Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 17. září 2006 v 17:31@ FORDAK.P

paccco> PORADÍŠ kde je sázava 13 ja byl v so. s kámošem na sazavě v Choceradech nad splavem jeden cejn a plotice za 9hod. u vody chytaní na položenou přívlač i na živou rybku okolo lital bolen ale na nás nějak neragoval.za poslední 3měs.u vody jsme neměli žádné ulovky ani pořádny zaběr.asi to neumíme nebo nevím když to tady čtu jak každý chytá tak asi vrátím lístek.dík za radu.Tento příspěvek sem 17.9.2006 v 18:17 přesunul z diskuze ''Z lovu'' administrátor BoBo-Falknow

Neděle 17. září 2006 ve 12:49® HaD
HaD

dejkos> tak to tedy rozhodně ne

Neděle 17. září 2006 v 11:13@ dejkos

Hade prozradím samozřejmě,ale aš prozradíš ten recept na ty škvarky.pls

Neděle 17. září 2006 v 11:09® pif
pif

dědek.mě bylo jasný,žes tam byl,pré tam včera bylo viděný UFO-:)))) cos lapl?viděls ostroretky?

Neděle 17. září 2006 v 10:36® HaD
HaD

rarach & sander: krásný fotky i ryby

Neděle 17. září 2006 v 9:36® Shrek
Shrek

Ježišmarja co jsem to sem psal.No jsem to ale kus vola.To je tak když pustíte vožralýho na net.Všem se vám za to omlouvám.Včera mě bolelo srdíčko,dnes i hlava.To jsem zvědav co bude zítra.

Neděle 17. září 2006 v 9:24® Dědek
Dědek

Pif : sakra, že jsem to nevěděl dřív, včera jsem byl ve Svitávce.

Neděle 17. září 2006 v 8:38profil byl smazán

Alivio:ber to tak,že sa ti otvoril priestor na nové neprebádané veci-:)Ináč to máš výbornú zámienku na užívanie si života,moja rada znie,udrž si ju čo najdlhšie-:)))

Neděle 17. září 2006 v 8:12® skwor
skwor

Alivio: Kup si ještě pivko a jdi na ryby.

Neděle 17. září 2006 v 6:51® kulin
kulin

pif>neser :-)

Neděle 17. září 2006 v 6:49® pif
pif

od pěti ráno udím,kdo máte cestu kolem,stavte se.stějně neotevřu-:))

Neděle 17. září 2006 ve 2:15® HaD
HaD

dejkos> ze sumce. Myslím, že v článku je napsáno, že si umím rybu vzít. Fakt je ale ten, že ani letos a ani tuším vloni jsem je v Čechách z českého sumce nedělal. Můžu vědět kdo jsi? Známe se?

Sobota 16. září 2006 ve 22:43® Prutos
Prutos

Alivio> Jo hochu,tak to ti neporadím. Já se sice s nikým nerozešel, ale řekl bych , že naše duševní rozpoložení bude podobné. Je sobota večer, já sedim doma, poslouchám jazz ,k tomu popíjim vínečko a příšerně se nudim… Nesnášim takovýhle depky! Ještě že mě to přepadá jen výjimečně… :-/

Sobota 16. září 2006 ve 21:56@ dejkos

Had Krásnej článek,který obdivuji i když mě řekni s čeho děláš své sumčí oblíbené škvarky,které jsi tak vychvaloval,snad ne ze sóji.Ja vždycky na to zapomenu se zeptat na recept,tak jestli můžu poprosit napiš mě ho.Děkuji(Doufám,že nepobouřím ortodoxníC&R)

Sobota 16. září 2006 ve 21:42® rarach

Alivio: Tak to ti neporadím, za prvé si to už moc nepamatuji, bo jsem téměř 10 let monogamista, ale co si pamatuji , tak jsem to nijak zvlášť neprožíval, nemocnici je vždycky dost sestřiček, takže na nějaké chmury není čas, protože kdo zaváhá ten nepíchá a všechny holky nejsou utěšitelky. Moje rada tedy zní: Jdi se vyblejt a pokračuj v chlastu!!

Sobota 16. září 2006 ve 21:05® Shrek
Shrek

pánové,mám za sebou dvě piva,dva rumy s coilou,půl flašky vodky a mísu hranolek skečupem,dva čokoládový bombony,5 paňáků slivovice.Prosímvás o radu,už jste někdo podobným způxsobem řešil rozchod s přítelkyní?Pot­řebuji poradit,ajk se z toho nejlépe dostat?Mometnálně je mi blivno.Prosím o pomoc.

Sobota 16. září 2006 ve 20:33® zany

had> správně správně konečně se někdo odhodlal doufám žesi z toho vezmou masaři ponaučení a ryb si budou více vážit..jen tak dál a donich..pěkné to články

Sobota 16. září 2006 v 19:57® Kazan

HaD> to je jen narážka na výraz „velká ryba“ policajti když přece dělají někde razii tak nakonec brečí že jim velké ryby utečou. Nehledej v tom souvislost s článkem je to jen neumělý pokus o žert na stejný výraz s pokaždé s jiným výrazem.

Sobota 16. září 2006 v 19:26® Frostty
Frostty

® HaD supr článek;)

Sobota 16. září 2006 v 18:41® Shrek
Shrek

HaD: no vo tom ani po tom :-) Hnedle je to fešák :-D

Sobota 16. září 2006 v 18:34® HaD
HaD

Alivio> že mu to ale hnedle lepe sluší, že ;-)

Sobota 16. září 2006 v 18:20® Shrek
Shrek

Pánové,vám všem,kteří jste se naváželi na srazu do BoBovi MRKácké čepice věnuji malý obrázek.Prosím,važ­te si toho,uložte si jej a modlete se k němu každý večer,protože to je něco,co už jen tak neuvidíte.....

foto/diskuze/vseobecna/2006/th-img9106.jpg
Sobota 16. září 2006 v 17:50® Hrouzek
Hrouzek

HaD- jednim slovem k článku- „díky!“

Sobota 16. září 2006 v 17:14® HaD
HaD

Kazan> asi mám omezený myšlení a nerozumím, co tím chceš říct.

Sobota 16. září 2006 v 16:17® Kazan

To je divný, pořád někde honí „velký ryby“ a když konečně nějakou dostanou a sejmnou ji tak to HaDovi vadí. Sakra chlape, buď rád, většinou chytěj jen prý malý ryby a nebo nějakýho koně, prý bílého :-))

Sobota 16. září 2006 v 16:14® kkarlos
kkarlos

von je nejakej druhej sraz bo co ze tu nikdo nikde neni…? :-/ :-((

Sobota 16. září 2006 v 15:19® HaD
HaD

Kdyby to zachránil byť jednu jedinou rybu, je to přínos. Budu se snažit, aby to šlo dál a tohle byl jen začátek. Ale není to snadné.

Sobota 16. září 2006 ve 14:47® okoun 1
okoun 1

skwor>No to asi ne.Ty jedině postřílet!!Spoustu lidí se nad tým zamyslí!!!!

HaD> Pěknej a hodně trefnej článek!

Sobota 16. září 2006 ve 14:35® skwor
skwor

HaD: Jsem rád, že to konečně někdo řekl veřejně. Bohužel ortodoxního masaře to nezmění:-((

Sobota 16. září 2006 ve 13:54® Prichy
Prichy

HaD: tak to o me nemusis mit strach…me se totiz vyhybaji :-D