Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 26. září 2006 v 0:50® Prichy
-
Lada: ja taky jim ryby…jsem masak?
Posledni dobou uz prestavam vnimat, co je horsi, jestli si vzit rybu, nebo se k tomu priznat.....no nepripada ti to divne (nechci se hadat, jen bych rad slysel tvuj nazor, ze v pripade ze Tomash je, jak rikas ty „masak“, tak jestli treba po tvem pojebu se zmeni?).
- Úterý 26. září 2006 v 0:48® mirmen
-
Prichy, ahoj. Jo, ta kniha je super.Přiznám, že mu v mnoha věcech nerozumím a že bych si přál umět alespoň 5–10% toho, co on
- Úterý 26. září 2006 v 0:37® Prichy
-
PowerBait: mrknu na to a zvazim vse pro a proti…diky
- Pondělí 25. září 2006 ve 23:47profil byl smazán
-
…vo vani-:)
- Pondělí 25. září 2006 ve 23:47profil byl smazán
-
kelte:chcem dokázať,že ty sa vieš o rybu postarať,tak tu dávam fotku,z tvojho úspešného chovu kapra-:)))
- Pondělí 25. září 2006 ve 23:23profil byl smazán
-
Láďa:ty si neuvedomuješ,že tá krásna a športová ryba,ako je tloušť,nám dokáže na pstruhovke nahradiť pocit,zo zdolávania potočáka…
- Pondělí 25. září 2006 ve 23:23® kelt
-
Luban> musím s tebou naprosto souhlasit…Mám to velmi podobné…Jsem ortodoxní Chyť a uď (Pif minulý týden dodělal udírnu) A představ si že naposledy, když jsem chtěl pustit v nějaké slabé ochráncovské chvilce poměrně trofejní rybu zakopl jsem a při následném pádu jsem opravdu nechtěně rybišce způsobil četná zranění, která jí přivodila následné využití na pánvi..
( mám z toho deprese…
- Pondělí 25. září 2006 ve 23:20® Láďa
-
Thomas:ještě ti musím říci,že nejsi sám.Je tady ještě pár jedinců,kteří se chvástaj že nemaj problé pustit rybu a do konce o tom píšou i v časopisech,ale realita je potom jiná. Nejsi v tom sám Tomíku.
- Pondělí 25. září 2006 ve 23:17® Láďa
-
Luban>Thomas mně promine,ale je to takovej červeňáček,ale jenom někdy.Jeho dojemné příběhy a srdcervoucí články jakej on je vlastně milovník všeho živého mně už nedojmou.THOMASI JSI NORMÁLNÍ MASÁK A ZATÍM SI STOJÍM.
Nezopeň se pochlubit kolik si pustil parem a tlouštů
))
- Pondělí 25. září 2006 ve 22:52profil byl smazán
-
CeP:samozrejme od teba to nechcem ty vypelichaný operenec-:)
- Pondělí 25. září 2006 ve 22:49® CeP
-
Luban> to bude drahyyy…
- Pondělí 25. září 2006 ve 22:44profil byl smazán
-
prosím niektorého admina,aby opravil tomashov nick v mojom príspevku…
- Pondělí 25. září 2006 ve 22:42profil byl smazán
-
Láďa,ale Tomash si to dokáže náležite obhájiť,prečo si tú šťuku vzal-:)To sa mi na ňom páči…Ja proste bacím candáta po hlave,samozrejme musí mať minimálne 80cm,s ostatnými sa nechválim-:),ale Tomashomasgh dá mŕtvej rybe náležitú úctu,tým,že ju naaranžuje v prírodnom prostredí…A potom razantne vystupuje proti fotkám mladých rybárov,ktorí si dovolia,odfotiť nejakú rybu(naposledy ste sa tu hádali o cejnovi na novinovom papieri)…skromne si dokážem povedať,že mŕtva ryba je vždy iba mŕtva a pozadie jej už život nevráti…Takisto by som rád napísal:„rybá vrátena vode“,ale bohužiaľ,pstruh má dobré mäso,candáta ťahám z veľkej hĺbky a plynový mechúr mu trčí z tlamy,parmu dám do karbanátkov,v trení z nej robím sushi,pôsobí halucinogénne,tlouště z pstruhovky vyhadzujem,kapra musím nachytať pre široko rozvetvenú rodinu a lipana má moja roba rada pre jeho tymiánovú chuť.....Teraz potrebujem radu,ako si obhájiť to,že nie som"masaj"-:)))Tento příspěvek byl 25.9.2006 ve 22:48 editován administrátorem CeP
- Pondělí 25. září 2006 ve 20:58® Sander
-
HaD > Míra nemouchařil? Jo a z tohoto jezu mám na památku malou jizvu na loktě – spouštěl jsem za zvýšeného stavu vody dolů šlajsnou pramici, kterou jsem byl nucen zabrzdil jen tak, že jsem hodil budku na břicho a sunul se kousek po betonu. Skončil jsem hlavou tam, kde má Míra špičku prutu, ale loď jsem zastavil
))
- Pondělí 25. září 2006 v 19:25® Sander
-
HaD > jak to tak čtu, znovu musím uznat, že Ty a Míra jste co se týče focení opravdoví znalci a Tvůj text mi nic moc neříká
Stále mačkám v ruce ten obyčejný digitál 10×6×3cm a ani se neodvažuji pomýšlet o jiném. A nedejbože za ty peníze, které jste do foťáků schopni vložit. Zatím mám jiné priority – co se týče prutů a navijáčků, a peněz pomálu… Takže místa klapla, to jsem rád.
