Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 10. srpna 2006 ve 21:28® kubajzs
kubajzs

.-/…/---/.---// :-)) )

Já to umi taky :-)) ) sem chodil na skauta :-))

Čtvrtek 10. srpna 2006 ve 21:04® Shrek
Shrek

kulin> --/.-/…//.–./.-./.-/…-/-../..-///

Jen pls nepiš CH jako C a H , ale CH dohromady (----),zmotals mi tím hlavu..... :-)

Čtvrtek 10. srpna 2006 v 18:19® kubajzs
kubajzs

kulin- :-)) )))))))

Čtvrtek 10. srpna 2006 v 17:55® kulin
kulin
Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
foto/diskuze/vseobecna/2006/th-img8631.jpg
Čtvrtek 10. srpna 2006 v 16:21® kulin
kulin
  • • / • / -•-• / •••• / / •--- / • / / -•- / -•• / -•– / –•• / / •--- / • / / – / — / / -••• / •- / •••- / •• /
Čtvrtek 10. srpna 2006 v 15:38® Shrek
Shrek

.---/-.././-/.-../---.–./.-./-.././.-../.--/---/.-./…/./---/…-/-.-/---/..-//----/..-/.---/---/…-/.///

Čtvrtek 10. srpna 2006 v 11:22® Hora
Hora

HaD> prosímTěsmažfoto splávků z fóra Nové funkce .. měl jsem to do komentáře článku lov z hladiny,díky.

Čtvrtek 10. srpna 2006 v 10:30® rarach

Sander: Josef Zieleniec, jak řekl kdysi Sládek : ten polskej přivandrovalec!

Čtvrtek 10. srpna 2006 v 10:20® kubajzs
kubajzs

Sander- voe ty seš velký zvíře

Čtvrtek 10. srpna 2006 v 8:53® Sander
Sander

CeP > alespoň to jméno jsem napsal dobře… :-) Mně jsou tihle papaláši ukradení, stačí, že kydam králiky u bývalého tajemníka ÚV KSČ Slavíka a chytal jsem lipany Štrougalovi…

Čtvrtek 10. srpna 2006 v 0:10® HaD
HaD

Hora> smazáno

Čtvrtek 10. srpna 2006 v 0:07® kkarlos
kkarlos

tak se s vami kluciii loucim a uvidime se az v utery vecer…mejte se tu fajn a nedelejte tu zadny woloviny… ;-)

Středa 9. srpna 2006 ve 23:48® CeP
CeP

Sander> jsi jeste mlady chlapec a to omlouva tve mezery ve vzdelani. Josef Žieleniec je byvaly ministr zahranici ČR a momentalne senator. zadny slovensky.. a ma ve stekni chalupu, nebo nejaky pribuzny ci co. hadam ze na bagr jal kvuliva klidu a trochu soukromi. jinak mel jsi videt navstevnost na bagru loni na jare dyz nasadili a ja napsal asi dva nebo tri prispevky jak tam ty nasadaci jdou… to bys neveril kdo vsechno ma info z internetu…

Středa 9. srpna 2006 ve 23:44® Hora
Hora

Poprosím admina o smazání 1 obrázku za 2 stejných,ve fotografiích-obrázky na plochu.Děkuji.

Středa 9. srpna 2006 ve 23:19® kkarlos
kkarlos

CeP> –··/·/-··/··-/···/-·-/·-···-/-·--/-·-/·-·/-·--/·-··/·-/·-·-·-/·-·-·-/·-·-·----···/-·–·-/

Středa 9. srpna 2006 ve 23:05® Sander
Sander

CeP > to má sakra význam, už jen proto, že tam bude jezdit míň lidí – např. letos byla na bagru abnormální návštěvnost, dokonce tam byl i slovenský minstr (či co) Žieleniec v bavoráku :-) Prostě, Strakonice budou mít svůj revír, jako to má Volyně, Protivín, Ražice, Vodňany… Je to jen dobře

Středa 9. srpna 2006 ve 22:59® CeP
CeP

zedusu.. brouku.. jsi tu?

