Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 24. října 2006 ve 22:52@ Pikes

Jako ja nejsem nakej masar, ale semtam si rybu rad vemu.. A to hajeni se mi moc nelibi, takovy bezduvodny. A k tomu me trapi ze si ty uhore vlastne ani nemuzu napsat do povolenky, tak to budu muset vyresit nejak pristi sezonu a dopsat je se zpozdenim.. No a kdyz uz sme u toho, tak jak mam chytnout ty candaty (sou tam taky), kdyz mi i takovy pomerne velky plotice berou uhori. Urcite si to chci zopakovat a takto nachytam hromadu velkych, tlustych, hajenych uhoru :-) (tech zaberu bylo fakt hafo :-) Jako ne ze by mi to zas nak vadilo, ale budu se muset rozmyslet mezi zakony a uhorem na taliri :-) a k tomu to maji vzdycky blbe zazrany a strihat jim to a nechavat jim tam hacky taky neni idealni..

Úterý 24. října 2006 ve 22:46® CeP
CeP

Kecalka> a cipak je ten kalendar??

Úterý 24. října 2006 ve 22:37® Kecalka
Kecalka

CeP> mužeš hádat:a) kalendář b)tapeta pokud to uhodneš máš lízátko jako bonus pffff ale pozor je to chyták a neni to lehké tak se neunáhluj

Úterý 24. října 2006 ve 22:29® CeP
CeP

ale copak je to tady?? www.rybareni.cz/cgi/v2/kal07

Úterý 24. října 2006 ve 22:29® CeP
CeP

BigMike> ja sem si to hned myslel. :-)) )

Úterý 24. října 2006 ve 22:27® Kecalka
Kecalka

BigMike> čau kluku tak jsem slyšela od M že si tam byl?co nového v rybolovu?hlavně sem netahej ty uhoře ha ha ha

Úterý 24. října 2006 ve 22:22® BigMike

Pikes> Jo hochu, provinil ses a ještě se tady přiznáš! Sice se to cení, ale mlčeti – zlato:-)) ) Takhle jim zarazit tah k trdlišti:-)) )))

Úterý 24. října 2006 ve 22:21® BigMike

CeP> Kecám, takovou lukrativní funkci by opustil jen blbec nebo duševní invalida!!! Nebo je to naopak? :-)) )

Úterý 24. října 2006 ve 22:20@ Pikes

No abych to uvedl na pravou miru. Zkousel sem vecer candaty na mrtvou plotku (10–12cm) a mel sem hromadu zaberu, ale nemohl sem zadnej seknout anebo kdyz uz sem to sekl, tak mi to kousek od brehu vzdycky spadlo :-(( Porad sem nevedel co to je, tak sem to nechal o par vterin dyl zazrat a vyklubali se z toho uhori 63 a 78cm. Zabrali hnedka po sobe a uz mi dosli plotice, tak sem to zabalil a vzal si je sebou. Predtim sem nic tak obrovskyho nechytl, tak me to premohlo no. Jo a chytal sem na stojaku.

Úterý 24. října 2006 ve 22:17® Robur
Robur

věřil bych spí té Unii co píše Had

Rarach se divím, že trafikanti nejsou elitou národa, pak by /i když se o tom dnes bavím podruhé, a už naposled/ se třeba mohli zrušit školy, jen by stačilo děcka naučit číst a posílat je srat do trafiky, budka jako budka

Úterý 24. října 2006 ve 22:12® CeP
CeP

BigMike> kecaaas… ;-) ))

Úterý 24. října 2006 ve 22:12® EDDY

BigMike> držím ti palce at navážeš kdes skončill:-)) ))) a dohnal ztráty:-)) )

Úterý 24. října 2006 ve 22:11® HaD
HaD

BigMike> kliiid

Úterý 24. října 2006 ve 22:10® BigMike

No jo, zejtra vracím odznak, ukecali jste mne! Vracím se do lůna ryzího masařství kde jsem vyrost!:-))

Úterý 24. října 2006 ve 22:09® HaD
HaD

Láďa> to je taky pravda ;-)

Úterý 24. října 2006 ve 22:08® BigMike

Sander> Už nech těch parem, nebo je začnu žrát:-)) ) Aspoň virtuálně! Takové klobásky…:-)) )

Úterý 24. října 2006 ve 22:08® Láďa

rarach>Jsem rád,že jsi rád:-)) ))Ty opět rádíš:-)) )))Ale jednou je hájen,tak je hájenej.Bo tak!!!

Úterý 24. října 2006 ve 22:06® Sander
Sander

rarach > :-)) stane se

Pánové, dobrou noc. Za okny se zvedl vítr jak blázen – asi ta očekávaná změna počasí. To zas bude nános listí. Ach jo…

Úterý 24. října 2006 ve 22:06® Láďa

HaD>Já vím že existovala a taky jsem byl a stale jsem registrovanej.Ale měl jsem na mysl,že v té době to nebylo až tak aktuální a potřebné.

