Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 27. srpna 2006 ve 20:50® Padis
-
HaD ber to z té lepší stránky každej den není posvícení.Příště určitě budete lepší
- Neděle 27. srpna 2006 ve 20:49® HaD
-
tak jsme obsadili krásné 15. místo, tedy předposlední
. Volšový ruce, blbej los a smůla – to vše nám k tak sqělému výkonu přispělo
) Ale jsme veselí a plni optimismu, protože jsme zatím průběžně celkově 12. a sestupuje se až od 13. místa
- Neděle 27. srpna 2006 v 19:14® kubajzs
-
chose, randy – krásný foto
- Neděle 27. srpna 2006 v 16:55® Koudy
-
kubajsz:oookaaa
- Neděle 27. srpna 2006 v 16:11® kubajzs
-
já už to nikdy neudělam
DDD
- Neděle 27. srpna 2006 v 15:58® kubajzs
-
hmm, trapas… vim..
DD
- Neděle 27. srpna 2006 v 15:47® Koudy
-
kubajzs:bilo do očí,od slova bíti…ne bylo…prvně zkus zlepšit češtinu u sebe než začneš poučovat druhé…
- Neděle 27. srpna 2006 v 15:37® kubajzs
-
Davish- zkoušet, zkusit apod. a né skoušet – mě to bylo do očí, sorry…
- Neděle 27. srpna 2006 v 11:50® Prichy
-
Tomash: no, tak jasny to nejni
muj vecne vozralej kamos, kdyz se mu nepovedlo nahodit, tak to tam nechal se slovy „ty ryby jsou vsude“. Ani radsi nebudu vypravet, kde vsude ty ryby nachytal…bylo by z toho dalsi flame
- Neděle 27. srpna 2006 v 11:44® Tomash
-
Prichy> hm, novinka
- Neděle 27. srpna 2006 v 11:44® Prichy
-
Tomash: asi…ale na zavodech je to jiny..dostanes flek kde neni ryba a jsi v riti
- Neděle 27. srpna 2006 v 11:24® Tomash
-
Prichy> jestli HaD za celý kolo nic, tak asi u studny :-/
- Neděle 27. srpna 2006 v 11:06® Prichy
-
havel: kurna kde to chytaj?
- Neděle 27. srpna 2006 v 10:55® havel
-
DALŠÍ ZPRÁVA OD HADA ZE ZÁVODŮ: Bez ryby bylo asi dalších 5 účastníků. Prostě tragédie.
- Neděle 27. srpna 2006 v 10:47® havel
-
DALŠÍ ZPRÁVA OD HADA ZE ZÁVODŮ: Ráno chytal HaD, ale nic nechytil, takže výbuch…
- Neděle 27. srpna 2006 v 10:21® Sander
-
Bobo – Falknow > ale ono to asi není tak jednoduché, jak si možná myslíš. Přesně to vystihuje ten můj případ před několika lety v Boršově. Mohu mít přečteny tisíce bližších podmínek, ale když je jez, pod kterým se nesmí 200m nahodit, kilometr nad vsí a já k němu přijdu odshora, nemohu přece jako přespolní rybář vědět, že už jsem právě na onom jezu. To už je pak otázkou „přečtení“ mapy, abych v poprvně navštívené lokalitě neustále věděl, kde se nacházím. Ano, jako rybář tyto podmínky znát musím, ale pro svoji jistotu raději uvidím přímo na místě nějaká označení.
- Neděle 27. srpna 2006 v 10:09® hudy
-
máte někdo zkušenost s navijáky z tržiště,většinou čínské údajně 10tiložiskové cena kolem 800kč?
- Neděle 27. srpna 2006 v 9:48® BoBo-Falknow
-
Sander: Jak by se bránil porybný? No to snad ne?! Chlapec má číst, já než někam jedu, tak si to také přečtu, od toho bližší podmínky jsou!
