Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 17. srpna 2006 ve 12:28® kkarlos
kkarlos

skwor> kam pojedes? ja letos zatim nic moc nastesti neutrhl jo docela good as v sobotu pojedu asi zas na pstruhy… :-) pred chvilkou sem byl pro noviny na kole se zlomenou rukou- docela prdel :-)) )

Čtvrtek 17. srpna 2006 ve 12:13® skwor
skwor

kkarlos: Jak se vede? Asi pojedu doplnit zásobu twisterů a dokoupit karabinky. Letos nějak moc trhám:-((

Čtvrtek 17. srpna 2006 ve 12:10® kkarlos
kkarlos

skwor> hh, aspon ze tu nekdo dela legraci… :-)

Čtvrtek 17. srpna 2006 ve 12:03® skwor
skwor

Davish: Tady zas někdo nechápe legraci. No, vysvětlovat ti to nebudu…

Čtvrtek 17. srpna 2006 ve 12:01® Davish
Davish

skwor> podivej se na tu babu ty woe

Čtvrtek 17. srpna 2006 v 11:53® skwor
skwor

kkarlos: To mě balíš, nebo co?:-D

Čtvrtek 17. srpna 2006 v 11:13® kkarlos
kkarlos

skwor> a nic vic se ti tu nelibi…? ;-)

Čtvrtek 17. srpna 2006 v 11:10® skwor
skwor

Nordboy: Pěkná štika, gratuluju.

Čtvrtek 17. srpna 2006 v 10:52® kkarlos
kkarlos

CeP> ale prichazis o hodne ze tam mas ctverecek… ;-)

Čtvrtek 17. srpna 2006 v 10:49® CeP
CeP

kkarlos> ty wole, já mám na telefonu jen prazdnej štfereček, ale nanuka si klidně dám, tak poklusem na Radavu… :-)

Čtvrtek 17. srpna 2006 v 8:58® saly
saly

pánové máte někdo zkušenosti s lepením broďáků?ze vnitř jsou gumový!lepidlo na pneu nedrží!díky!

Čtvrtek 17. srpna 2006 v 7:26® hajan

Kecalka> Welcome back.

Čtvrtek 17. srpna 2006 v 0:08® EDDY

Je tu někdo???

Středa 16. srpna 2006 ve 22:37® Frk
Frk

toulovec/ Manželka slaví narozky a nemít?????? strach ;-) ))) Ža ty budeš svobodnej?? ;-) )

Středa 16. srpna 2006 ve 22:25® kkarlos
kkarlos

Tomash: zapni ICQ ;-)

Středa 16. srpna 2006 ve 21:55® Raf
Raf

BigMike: Právě že ne. Dostat se tam dneska, tak by to byl nejlepší lov roku. Přes šlajsnu je to sebevražda. Asi by tam šlo dojít spodem, ale i tudy dost ztěžka. Zítra nebo pozítří už bude lépe. Nahazoval jsem od schůdků, ale nebylo to ono.

Středa 16. srpna 2006 ve 21:47® BigMike

Raf> nechá se zabrodit pod jez? asi ještě ne, šel jsi z druhé strany?

Středa 16. srpna 2006 ve 21:43® Shrek
Shrek

Kecalka: no ahooooj,já už na Tebe a na Vydruši málem zapomněl.No kdes byla tak dlouho?

Středa 16. srpna 2006 ve 21:41® Raf
Raf

BigMike: Díky. Musel jsem toho, ale hodně nachodit a ostřelovat každý zajímavý zalovení a natlačený rybičky. Z osvědčenýho místa šli „jen“ dva. Pořád se tam kvůli vodě hrozně tězko chytá. O víkendu jim to tam už před svojí rybářskou pauzou natřeš.

Středa 16. srpna 2006 ve 21:13® BigMike

Raf: blahopřeji! Tak jsi to měl v nose,co? Kruci, rád bych ještě také kouknul, možná o víkendu, uvidím! Třeba se také už nemusím probrat a pak si tam nahoře budu vyčítat, že jsem ještě neprohnal boleny na Lužnici:)) Tak ať hopsaj jako dneska !!!

Středa 16. srpna 2006 v 16:09® red
red

V jednej firme zamestnali 5 kanibalov ako referentov. Pri oficialnom privitaní im sef hovori: „Mozete tu pracovat, zarobite si pekne peniaze a mozete sa stravovat v nasej jedalni, ale nasich zamestnancov nechate na pokoji!!!“ Kanibali suhlasili a slubili, ze nebudu nikoho obtazovat. Po styroch tyzdnoch prisiel za nimi sef a hovori: „Pracujete velmi dobre, ale chyba nam jedna upratovacka, neviete co s nou je?“ Vsetci kanibali odpovedali zhodne NIE a prisahali, ze s tou vecou nemaju nic spolocne. Ked sef odisiel, opytal sa vrchny kanibal: „Kto z vas zozral tu upratovacku?“ Zozadu sa nesmelo ozve: „Ja som to bol!“ Vrchny kanibal odpovie: „Ty idiot, my sa uz styri tyzdne zivime veducim oddelenia, oblastnym veducim, hlavnym manazerom pre kontrolling, aby nikto nic nespozoroval a ty debil zozeries prave upratovacku.“

Moralne ponaucenie: Niektori chybaju – niektori NIE!!!!!!!

Středa 16. srpna 2006 v 16:07® Kecalka
Kecalka

ahoj kluci rybařský tak uz vas opět budu otravovat jiz jsem na přijmu a letošni leto bylo docela super az na ty povodne co zase udeřili tak zatim čus klucí

Středa 16. srpna 2006 ve 13:38® kkarlos
kkarlos

Chose> woe, plast se dava az tak po tejdnu od odby urazu… :-D a ne hned, jinak to dopadne tak jak tobe… ;-) ale palec u nohy- to mel tatinek a ten nemel vuuuuubec nic na tom ;-)

Středa 16. srpna 2006 ve 13:34® Chose
Chose

kkarlos> já sem dostal umělou na palec na noze,jenže mi ji dali na napuchlou haksnu a když mi to za tejden splasklo,tak začla plandat.tak sem vzal kudlu,rozfik fáče,plast sundal a bylo to lepší.:-) doktor byl trochu vyjevenej,ale skous to.pak už mi ani novou nedával.jen nějaku výztuhu.:-D

Středa 16. srpna 2006 ve 12:51® kkarlos
kkarlos

Tomash> pak budes hezky rehabilitovat a mit jekne lepru… hh… dostanes aspon na to tu umelou???

Středa 16. srpna 2006 ve 12:22® Tomash
Tomash

kkarlos> dobré období bude, až mi to sundaj :-)

Středa 16. srpna 2006 v 11:57® HaD
HaD

Hrouzek> no to můžu…třeba někam do pole :-)) ) Zdenda něco asi rozkrmí, já tomu nehovim

Středa 16. srpna 2006 v 11:51® kkarlos
kkarlos

Tomash> gratulace… chlape, potesil si mi ze nejsem sam drevak kerej ma neco zlomenyho behem dobreho rybarskeho obdobi…- nezavidim… :-((

Středa 16. srpna 2006 v 11:45® Tomash
Tomash

Robur> hahaha , hehehe

Středa 16. srpna 2006 v 11:16® Hrouzek
Hrouzek

HaD- nechtěl bys mi tam někde dát bojku a zakrmit na kapry?:-)) )))))))))