Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 19. září 2006 v 9:22® Kecalka
-
hele vy ulejvaci nema-te bejt nahodou v rachote?
- Úterý 19. září 2006 v 7:46® BoBo-Falknow
-
Alivio: To to trvalo woe
- Úterý 19. září 2006 v 7:22® Shrek
-
Oooo mocný Karibůů,tady jsem.
- Úterý 19. září 2006 v 0:08® BoBo-Falknow
-
Jak říkám, nastává čas KARIBUUUUU
- Úterý 19. září 2006 v 0:02® Kecalka
-
regulus> taky to balim a jdu chrnet mej se
- Pondělí 18. září 2006 ve 23:59® regulus
-
Tož čauky, du chrnět.
- Pondělí 18. září 2006 ve 23:58® Kecalka
-
regulus> ahoj koukam taky se ti nechce do peřin co? u nas již druhy den leje jako blazen a ani na minutku neprestalo a vy čechuni tam mate takove pekne počasi tak si uzivej-te
- Pondělí 18. září 2006 ve 23:55® regulus
-
Jéje zdar děvče
- Pondělí 18. září 2006 ve 23:54® Kecalka
-
BoBo-Falknow> jdi uz taky dadat rano se vstava do rachoty
- Pondělí 18. září 2006 ve 23:53® regulus
-
Kókám, že seš taky noční vták.
- Pondělí 18. září 2006 ve 23:51® BoBo-Falknow
-
A sakra! Vono to jeste nechrape, Jagger přišel rozebrat zeď
)
- Pondělí 18. září 2006 ve 23:51® regulus
-
BOBO – jak de život?????,,
- Pondělí 18. září 2006 ve 23:48® regulus
-
BoBo-Falknow> mlč a nic se ti nestane -:)))))))
- Pondělí 18. září 2006 ve 23:47® BoBo-Falknow
-
A přišel čas pro KARIBUUUUU!
- Pondělí 18. září 2006 ve 23:20® Prutos
-
HDU spat! Já už du taky. Takže ticho tady bude!
- Pondělí 18. září 2006 ve 23:03® red
-
a do toho vsetkeho mu tam hra Sepultura
- Pondělí 18. září 2006 ve 22:56® kelt
-
CeP> blbóne jeden..teď jsem si vyprskl na LCD šípkovej čaj se slivovicí a kouskem bábovky
- Pondělí 18. září 2006 ve 22:52® CeP
-
kelt> jaa-aa?? ja nic… dyk mela uz prdel na hadry. vsecko se odehralo ve vsi oralni pocestnosti. jenom se malem utopila…
- Pondělí 18. září 2006 ve 22:48® kelt
-
CeP> ale nic ní stejně nebylo…jen pořád bečela že si ji sprzníl a jestli se to narodí a bude to mít čtyři nohy a peří tak že si to hodí…no nevím co jsi jí udělal
- Pondělí 18. září 2006 ve 22:41® CeP
-
kelt> metalisti sou prasaci… o tobe radeji pomlcim v souvislosti jak ste si zcela soukromnicky a sobecky prehravali s beruskou zeduskou ovecku dollynku…
- Pondělí 18. září 2006 ve 22:23® kelt
-
CeP> jááá?? Snad metalisti ne?
))))
- Pondělí 18. září 2006 ve 22:17® CeP
-
kelt> muhahahaaaaaaa…jeziis ty si jelito!!
- Pondělí 18. září 2006 ve 22:07® nurse02
-
Prave jsem prijel z ryb a nevim jestli jsem se dneska nezblaznil z prace na psychiatrii definitivne. Sedim, ryby celkem braly a ja jsem svacil. Jak tak svacim tak se divam na tycinku Snickers. Behem chvilky byla tycinka rozebrana na jednotlive arasidy a uz jsem to cpal na feeder. No a kdyz jsem se vyrovnal se svou psychickou chorobou tak prisel prvni zaber.
- Pondělí 18. září 2006 ve 22:03® kelt
-
CeP> čéče velký ptáku já vůbec netušil kolik je druhů metalu…
Druhy metalu
V hradu hlídaném drakem je uvězněna krásná princezna…
Power metal: Metalista přijede na bílém jednorožci, unikne drakovi, zachrání Princeznu a pak se s ní miluje v kouzelném lese.
