Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 13. září 2006 ve 20:05® BigMike
-
Jo,jo, radši na to nemyslet! Na píč..peníze někde najdou a tam, kde by to bylo potřeba, pod jezy a i na volné vodě odtěžovat písek, to ne§ Je toho víc co mě sele, ale asi brečíme na nesprávném místě! Mě to přijde, že v tomto státě a asi i jinde jsou na místech, kde jde použít především selský rozum jen študovaní imbecilové a nebo kariéristi, kterým nejde o to co dělají, ale o vlastní prdel a prospěch!!! Uf,uf…
- Středa 13. září 2006 ve 20:00® Sander
-
Ach jo!!! Nějakého krypla zase napadlo zregulovat už tak dost zkurvenou část Volyňky a tudíž máme ZASE po místě, kde se každým rokem lovily pěkné parmy a velcí pstruzi… Příští týden přijdou na řadu samozřejmě i břehy, aby zde zůstalo úplné hovno a řeka byla totálně zkurvená!!! Ani se neodvažuji pomyslet, jak ten zdejší kanál bude vypadat za 10, 20 či více let. Byl jsem z toho dnes docela v šoku. Je to jak rána z čistého nebe. Zbydou jen vzpomínky a pár starých fotografií, jak to zde bylo krásné
- Středa 13. září 2006 v 16:53® rarach
-
Prichy: Vary se do play-off dostanou v této sezóně, vsadím vědro vodky, co ty? Je tu dost svědků!
- Středa 13. září 2006 v 16:51® rarach
-
Prichy: Nechceš si v sobotu udělat brigadu na pristi rok? Rozhodčí na muškařských závodech ve Svatavě! V případě zájmu se dej vědět nebo kdyby chtěl nějakej Tvůj kámoš, tak v 7 hod. v sobotu na svazu ať se hlásí ke Gašparovi.
- Středa 13. září 2006 v 16:22® ORIMP
-
Robur:u mňa ta pasovnica nevydrží,pretože pijem(ako povedal Bobo),,spařené jehličí"
HaD:ok!a nech napíše ako su na tom aj chalani zo Slovače.Dík!
- Středa 13. září 2006 v 15:48® okoun 1
-
Prichy> jasný
)A o penězích v klubech mi ani nemluv.V tom naše, 1.lig.(atletickém)ty prachy někdo (a mi víme kdo )krade už 2rokya taky proto odcházím do Opavy Tak sprtu zdar a rybám zvláště
- Středa 13. září 2006 v 15:40® Prichy
-
okoun1: nene…Baniku je vic, ale ten nas my milujem ne o moc min nez ten vas hihi. No rekni 2.liga hokeje, navstevnost kolem 1200 (nekdy mensi) ale hlavne, kdyby slavny vary neodcerpali finance (stejne se do play-off dostanou za sto let) byla by tu prvni. Fotbalu moc nefandim, ale nez sparta to radsi ten vetsi bracha naseho maleho banicku
- Středa 13. září 2006 v 15:15® okoun 1
-
spechy>já si říkal –už hraje za se 2dny po zápase?–no byl to omyl,ale ať tedy vyhraje ten VÁŠ!Jinak baník je jen jeden!!!
)))
- Středa 13. září 2006 v 15:12® spechy
-
Prichy>No uvidíš já mám ranní tak musím mazat dřív aspon o hodinu zatim čus.
- Středa 13. září 2006 v 15:09® spechy
-
okoun 1>Dík,že fandíš Sokolovu,ale baník jako baník ne.
- Středa 13. září 2006 v 15:07® Prichy
-
spechy. kua mam prcka…mozna tu zkusim s nim, uvidime
- Středa 13. září 2006 v 15:02® okoun 1
-
spechy> Baniček dnes vyhraje!!!to je jasná páka!!!
- Středa 13. září 2006 ve 14:50® spechy
-
Přichy dneska kuwa baník p..o!!Jdeš?
- Středa 13. září 2006 ve 14:12® skwor
-
kkarlos: In the school.
- Středa 13. září 2006 ve 12:56® HaD
-
ORIMP> pošlu mu sms.. jak dá echo, napíšu
- Středa 13. září 2006 ve 12:55® HaD
-
dusPo> článok, článok, článok!!! potěšíš nás!
