Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 26. září 2006 v 18:29® Sander
Sander

HaD > nádherné fotky! Jen by mi toho sumíka bylo líto, tak pěkně koukal…

Úterý 26. září 2006 v 18:23® HaD
HaD

Tomash> myslím, že bys měl trochu ochladit hlavu. I mě občas některá Tvoje zabitá ryba podráždí, jen to neventiluju. Ale je to každého věc.

Úterý 26. září 2006 v 18:17® HaD
HaD

ORIMP + Kostnak: gratuluju k výkonu tiše závidím tu rybí závodní polévku :-)) )

Úterý 26. září 2006 v 17:49® Tomash
Tomash

Láďa> A ještě jeden poznatek – ryba, kterou ulovím a chci si ji ponechat, to nikdy nerozdejchá.

Úterý 26. září 2006 v 17:46® Tomash
Tomash

Láďa> muži, muži je vidět, jak Ti ležím v žaludku. A obavy jsou na místě! Od října zavítám do pražských vod (můj týden – 5 dní Praha, 2 dni Teplice) a Tu Tvoji slavnou Vltavu od štik dokonale očistím. Všechny, který zaberou, jsou předem kill. Díky moc za vhodné typy – z Tvých fotek je perfektně vidět pozadí a pro mě nebude problém Tvý slavný fleky odrybnit. S Patrikem máte do 5ti let po rybačkách. Už se taaaak těším… :-D

Úterý 26. září 2006 v 16:56® Láďa

Tomash>chlapče,chlap­če loket je úplně jinde než si představuješ.Ne­musíš mít o ní strach ona to v pohodě rozdejchala,ale ta Tvoje ne.Jo a žáber jsem se ani nedotknul. Jinak přesně jak píše Alivio.Ty jsi chytrej na všechny okolo,ale Tobě nikdo nesmí nic říci.

Príchy:mně je úplně jedno jestli ryby konzumuje,ale at k…a jinde nekecá jak je ten nej a nekritizuje dru­hý.

Úterý 26. září 2006 ve 14:44® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

permanentní chlastal: Toulík počítá s tím, že ty se dřív uchlastáš :-)

Úterý 26. září 2006 ve 14:42® fikus
fikus

Alivio> jakápak třešnička, to je teprve začátek. Vy vůbec nevíte co se skrývá pod maskou „usměvavého tuláka“.

toulovec> podle vzhledu jsi o mnoho let starší jak já, tak z toho strach nemám!:)

BoBo> nedráždi HaDa bosou nohou.....:)

Úterý 26. září 2006 ve 14:39® HaD
HaD

I Love It! I Love You!

Úterý 26. září 2006 ve 14:38® Shrek
Shrek

HaD> to je od Tebe velice nefér.Každopádně budiž Ti to přáno.

Úterý 26. září 2006 ve 14:37® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

HaD: Ty parchante! Poprosím Toulíka, aby Ti prováděl to samé, co Chlastalovi a dřív!

Úterý 26. září 2006 ve 14:30® HaD
HaD

tak a jsem po obědě :-)

foto/diskuze/vseobecna/2006/th-img9271.jpg
Úterý 26. září 2006 ve 13:41® toulovec
toulovec

fikus> až umřeš, budu ti chodit chcát na hrob kryso krysovacká !!!!!!!!:)

Úterý 26. září 2006 ve 13:38® Shrek
Shrek

fikus> to už je ovšem pouze ona pomyslná třešnička na dortu..... :-)

Úterý 26. září 2006 ve 12:30® fikus
fikus

Alivio> a ještě jsi zapomněl dodat, že CeP když poznal jakej je Toulovec doopravdy člověk, tak raději zlámal matchku aby s ním nemusel chytat u jedné vody.....

Úterý 26. září 2006 ve 12:19® Shrek
Shrek

BoBo: no právě proto Tobě píšu malejma,protože Tě tim škádlim.A co se škádlívá......... :-)

fikus: Jak jsi sám viděl,Toulík nás chránil nejen před cejnama,díky němu však v okolí nelétali ani ufonauti,perlíni brali minimálně a když v neděli ráno otevřel stan,vysypala se hromada pilin,jak tam celou noc řezal,následně nato poumíral veškerý hmyz v okruhu 10 metrů kolem jeho stanu.Nikomu to neříkejte,ale i CeP měl namále a startoval směrem k Budějovicím. :-)) )

Úterý 26. září 2006 ve 12:14® toulovec
toulovec

všichni máte pravdu ..... :o)))) o:))))) o:)))))

Úterý 26. září 2006 v 11:53® fikus
fikus

BoBo-Falknow> no právě, všichni si o Toulíkovi myslí, jakej je to milej člověk, ale počkejte až ho poznáte doopravdy. Je to zlomyslný člověk. Třeba když se má někam jet, tak Dědkovi pošle vždycky špatnou mapu a u chaty má psa Baskervilského­......

