Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 18. října 2006 v 15:12® osprey
osprey

Sander: Ty nevyndáš z kapsy granáty, nanamontuješ na karabinu podsekávací systém s dvaceti trojháky a jedním jednoháčkem Colmic Nuklear 800 ve velikosti 20? Nevypustíš cvičeného kormorána ani vydru, nevyndáš láhev kyanidu ani neskočíš do vody a nezačneš je řezat armovací tyčí? Co tvá pověst, chlape?

Středa 18. října 2006 ve 14:55® Sander
Sander

Osprey > ok, ale jestli narazíme na hejno duháků, zdrham!

Středa 18. října 2006 ve 14:53® osprey
osprey

Sander: Nový mail tam nebyl, to ostatní už jsem četl. Sejdeme se v neděli 29.10. někde na půl cestě u Otavy, zachytáme a ten mušák vezmu s sebou – budeš si s ním alespoň moci hodit.

Středa 18. října 2006 ve 14:44® osprey
osprey

Sander: Tuto neděli se vrátím v 15.00, v sobotu nebudu vůbec. Další víkend chci jeden den na štiky na jedno zajímavé a velmi vzdálené místo, jinak mám volno. Jdu si přečíst ten mail.

Středa 18. října 2006 ve 14:41® osprey
osprey

hajan: Ono opravdu nasypání několika desítek duhoňů do tůně, kde si skromně a ve vší počestnosti žije pár místních ryb je taková malá ekologická katastrofa. Dál tuhle internetovou třenici přiživovat nebudu.

Středa 18. října 2006 ve 14:38® Sander
Sander

Osprey > četl jsi mail? Jak to tedy provedeme s tím mušákem?
O víkendu nebudu, potkal jsem P. Baštů, v sobotu jedem do Písku a v neděli asi na vyrovnávačku pod Lipno. Příští víkend sobota výlov, neděle by mohla být tou pravou. Klidně sednu na kolo, v Ražicích jsem hned.

Středa 18. října 2006 ve 14:37® hajan

osprey> To ne! My chcem taky vědět, proč maj všichni duhoni dodejchat.

Středa 18. října 2006 ve 14:35® osprey
osprey

Sander: To proberem spolu – svět se na nás dívá…

Středa 18. října 2006 ve 14:35® skwor
skwor

hajan: Já myslím, že pro Sandera nejsou duháci ta správná motivace :-D

Středa 18. října 2006 ve 14:33® hajan

skwor> Vezmi ssebou Sander-a, ať jich tam moc nenecháte.:-D

Středa 18. října 2006 ve 14:33® Sander
Sander

Míro, jak můžeš vědět, že mé počínání je nevhodné? Kolikrát jsi byl na naší pstruhovce? Jednou, dvakrát?

Středa 18. října 2006 ve 14:30® skwor
skwor

hajan: Díky. Už jsem tam kdysi chytal a docela tam brali duháci.

Středa 18. října 2006 ve 14:29® osprey
osprey

rarach: Rozhodně nepřetřásám etiku tvého rybolovu, o jejíž úrovni nepochybuju. Pokoušel jsem se ti sdělit, že ve snaze upozornit Sandera na nevhodnost jeho počínání zatahuješ do sporu nebohou rybu a děláš z ní odpor budící stvoření, což si tloušť nezaslouží:-)

Středa 18. října 2006 ve 14:25® hajan

skwor> To je sedmička? Ať tam něco vypáčíš.:-)

Středa 18. října 2006 ve 14:24® skwor
skwor

hajan: Pod Vranskou přehradu.

Středa 18. října 2006 ve 14:24® Sander
Sander

Osprey, rarach > nechte to prosím být, jestli nezměním svůj názor na duháky já sám, mají smůlu.

Fikus > byl chycen na goldkopa, bramborami byl sice nacpaný, ale ne mojí vinou

Středa 18. října 2006 ve 14:22® hajan

skwor> Kam jedeš?

