Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 21. října 2006 ve 20:22® Sander
-
CeP > prostě BORDEL, BORDEL, BORDEL!!!!
A neříkej, že svou měrou tomu nedopomáhají místní líní RS. Ale vnucovat Ti to nechcu… - Sobota 21. října 2006 ve 20:19® Prutos
-
Cep: Jaktože fórum nebere fomát .gif? To jde jen do diskuze?
- Sobota 21. října 2006 ve 20:18® Sander
-
Prutos > on to vypouští jen málokdy. Jednalo se o úpravu koryta, kterou dělá 2× do roka. Nevím, ale tuhle situaci by vyřešili třeba česla nahoře nad stavidly, jinak ty ryby tam budou najíždět pořád. Nehledě na počet rozsekaných pstruhů v turbíně, to je pak úlovek pytláků, čítající asi 16ks ryb, méněcenný.
- Sobota 21. října 2006 ve 20:15® Prutos
-
Sander> To je sice pěkné, že rybky plavou dál, ale až to ten onen udělá znovu (a on to udělá, pač ví že se mu nic nestane) a ty tam nebudeš… Tak ty ryby skapou. A pak třeba zas. Měl jsi šanci a udělal jsi chybu.
- Sobota 21. října 2006 ve 20:15® Sander
-
CeP + pif > CePíno, vzal jsem si Tvá slova k srdci – seděl jsem „Na Schodech“ a naproti „U Cedule“ seděli 2 totální masaři. Nevšimli si mě, vůbec netušili, že je někdo sleduje. Čti pozorně..
Ani mi nějak nevadilo, že hází krmítka daleko nad ceduli označující chráněné pásmo. Jak jistě víš, teče tam teplá voda z teplárny a je tam najeta většina kaprů z tohoto nadjezí. Samozřejmě „kolegové“ tahali kapříka za kapříkem. Když už vyrvali třetího, zabili ho, jeden ho strčil do igelitky a šel ho schovat asi 20m pod ně (vezírek už byl asi plnej). Krásně jsem to vše viděl, svítila nad ním lampa. Neváhal jsem a volal M. H. (toho z krámu) a doufal jsem, že bude mít čas a jokožto RS něco podnikne. Jeho odpověď však byla stručná a jasná: „Jó, kamaráde, s tím já ti nepomůžu!“ Požádal jsem ho alespoň o číslo na nějakého jiného místního RS – samozřejmě žádné neměl. Mezitím špatně zabitý kapr schovaný v trávě šustil jak o život, jeden z těch kryplů se zvedl a šel ho (do)zabít. Sotva mu dal první ránu, neudržel jsem se a začal na něj řvát. V tu chvíli bylo na volání policie pozdě. Udělal jsem školáckou chybu a oba dva se hezky rychle zdekovali, když zjistili, že je někdo viděl…
- Sobota 21. října 2006 ve 20:04® Sander
-
pif > já ale neplakám na webu, jsem jen rád za ty ryby, co skončily v řece To CePíno plakal…
- Sobota 21. října 2006 v 18:58® pif
-
sander,byl tam někdo od rybářů?ono jde oto,že náhon jde na ohlášku vypustit,ale rybáři si ho prvně sloví,nebo až po vypuštění.pokud to bylo na černo,je to na kriminál.a měls volat policajty a ne plakat na webu.
- Sobota 21. října 2006 v 18:49® skwor
-
hajan: Byl jsi někde?? Už konečně jdou viz. Z lovu.
- Sobota 21. října 2006 v 18:25® CeP
-
Prichy> kdepak. jde o nahon MVE. viz Sanderuv zapis Z lovu.
- Sobota 21. října 2006 v 18:24® Prichy
-
cep: jo o vylovu jsem tak maximalne slysel…vim o tom celkem prd, jen me to napadlo pri zmince o capicich
- Sobota 21. října 2006 v 18:23® Prichy
-
Cep: ja pochopil, ze to bylo po vylovu rybnika? A ty ryby byly soukrome?
- Sobota 21. října 2006 v 18:18® CeP
-
Sander> no mozna by se jeste dalo neco delat. mas jeste nejaky fotky?
