Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 20. října 2006 ve 12:42® rarach
-
Alivio: To víš, to jsou ty následky mojí a sanderovo přestřelky woe, mlaďasovi se splašil hormon a neví čí je. Počkej až to najde Kosťa, to ani flaša spišské nepomůže. Zdar Kosťo!!!
- Pátek 20. října 2006 ve 12:37® Shrek
-
Dexter> a co po tlamě,to bys nechtěl?
- Pátek 20. října 2006 ve 12:34@ Dexter
-
nechtěla by mě nějaká kočka vyleštit prut??
- Pátek 20. října 2006 ve 12:19® zany
-
Frk> aha tak to mě nenapadlo.. dám si bacha kuju za upozorvění
- Pátek 20. října 2006 ve 12:18® rarach
-
Sandere: Dobře ukončím to i já! Je to asi takhle, samozřejmě, že dravci rohlík či cokoliv jiného z říše moučné nevyhledávají cíleně, ale když na to narazí, tak to prostě slupnou. To je ta otázka priorit a dostupnosti a že se na ta zakrmená místa stahujou ne kvůli rohlíkům, ale koncentraci ryb, takovou jasnou věc jsem tady ani nechtěl omílat, zvláště né Tobě. Duhák to má v hlavě pomotaný od ostatních ryb v tom, že prakticky od narození do tržní velikosti žije a je krmen v kleci a pak je po vypuštění do revíru vydán na pospas, proto mají čerstvě vysazené chycené ryby žaludky prázdné nebo v nich mají vajgly, klacíky atd., nemají ty správné instinkty. Proto si i vysazené ryby, mezi sebou už po vypuštění, nějaký čas navzájem ožírají ploutve, prostě zvyk z klecí. Je to jako by jsi se učil ve 30 letech číst a psát, zatímco u dětí to jde rychle tak u dospělých hodně pomalu. Proto duháka nijak neodsuzuji a ano ho nijak neznevažuju, protože než se naučí v revíru správně žrát je většinou dávno zabit, tudíž to žádná konkurence ani není. A s tím rohlíkem u pstruhů a lipanů mám také zkušenosti, kupodivu tak kde se na pstruhovkách krmí kachny rohlíkama, jsou ryby několikrát mohutnější než ty co žijou jenom o pár set metrů níž. Ryba co jsi chytil byla velmi krásná a proto si takovou ironii z Tvojí strany nezasloužila, kolik si myslíš, že pstruhařů letos chytlo na Svazových revírech takovou krásnou dorostlou rybu?
- Pátek 20. října 2006 ve 12:16® Shrek
-
BoBo-Falknow> Tomash jde zítra na celý den do bordelu,proto dnes umístil fotky se zítřejším datem,až se ho bude zítra večer mladá ptát,co celý den dělal,tak řekne , že byl na rybách a je krytej internetem.
- Pátek 20. října 2006 ve 12:15® Shrek
-
BoBo-Falknow> já měl dneska takový nutkání ráno před prací vyrazit.No škoda že jsem nejel.Jo a Ty a Tvoje paměťová karta,to je kapitola sama o sobě.Kolikrát se Ti to už stalo,co?
- Pátek 20. října 2006 ve 12:00® BoBo-Falknow
-
Tomash: Jak to děláš chlape, že víš co zítra chytíš a ještě k tomu máš i fotky??
- Pátek 20. října 2006 v 11:47® aspius
-
Tomash: Frajer! Gratulácia.
- Pátek 20. října 2006 v 11:24® ladamaj
-
Cudla gratuluji dedku vždyť ses nato klepal jako 3dny stary pesa.-))))))
- Pátek 20. října 2006 v 10:05® profo
-
Cudla> též se připojuji ke gratulaci…
- Pátek 20. října 2006 v 9:59® aspius
-
Cudla>Gratulujem čerstvému dedovi a prajem mu, aby mu vnuk robil iba radosť.
- Pátek 20. října 2006 v 9:44® Cudla
-
konečně vydím jedním okem na klávesnici po strastiplnné pouti po pochybných zařízeních,a oznamuji všem ,že jsem se stal dědkem.Protutí pro malýho Lukáška se již připravuje.
- Pátek 20. října 2006 v 9:43® CeP
-
BoBo-Falknow> já myslím že levá, páč ta je více prostomyslná a přemýšlí jen o vylomeninách. Zato práva je hodně sečtělá a té bych zase připsal dovolání se imperialistické prózy.
- Pátek 20. října 2006 v 9:35® Prichy
-
jen nezkusenost ci zaslepenost, kdo ma dite ci „bandu“ delnic/ku pod sebou vi, ze nektere veci bude opakovat donekonecna.....az mu z toho potecou vervy.