Úterý 24. října 2006 ve 22:04® Láďa

dudu>nemusíš se omlouvat.jinak jsem nad věcí snad vždy,ale v tomto případě i můj věk a možná i moudrost mi nezabrání abych po tom chlapci šlapal. Jinak at žije Ultras a Dragon.

Úterý 24. října 2006 ve 22:04® cercer
cercer

tak hoši..jestli máte někdo v úmyslu jet příští týden na Orlík na okouny a candoše..(a boleny..) tak máte smůlu..já tam jedu už ráno..do neděle..a bude vychytáno!!!!Tak Čágo!!:-)

Úterý 24. října 2006 ve 22:02® BigMike

Sander> :-)) jen jsem reagoval na dotaz!

Úterý 24. října 2006 ve 22:02® rarach

BM: Kormouš už se bude třeba na Ohři střílet. Sander: Bígl je taky těžkej na výchovu, je to francouzská salámistická povaha. Germáni jsou zase tvrdé palice, ale měli jsme ve sdružení fenu NKO a ta vystavovala kachy ve stylu, že se zapíchla v rákosí a dokud jsi nedal pokyn tak stála. No, ale hledej ji v noci při dohledávce při západu, taky tam byla několikrát pár hodin.

Úterý 24. října 2006 ve 22:01® Láďa

Prichy>klidně ať ryby papinká ale at si tady nehraje na něco co není.Stačí si přečíst jeho příspěvky od začátku svojí existence na Chytej. Nic jiného nedělá že se na sebe snaží upoutat pozornost tím nejdotěrnějším způsobem a to včt.toho jak pouští ryby na Labi atd.Jak mu dědkové nadávají,když pouští ryby a on je ten spasitel a obhájce chyt a pusť.Ostatní rybáře tam nazývá masařema.
A máš pravdu když v tom vidíš něco jiného.Prostě tenhle člověk mě vadí a jdu po něm a nenechám ho na pokoji.A vždy když mi dá záminku tak si to tady přečte.Využil toho že se měnilo chytej a začal chytračit.Z ta­kových lidí je mi na nic.Chudák HaD jenom co si s ním musel užít a redakce Kajmana by taky asi mohla vyprávět.

Jinak jsem taky rybožravej a klidně to přiznám,ale na rozdíl od něj se ryby předemnou nemusej schovávat pod kameny a nebo utíkat dobrovolně na břeh.

Úterý 24. října 2006 ve 21:59® Sander
Sander

BigMike > já už bych to neřešil. Chleba stejně levnější nebude, ať si hada vezmeš nebo ne, tak nač se hádat :-)

Úterý 24. října 2006 ve 21:57® Sander
Sander

rarach >:-) njn, láska na první pohled Já začínal s křížencem bígla – hubený bígl s až divně dlouhýma nohama. Byl jako blesk, dohonil i srnčí… v roce a půl života na to doplatil. Padly 3 rány a nějaký „kolega“ z vedlejší honitby ho poslal do věčných lovišť… Teď máme bígla papíráka, jenže to není k tomu. Schází z barvy, nejeví nijak zvlášť zájem o drobnou, srnčího a nedejbože prasat se straní s vydatným hlášením. Nepoužitelný, rozmazlený, mírně tlustý mazlíček :-) Příští rok brácha kupuje NKO, to bude jiné kafe :-)

Úterý 24. října 2006 ve 21:57® BigMike

Víte co? Já bych ty revíry zahájil na celý rok!!! Ať tu mají vydřičky a kormoránci co papat, nedej bože aby to rybáři vychytali! Občas udělal zkušební odlov, jak se nám v tom revíru ty rybky pěkně množí, jaká je skladba, co zadáme do počítače a pak budeme doma ve virtuálním revíru „chytat“. Mezi námi, klidně bych toho úhoře hájil celý rok, ale proč? Aby to tu pochcípalo věkem, nebo se semlelo v elektrárnách? My to tu nevyřešíme, ale říkám, kdo v říjnu chytí pěkného úhoře,nechá si ho, já to uvidím – se mnou nebude mít nejmenší problém!!!

Úterý 24. října 2006 ve 21:52® rarach

Navíc psa si každej vybírá podle sebe, já jinýho ani nemohl, prostě jsme si sedli na první pohled.

Úterý 24. října 2006 ve 21:51® rarach

Bulík je pomalej, je sice vytrvalej, ale je to málo, nevíc zbytečně u lidí víří vášně, lidi si ho pletou. Jaga má každej za vořecha a máš klid, bohužel na rozdíl od bula se rve s každým psem jak blázen.Bula měl ho brácha, ten pes všechno všem sežral, jenom misku si chránil, jinak to byl mazel a ani ono zastavení prasete není zdaleka u všech, navíc v průměru udělá 2 za život. A každej kdo má přehled kudy chodí prase ,ví že je lepší když pes prase obíhá než jde na kontakt, i tak měl můj jagouš cca 200 stehů jenom od prasat.

Úterý 24. října 2006 ve 21:44® Sander
Sander

rarach > pravda, čas je velký protivník :-( Trefil jsi skvělou rasu. Těžko se hledá „tvrdší“ pes v téhle vzrůstové velikosti… Pak už možná jen bulťas :-)