- Sobota 21. října 2006 v 18:17® Sander
-
Víš, možná jsem se zachoval špatně, ale v dané situaci mi to přišlo jako nejlepší řešení. Měl jsem tam těch 600ks lipana a los. ryb nechat? Jestli to bylo opravdu „nejlepší“ řešení,či jsem vůl, je v tuto chvíli už celkem jedno. Nemám náladu na další hádku. Jedu se ospravedlnit na mníky…
- Sobota 21. října 2006 v 18:15® CeP
-
Sander> seru na tvoje argumenty. uhejbas. mel jsi v prvni rade volat policajty. 158 si snad pamatujes, ne? ale kdyz to beres tak ze je ti jedno ceho se starosta dopousti, za jsi vlastne taky vedome pytlacil, ze kolegum ty upytlacene ryby prejes, pak je mi te lito. potom se uz vubec nedivim ze je tomhle state takovej stav jakej je a naopak se velice podivuju nad tim ceze jsi teda sledoval tim ze to tu odprezentujes a proc se pohorsujes nad tim ze tady nefunguje RS?? pochopils???
- Sobota 21. října 2006 v 18:05® Sander
-
CeP > ten náhon mám přes řeku – máme tam chatu. A tam mám čeřínek, brodky… Radošovice a Mutěnice jsou sousední obce
Je mi celkem jedno, co riskuje starosta. V dané chvíli jsem riskoval já, benga by mi s čeřenem do vody vstoupit nedovolili, než by přijel Jungvirt, byla by tma. Nehledě na to, že ten mobil jsem s sebou opravdu neměl, a jeho číslo už vůbec ne… Těch upytlovanejch potočáků a lipanů bys napočítal na prstech rukou. „Kolegové“ mi svůj úlovek ukázali. Co se týče duháka a sivena, jsou mi ukradení a přeju jim je.
- Sobota 21. října 2006 v 17:57® CeP
-
Sander> nebudu hodnotit jestli je tady RS aktivni nebo ne. te ty to rikas neznamena ze mne o tom take presvedcis. ale o to ted nejde. vis, de jure jsi povinnen to oznamit policii a ze onen starosta se vystavuje pokute az ve vysi 10 mega? takhle se jen bude smat a bude to delat porad. a vzdycky se najde nejakej vul kterej … mimochodem cerinek jsi mel sebou jen tak cirou nahodou misto mobilu, ze?
- Sobota 21. října 2006 v 17:55® Sander
-
CeP > neboj, jsem si toho vědom, že některý z těchto orgánů by měl být přítomen. Ale jak říkám, byl jsem „v rybě“ a na tohle jsem neměl ani pomyšlení. Ještě teď si říkám, jaké mám štěstí, že kolem nejeli policajti… Dokonce ani mobil jsem neměl – proto jsem neměl komu zavolat, co mám dělat s tou želvou, případně komu ji mám dovézt.
- Sobota 21. října 2006 v 17:48® Sander
-
CeP > aktivní RS na Strakonicku není, to už jsem zde několikrát psal. A vhledem k tomu, že jsem byl také tím pytlákem, byl bych docela vůl, takhle přijít o povolenku a ještě platit pokutu. Policii by bylo jedno, že ryby chytám za účelem nasazení do řeky…
- Sobota 21. října 2006 v 17:37® CeP
-
Sander> volal jsi k tomu „vylovu“ RS, pripadne predsedu MO a Policii?
- Sobota 21. října 2006 v 16:39® Sander
-
Baff !!!
- Sobota 21. října 2006 v 15:09® Kazan
-
Praktická ukázka je vždy nedevše
)
- Sobota 21. října 2006 ve 14:58® CeP
-
kubajzs> EDITOR → upravit → vylepšit obraz → …
- Sobota 21. října 2006 ve 14:48® kubajzs
-
CeP-zoner vosmička…
- Sobota 21. října 2006 ve 14:38® CeP
-
Alivio> to zalezi na tom v jakem programu pracujes..?
- Sobota 21. října 2006 ve 14:27® Shrek
-
CeP> a kde tu funkci doostření najdu?
- Sobota 21. října 2006 ve 14:26® kubajzs
-
CeP- kuju pěkně
- Sobota 21. října 2006 ve 14:14® CeP
-
kubajzs> kdyz je to jen trochu da se pouzit funkce „doostřit“. u hodne rozmazanejch pomuze akorat svjecena voda nebo vymenit ruce. mhehe
- Sobota 21. října 2006 ve 13:38® kubajzs
-
CeP- Cepíno, ty jsi přes ty kompjůtry… Hale, když mám rozmazanou fotku, jde to nějak opravit…?
- Sobota 21. října 2006 ve 13:06® pop4
-
na dvanáctku průměr? ty jo co to je za značku…
- Sobota 21. října 2006 ve 12:47® Sander
-
Jo, moc to tu nežije… Tenhle parchant mi ráno dal, vzal to přes řeku napříč, pak dolů po proudu, ale na kvalitní dvanáctku byl krátkej
Samo puštěn…