- Pátek 20. října 2006 v 9:32profil byl smazán
-
BoBo:zle som sa zobudil,nepomohlo ani ranné kafe a čokoláda milka,mám depresie,serem na prácu,idem na celý víkend na ryby,dúfam,že sa podarí nejaký krokodíl a ty zatiaľ môžeš rozmýšľať ktorá hlava to bola-:)))
- Pátek 20. října 2006 v 9:27® BoBo-Falknow
-
Luban: Neschovávej se za imperialistickou prózu a řekni jako chlap – první, nebo druhá?!
- Pátek 20. října 2006 v 9:16profil byl smazán
-
BoBo:HLAVA-22…
- Pátek 20. října 2006 v 9:14® BoBo-Falknow
-
Luban: Která hlava to byla?!
Kosťa: A nemáš dceru?
- Pátek 20. října 2006 v 9:12profil byl smazán
-
kostnak:no,len aby sa mladý potom nezačal v noci pomočovať-:)
- Pátek 20. října 2006 v 9:07® kostnak
-
bobo, posli svoju fotku. pribijem ju synovi nad postel:)
- Pátek 20. října 2006 v 9:04® BoBo-Falknow
-
Kostnak: Kazdy nemuze mit vytribeny styl komunikace – jako ho mam ja
- Pátek 20. října 2006 v 7:59® kostnak
-
alivio, prichy nepisal o informaciach, ale o sposobe komunikacie. a ma bohuzial uplnu pravdu. rudo i sander sa tu viackrat prezentovali krasnymi rybami. lahko sa stanu vzorom pre mladeho rybara. bohuzial, preberie od nich lahsie slovnik, ako vedomosti a zrucnosti. mam doma 15-rocneho pubertaka, tak viem, co hovorim.
- Pátek 20. října 2006 v 7:44® Shrek
-
Příchy:pokud budeš malej kluk,tak bys neměl být línej brouzdat internetem a měl bys nahlédnout do historie fóra.Pak by sis jakožto malej kluk všimnul,že otázka univerzálního vláčáku,jakého tripodu,řešení problému pletenky FL apod. je tam omýláno tisíckrát,proto bys i jako malý kluk mohl pochopit,že neni třeba zakládat nové-NESMYSLNÉ téma.
Samozřejmě to neni myšleno přímo na Tebe,ale na toho malého kluka.
- Pátek 20. října 2006 v 6:23® HaD
-
Pozdrav z Itálie Zatím sumci: 212, 190,130, 14O a moře kaprů do 90 cm.
- Čtvrtek 19. října 2006 ve 23:37® Prichy
-
Sander: ted je presne obdobi stik na skalce na cervi kolinka a podobny pikacoviny…vetsinou to trva 2–3 tydny..(jeste upozovnim, ze metrovku na gril bych ze skalky nechtel…ne ze by tam rtut tam byla nad limitem, ale…) Jinak s tema Duhakama mas mozna pravdu, ale co si rekne obcasny navstevnik? (ja nesouhlasim s prezentaci na webu…ostatek nemuzu soudit…s prihlednutim na ospreyovo nazor si myslim take svoje)
Jinak pokud tu nikdo nepochopil, tak nejde o duhaky, kapry......o toho ci tamtoho, o „soukromniky“ ci „svazomilce“…brecime tu kde kdo, nad cimkoli a myslite, ze tyhle trenice necemu pomuzou, ze vychovaji novou rybarskou mladez ci ze donuti masaka se nad tim zamyslet, ze pokud bude pokracovat dal nebude uz vubec co chytat?
Kdyz budu mladej kluk, dam otazku do fora a hned me nekdo nazve hovadem, kdyz prectu diskuzi a tam si dva dospeli chlapi nadavaji jak dva pubertaci (ted nemyslim primo tuto debatu) tak si udelam svuj obrazek a nikomu prece nebudu verit, ze pousti ryby, ze se k nim chova hezky apod.
Vite co timhle dosahneme…akorad veliky hovno…ani to nejmensi co jsme mohli a bylo v nasich silach pro nase vody udelat
Jeste doplnim, ze pravdu muzou mit obe strany…nahledy na vec a mistni podminky se mohou velmi lisit…
- Čtvrtek 19. října 2006 ve 23:04® Frk
-
CeP/ chlape, ty dokážeš ale napínat.............
- Čtvrtek 19. října 2006 ve 23:01® Frk
-
zany8999> potěru,kámo,potěru.......
- Čtvrtek 19. října 2006 ve 22:14® dzandys
-
Padis> jeden neChytejak,ale fajn kluk,začal chytat zase po čase,tak ho vychovavam.
- Čtvrtek 19. října 2006 ve 22:13® Shrek
-
Sander> Určitě ne,jakožto vláčkař se o tu rybu musim urputně snažit,kolínkáři jí maj „předem domluvenou“.
)
P.S.Celý tento rozhovor ber prosím s nadsázkou a humorem.