- Pondělí 25. září 2006 v 19:21® Sander
-
Kubajzs > zapoměl jsi napsat, kdo ti tam ty ryby držel a takhle pěkně nastavil
- Pondělí 25. září 2006 v 19:13® zany
-
mno tak nic už je to v poho
)
- Pondělí 25. září 2006 v 19:07® kubas
-
vypadá to,že si Prutos někoho našel.o))))))))))))))))))))))))
- Pondělí 25. září 2006 v 19:04® zany
-
pánové zdá se mi to nebo je novej (vzhled) chytej???JO A NEJDOU MI PSAT ČÍSLICE MÍM CHYBU JÁ NEBO TO JE U VŠECH???
- Pondělí 25. září 2006 v 18:57® PowerBait
-
Prichy/jestli stále hledáš ten web a fórum bez práce a nekoukáš na kvalitu,ale nutnou účelovost tak jukni zde : www.webovastranka.cz
- Pondělí 25. září 2006 v 18:41® PowerBait
-
Had,Kubajs.Sander,krásné fotečky rybek.Jakejma dělama to fotíte,mate úplné fotograficé vlohy.Já i kdybych se zbláznil tak s tím hnědozeleným žabincem kam chodím stejně nic ve vodě nevyfotím,protože by to vypadalo jak reklama na kapra ale špenát.
- Pondělí 25. září 2006 v 18:24® Tomash
-
Láďa> Štiku jsem si vzal. Nějak jsem celkově nepobral obsah tvé zprávy. Ty smajly na konci se mi jeví tak nějak výmluvně.
- Pondělí 25. září 2006 v 18:02® Láďa
-
Tomash:člověče opět se nemohu ubránit dojmu,že jsi tu štičku opět zmasil.Nevykládej mně,nebo i jiným,že nemáš problém pustit rybu.Vždyt před tebou snad obstojí jenom ouklej a to jenom možná.
))
- Pondělí 25. září 2006 v 18:01® skwor
-
HaD: Ty peníze jsem už poslal.
- Pondělí 25. září 2006 v 15:59® HaD
-
Sander> no první místo jsme popletli (byli jsme o jez níže), a tam, kam si mě posílal, jsme přijeli až po desáté. Ale spíše jsem měl na mysli najít je pod tím jezem – kde jsou a žerou, což se mi podařilo na obou místech (a z toho mám coby amatér velkou radost). Jen byl dost silnej vítr, což ztěžovalo vše od chytání po focení. Fotky nic moc, měl jsem přestavu o lepších výsledcích. Kdybych si lipany zatáhl do klidné vody, tak by to asi klaplo, ale chtěl jsem fotit v proudech, kde žijou a to není lehký. Osprey mě dokonce malinko nahlodal tím, abych si pořídil na takový focení nějakej kompakt, protože se zrcadlovkou to jednou rukou není zrovna snadné, zejména když člověk chce udělat detail – buď musím naslepo (zrcadlovka nemá na focení display – pouze na prohlížení), nebo jít hlavou i s foťákem těsně k vodě a to v proudu, s taškou na zádek a foťákem za moc peněz není sranda… Jo a jednou rukou ovládat foťák a polarizák taky není legrace
) To Osprey to měl snažší
) (foceno na cca 80 metrů)
- Pondělí 25. září 2006 v 15:51® Dodo
-
dusPo> Hodně pěknej kousek........
- Pondělí 25. září 2006 v 15:48® HaD
-
dusPo> není zač! Takovej bolen už je slušněj zářez do pažby !
- Pondělí 25. září 2006 v 15:23® dusPo
-
HaD, hajan>> Ďakujem!Potešil ma. vlaček>>ryba je tá istá, len je sfotené raz pohľad na vodu a druhá, záber s pozadím breh.
A fotomontáž to rozhodne nieje.To nepotrebujem.Chytim si kedy chcem. - Pondělí 25. září 2006 ve 14:37® Sander
-
HaD > jo až teď jsem ještě nakoukl do Muškařiny – fotky opravdu nádherné, smekám!
- Pondělí 25. září 2006 ve 14:35® Sander
-
Prichy > dík
HaD > podle toho, že jsi byl 2 hodiny bez záběru mohu osuzovat, že lipani byli jinde, než jsem ti poradil, je tomu tak? A nebo jsi ty místa navštívil později?
)