Úterý 26. září 2006 v 11:48® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

fikus: Usmíval se při tom :-) … na Tebe :-)) )

Úterý 26. září 2006 v 11:44® fikus
fikus

BoBo-Falknow> a usmíval se přitom?

Úterý 26. září 2006 v 11:42® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

fikus: Nech Toulíka na pokoji! Půjčil mi vidličky a bránil mne před cejnama! :-)) )

Úterý 26. září 2006 v 11:33® fikus
fikus

all> vypadá to, že se Láďa včera špatně vyspal a drželo ho to až do večera:-)

Láďa> myslím, že pravidelní uživatelé Chytej.cz už mají otázku braní nebo C&R dávno vyřešenou. Každý to dělá po svém a napadat druhé kvůli tomu je zbytečná ztráta času. Když se na srazu sejdou dva kteří se v tomhle na netu neshodnou, tak věř, že ze srazu můžou odjíždět jako velcí kamarádi.

Toulovec> na Tebe si dám hochu pozor!! Po tom co jsi napsal níže ti Tvé úsměvy a pozdravy už neuvěřím ani za zlaté prase!!!!!!!!

Úterý 26. září 2006 v 11:31® Tomash
Tomash

Alivio> Já to k tobě vůbec nemyslel zle. Ta velká písmena mi jen přijdou jako neosobní. Známe se přes net už docela dlouho, takže tak. toulovec> Pracuju na sobě, ale občas to nevydržím.

Úterý 26. září 2006 v 11:20® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Alivio: Parchante! A že mě vždy píšeš s malými písmeny :-)) ))

Úterý 26. září 2006 v 10:49® Shrek
Shrek

toulovec> Ty Woe Máš Pravdu.Ostaně Jako Vždy.

Tomash: Jak řekl Toulík,jedná se o „úctu“ k dané osobě,když někomu vykám,taky píšu Vy.Sorry,ale to mě neodnaučíš.

Úterý 26. září 2006 v 8:42® toulovec
toulovec

Tomash> a už zas ulítáváš hochu milá!!!! ty ty ty

• klííííd, co se zase vztekáš??? jak dlouho chodíš na net proboha abys věděl jak to tu chodí??? Trochu nadhledu člověče. Nevím co se pokaždý necháš vytočit. Rozumnější je kolikrát si o pisateli pomyslet že je blbec, napsat mu že má pravdu, doplnit milionem smajlíků a vřelými pozdravy a jsi morální vítěz. Takhle se jen a jen zbytečně shazuješ. Přemýšlej

a co se velkých „T“ týká, nejedná se o chybu, ale o vyjádření úcty, myslím že by se to tak mělo psát vždy

Úterý 26. září 2006 v 7:32® Tomash
Tomash

Láďa> Nebudu tě přesvědčovat, proč se jako „masák“ necítím. Už ne. Už mě to nebaví. Dál si mysli, že je jediný nejlepší způsob každou rybu do poslední pustit a cejtit se jako ten nejlepší rybář na světě. Ten komu ryby nechutnají se má nejlíp. Ale až zase příště chytneš na Vltavě štiku a narveš ji ruku po loket za žábry a pak napíšeš, že si plave dál, tak si uvědom, že už to v tu chvíli, kdy to píšeš nemusí být pravda a tvá štika se může zmítat někde u břehu, protože jsi jí poškodil žábry ty chytrolíne. Alivio : Další Láďovi příspěvky to jen potvrzují. Jinak mi prosím tě nepiš ty Tebe a Tobě s velkým „T“. Z toho jde strach :-)

Úterý 26. září 2006 v 6:58® Shrek
Shrek

Tomash: když jsi podobnou zprávu,jakou píše Láďa Tobě,psal Ty mě,tak to bylo určitě ready,ale když jí někdo napíše Tobě a rejpne si do Tebe,tak jsou smajlíci hned výmluvní a zákonitě se do Tebe někdo naváží,viď?Že se na ten pocit sebekritiky už nevykašleš.Ach jo.

Úterý 26. září 2006 v 1:17® mirmen

to jo, ale … stále je co se učit :-) Jinak – dobrý je v létě řeku proplavat, je zajímavý, co krásnejch míst je na vnější zatáčce , podemletý břehy atd.

Úterý 26. září 2006 v 0:54® Prichy
Prichy

mirnem: neblbni, vse zalezi na vode a casu stravene u ni......tak to proste je, pres zimu ji budu cist asi uz potreti, ale reknu ti, ze v rozmisteni ryb apod. ma dost pravdu a sedi to i na ricky......bohuzel, tam, kde ta ryba neni ji nemuzes chytit.