Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.443 příspěvků, z toho 128443 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 26. září 2006 v 9:49® Shrek
Shrek

toulovec> Ty Woe Máš Pravdu.Ostaně Jako Vždy.

Tomash: Jak řekl Toulík,jedná se o „úctu“ k dané osobě,když někomu vykám,taky píšu Vy.Sorry,ale to mě neodnaučíš.

Úterý 26. září 2006 v 7:42® toulovec
toulovec

Tomash> a už zas ulítáváš hochu milá!!!! ty ty ty

• klííííd, co se zase vztekáš??? jak dlouho chodíš na net proboha abys věděl jak to tu chodí??? Trochu nadhledu člověče. Nevím co se pokaždý necháš vytočit. Rozumnější je kolikrát si o pisateli pomyslet že je blbec, napsat mu že má pravdu, doplnit milionem smajlíků a vřelými pozdravy a jsi morální vítěz. Takhle se jen a jen zbytečně shazuješ. Přemýšlej

a co se velkých „T“ týká, nejedná se o chybu, ale o vyjádření úcty, myslím že by se to tak mělo psát vždy

Úterý 26. září 2006 v 6:32® Tomash
Tomash

Láďa> Nebudu tě přesvědčovat, proč se jako „masák“ necítím. Už ne. Už mě to nebaví. Dál si mysli, že je jediný nejlepší způsob každou rybu do poslední pustit a cejtit se jako ten nejlepší rybář na světě. Ten komu ryby nechutnají se má nejlíp. Ale až zase příště chytneš na Vltavě štiku a narveš ji ruku po loket za žábry a pak napíšeš, že si plave dál, tak si uvědom, že už to v tu chvíli, kdy to píšeš nemusí být pravda a tvá štika se může zmítat někde u břehu, protože jsi jí poškodil žábry ty chytrolíne. Alivio : Další Láďovi příspěvky to jen potvrzují. Jinak mi prosím tě nepiš ty Tebe a Tobě s velkým „T“. Z toho jde strach :-)

Úterý 26. září 2006 v 5:58® Shrek
Shrek

Tomash: když jsi podobnou zprávu,jakou píše Láďa Tobě,psal Ty mě,tak to bylo určitě ready,ale když jí někdo napíše Tobě a rejpne si do Tebe,tak jsou smajlíci hned výmluvní a zákonitě se do Tebe někdo naváží,viď?Že se na ten pocit sebekritiky už nevykašleš.Ach jo.

Úterý 26. září 2006 v 0:17® mirmen

to jo, ale … stále je co se učit :-) Jinak – dobrý je v létě řeku proplavat, je zajímavý, co krásnejch míst je na vnější zatáčce , podemletý břehy atd.

Pondělí 25. září 2006 ve 23:54® Prichy
Prichy

mirnem: neblbni, vse zalezi na vode a casu stravene u ni......tak to proste je, pres zimu ji budu cist asi uz potreti, ale reknu ti, ze v rozmisteni ryb apod. ma dost pravdu a sedi to i na ricky......bohuzel, tam, kde ta ryba neni ji nemuzes chytit.

Pondělí 25. září 2006 ve 23:50® Prichy
Prichy

Lada: ja taky jim ryby…jsem masak? :-D Posledni dobou uz prestavam vnimat, co je horsi, jestli si vzit rybu, nebo se k tomu priznat.....no nepripada ti to divne (nechci se hadat, jen bych rad slysel tvuj nazor, ze v pripade ze Tomash je, jak rikas ty „masak“, tak jestli treba po tvem pojebu se zmeni?).

Pondělí 25. září 2006 ve 23:48® mirmen

Prichy, ahoj. Jo, ta kniha je super.Přiznám, že mu v mnoha věcech nerozumím a že bych si přál umět alespoň 5–10% toho, co on :-((

Pondělí 25. září 2006 ve 23:37® Prichy
Prichy

PowerBait: mrknu na to a zvazim vse pro a proti…diky ;-)

Pondělí 25. září 2006 ve 22:47profil byl smazán

…vo vani-:)

Pondělí 25. září 2006 ve 22:47profil byl smazán

kelte:chcem dokázať,že ty sa vieš o rybu postarať,tak tu dávam fotku,z tvojho úspešného chovu kapra-:)))

foto/diskuze/vseobecna/2006/th-img9266.jpg
Pondělí 25. září 2006 ve 22:23profil byl smazán

Láďa:ty si neuvedomuješ,že tá krásna a športová ryba,ako je tloušť,nám dokáže na pstruhovke nahradiť pocit,zo zdolávania potočáka…

Pondělí 25. září 2006 ve 22:23® kelt
kelt

Luban> musím s tebou naprosto souhlasit…Mám to velmi podobné…Jsem ortodoxní Chyť a uď (Pif minulý týden dodělal udírnu) A představ si že naposledy, když jsem chtěl pustit v nějaké slabé ochráncovské chvilce poměrně trofejní rybu zakopl jsem a při následném pádu jsem opravdu nechtěně rybišce způsobil četná zranění, která jí přivodila následné využití na pánvi..:-( ( mám z toho deprese…

Pondělí 25. září 2006 ve 22:20® Láďa

Thomas:ještě ti musím říci,že nejsi sám.Je tady ještě pár jedinců,kteří se chvástaj že nemaj problé pustit rybu a do konce o tom píšou i v časopisech,ale realita je potom jiná. Nejsi v tom sám Tomíku.

