Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 10. září 2006 v 11:39® Sander
Sander

kkarlos > ckej Loňskej… :-))

foto/diskuze/vseobecna/2006/th-img9021.jpg
Neděle 10. září 2006 v 11:36® kkarlos
kkarlos

Sander: co vy tam v tech vasichvodach mate az ryby, snad vsechny ne? neeeee, jen sumce jesm od tebe nevidel… :-D

Sobota 9. září 2006 ve 23:13® Kecalka
Kecalka

BigMike> mas osobku č 2

Sobota 9. září 2006 ve 22:21® Kecalka
Kecalka

big Mike mas osobku jo ja jsem jim na srez poslala zpravu a HaD ma vypnutej tel teda tam ma zaznamnik tak to az dorazi tak at se tesi na muka!!!!!

Sobota 9. září 2006 ve 22:18® BigMike

kkarlos> Omluva, ještě jsem na to nekoukl!!!

A fotky by mohli poslat, jenže asi nic nejde, tak se stydí:))

Sobota 9. září 2006 ve 22:13® kkarlos
kkarlos

BigMike> hh:-)) ) je pravda, ze by aspon foto mohli postnout…

Sobota 9. září 2006 ve 22:03® BigMike

Nějak na nás ti Srazovníci prděj! Čekal jsem aktuální vstupy a ono nic! Jenže jsou asi šecí u vody, tak nemají čas povídat, družit se, popíjet minerální vody a se svými zážitky a nově nabytými postřehy, zkušenostmi se podělit s kanapáčema, válejícími se u PC v klidu domova a usrkávajícími nějaký ten doušek alkeholu!!!

Sobota 9. září 2006 ve 21:20® Kazan

Tomash> bych byl býval dojel i na nějakou teplickou vodu :-) , proto jsem se ptal jestli nemáš namířeno někam. Mě to nedalo tak jsem zajel ještě do Svádova, vyhodil tam drahou polovičku na návštěvu ke známým a povodil jsem ještě deset okišů a jednoho tloušťáka.

Sobota 9. září 2006 v 17:38® Tomash
Tomash

Kazan> Neblázni, vždyť jsem z Teplic :-) Příští týden bych něco spáchal ve čtvrtek, nebo pátek. Dej kdyžtak vědět – myslím dopoledne, jestli budeš moc…

Sobota 9. září 2006 v 16:47® Kazan

Tomash> je mi z toho na blití, jdeš někam ještě večer?

Sobota 9. září 2006 v 16:46® Tomash
Tomash

Kazan> Taky jsem ty kryply viděl. Letos jsou tu o 2 měsíce dřív. Dej tomu ještě 5 let a na Labi nebude, co chytat…

Sobota 9. září 2006 v 16:44® Kazan

Tomash> povodil, povodil až jsem se divil že tak pozdě. největší bolen měl přes 55, štika asi 60. Okounů opravdu hodně a docela dost přes 30. Je pravda že populace okounů se docely zvedá, mám z toho radost. Ale taky špatná zpráva, dnes jsem tam viděl první zasr.. kormorány.

Sobota 9. září 2006 v 16:21® Tomash
Tomash

Kazan> No, ale povodil sis rybky, ne? Jak velcí byli boleni? Taky se divíš, jak se na Labi zase prosazujou okouni? Já co byl v těch Lovosicích, tak tam je okoun pod každým kamenem…

Sobota 9. září 2006 v 16:18® Kazan

Tomash> pod Ústim po proudu dolů, a ke všemu jsem se vypravil až v deset hodin :-)

Sobota 9. září 2006 v 15:23® Prichy
Prichy

mirmen prd na to, kdyz se shodnete na nejakech tvarech (je to treba udelat v corelu nebo jinak ve vektorovem editoru) a nedej boze dodate material (muzu neco zvolit, ale nemusi to vyhovovat kazdemu) tak vam to udelam na prani a levneji (davat 3petky + postaka mi pripada k nicemu). Je fakt, ze jeste potrebuji dodelat regulaci vretene – plast potrebuje male otacky, ale pak by to slo i s prorezem. Jeste dodom, ze mekke plexi do 2mm jde strihat podobnym vystrihovacem ze dvou plechu.

Sobota 9. září 2006 v 15:19® Tomash
Tomash

skwor> Se neposeru :-) Kazan> A kdepak jsi pobíhal?

Sobota 9. září 2006 ve 14:12® skwor
skwor

Tomash: Díky za vysvětlení, a sorry za blbou otázku.

Sobota 9. září 2006 ve 13:16® Tomash
Tomash

skwor> Nee, bylo to vypůjčené od kámoše Romana – ten přišel zrovna ve chvíli, kdy jsem chytil ty dvě plotice na feeder, tak jsme se vyměnili :-D

Sobota 9. září 2006 ve 12:52® mirmen

Prichy, podívej se na www.luremaking.com

v levém sloupci COMPONENT LISTING a pak ( asi 20 – 25 řádek v levém sloupci ) PLASTIC DIVING LIPS . Ty ceny za lopatky k woblerům – ve větším – jsou docela slušné.

Sobota 9. září 2006 ve 12:28® skwor
skwor

Tomash: Pěkná ryba. BTW nemáš novou vláčecí výbavu?

Sobota 9. září 2006 ve 12:21® BigMike

Davish: jak to u Červeňáku vypadá? Je tam nějaká tůňka pod jezem, nebo jste šli po vodě a z jaké strany?

Sobota 9. září 2006 v 9:54® mirmen

u sousedů je na to téma otázka „Šírava, kdo vyhraje?“ a pár lidí, účastníků, to tam probírá

Sobota 9. září 2006 v 9:47® BigMike

Ajajaj, voda tak 13°C a bylo hotovo, kor jestli byl nabalenej jak pumpa na zimu!

Sobota 9. září 2006 v 9:36® mirmen

BigMike: zvedl se silný vítr, vlny až 1 m. Ne všichni účastníci měli vhodné čluny, natož plovací vesty.

Sobota 9. září 2006 v 9:26® BigMike

ORIMP> A sakra! Odhaduji asi infarkt a spadl do vody? A nebo večer popíjeli a …

Sobota 9. září 2006 v 9:17® ORIMP
ORIMP

Jedna smutná správa:na kaprových pretekoch Šíravský kapor sa utopil jeden poliak,preteky boli predčasne ukončené-je to tragédia! :-(

Sobota 9. září 2006 v 8:34® zany

skwor > no směj se ale na ryby s tím mužu to je hlavní.ale už ve čtvrtek mi ji doufám sundaj už je to na muj vkus nějak dlouho..:-)) )))))

Pátek 8. září 2006 ve 21:41® Lovec

tak fšichni na srazu paří a já musím být v práci :-(( .Doufám, žese aspoň poserou z toho burcáku.Já sbíral dnes, takže cca za týden si začnu měnit kref:-)) .Už se těším.

Pátek 8. září 2006 ve 20:42® BigMike

Koukám, na srazu to nevypadá špatně! Nejlepší voda a okolí co jsem kde byl!!!

Pátek 8. září 2006 v 19:53® skwor
skwor

Tomash, zany8999: Teď se musí chodit na ryby se sádrou?:-D