Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 22. srpna 2006 ve 22:40® ladamaj
-
Tak před 10min.mně volal kamarád že na Nechrankách zaříznul 1 zbývalích karpáků 190sumíka (potom někomu raďte)krypl zustane jen kryplem Hnus.
- Úterý 22. srpna 2006 ve 22:40® EDDY
-
CeP> tak já zavřu oči abych to neviděl když je to pouze pro něj
- Úterý 22. srpna 2006 ve 22:38® CeP
-
Sander> BINGOOO!!!
- Úterý 22. srpna 2006 ve 22:38® Sander
-
CeP > pěkný slunný den brzy na jaře na Slaníku?
- Úterý 22. srpna 2006 ve 22:35® CeP
-
Sander> poznas co je na tom logu?
- Úterý 22. srpna 2006 ve 22:29® Prutos
-
CeP> Bdíme, nechrápem!
- Úterý 22. srpna 2006 ve 22:15® EDDY
-
CeP> heh ted zrovna nemám moc času…pač si píšu s kámošem ze slovenska…tak potom se na to vrchu a trochu si ji oživím..
))
- Úterý 22. srpna 2006 ve 22:13® Sander
-
CeP > radši si jdu vyleštit mačku, aby byla připravena na zítřejší pěší tůru, když už nemám to kolo…
- Úterý 22. srpna 2006 ve 22:11® CeP
-
Sander, EDDY> enem se snazte hosickove..
)
- Úterý 22. srpna 2006 ve 22:11® kkarlos
-
CeP> -·-/·-··/··-/-·-·/··/··/··/·····/-·-/·-/··-/-/··/-·-·/··-·/·/--··/-·-/·-··/·-/--/·-/·-··/··/·-·-·-/·-·-·-/·-·-·-//---···/-··/---···/-··/---···/-··
- Úterý 22. srpna 2006 ve 22:10® CeP
-
kkarlos> hmm.. to asi ne-e
- Úterý 22. srpna 2006 ve 22:07® EDDY
-
Sander> už jsem v půlce:)))) ještě chvíli a budu vědět o co jde
- Úterý 22. srpna 2006 ve 22:06® kkarlos
-
CeP> ·---/·-···-/··/--/--··–·-/·-··/··---/·--/·/-···-·/··/·-··/-/·-·--/-·--/···/·-··/·/·-··-/·-/-·--·/·/·---/·-/-·-/·-·-·-/·-·-·-/·-·-·-/-·/---/--··–-·/---/·-·-·-/·-·-·-/·-·-·-·–·/·-·/---/···/-/·-·/·/----/-·-·/··-·/·/·---/·-/-·-··-·/··/·-··/-/·-·/---/···-/·-/-/--··–·-·/·-/-··-···/-·--/----·-/-···/-·–-/··--···/-·--/·-··/···---/·/-·–·/---/---/-···-··/··/-··/···-/·-··/·-/---·-/···/·····--/·/····/·-··/·–··/·/--/··-·/·/·---/-··/·–··/·-/·-·/··/-··/··/-/·-·-·-/·-·-·-/·-·-·----···/-·–·-
- Úterý 22. srpna 2006 ve 22:06® Sander
-
CeP > když píšeš maďarsky, nediv se, že lidi usínaj
Já bych ti třeba odpověděl, ale hodinu to překládat nehodlám
- Úterý 22. srpna 2006 ve 22:05® CeP
-
lide.. bdete! a nechrapejte…
- Úterý 22. srpna 2006 ve 22:05® CeP
-
kkarlos> -je vetsi nez ma znamenat sipku ->
- Úterý 22. srpna 2006 ve 22:03® CeP
-
kkarlos> --/··-/--··/·/······/··-·/·-/···/-/·-/···-/··/-··/--·/-·/---/·-·/·-/-·-·/····-/--··/··/···-/·-/-/·/·-··/··-/·-·-·-·---/·-/---···/----/---/···-/·-/-·/····----/···/---/-···/-·/··/----/·/-·/··--····-/·---/····-/·/-/···/··-·/·/--··--/---/·---/·----/-·--/-/·/·---/·-·-·-/-·-·/--··-····-/·---/····-/·/-/···/··-·/·/--····/--·/-·/---/·-·/·-/-·-·/···-/--··/··/···-/·-/-/·/·-··/··-/·-·-·-/·-·-·-/·-·-·-
- Úterý 22. srpna 2006 ve 21:55® kkarlos
-
CeP> ---/-·-/·/-·--/--··–-/·-/-·--·/·/-·-·/---–··/·-/-/··/--···-/-·--/--/-·--/···/·-··/··/--··–·---/·--···/··-/-··/··-·–·/---–··/··/-/·-·/-·-/··-·–·/·-··/-·-·/---/···-/-·--/-----··/---/·---/--/··-·–·/---–··/-·/---/···-/··-·–·/---/····/-·--/-···/··-····-·/··-/-·-/---/··-·–·/----/·/--/·/·-···-----/·/···/··/-·-·/··/----····/····/····-·-·-·/-·–·--···/-/·--/---·····-/--··--/··-··/---/-·-·/·/·-··/·-···/-/···-/---/··--·/·/·---/·-/-·-·/···-··/··/-··/·-·-/-/·/·-·/·····/·----/-/·/·---····/·-/-··/·-/-·-/-/-··/·-·-·-/·-·-·-/·-·-·-----/-/·/·-··/----···/-·–-/----·/·/·---/·-/-·-/·/·---··-·/··/·-··/-/·-·/·-·-·-/·-·-·-/·-·-·----···/-··
- Úterý 22. srpna 2006 ve 21:51® CeP
