Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 13. srpna 2006 v 18:46® Hony
-
HaD:omlouvám se,jsem počitačový analfabet,nevím co to značí
- Neděle 13. srpna 2006 v 18:41® HaD
-
Hony> revoke
- Neděle 13. srpna 2006 v 18:30® Hony
-
HaD:na koho se mám obrátit,prosím,nezvírazňují se mi nové zprávy .
- Neděle 13. srpna 2006 ve 14:09® Davish
-
Sander> ty právě jsi ten pravý, k´terý by mi mohl poradit, i když mě spíš šlo o to, spíš o něčem poklábosit, než abych se tě ptal – to taky, ale jen s 30%, ale jak říkám ''jiná řeka, jiný tloušť, Na některé řece je třešeň nej nástrahou a zase na nějaké jiné na ni nemusíš mít ani záběr a tloušť ti radeji vezme mrtvou rybku
- Neděle 13. srpna 2006 ve 14:03® Davish
-
Sander> mou už je, vy tam máte na Otavě tu vodu už takhle čistou?Tento příspěvek sem 13.8.2006 ve 14:16 přesunul z diskuze ''Z lovu'' administrátor CeP
- Neděle 13. srpna 2006 ve 13:27® Petas
-
Ahoj lidi Tak jsem se pár dní flákal po Evropě a koukám, že tady to zatím vcelku žilo. Něvěřily by jste, jak se těším na český ryby.
- Neděle 13. srpna 2006 ve 12:33® Sander
-
Kazan > děkuji
- Neděle 13. srpna 2006 ve 12:30® Kazan
-
Sander> hezká fotka tloušťáka
- Neděle 13. srpna 2006 v 11:50® Sander
-
HaD > jen nebuď tak skromnej. Ať se Ti daří
- Neděle 13. srpna 2006 v 11:21® HaD
-
Sander> já kapacita na tlouště? Letos jsem s třešní začal, takže se spíš učím, ale výsledky mě podporují v dalším úsilí
- Sobota 12. srpna 2006 ve 21:39® Sander
-
Davish > velikost háčku používám 8, ale číslování má asi každý jiné.
- Sobota 12. srpna 2006 ve 21:39® Sander
-
Davish > jak myslíš. Já nejsem ten pravý, kdo by Ti mohl poradit. Hodně zdaru.
- Sobota 12. srpna 2006 ve 21:04® Davish
-
Sander> ještě se zeptám, jakou velikost háčku používaš ty při lovu jelců na třešně?
- Sobota 12. srpna 2006 ve 21:02® Davish
-
Sander> já sem je skoušel napichovat s peckou a šlo i s háčkem velikosti 8, a to mě ještě řekni, že je to na třešeň velký. A taky když sekneš, tak se ti nestane, že by ti pecka uvízla v obloučku, poněvadž při záseku většinou jelcovy vypadne z huby anebo háček projede vedle pecky a zasekne se do ryby, a ty pachový stopy se uvulňujou i když tam máš pecku, někdy je třeba lepší třešeň mírně zmáčknout(aby se to z ní uvolňovalo), ale zas né tak aby se při náhozu rozpadla, nemám snad pravdu? To sem zvědav co mi na tohle odpovíš, jestli vůbec.
- Sobota 12. srpna 2006 ve 20:54@ ???
-
Ahoj lidi poprvý za celej můj dlouhej život půjde na takovou výpravu ale nevím co s sebou. Je mi jasný že rybářské potřeby ale co dál? poradíte?
- Sobota 12. srpna 2006 v 16:58® Sander
-
Davish > pokud chceš dát háček „za pecku“, budeš muset použít poměrně velký háček, tedy pořádný kaprohák
Páč jinak bys nic nesekl, oblouček háčku by byl peckou ucpaný a špička krátká. Vypeckování je lepší z toho důvodu, že třešeň pak ve vodě zanechává více pachových stop a tloušť, mající chuťové buňky po celém těle, na ni lépe reaguje. Ale na druhou stránku – když je třešeň hodně malá, narvu ji tam také s peckou.
- Sobota 12. srpna 2006 ve 14:34® Davish
-
Sander> no jó HaDa HaDa, ale ten tu teď není tak se ptám tebeééééééééé, ale podle mě je přirozenější, je napichovat s peckou, vždyť jelec si je taky nevypeckovává, když se mu připlavěj po řece přímo k hubě, a navíc se i líp napichujou jak říkal hudy: ''háček se dává za pecku''.
- Sobota 12. srpna 2006 ve 14:34® raduch
-
BoBo. já byl zkusit ve středu Skalku a jen štika 58 a okyši okolo 20 cm jinak taky začíná zelenat. A když ti foukne ke břehu tak ten špenát už je hustej jak Primalex
- Sobota 12. srpna 2006 ve 14:26® BoBo-Falknow
-
raduch: Ja byl vcera, voda zelena a tepla. Par okysu a stihle, jeste je cas.
- Sobota 12. srpna 2006 ve 14:23® raduch
-
Alivio: co Jesenice byli jste lapat ted po tom ochlazení?
- Sobota 12. srpna 2006 v 10:53® CeP
-
Sander> no je pravda ze to teda neni nic moc..
- Sobota 12. srpna 2006 v 10:17® Sander
-
CeP > čoveče neměla by teplárna už začít topnou sezónu?? Se tu klepu jak osika, v bytě necelých 15° a v noci jsem se 2× vzbudil zimou
- Sobota 12. srpna 2006 v 9:34® Sander
-
Petrson > když v té zavařené třešni tloušti ucítí dobrý úmysl, tzn. že je pustíš, jistě zaberou
Vážně – není to jako třešně čerstvé, ale zase mnohem lepší než švestky, meruňky atd. Takže na ně berou.
- Sobota 12. srpna 2006 v 6:29® Petrson
-
>> Všichni tloušťáci > chlapi,dali by se tloušti čapat i na zavařené třešně nebo višně? Máte s tím někdo zkušenost? Dík.
- Sobota 12. srpna 2006 v 1:56® hudy
-
prostě buď žerou nebo ne!
- Sobota 12. srpna 2006 v 1:55® hudy
-
podle tatíka se třešně nevypeckovávaj,ale háček se dává za pecku.Mě to zatím funguje,ale musí být fakt přezrálé!!
- Sobota 12. srpna 2006 v 1:49® hudy
-
zkousel sem to na „višně“a kulový,na koníka 2 kousky kolem 20cm.nic moc.
- Pátek 11. srpna 2006 ve 22:44® Sander
-
Davish > ale zeptej se spíše HaDa, to je pravá kapacita přes tlouště
- Pátek 11. srpna 2006 ve 22:07® Sander
-
Davish > vypeckovávávávámmmm…
- Pátek 11. srpna 2006 ve 22:04® Davish
-
Sander> Já na třešně chytal na Dyji a měl sem tam úspěchy s pěknejma jelcema, jenže v tý době, sem se ještě nedokázal přesně trefit do záběru, takže sem dostal jelce tak jednoho ze tří záběrů, ale nevím jak je to na Jihlavě tam to taky skusím, ale na švestky, pač třešně už nejsou, ale s tím mrazákem je to chytrý, to skusim za rok, a já ty třešně napichoval s peckama, protože se mi stalo že když sem vyndal pecku, tak se ta třešeň rozpadla na háčku při náhozu, jak to děláš ty?