Thrash metal: Metalista přijede, bojuje s drakem, zachrání princeznu a ošuká ji.
Heavy metal: Metalista přijede na Harleyi, zabije draka, dá si pár piv a ošuká princeznu.
Folk metal: Metalista přijede s přáteli, kteří hrají na akordeony, violy, flétny a spoustu dalších podivných nástrojů, drak usne (z všeho toho tancování). Pak všichni odjedou.....bez princezny.
Viking metal: Metalista připluje na lodi, zabije draka svojí velkou sekyrou, stáhne ho z kůže a sní. Znásilní princeznu k smrti, ukradne její věci a před odjezdem zapálí hrad.
Death metal: Metalista přijede, zabije draka, ošuká princeznu, zabije ji a odjede.
Black metal: Metalista dorazí o půlnoci, zabije draka a nabodne ho na kůl před hradem. Potom ošuka princeznu do zadku, vypije její krev během rituálu před tím, než ji zabije. Pak ji nabodne na kůl vedle draka.
Gore metal: Metalista přijede, zabije draka a rozhází jeho vnitřnosti před hradem, ošuká princeznu a zabije ji. Potom ji znova ošuká, rozpáře břicho a sní její vnitřnosti. Potom to, co zbude, ošuká ještě jednou, spálí mrtvolu a ještě jednou ošuká.
Doom metal: Metalista přijede, spatří jak je drak obrovský, pomyslí si, že ho nemůže nikdy přemoct, potom propadne depresím a spáchá sebevraždu. Drak ho sní a princeznu si dá jako dezert. A to je konec smutného příběhu.
Progressive metal: Metalista přijede s kytarou a zahraje 26-ti minutové sólo. Drakon se z nudy zabije sám. Metalista dorazí do princezniny ložnice, zahraje další sólo s použitím všech technik a melodií, které se naučil v posledním roce na konzervatoři. Princezna uteče a vydá se hledat heavy metalistu.
Glam metal: Metalista přijede, drak se začne smát, když uvidí jeho zjev a nechá ho projít dovnitř. Poté, co vejde do hradu, ukradne princezně make up a začne natírat hrad nádhernou růžovou barvou.
Nu metal: Metalista dorazí v Hondě Civic a pokusí se bojovat s drakem. Jenže uhoří, když jeho debilní pytlovité oblečení chytne plamenem.
Redneck metal (Kabáti…): draka vožerou, poblejou, pak jdou pro vidle a kydat hnůj.
- Pondělí 18. září 2006 ve 21:41® CeP
-
Sander> jj. cetl jsem to pozdeji take.. ale obcas se stanou i zazraky… ale nemuzu souhlasit ze jsou ty dily silene drahy. mne to prislo adekvatni.. u trojdilu necela tretina ceny…
- Pondělí 18. září 2006 ve 21:31® Tomash
-
dam> Připojuji se ke gratulaci, jste šikulové!
- Pondělí 18. září 2006 ve 21:08® Sander
-
CeP > to samé jsem mu napsal u sousedů – prý se jedná o 8 let starou mačku a jakýkoliv servis je téměř nemožný
- Pondělí 18. září 2006 ve 21:03® CeP
-
raduch> a to by nesel ten posledni dil objednat? ja jsem treba zlomil posledni dil matchky na srazu. ve ctvrtek jsem ho telefonem objednal u MILO Brno a v patek jsem ho doma vybaloval. jinak Trianu jak pise pif mohu take doporucit. pif mi ju pujcil do ruky a uz ju mam tez.
- Pondělí 18. září 2006 ve 21:01® HaD
-
dam> Vítej! Gratulujeme ke skvělému výsledku. Už se těšíme na bližší zprávy a článek!
- Pondělí 18. září 2006 ve 20:51® dam
-
HaD – Nazdar Hadice a vlastně všichni, už jsme doma. Unavení po dlouhé cestě, ale šťastní z výsledku. Určitě se v dalších dnech rozepíšu, pokud mě nepohltí práce. Díky všem, co nám drželi palečky, bylo to znát. Ahoj. Dam