-
kkarlos> ·---/----·-·/·-··/---/···-/·/-·-·/·/--··–-/---·---/---/·-·-·-·-/·-··/··-/--··–··/··/-/·-·/·-/·-·-·-·---/·-·---/···/·/---/·/-··/-·-/---···--·/·/·---/·-/-·-/-·--/--··-/-/·-··/··-/--/··-/·-·-·-/·-·-·-·-/···/···---/···/·/--·–·/---/·-·/·-/-·····-···/---/-·-/··-–···–·/·-·/·-/-·-·/··–·/---//-··/---/···-/---/·-··/·/-·/-·--/·-·-·-
))
- Úterý 22. srpna 2006 ve 21:48® kkarlos
-
CeP:--··/-··/·-/·-·/-·--/--··–----/·-··/·-/·–·/·/--··–-··/·/·---/····/·-·/·/-·-·/---/··–··–··/-··/·-···/·--/···---/·-/-·-/----···/-·–-/----/··--·/·/·---/·-/-·-···-/-·--/--/·-·/·/·-··/----·/·/··–··-··/·-·/··/···--/··--···/-·--/···-/·-/·-··/·--/·-/-·-/---/···-/·-·-··/·/--·/·-·/·-/-·-·/·/·-·-·-/·-·-·-/·-·-·----···/-··/-····--·-/-··/-·–-/··–·/---/-/-·-/·-/··-·/·-/·-··/····-/··-·/---/-·/··/--··–·–·/·/·-·/·-··/··/-·/··/·-·-·-/·-·-·-/·-·-·--···/·-/···/···/··/-·-···/·/--····/·-/--··/·/·-···-·/··-/--··/-·/-·–··-·/---/-/-·-/-·–·---/·/-··/-·/---/····/---·--/---/····/---···/·-/--/-·--/····/------/-·-/---/··-/-·/·-/·-·-·-/·-·-·-/·-·-·--/·-··/---/··-/···/-/·····/·-·-/··-/·–·/---/···-/·-/·-··/·····--/·/···/-·-·/··-·--··/·-/·-··/···/···--··/·-/·-··/···/··/·-·-·-/·-·-·-///-·/·/--/·/·-··/··-···/-·–···/--/·-·/·/-·-·/---···-/-·--/--/-·--/···/·-··/·/-/··–··
- Úterý 22. srpna 2006 ve 21:26® Jakub
-
Jedni manželé měli těžkou autonehodu. Manželka utrpěla silné popáleniny v obličeji. Protože byla hrozně hubená, nebylo možné vzít jí na těle kůži k transplantaci. Doktor nakonec požádal manžela, aby se dárcem stal on. Jak víte, nejčastěji se k transplantacím bere kůže ze sedací části těla. Doktor proto požádal manžela, aby zachoval naprostou mlčenlivost. Operace se povedla a manželka vypadala snad ještě lépe, než před nehodou. Všichni ji obdivovali a ona se chtěla odvděčit manželovi: „Drahý, chci Ti poděkovat, žes tohle pro mne udělal. Ale neznám způsob, kterým bych Ti to mohla splatit.“ „Tím se, miláčku, vůbec netrap. Pro mne je odměnou už to, když přijde tvoje maminka a políbí tě na tvář.“
- Úterý 22. srpna 2006 ve 21:26® CeP
-
Robur> jojo, volej
- Úterý 22. srpna 2006 ve 21:19® Robur
-
Cepe, můžu ještě volat?
- Úterý 22. srpna 2006 ve 20:43® Láďa
-
klon:můžu se čistě ze zvědavosti zeptat jak jsi naložil s těma štikama.Neber to jako útok na tebe,že něco vezmeš domů.Opravdu mně to zajímá. Dělám si takovej malej osobní průzkum.Díky
- Úterý 22. srpna 2006 ve 20:01® Sander
-
Robur > he, nic nového
Loni jsem ho šoupnul na laně pod šlajsnu, bylo jako nový!!
- Úterý 22. srpna 2006 v 19:59® Robur
-
Sander> hoď ho do vody na frekvetované místo,ještě se dá koupat, tak se ti tam třeba urodí nějakej wobler
Svratku, prosím ne.
- Úterý 22. srpna 2006 v 19:57® kkarlos
-
Sander> hhhhh
)
- Úterý 22. srpna 2006 v 19:54® Sander
-
kkarlos > snad budou mít v bazárku něco pojizdnýho
Jinak jsem v řiti a budu s tím starým jezdit jako na koloběžce – z kopce si možná i sednu
- Úterý 22. srpna 2006 v 19:51® kkarlos
-
Sander> co by za to jeden dal. za ty ryby…
no to kolo je docela sranda…
450Kč… to si ho tak muzes nekde tuto nechat umej…;)
- Úterý 22. srpna 2006 v 19:48® Sander
-
kkarlos > jo jo, bylo to špinavý kolo. Zítra ráno jdu sehnat nové, stejně tohle má už sjetou přední i zadní kazetu, natahlej řetěz, je bez brzd a teď ještě ta přehazovačka… Můžu na něj uvolnit až 450Kč
Asi budu chodit pěšky
skwor > 8 ryb za 2 hodiny a woni berou?? Tragédie…