Středa 9. srpna 2006 ve 22:59® CeP
CeP

Sander> Sander> tak jakej to ma pak smysl aby tam sly 2 ryby a vyhlasilo se to za RMV???

Středa 9. srpna 2006 ve 22:56® Sander
Sander

CeP > to je pravda, taky se 90% této násady hodí na Slaník. Možná ještě víc…

Středa 9. srpna 2006 ve 22:54® kkarlos
kkarlos

CeP> ····/····/--··–···-/··/---···/-·–·---/···/--/·-·/·/-·-·/-----/·/·-··/····-/-··/·/·-··/·-/-/·-·-·-/·-·-·-/·-·-·-·-/···/··-···/-·–···/--/·--/·/·-··/··–··/·---/··/···/-/··/-·---/·/···/····-/--·····/·-··/---/-·-/---/-·/·-/·-··/··–·/·-·/·/--/·/-·/·····-·–·/·/·-·/·-··/··/-·/··/-·-·/··---···/-··/

Středa 9. srpna 2006 ve 22:52® CeP
CeP

kkarlos> ·-····/·/·-··/·/·-·-·-/·-·-·-–··/·/-··/··-/···/-·-/·-·---/··----/···–--/··/-·/··-/--·/·-//----/-·--/-/·/·---

Středa 9. srpna 2006 ve 22:50® CeP
CeP

Sander> pf pf pf tak to jim budu strihat fousky nuzkama a pak sousedy zavalim trofejnima karasama.. :-)) )

ale rozumne. vysazovat takovy ryby na bagr je IMHO howadina. na tak malou a tak neuzivnou vodu… vis prece jak dlouho to zustava zamrzly kdo tam bude chodit vysekavat?? pochcipa to pod ledem. je to maly a hluboky. nasadaci kteri tam jsou podle mne zivori. jeste ze tam chodime plavackovat a hazem tam nejaky zradlo. jinak maj podle mne howno. sak se podivej na ty zakrsly cejnky co tam jsou. nevidel jsem vetsiho jak 25cm a tenky jsou jak balici papir. kdepak.. bagr je dobrej na trenik s delickou. jeste tak oukleji max 12cm je tam relativne dost. jinak nic.

Středa 9. srpna 2006 ve 22:43® Sander
Sander

CeP > dotkne se tě to v tom, že se na tyto dvě lokality budou nasazovat generační kapři, kteří, jako všichni 65+, budou muset být puštěni – takže s velkou pravděpodobností chytneš kapra 65+. Možná se tě to dotkne i finančně, páč takoví kapři nebudou chtít jen tak z vody a budeš muset koupit novej kaprařskej cajk :-))

Středa 9. srpna 2006 ve 22:42® CeP
CeP

kubik69> aha. tak to jo. to mne hned nenapadlo. mozna ze nejsem zvykly u akronym pouzivat tecky

Středa 9. srpna 2006 ve 22:39® CeP
CeP

Sander> ale joo. klidne. souhlas se vsim. ja tech kapru stejnak odnesu bidne. letos mam jednoho, loni tusim tri… to se mne nedotkne. jinak moje osobni jatecni mira kapra je 45 – 55…mooozna 60, takze to by mne taky netizilo. a revir mistniho vyznamu? no jestli to organizace financne utahne tak proc ne? ale doresil bych k tomu zvlastni povolenku pro prezpolni.

Středa 9. srpna 2006 ve 22:35® kubajzs
kubajzs

CeP- All Coops Are Bastards, sorry příště zkusim morseovku :-)) )

Středa 9. srpna 2006 ve 22:34® CeP
CeP

kubik69> co to na mne kodujes prašivko?? ;-) )

Středa 9. srpna 2006 ve 22:33® Sander
Sander

CeP > a co říkáš na změny na tvém milovaném bagříku?? :-)

Středa 9. srpna 2006 ve 22:32® kubajzs
kubajzs

CeP- A.C.A.B.

Středa 9. srpna 2006 ve 22:32® Sander
Sander

CeP >:-)) )))