- Neděle 27. srpna 2006 v 9:02® Sander
-
CeP > ale jak by se zachoval onen porybnej, kdyby se kluk bránil tím, že místo má být označeno cedulí, která byla už bůhví jak dlouho povalena? Navíc ve Strakonicích rod porybných definitivně vymřel. Ještě znám dva, kteří mají odznak, ale ti jsou u vody jednou do roka. Sám jsem neměl dva roky kontrolu, a to jsem na rybách furt…
Ten
var – tam se mi to zdá rok od roku stejný, dudáckej to samý. Ani tam už nechodim. Ale zajímala by mě ta Stodola, tam to může být fajn, jenže je to pro mě daleko
- Sobota 26. srpna 2006 ve 23:37® CeP
-
Sander> u toho
varu to stalo za prd a nakonec mne dojal jeden vystupujici kterej prohlasil ze strakonicky piva dudak a regent jsou dobry… jelito!
- Sobota 26. srpna 2006 ve 23:35® CeP
-
Sander> podivej se, ja tech ryb taky certa neodnesu. ono ani nejde o nas protoze ty blizsi podminky zname.o to nejde. ale bylo by mne docela lito treba ctrnactiletyho kluka kterej tady je u babicky na prazdninach a lapne ho nejakej nerudnej porybne kterej se zrovna mizerne vyspal pac mu ma na obed priject tchyne. nechtel bych bejt v kuzi toho kluciny kdyz mu budou brat papiry jen proto, ze si neprecetl par radecku. a o tom to je…
- Sobota 26. srpna 2006 ve 22:37® Sander
-
CeP > to tam jdeš brzy
Dobrá, jen si to přečti, abys věděl, jakou nejmenší rybu můžeš praštit přes hlavu či jakou hájenou zase nemůžeš…
Já si vemu rybu stěží u nás, kde to znám, natož se s ní tahat stovky km v batohu domů. Takže jsem holt plantážník lenošivej a už jinej nebudu
- Sobota 26. srpna 2006 ve 22:24® CeP
-
Sander> a jdu k pivovaru..
)
- Sobota 26. srpna 2006 ve 22:22® CeP
-
Sander> no dobra.. tak je zbytecny studovat popis reviru a blizsi podminky. no ale uz vidim borce jak sakuje pod bavorem parmy a na slaniku treba kapriky 38. to je na cedulich taky nekde??
to si pis ze si to nejdriv prectu… a mas to plantazniku lenosivej! - Sobota 26. srpna 2006 ve 22:16® Sander
-
CeP > ale notak, nebuď takovej slušňáček. Já když jedu na nový revír, nic si před tím neprostuduji – a to z jednoho důvodu – místa se zákazem lovu mají být dobře označena a většinou tomu tak bývá.
Měl jsem jen jeden podobný problém, a to v Boršově pod horním jezem, kde se nesmí lovit do 16.6. 200m po proudu. Břeh byl šíleně neprostupný, cedule nikde… - Sobota 26. srpna 2006 ve 22:05® Shrek
-
CeP> já jsem takhle jednou chytal na Vranově a říkám si,co se dědkové rozčilujou,proč na mě furt ukazujou z protějšího břehu,po hodině a půl mi to nedalo a šel jsem se podívat na opodál stojící ceduli a tam nápis: Rybolov zakázán-trdliště.
Ale lovili tam boleni jako kráva.
- Sobota 26. srpna 2006 ve 21:51® CeP
-
Sander> hh. no to je dobry. kazdopadne ani to ze tam byl poprve ho neomlouva. spis naopak. jdu-li nekam prvne tak si prectu mistni upravy US a pak prostuduju popis reviru. kdyby to udelal dusledne tak si to tam precetl.
- Sobota 26. srpna 2006 ve 21:46® Sander
-
CeP > čoveče, včera jsem valil k Jugošovi a pod jezem v CHKO si vesele třpytkoval nějaký odvážlivec. Byl vybavenej jak na závodech, krabici narvanou stovkami nástrah a když jsem na něj udělal bububu, hnedle to všechno nepobral
)) Ale vážně – měl veliké štěstí, že ho nikdo nechytil, páč cedule nad jezem byla shozená a mladík vypadal, že je zde prvně. Já ho zde také ještě nikdy neviděl…
- Sobota 26. srpna 2006 ve 20:23® Kazan
-
Tomash> jo jsem tam
- Sobota 26. srpna 2006 ve 20:19® Tomash
-
Kazan> ICQ