- Středa 13. září 2006 ve 12:21® Robur
-
ORIMP> sněz tasemnicu, určitě ti nějaký článok vyjde
- Středa 13. září 2006 v 11:48® ORIMP
-
HaD:nemáš neaké info od dam-a,ako v Portugalsku?
- Středa 13. září 2006 v 11:45® ORIMP
-
dusPo:článok,článok,článok!
- Středa 13. září 2006 v 11:35® sethy
-
dusPo> jasny jasny, my jsem tenkrat resily lov na rece, tam je potreba aby to delalo co nejvetsi rachot ale neni to pravidlo. stojak je neco jinyho s tim souhlasim
- Středa 13. září 2006 v 11:24® dusPo
-
sethy >>A ďalšia dôležitá vec.Nie je pop ako pop.Sú také ktoré máš problém dostať pod vodu.Sú vyslovene hladinové.A potom máš popy čo radi idú pod vodu.A tunelik, ktory robia je fajn.Take popy dávam aj keď sú vlnky menšé, alebo vôbec.Takže nie je to jedno.
- Středa 13. září 2006 v 11:24® revoke
-
dusPo> a co nějaký článek o lovu bolenů?
- Středa 13. září 2006 v 11:15® dusPo
-
sethy>Ak lovia na hladine.Tak to tiež nie je jedno čo tám dáš.Chytiš aj na dole spomínané nástrahy.Ale prečo ak je niečo vhodnejšie a úpešnejšie.Vobler typu pop aspoň ja používam pri večších vlnách, tam je jeho parketa.Ale prečo ho dávať keď lovia na hladine a vlny nie´sú velké-nerozumiem.Dobrovoľne sa ochudobňovať o zábery?Ja si radšej chytím 12 boleňov ako 3och.
- Středa 13. září 2006 v 11:08® sethy
-
dusPo> Jiris tehda myslel ze je jedno jetli tam das popa nebo propa nebo nejakou jinou hladinovku. Pokud boleni lovi na hladine tak je to fakt jedno.
- Středa 13. září 2006 v 11:01® dusPo
-
revoke>Minule tu jiris hovoril, že výber nástrahy na boleńa je otázkou vkusu.Ja s tým nemôžem súhlasiť.Vkus môže ovplyvniť výber košele, alebo topánok.
A ďalšia podstatná vec.Jeden druh nástrahy ti pravidelný úspech nezaručí.Lebo podmienky lou nie su vždy rovnaké:vietor, vlny, intenzita loviacich bolenóv, hlbka v ktorej lovia..... To sú všetko veci , ktoré ovplyvnuju výber nástrahy a samozrejme aj úspech.Ak vieš čo tam máš v daných podmienkach zavesiť.A potom ešte akú farbu. A nie vkus. Takže, aspoň podľa mojich skúsenosti z jednym druhom vobleru(pop) veĺa vody nenamútiš.Iba vtedy ak ich vymákneš. Preto mám pri sebe viacero nástrah.Aj voblerov.Na vodu bez vln, na jemné vlny, na večšie vlny, na velké vlny. Ak chytia bolene rybky v hlbke1–1,5m, tak povrchový vobler môžeš darovať, alebo odložiť. - Středa 13. září 2006 v 10:36® revoke
-
dusPo> Možná odvážná otázka, ale třeba na ni odpovíš: popy, rotačky nebo něco lepšího?
- Středa 13. září 2006 v 10:25® dusPo
-
BigMike>>Len keby bol benzín lacnejší!Mám 20g udicu.Loďku nemám.Keby som mal, tak úspešnosť a množstvo by oveĺa vzrástlo.Ale výhoda Z.šíravy je v tom , že má velmi veľa prístupnych miest.A keď trošku klesne voda tak je schodná asi na 85%.Čo je výhoda.
- Středa 13. září 2006 v 9:33® BigMike
-
dusPo> To je tedy dálka! Jak já na Lipno! Ale zase se to pro ty zážitka vyplatí,že? Jaký používáš cajk? Něco adrenalinově slabšího nebo jistotu?:) Máš tam aspoň loď? Já si jí vozím, jsem pak mobilnější, ale zase je malá, na velkou vodu se nepouštím!
- Úterý 12. září 2006 ve 20:59® kkarlos
-
skwor> hh, si se s ni seznamali jen ve skole nebo si ji znal uz driv…?
- Úterý 12. září 2006 ve 20:58® kkarlos
-
skwor> ty si drak…