Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.439 příspěvků, z toho 128439 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 22. října 2006 v 15:40® Shrek
-
rarach>
)))) Ty jsi vůůůůůůl
)))))
- Neděle 22. října 2006 v 15:38® rarach
-
Kubajz: Nesl jsem v kýblu ryby už několikrát, bez starosti. Jeden cca 25 litrovej jsem s Bobajzem vláčel v horském terénu v noci lesem asi 2,5 km, navíc byla taková pěkná dusná letní noc. Na konci jsme nevěděli kdo je mokrej víc, jestli ty ryby nebo my. Příchy: Tak jsem slyšel, že už po třetím náhozu poznáš, jak ryby půjdou na přívlač. Nóó, to já to poznám už doma, tak jsem šel radši do práce.
- Neděle 22. října 2006 ve 12:13® Shrek
-
qwerty: jsi tady?Potřebuji se Tě na něco zeptat!
- Neděle 22. října 2006 v 11:44® kubajzs
-
nehledě nže volat fízly na toho chlapa co má ten náhon je zbytečný, protože je to neuvěřitelně podmázlí..... ten má kontakty všude
- Neděle 22. října 2006 v 11:20® kubajzs
-
rarach, CeP – no nevim, chtěl bych vidět Vás jak byste šli a ty ryby v kýblech přenesli do řeky, možná že byste policajty zavolali, ale to by bylo prd platný, páč by ty ryby chcíply…ale nic ve zlym
)
- Neděle 22. října 2006 v 11:08® Prichy
-
Sander: njn, zachranil jsi nejake ryby, nekdo by neudelal ani to, mavl rukou a sel na pívo
Mozna to bylo pro tebe nej. reseni.....soudit nekoho na dalku, bez znalosti mistnich podminek je blbost.
- Neděle 22. října 2006 v 11:03® Sander
-
rarach > tak to je svatá pravda. Jenže já jsem odmala takovej vůl, že vykecam úplně všechno! Třeba se pochlubím s rybou těsně míjící míru a už si nesednu atd. atd… Ale snad je to otázka vývoje a někdy mi konečně dojde tvá věta: „Mlčeti zlato“!
- Neděle 22. října 2006 v 10:51® Prichy
-
rarach: oj, to je return.....
- Neděle 22. října 2006 v 10:07® rarach
-
Ty woe, proč to v téhle republice myslí téměř každej upřímně a téměř každej má nějakýho kostlivce ve skříni. Mlčeti zlato! Příště posbírej ty ryby, duháky a siveny rozdej po sousedech a hlavně nic nefoť a nikam nic nepiš.
- Neděle 22. října 2006 v 9:55® Sander
-
CeP > ale nalijem si čistého vína. Teď opravdu uhýbám a nějaké svědčení z mé strany vypusť z mysli. Se starostou se dobře známe, když jsem fotil ty ryby, stál nade mnou a ptal se na úlovek. Takže viděl, že tam mám foťák a nemusí být zrovna génius, aby mu nedošlo, kdo by měl to všechno na svědomí. Jsem posera. Máme asi 100m od jeho baráku na černo postavenou chatu. Jako starosta si toho musí být vědom a my mu můžeme být vděčni za to, že z toho nedělá nějaké důsledky. Je to na oko dobrej chlap, ale v jádru je to kurva. Takže to, že by se mi (nám) pomstil, je více než pravděpodobné. A to mi za těch pár pstruhů nestojí. Promiň.
- Neděle 22. října 2006 v 9:00® Sander
-
CeP > fotek mám dost, ale opravdu jen toho vypuštěného náhonu. Pytláky jsem nefotil, nechtěl jsem dostat na budku.
K tomu mám i pár fotek totálně vyschlé řeky, když to starosta malinko přehnal s výrobou el. energie.Jinak co se tohodle týče, nějaké usvědčení podle fotek bez datumu atd. mi přijde docela nereálné. Nehledě na to, že starosta má na úřadě dobré známé, kteří ho už několikrát informovali o „práskačích“ a když přijela kontrola, bylo zase vše v pořádku. Jen jednou jedinkrát ten parchant platil 20000.
