Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.443 příspěvků, z toho 128443 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 25. září 2006 ve 14:59® HaD
HaD

Sander> no první místo jsme popletli (byli jsme o jez níže), a tam, kam si mě posílal, jsme přijeli až po desáté. Ale spíše jsem měl na mysli najít je pod tím jezem – kde jsou a žerou, což se mi podařilo na obou místech (a z toho mám coby amatér velkou radost). Jen byl dost silnej vítr, což ztěžovalo vše od chytání po focení. Fotky nic moc, měl jsem přestavu o lepších výsledcích. Kdybych si lipany zatáhl do klidné vody, tak by to asi klaplo, ale chtěl jsem fotit v proudech, kde žijou a to není lehký. Osprey mě dokonce malinko nahlodal tím, abych si pořídil na takový focení nějakej kompakt, protože se zrcadlovkou to jednou rukou není zrovna snadné, zejména když člověk chce udělat detail – buď musím naslepo (zrcadlovka nemá na focení display – pouze na prohlížení), nebo jít hlavou i s foťákem těsně k vodě a to v proudu, s taškou na zádek a foťákem za moc peněz není sranda… Jo a jednou rukou ovládat foťák a polarizák taky není legrace :-)) ) To Osprey to měl snažší :-)) ) (foceno na cca 80 metrů)

foto/diskuze/vseobecna/2006/th-img9257.jpg
Pondělí 25. září 2006 ve 14:51® Dodo
Dodo

dusPo> Hodně pěknej kousek........

Pondělí 25. září 2006 ve 14:48® HaD
HaD

dusPo> není zač! Takovej bolen už je slušněj zářez do pažby ! :-)

Pondělí 25. září 2006 ve 14:23® dusPo

HaD, hajan>> Ďakujem!Potešil ma. vlaček>>ryba je tá istá, len je sfotené raz pohľad na vodu a druhá, záber s pozadím breh.
A fotomontáž to rozhodne nieje.To nepotrebujem.Chytim si kedy chcem.

Pondělí 25. září 2006 ve 13:37® Sander
Sander

HaD > jo až teď jsem ještě nakoukl do Muškařiny – fotky opravdu nádherné, smekám!

Pondělí 25. září 2006 ve 13:35® Sander
Sander

Prichy > dík :-)

HaD > podle toho, že jsi byl 2 hodiny bez záběru mohu osuzovat, že lipani byli jinde, než jsem ti poradil, je tomu tak? A nebo jsi ty místa navštívil později? :-)) )

Pondělí 25. září 2006 ve 12:54® vlacek

tak se me zda ze tahle ryba s timhle clovekem je ta stejna navic si myslim ze ta druha fotka je fotomontaz no nevim nevimTento příspěvek sem 25.9.2006 ve 14:00 přesunul z diskuze ''Z lovu'' administrátor HaD

Pondělí 25. září 2006 ve 12:44® HaD
HaD

dusPo: krasavec!

Pondělí 25. září 2006 ve 12:42® hajan

dusPo: Kua chlape, to snad není možný!!! Už delší dobu mi začínáš pěkně ..... Gratulace, krásná ryba!

Pondělí 25. září 2006 ve 12:23® HaD
HaD

rarach> asi by to šlo taky, ale byl jsem tam odpoledne a okolo oběda a to se sběr asi nekonal. Večer by to asi šlo, ale v jiných místech, která zatím neznám. Tak přijeďte a najdeme je ;-)

Pondělí 25. září 2006 ve 12:19® rarach

Had: Škoda, doufal jsem v pravé lipanové labůžo na suchý způsob. Přichy: Ryb se nachytalo hodně, na tomto voleji je samozřejmě muškaření obtížnější. Vody teklo akorát tedy až na ten nechutnej zelenej bordel ze Skalky. Domácím se nedařilo až na Mílu B. a opouští druhou ligu.

