Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 19. října 2006 ve 22:13® Shrek
Shrek

Sander> Určitě ne,jakožto vláčkař se o tu rybu musim urputně snažit,kolínkáři jí maj „předem domluvenou“. :-)) )

P.S.Celý tento rozhovor ber prosím s nadsázkou a humorem.

Čtvrtek 19. října 2006 ve 22:08® Padis
Padis

dzandys> kdo ještě bude

Čtvrtek 19. října 2006 ve 22:06® dzandys
dzandys

Padis> Vy srabi,to jste tomu moc nedaly!Budeme čtyři.Nějak to musíme naladit.M

Čtvrtek 19. října 2006 ve 21:47® Padis
Padis

dzandys> čus tak jsme se dnes s Nordem domluvily

Čtvrtek 19. října 2006 ve 21:45® dzandys
dzandys

BMike:jsi tady?

Čtvrtek 19. října 2006 ve 21:45® Sander
Sander

Alivio > dobře, ale pochybuji o tom, že je tam má naučené :-) Nesouvisí to spíše s tím, že rozkrmené místo přiláká rybičky, tudíž i štiky a tedy na krmení štiky samotné naučit nelze?? :-))
A proč tedy Bobo vláčí? Není lepší sednout na křeslo a čekat na trofejní štiku s kolínkem na háčku? Muhehe

Čtvrtek 19. října 2006 ve 21:42® Shrek
Shrek

Sander> s tim rozdílem,že BoBo na Jesenici štiky chytá na burizony zcela pravidelně bez jakýchkoliv problémů.On je tam přes zimu učí,ale na co berou nejvíc,jsou Jojo gumoví delfínci,ti jsou TOP nástrahou na Jesenické a Skalkové štiky.

Čtvrtek 19. října 2006 ve 21:40® Padis
Padis

CeP> občas je dobrý žíznout to něčím ostřejším taková chuť slivovice je též dobrá

Čtvrtek 19. října 2006 ve 21:38® CeP
CeP

pif> da, po mnoha letech (14) umorneho badani a experimentovani mohu konecne s definitivni platnosti prohlasit ze da. jen musi bejt lehce zakaplej dvanactistupnovou cernou horou a pak pomazlej vyberovou kremzskou horcici… vrazedna tolstobci kombinace.

Čtvrtek 19. října 2006 ve 21:26® Sander
Sander

BoBo > nechtěj mi tvrdit, že ty štiky tam přijeli proto, aby se pásly na kaprařově krmení???? To byl asi pokus o vtip a doufám, že je Ti správný důvod znám

Čtvrtek 19. října 2006 ve 21:24® pif
pif

jedna technická-dá se naučit tolstolibik na rohlík?-.)))

Čtvrtek 19. října 2006 ve 21:17® ladamaj
ladamaj

BoBo-Falknow>stvíma skušenostma kašli naně buď nadvěcí čus.

Čtvrtek 19. října 2006 ve 21:16® regulus
regulus

Vás to ještě nepustilo, kuwa vy máte ale výdrž. -:)))

Čtvrtek 19. října 2006 ve 21:13® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Sander: Já už to fakt pitvat nebudu, protože KAŽDEJ extremistickej názor je nesmysl, ale jedno si neodpustím:

„Co se týče těch Tvých neustálých omýlaček typu "Každou rybu naučíš na rohlík a kdesi cosi“, tak kromě toho, že to není pravda, mě to vůbec nezajímá "

• viz Václav v Z lovu Tvůj argument jen potvrzuje, štiky přeci mají kolínka a těsta za přirozenou potravu, co svět světem stojí.
Čtvrtek 19. října 2006 ve 21:11® Shrek
Shrek

Rudo,podběrák již vozím v autě a po té mé příhodě ho již i nosím s sebou k vodě.Chybami se člověk učí. :-))

Čtvrtek 19. října 2006 ve 21:03® Sander
Sander

Vaclav > taktéž bez komentáře. Opravdu kapitální kousky! Znovu jsem si vybavil Tvé lopotění za takovouto štikou (a snad ještě o chlup větší) na Jesenici, kniha „Krokodýl Dandý“ je skvost. Díky za ní :-)

Čtvrtek 19. října 2006 ve 20:58® Padis
Padis

tak jak na to koukám tak nej nástraha na velké štiky a candoše je kolínko pařená houska atd.Sám jsem byl svědkem chycení 90tky štiky a 80 tky candáta na kolínka.Jo asi začnu vláčet kolínka.