- Neděle 22. října 2006 v 8:02® rarach
-
Příchy: brafóó, hned jsi mne odhalil, až se přestaneš specializovat na miniokyše a podaří se Ti chytit pstruha 40+, pochopíš sám.
- Neděle 22. října 2006 v 7:23® zedus
-
Sander> Divé, nési v tom sám. Tahle je z moravy pod Olomócó. Kuwa ryby tam už skoro nesó, ale želvy jo.
- Neděle 22. října 2006 v 1:35® CeP
-
JPfish> koho budes chvalit az tam sander nebude a vsechno zive vychcipe? dokud borec nedostane flastr bude se vysmivat vsem. boga mi… chapes alespon trochu souvislosti a dusledky??
Sander> zelvu odnes do zverimexu.. btw.. estli pry mas vic fotek toho vypusteneho nahonu a jsi pripraven svedcit??
- Neděle 22. října 2006 v 0:24
-
Sander/U mě si frajer a zachránce všeho živého a
dostat za snahu políček viz.CeP,tak to nechápu. - Sobota 21. října 2006 ve 23:32® Prichy
-
rarach: to jako oba najednou?
- Sobota 21. října 2006 ve 22:36® Kolči
-
Sander: no jo, to je škoda… Každopádně jak se bude ochlazovat, bude lepší ji pustit zpátky do hlubší vody, v tý vaně se moc dobře mít nebude
- Sobota 21. října 2006 ve 22:33® Sander
-
Kolči > byl bych rád, kdyby si ji někdo vzal. Jenže ji zatím nikdo nechce ani za odvoz
- Sobota 21. října 2006 ve 22:26® Kolči
-
a to zas ne…
- Sobota 21. října 2006 ve 22:24® Sander
-
Kolči > tak já ti ji pošlu na dobírku
)))
- Sobota 21. října 2006 ve 22:23® Kolči
-
já bych si jí klidně vzal, kdybych ji chytil… Jen nevím, kam bych jí dal, už takhle doma nemám místo…
- Sobota 21. října 2006 ve 22:18® Sander
-
Kolči > aha, to jsem nevěděl
Tak to už v té řece mohla být také nějaký ten pátek. Není to ale ojedinělý případ. Jednu jsem našel loni přejetou asi 20m od řeky, druhou vytáhl na plavačku v jednom nadjezí
Asi se jich lidi zbavujou, když už jim „přerostou přes hlavu“
- Sobota 21. října 2006 ve 22:16® Kolči
-
akorát se v našich podmínkách nedokážou množit…
- Sobota 21. října 2006 ve 22:16® Kolči
-
Sander: zimu by přežila, tyhle želvy takovýhle rozměrů se běžně nechávají přezimovat venku na zahradě v rybnících. Jen to chce hloubku aspoň 1m, aby led nedosáhl až ke dnu, pak přežijou bez problému.
- Sobota 21. října 2006 ve 22:13® Sander
-
Kolči > jak to ale s touhle fešandou dopadne, ví Bůh. Musel jsem ji šoupnout na chatu do vany, bratr ji prý prodá
Jinak pochybuji, že by v našich podmínkách přežila zimu. Ale možná se pletu.
- Sobota 21. října 2006 ve 22:11® Sander
-
Kolči > zatím alespoň nemáš problémy je uživit. Ono shánět ryby pro tři bezmála kilové kousky neni prdel
- Sobota 21. října 2006 ve 22:07® Kolči
-
Sander: já mám doma dvě, ale jsou ještě malý
- Sobota 21. října 2006 ve 21:59® Sander
-
Kolči > tyhle želvy jsem 4 roky pěstoval a s čistým svědomím Ti mohu říci, že jde o trofejní kus
Podběrák má ramena 60cm.
- Sobota 21. října 2006 ve 21:43® Kolči
-
Sander: viz. Z lovu: ta želva nádherná je tak velká, nebo ten podběrák tak malej?
- Sobota 21. října 2006 ve 21:10® Prutos
-
Sander> Však chybama se člověk nejlíp učí. Jen si je musí uvědomit. Kondora jsem necitoval záměrně.