Pondělí 25. září 2006 ve 12:01® HaD
HaD

Osprey: v muškařine jsou nějaký ty fotky

Pondělí 25. září 2006 v 11:55® Prichy
Prichy

dost vody mysleno tak ze obcas je tam po kotniky…pro ilustraci

Pondělí 25. září 2006 v 11:52® Prichy
Prichy

rarach: foto z ohre…kolik toho chytili? meli stesti, ze bylo dost vody.

foto/diskuze/vseobecna/2006/th-img9240.jpg
Pondělí 25. září 2006 v 11:47® HaD
HaD

rarach> já chytal ve velkých proudech, takže jen nymfa… os uchý sem si mohl nechat jen zdát. Tak kdy a v kolik přijedete? Řekněme zítra ráno? :-D

Pondělí 25. září 2006 v 11:44® rarach

HaD, Jsou v místech kde je hodně lakušníku a hlavně mají hodně papání, takže o suchém muškaření se Ti může jenom zdát a nynfa je o štěstí a trpělivosti.

Pondělí 25. září 2006 v 11:35® HaD
HaD

rarach> teď asi nerozumím… když jsou, tak proč se nedají chytat?

Pondělí 25. září 2006 v 11:14® rarach

Had: protože na MP tady asi takové ryby nechytnem, ne že tu nejsou, na rybaření- lipanění na otočku to tedy není.

Pondělí 25. září 2006 v 9:55® HaD
HaD

rarach> proč?

Pondělí 25. září 2006 v 9:12® rarach

HaD: asi to otočíme, my přijedeme na lipany k Tobě, co by jsi tady dělal, po tom co čtu níž.

Pondělí 25. září 2006 v 8:33® HaD
HaD

zany8999> yo, dvakrát – jednou bez záběru a včera oba spadli :-((

Pondělí 25. září 2006 v 6:46® zany

Had > tak co už jsi testoval ten colmic???

Neděle 24. září 2006 ve 22:21® HaD
HaD

Sander> Byl jsem, jenže jak jsem se vrátil, tak jsem se najedl, zdřímnul, pak byl s Ádou na kole, pak makal na úklidu mé rybářské garáže a pak hned hurá na vláčku na sumce, takže jsem ani ještě fotky nestáhnul. Celkem asi 8 ks, nej okolo 35 cm (spadla mi jedna čtyřicítka :-( (). Ale fotky asi nebudou nic moc – zkoušel jsem novej objektiv, kterej možná koupím a nějak jsme si na sebe ještě nezvykli :-)

Neděle 24. září 2006 ve 22:05® Prichy
Prichy

kkarlos: no asi mi nic jineho nezbyde…ma to bejt na hokej…kdyz se najde admin, tak to mozna bude i fungovat (lokalni pro tebe nezajivama zalezitost) prave tomu tahani a doprogramovavani jsem se chtel vyhnout…(na cem jsi to spustil? nechce se mi zase do kompu cpat server…boze muj…jsem taaak linej)

Neděle 24. září 2006 ve 21:54® kkarlos
kkarlos

mizm spat, mejte se vsici fain… ;-)

Neděle 24. září 2006 ve 21:52® kkarlos
kkarlos

Prichy> tak jsem to stahl… :-) a vypada ze je to free… :-) jen jsem to nezkousel dat na web… na wz bych to dal asi tezko… :-D a zadnyho ftp klienta ted nemam a ani nikam jinm to cpat nebudu, tak to stahni v sekci download hned nahore a hrej si… ;-)

Neděle 24. září 2006 ve 21:49® kkarlos
kkarlos

Prichy> hh, jakypak chces zakladat forum…??? ;-)

Neděle 24. září 2006 ve 21:43® Prichy
Prichy

jj, ten si upravi tamto, ten tohle, to je jasny, proc to taky programovat znovu

Neděle 24. září 2006 ve 21:43® Prichy
Prichy

kkarlos: to je ta druha varianta…musel bych to nekam umistit…asi to mozna bude lepsi, alespon pod kontrolou

Neděle 24. září 2006 ve 21:42® kkarlos
kkarlos

Prichy> hihi, a myslim ze todle jsou temer vsechny fora… ale… nemam ted cas to procitat a matne se mi zda ze to neni all free… :-/