. Ale být tebou, nespolůéhám se na to, že jsem „silný jen za klávesnicí“. Masaření ryb mi vadí. Dědci v Ústí na Labi mi pijou krev. A už v roce 2007 pravděpodobně dostanu výjimku a budu RS (i když mi bude jen 20 let), takže chci dělat maximum pro to, aby u vody byl jakýsi řád. Pokud si myslíš, že něco spasíš žvaněním a braním si mě do své sprominutím nevymáchané huby, tak si uvědom, že to tvoje bezdůvodné rejpání je na přes držku! Jinak mě a můj přístup k rybám nepředěláš, ale pro příště si přestaň brát do tlamy mou rodinu a přítelkyni, ok? BTW : Kapra jsem přemístil z titulu lovce a toho, že jde o relativně malý rybník se silným tlakem bobkařů, kteří by takového kapra viděli rádi na pánvi. Hezký den JOUDO

Středa 25. října 2006 ve 14:52® Prichy
Prichy

Bass: ty taky zijes jo:-P

Středa 25. října 2006 ve 14:13® skwor
skwor

Bass: Gratulace, pěknej.

Středa 25. října 2006 ve 14:05® skwor
skwor

hajan: Nabídku na z MRKu přijímám. Kdy jedeš :-)

Středa 25. října 2006 ve 13:49® ladamaj
ladamaj

Až budete sedět mezy 4 stěnami tak vás přejde někoho krytizovat sem na vozíku a mám spoustu času.

Středa 25. října 2006 ve 13:35® toulovec
toulovec

hajan> já taky ne, tenhle je nějakej pilnej

Středa 25. října 2006 ve 13:28® hajan

toulovec> nemám rád roboti! :-)

Středa 25. října 2006 ve 13:23® toulovec
toulovec

Bass> ty svině prolhaná, zase vytahuješ nafukovací okouny. Všichni víme, že u vás jsou okouni do 23 cm, sám jsem se minulej tejden přesvědčil

Středa 25. října 2006 ve 13:22® toulovec
toulovec

hajan> to není chlap, to bude robot

Středa 25. října 2006 ve 12:28® hajan

Buy Ambien> Táhni hajzle!

Středa 25. října 2006 ve 12:08® Láďa_vydra

Bass> to znám taky sem měl v létě toto období..... teď mám času relativně dost.

Středa 25. října 2006 ve 12:04® Bass
Bass

Láďa_vydra> Jenom za letu . . . . . nějak poslední dobou čoveče sám sebe potkávám :-((

Středa 25. října 2006 ve 12:02® Láďa_vydra

Bass> viděls slizouna co sem vytáhl??

Středa 25. října 2006 v 11:59® Bass
Bass

Láďa_vydra> Ale dyk já tě taky rád vidim ..... woe :-))

Středa 25. října 2006 v 11:55® Láďa_vydra

Bass> Sory .......nooo ......jen sem sem kouknul čmejde :-)

Středa 25. října 2006 v 11:54® Láďa_vydra

Bass> já vim těšil si se na mě co :-)

Středa 25. října 2006 v 11:54® Bass
Bass

Láďa_vydra> A vůbec, ty máš čas čumět na Chytej ?? ............. střihej laminovat :-))

Středa 25. října 2006 v 11:52® Bass
Bass

Láďa_vydra> No na tebe jsem tu čekal . . . . vždyť víš, že to nejim woe.

Středa 25. října 2006 v 11:51® Láďa_vydra

Bass> Kurňa se divíš že je první?! dyk už jste je tam všechny sežrali. :-)

Středa 25. října 2006 v 11:47® Bass
Bass

hajan> Jo, díky, ale letos teprve první 40+ . . . . ne, dělám si srandu . . . . samozřejmě jsem za něj rád, ale s loňskem se to srovnat nedá.

Středa 25. října 2006 v 11:43® hajan

Bass> Jasně, myslel jsem si to. Hrbáče umíš nádherný. Gratulace.

Středa 25. října 2006 v 11:38® Bass
Bass

hajan> Právě že kousaly všechny . . . . .ještě byl i bolen a štíkle . . . . tak že RYBY všeobecně.

Středa 25. října 2006 v 11:31® hajan

Bass: Krásnej. Jestli mluvíš o okounech, tak ti koušou měkce.:-)

Středa 25. října 2006 v 10:13® rarach

Robur: Víš ona ta Unie a to co jsem psal já, je to samé, nejvíc jich připlouvá k Frantíkům, proč asi, protože se jich čím dál méně tře, předpokládám, že to je ta příčina hájení, ovšem pravým důvodem jsou u nás jistě peníze a klasická připosranost k EU. To s tím WC jsem zmínil, jen jak jsen se k tomu dostal, ono už to tam běží několik měsíců, stejně jako seriál o rybopřechodech, nikde jinde se to nedočtu. Debatovalo se tam i o ochlazování Golfského proudu a stím spojený úbytek, no prostě asi tak.

Úterý 24. října 2006 ve 23:01® Kecalka
Kecalka

pa klucí jdu dadat,zítra se jdu odtučnovat na koni,treba i zhubnu .........to budu moct vycházet i mezi lidi ha ha ha to bude užasnéééé

Úterý 24. října 2006 ve 22:56® Kecalka
Kecalka

CeP> je to člověk ktery se převtělil do malé rybky nastražní H