Středa 18. října 2006 ve 14:21® skwor
skwor

hajan:Zdar.V neděli jsem si docela dobře zachytal a teď o víkendu mě jako dárek k svátku čeká Vltava:-)

Středa 18. října 2006 ve 14:20® hajan

skwor: Zdary, tak co řeka??

Středa 18. října 2006 v 10:25® rarach

Osprey: V životě jsem tlouště nezabil, na pstruhovce mi občas upadne nebo ho v případě možnosti v kýblu odvezu na MP, stejně tak okouna. Bohužel na mnoha pstruhovkách je dnes dominantní a já se takovým vodám vyhýbám, na pstruhovkách na dolních tocích je jeho výskyt přirozený a připadě dostatku predátorů i žádoucí, ale on postupuje čím dál výš a predátorů také nemá dostatek. Na MP mi nevadí, tam rozhodně patří, ale já zase na MP chodím málo. Takový extremismus s vyhřezlým pajšlem a řečma jak mne sejří, rozhodně nepředvádím, takže brzdi.

Středa 18. října 2006 v 10:00® osprey
osprey

rarach: Ohledně tlouště se vyjadřuješ stejně extrémně jako Sander o duhákovi. Je to krásná a původní ryba, na pstruhovkách možná nežádoucí. Sander: Nezacházel bych ve své soukromé válce proti duhákům tak daleko jako to děláš (a ty víš, jak daleko).

Středa 18. října 2006 v 7:36® zany

Frk> jo jak ho máš hlouho?? jezírko aby nebyli mejlky..a v jaký hloubce máš ty lekníny?????

Středa 18. října 2006 v 7:34® zany

Frk> taky pěknej kousek:-)) )))(jezárko)

Středa 18. října 2006 v 7:33® zany

Frk> no já ho mám už něco přes rok…když jsme ho kopali tak jsme ho chtěli dělat dvakrát větší ale pak jsme zjistili že pul metru pud povrchem začíná skála..tak jsem to zmenšili:-)) ))

Středa 18. října 2006 v 7:26® rarach

Sandere: Kecáš a dobře to víš, začni chytat duháky sportovenějším způsobem a budeš rád, že je tam máš. Na vařené brambory naučíš i potočáka a lipana, proč by měl být duhák vyjímka. Co Ti udělal, že by se tam vytřel a ohrožoval ostatní obsádku, jistě ne, ale tloušti przní pstruhovky, to asi uznáš? Duhák má jenom Tu smůlu, že se na něj lidi dívají jako na maso, výtěžnost revíru atd., všude jinde je to ceněná ryba, navíc je to zřejmě nejbližší příbuzný k lososovi? To, že je tloušť s kaprem vodní prase, ví každé malé dítě.

Středa 18. října 2006 v 7:26® zany

CeP> no prože jsem ho už několikrát utopil tak už je na něm vydět že toho má taky dost.,,:-) mno naši to pochopijou a sad i zaplatijou …

Středa 18. října 2006 v 7:23® zany

okoun 1> hele přítok tam není ale vodu každej tejden čeříme čarpadlem od bazénu kterej sa nám roznbil.myslim že na tej fotce je to vydět v levím rohu jezírka.pomaloučku se tam chystá taková kaskáda..(POZOR!!!!!! AŤ V ČERPADLE NEZUSTANE VODA JINAK JE PO NĚM..ZAMRZNE)tde přes zimu..

Úterý 17. října 2006 ve 22:56® CeP
CeP

fikus> dyt to ma napsany v selskym rozumu.. na bramboru… ;-)

Úterý 17. října 2006 ve 22:54® fikus
fikus

Sander> líbí se mi tvoje fotky a souhlasím s Lubanem, že fotit umíš fakt hezky. Škoda, že do příspěvků Z lovu nepíšeš na co chytáš. Rád bych věděl, tedy jestli to není úplně tajné na co jsi toho velkého duháka chytil.

Úterý 17. října 2006 ve 22:36® CeP
CeP

Luban> ty parchanteeeee… no pocke az se mi dostanes do paratku. vyklofu ti voci.. fsecky… styry… a mas to!