Čtvrtek 19. října 2006 ve 20:35® Sander
Sander

Rarach > byl jsem to právě já, kdo zde již dvakrát napsal, nechme to být. Tak kdopak se v tom stále rejpá?! Chtěl jsem toho opravdu nechat, jenže na tvé urážky holt musím reagovat, nenechám si od ortodoxního muškaře nadávat do volů a mazat se hovnem. Vynechám sprostá slova a jen Ti řeknu, že dosud jsi nepochopil vůbec nic! Netušíš, proč tyto ryby beru jako plevel, či svým způsobem jako škodnou.
V nasazování této ryby je bezesporu velký problém, jenže zde by rovnoměrné nasazování postrádalo smysl. Dolní Volyňka začíná být už tak zregulovaná, že zde existují téměř jen proudy a nadjezí. A jistě Ti nemusím říkat, kam se jedno velké hejno natahne. Pevně věřím, že kdybys byl na mém místě, asi by jsi se zachoval stejně, ovšem v rámci možností. Dobře, „pravdu“ máš v tom, že duhák potočákovi nekonkuruje – to byl dobře použitý výraz, protože když v tůni sídlí 6 stálých pstruhů, ke ketrým se důsledkem nasazování nasere dalších 80ks duháka v 2× větší hmotnosti, tam už opravdu potočákovi nekonkuruje. To už ho spíše likviduje, spolu s ostatními rybami, včetně těch již dole zmiňovaných. Buď ho vytlačí, nebo mu omezí přísun potravy až do jejich vychytání (čemuž se intenzivně věnuji). Co se týče těch Tvých neustálých omýlaček typu „Každou rybu naučíš na rohlík a kdesi cosi“, tak kromě toho, že to není pravda, mě to vůbec nezajímá a stále meleš o nesmyslech. Já napsal jen to, že duhák měl v sobě brambory. Celkem běžná věc. Jinak krmení jsem na pstruhovce použil 2× za rok, tak jaképak „učení“. Avůbec, co to tady plácám! I kdybych měl OMYLEM pravdu, s tebou se neshodnu nikdy na ničem. Je to sice hezké, mít svůj vlastní názor, ale možná by jsi mohl na jeho prosazení používat slušnější jednání. Alespoň příště, jestli nějaké „příště“ bude, nemá smysl se s tebou přít.
A TEČKA.

Čtvrtek 19. října 2006 ve 20:13® rarach

Tome: pokud si dobře pamatuju nedávno jsi měl na prutu pěknou zubatici, ale to víš, když chodíš k vodě jako na opékání buřtů jenom s prutem???

Čtvrtek 19. října 2006 ve 20:08® Shrek
Shrek

Vaclav> a já se na to můžu víš co!!!Jezdim tam jak kretén vláčet na celej den,BoBo kvůli tomu honí Mirka,aby udělal kombajny,pak tam toho milion utrhám o pařezy a ony ty sviňuchy žerou těsto!To je nespravedlivý!!! :-((

Čtvrtek 19. října 2006 ve 20:08® rarach

Sandere, ty jsi větší vůl než jsem si myslel. Jenom jsem to uvedl jako příklad ,jak se dokáže ryby přizpůsobit podle toho co má nejsnadněji u huby. Když budeš sypat kýble šrotu kamkoliv naučíš na to každou rybu, stejně jako když bude dostatek potěru, taky si smlsne téměř každá. Je to jenom otázka priorit a dostupnosti potravy. Půjdeš si pro řízek k sousedům, když máš uzené doma? Já vím, že ty půjdeš. Nevím co tam máte za odborníky, když sypou duháky do jedné tůně, přece nehodíš svejch 14 praxe za hlavu a pomůžeš jim Váš revír udělat ještě víc atraktivní. Nelze Ti upřít, že umíš chytat ryby, že jim i zcela jistě rozumíš, ale tady jsi si nasral do bot, což není jenom můj názor, tak to holt uznej a nepatlej se v tom, protože si jenom škodíš.

Čtvrtek 19. října 2006 ve 20:03® Vaclav

Lidičky, gratulace nepatří mně, ale těm dvěma kaprařům, co nezávisle na sobě měli to štěstí. Měli kliku, měli to bez slz a bez potu…:-)

Čtvrtek 19. října 2006 v 19:54® aspius
aspius

Vaclav> Bez komentára!Tento příspěvek sem 19.10.2006 ve 21:04 přesunul z diskuze ''Z lovu'' administrátor BoBo-Falknow

Čtvrtek 19. října 2006 v 19:54® skwor
skwor

Robur: Díky za radu, zítra po škole tam skočím.

Čtvrtek 19. října 2006 v 19:46® ladamaj
ladamaj

Vaclav>co dodat gratulace.-))))Tento příspěvek sem 19.10.2006 ve 21:04 přesunul z diskuze ''Z lovu'' administrátor BoBo-Falknow

Čtvrtek 19. října 2006 v 19:35® kubajzs
kubajzs

Vaclav → gratulace, to je kus jaxviň … kloboub dolu Sander – tak kolik si jich zabil neska ?? :-D DD

Čtvrtek 19. října 2006 v 19:31® Robur
Robur

tah číslo 22, poprosím v obchodě,kde balí a rozbalují velké věci, např. ledničky. Dostanu kartón tvrdého papíru, který dle potřeby odstřihnu, stačí třeba pudorys do tvaru trojúhelníku, čtverec je pracnější. Obal je na světě. :-)) Vzali mně to bez keců, a to jsem si dost pomáhal izolačkou. Je třeba tam nechat kus místa na adresy.

Čtvrtek 19. října 2006 v 19:08® skwor
skwor

hajan: Takovou kliku já ale nemám. Při mým štěstí to bude někdo z ostravy…

Čtvrtek 19. října 2006 v 19:07® hajan

skwor> A 21. tah by byl, kdyby se ozval někdo z Kladna. Tomu bys to posílat nemusel.

Čtvrtek 19. října 2006 v 19:06® skwor
skwor

hajan: Přesně :-D