Pondělí 25. září 2006 ve 22:17® Láďa

Luban>Thomas mně promine,ale je to takovej červeňáček,ale jenom někdy.Jeho dojemné příběhy a srdcervoucí články jakej on je vlastně milovník všeho živého mně už nedojmou.THOMASI JSI NORMÁLNÍ MASÁK A ZATÍM SI STOJÍM.

Nezopeň se pochlubit kolik si pustil parem a tlouštů:-)) ))

Pondělí 25. září 2006 ve 21:52profil byl smazán

CeP:samozrejme od teba to nechcem ty vypelichaný operenec-:)

Pondělí 25. září 2006 ve 21:49® CeP
CeP

Luban> to bude drahyyy…

Pondělí 25. září 2006 ve 21:44profil byl smazán

prosím niektorého admina,aby opravil tomashov nick v mojom príspevku…

Pondělí 25. září 2006 ve 21:42profil byl smazán

Láďa,ale Tomash si to dokáže náležite obhájiť,prečo si tú šťuku vzal-:)To sa mi na ňom páči…Ja proste bacím candáta po hlave,samozrejme musí mať minimálne 80cm,s ostatnými sa nechválim-:),ale Tomashomasgh dá mŕtvej rybe náležitú úctu,tým,že ju naaranžuje v prírodnom prostredí…A potom razantne vystupuje proti fotkám mladých rybárov,ktorí si dovolia,odfotiť nejakú rybu(naposledy ste sa tu hádali o cejnovi na novinovom papieri)…skromne si dokážem povedať,že mŕtva ryba je vždy iba mŕtva a pozadie jej už život nevráti…Takisto by som rád napísal:„rybá vrátena vode“,ale bohužiaľ,pstruh má dobré mäso,candáta ťahám z veľkej hĺbky a plynový mechúr mu trčí z tlamy,parmu dám do karbanátkov,v trení z nej robím sushi,pôsobí halucinogénne,tlou­ště z pstruhovky vyhadzujem,kapra musím nachytať pre široko rozvetvenú rodinu a lipana má moja roba rada pre jeho tymiánovú chuť.....Teraz potrebujem radu,ako si obhájiť to,že nie som"masaj"-:)))Tento příspěvek byl 25.9.2006 ve 22:48 editován administrátorem CeP

Pondělí 25. září 2006 v 19:58® Sander
Sander

HaD > Míra nemouchařil? Jo a z tohoto jezu mám na památku malou jizvu na loktě – spouštěl jsem za zvýšeného stavu vody dolů šlajsnou pramici, kterou jsem byl nucen zabrzdil jen tak, že jsem hodil budku na břicho a sunul se kousek po betonu. Skončil jsem hlavou tam, kde má Míra špičku prutu, ale loď jsem zastavil :-)) ))

Pondělí 25. září 2006 v 18:25® Sander
Sander

HaD > jak to tak čtu, znovu musím uznat, že Ty a Míra jste co se týče focení opravdoví znalci a Tvůj text mi nic moc neříká :-)) Stále mačkám v ruce ten obyčejný digitál 10×6×3cm a ani se neodvažuji pomýšlet o jiném. A nedejbože za ty peníze, které jste do foťáků schopni vložit. Zatím mám jiné priority – co se týče prutů a navijáčků, a peněz pomálu… Takže místa klapla, to jsem rád.

Pondělí 25. září 2006 v 18:21® Sander
Sander

Kubajzs > zapoměl jsi napsat, kdo ti tam ty ryby držel a takhle pěkně nastavil :-))

Pondělí 25. září 2006 v 18:13® zany

mno tak nic už je to v poho ;-) )

Pondělí 25. září 2006 v 18:07® kubas
kubas

vypadá to,že si Prutos někoho našel.o))))))))))­))))))))))))))

Pondělí 25. září 2006 v 18:04® zany

pánové zdá se mi to nebo je novej (vzhled) chytej???JO A NEJDOU MI PSAT ČÍSLICE MÍM CHYBU JÁ NEBO TO JE U VŠECH???

Pondělí 25. září 2006 v 17:57® PowerBait

Prichy/jestli stále hledáš ten web a fórum bez práce a nekoukáš na kvalitu,ale nutnou účelovost tak jukni zde : www.webovastranka.cz

Pondělí 25. září 2006 v 17:41® PowerBait

Had,Kubajs.San­der,krásné fotečky rybek.Jakejma dělama to fotíte,mate úplné fotograficé vlohy.Já i kdybych se zbláznil tak s tím hnědozeleným žabincem kam chodím stejně nic ve vodě nevyfotím,protože by to vypadalo jak reklama na kapra ale špenát.

Pondělí 25. září 2006 v 17:24® Tomash
Tomash

Láďa> Štiku jsem si vzal. Nějak jsem celkově nepobral obsah tvé zprávy. Ty smajly na konci se mi jeví tak nějak výmluvně.

Pondělí 25. září 2006 v 17:02® Láďa

Tomash:člověče opět se nemohu ubránit dojmu,že jsi tu štičku opět zmasil.Nevykládej mně,nebo i jiným,že nemáš problém pustit rybu.Vždyt před tebou snad obstojí jenom ouklej a to jenom možná.:-)) ))

Pondělí 25. září 2006 v 17:01® skwor
skwor

HaD: Ty peníze jsem už poslal.