Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.442 příspěvků, z toho 128442 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 20. října 2006 ve 14:33® Sander
-
Dodo > já Ti dám štička, kanec jeden! Krásná ryba, opět gratulace. To samé pro Tomashe

- Pátek 20. října 2006 ve 13:53® skwor
-
Tomash: Pěkný
- Pátek 20. října 2006 ve 13:33
-
Tomash/Pěknej kapr,na 16tku určitě dobré potaháníčko.
- Pátek 20. října 2006 ve 13:31® sillon
-
Alivio-12:37:55-
)))))))))))! - Pátek 20. října 2006 ve 13:10® Cudla
-
kluci dík za gratulace,jdu se na chvilku uklidnit k vodě
- Pátek 20. října 2006 ve 12:02® Shrek
-
rarach>
Mohli by kluci vyzkoušet slivovicu
z drožďá 
- Pátek 20. října 2006 v 11:42® rarach
-
Alivio: To víš, to jsou ty následky mojí a sanderovo přestřelky woe, mlaďasovi se splašil hormon a neví čí je. Počkej až to najde Kosťa, to ani flaša spišské nepomůže. Zdar Kosťo!!!
- Pátek 20. října 2006 v 11:37® Shrek
-
Dexter> a co po tlamě,to bys nechtěl?

- Pátek 20. října 2006 v 11:34@ Dexter
-
nechtěla by mě nějaká kočka vyleštit prut??
- Pátek 20. října 2006 v 11:19® zany
-
Frk> aha tak to mě nenapadlo.. dám si bacha kuju za upozorvění
- Pátek 20. října 2006 v 11:18® rarach
-
Sandere: Dobře ukončím to i já! Je to asi takhle, samozřejmě, že dravci rohlík či cokoliv jiného z říše moučné nevyhledávají cíleně, ale když na to narazí, tak to prostě slupnou. To je ta otázka priorit a dostupnosti a že se na ta zakrmená místa stahujou ne kvůli rohlíkům, ale koncentraci ryb, takovou jasnou věc jsem tady ani nechtěl omílat, zvláště né Tobě. Duhák to má v hlavě pomotaný od ostatních ryb v tom, že prakticky od narození do tržní velikosti žije a je krmen v kleci a pak je po vypuštění do revíru vydán na pospas, proto mají čerstvě vysazené chycené ryby žaludky prázdné nebo v nich mají vajgly, klacíky atd., nemají ty správné instinkty. Proto si i vysazené ryby, mezi sebou už po vypuštění, nějaký čas navzájem ožírají ploutve, prostě zvyk z klecí. Je to jako by jsi se učil ve 30 letech číst a psát, zatímco u dětí to jde rychle tak u dospělých hodně pomalu. Proto duháka nijak neodsuzuji a ano ho nijak neznevažuju, protože než se naučí v revíru správně žrát je většinou dávno zabit, tudíž to žádná konkurence ani není. A s tím rohlíkem u pstruhů a lipanů mám také zkušenosti, kupodivu tak kde se na pstruhovkách krmí kachny rohlíkama, jsou ryby několikrát mohutnější než ty co žijou jenom o pár set metrů níž. Ryba co jsi chytil byla velmi krásná a proto si takovou ironii z Tvojí strany nezasloužila, kolik si myslíš, že pstruhařů letos chytlo na Svazových revírech takovou krásnou dorostlou rybu?
- Pátek 20. října 2006 v 11:16® Shrek
-
BoBo-Falknow> Tomash jde zítra na celý den do bordelu,proto dnes umístil fotky se zítřejším datem,až se ho bude zítra večer mladá ptát,co celý den dělal,tak řekne , že byl na rybách a je krytej internetem.
- Pátek 20. října 2006 v 11:15® Shrek
-
BoBo-Falknow> já měl dneska takový nutkání ráno před prací vyrazit.No škoda že jsem nejel.Jo a Ty a Tvoje paměťová karta,to je kapitola sama o sobě.Kolikrát se Ti to už stalo,co?
- Pátek 20. října 2006 v 11:00® BoBo-Falknow
-
Tomash: Jak to děláš chlape, že víš co zítra chytíš a ještě k tomu máš i fotky??

- Pátek 20. října 2006 v 10:47® aspius
-
Tomash: Frajer! Gratulácia.
- Pátek 20. října 2006 v 10:24® ladamaj
-
Cudla gratuluji dedku vždyť ses nato klepal jako 3dny stary pesa.-))))))
- Pátek 20. října 2006 v 9:05® profo
-
Cudla> též se připojuji ke gratulaci…
- Pátek 20. října 2006 v 8:59® aspius
-
Cudla>Gratulujem čerstvému dedovi a prajem mu, aby mu vnuk robil iba radosť.
- Pátek 20. října 2006 v 8:44® Cudla
-
konečně vydím jedním okem na klávesnici po strastiplnné pouti po pochybných zařízeních,a oznamuji všem ,že jsem se stal dědkem.Protutí pro malýho Lukáška se již připravuje.
- Pátek 20. října 2006 v 8:43® CeP
-
BoBo-Falknow> já myslím že levá, páč ta je více prostomyslná a přemýšlí jen o vylomeninách. Zato práva je hodně sečtělá a té bych zase připsal dovolání se imperialistické prózy.
- Pátek 20. října 2006 v 8:35® Prichy
-
jen nezkusenost ci zaslepenost, kdo ma dite ci „bandu“ delnic/ku pod sebou vi, ze nektere veci bude opakovat donekonecna.....az mu z toho potecou vervy.
- Pátek 20. října 2006 v 8:32profil byl smazán
-
BoBo:zle som sa zobudil,nepomohlo ani ranné kafe a čokoláda milka,mám depresie,serem na prácu,idem na celý víkend na ryby,dúfam,že sa podarí nejaký krokodíl a ty zatiaľ môžeš rozmýšľať ktorá hlava to bola-:)))
- Pátek 20. října 2006 v 8:27® BoBo-Falknow
-
Luban: Neschovávej se za imperialistickou prózu a řekni jako chlap – první, nebo druhá?!
- Pátek 20. října 2006 v 8:16profil byl smazán
-
BoBo:HLAVA-22…
- Pátek 20. října 2006 v 8:14® BoBo-Falknow
-
Luban: Která hlava to byla?!
Kosťa: A nemáš dceru? - Pátek 20. října 2006 v 8:12profil byl smazán
-
kostnak:no,len aby sa mladý potom nezačal v noci pomočovať-:)
- Pátek 20. října 2006 v 8:07® kostnak
-
bobo, posli svoju fotku. pribijem ju synovi nad postel:)
- Pátek 20. října 2006 v 8:04® BoBo-Falknow
-
Kostnak: Kazdy nemuze mit vytribeny styl komunikace – jako ho mam ja

- Pátek 20. října 2006 v 6:59® kostnak
-
alivio, prichy nepisal o informaciach, ale o sposobe komunikacie. a ma bohuzial uplnu pravdu. rudo i sander sa tu viackrat prezentovali krasnymi rybami. lahko sa stanu vzorom pre mladeho rybara. bohuzial, preberie od nich lahsie slovnik, ako vedomosti a zrucnosti. mam doma 15-rocneho pubertaka, tak viem, co hovorim.
- Pátek 20. října 2006 v 6:44® Shrek
-
Příchy:pokud budeš malej kluk,tak bys neměl být línej brouzdat internetem a měl bys nahlédnout do historie fóra.Pak by sis jakožto malej kluk všimnul,že otázka univerzálního vláčáku,jakého tripodu,řešení problému pletenky FL apod. je tam omýláno tisíckrát,proto bys i jako malý kluk mohl pochopit,že neni třeba zakládat nové-NESMYSLNÉ téma.
Samozřejmě to neni myšleno přímo na Tebe,ale na toho malého kluka.