Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 6. srpna 2006 ve 21:14® Prutos
Prutos

kkarlos> Jo, všichni u toho chrápou! :-D

Neděle 6. srpna 2006 ve 21:08® kkarlos
kkarlos

Prutos> sice je nas tu ted docela dost,ale skoro nikdo nepise… :-((

Neděle 6. srpna 2006 ve 21:02® Prutos
Prutos

HaD: Jaký se rekordní počet připojených lidí na chytej?

Neděle 6. srpna 2006 ve 20:55® BigMike

Už hlásí že bude asi 2. a pak 3. a jsme v háji! Já 14 dní ještě k vodě mohu, pak s kotníkem na kudlu a nevím kdy se k vodě dostanu!

Neděle 6. srpna 2006 ve 20:53® BigMike

HaD> To tedy nenajely:))Byl jsem tak půl hodky pod jezem u stádlce a nic!!!:))

Neděle 6. srpna 2006 ve 20:50® zany

mno to unás chčije furt a zacelou dobu se zvedla hladina řeky o max 15cm..ale když se na rybách natáhle plachta a nebo má člověk pláštěnkovej oblek a nepromokavý botky tak to jde..právě se dívím z okna a přestalo na chvilku chcát takže zejtra jedu na ryby ale na kole :-( (((

Neděle 6. srpna 2006 ve 20:41® HaD
HaD

BigMike> u nás docela rychle … ale ryby ještě nenajeli, jen jsem pěkně promokl

Neděle 6. srpna 2006 ve 20:35® BigMike

HaD> voda jde nahoru ale pomalu!

Neděle 6. srpna 2006 ve 20:29® HaD
HaD

u nás taky chči.e :-((

Neděle 6. srpna 2006 ve 20:28® Sander
Sander

kkarlos > ale chčije nějak moc. Teď jsem přijel z ryb – hodinu jsem to tam vydržel, je vody 3prdele aještě ke všemu mezitím stoupla voda o 17cm. A přší čím dál intenzivnějc, to zas budou někde v ČR povodně :-)

Neděle 6. srpna 2006 ve 20:18® kkarlos
kkarlos

Chcije a chcije…

Neděle 6. srpna 2006 v 17:54® Prutos
Prutos

TO ADMINS: Promázávejte prosím ty špatně vložené fotky v diskuzích. Díky

Neděle 6. srpna 2006 v 17:19® EDDY

Sander> to bohužel při závodech moc nejde… jinak samozřejmě že to běžně jde… ale to víš při závodech je každá minuta drahá …:-(( )))

Neděle 6. srpna 2006 v 16:28® Sander
Sander

EDDY > Bože muj, nejni lepší používat výměnné cívky?

Neděle 6. srpna 2006 v 16:27® EDDY

kkarlos> ne u nás chčije jak prase.......:-( ( tak dělám pořádek v rybařině a zjistil jsem jednu nemyslou věc že si budu musek koupit 3 nové navijáky na mouchařinu :-)) ))

Neděle 6. srpna 2006 v 16:05® kkarlos
kkarlos

to vsici spite, nebo jste na rybach bo co…?

Neděle 6. srpna 2006 v 15:16® Sander
Sander

CeP > kurňa, to nám ta Otava zase stoupá, co? :-) Ale jen ať, koušou při tom jako o život – teď jsem byl pod čisťou a nestačila mi půlka sklenice rósnic

Neděle 6. srpna 2006 v 11:36® Karlos

Sander>V Krkonoších by v přehradě zmizel krásný kus Jizery s potočákama.Snad zvítězí zdravý rozum.

Neděle 6. srpna 2006 v 10:02® doktor

jiris> ICQ nemám. :-) BigMike> Včera si si to tuším užil. :-) Len nechápem prečo si tu šťuku pustil a ani neodfotil. :-)) )

Neděle 6. srpna 2006 v 9:30® BigMike

Sander> kdyby radši čistili řeky! U nás pod jedním jezem teď bagrovali píšek a je ho neskutečně!!! Halda šílených rozměrů a to je tady všude!!! Jenže na nic nemá Povodí peníze! Jak je to státní, jsou v prdeli! U nás se lehce zbortilo podjezí u potoka – dali to do plánu oprav na příští rok!!! A jiné a jiné! Přehrady to nevyřeší!!!

Neděle 6. srpna 2006 v 9:01® Sander
Sander

Co si o tom myslíte?!! www.novinky.cz

Sobota 5. srpna 2006 ve 23:22® Sander
Sander

CeP > napakoval jsem se rousnicema, tak doufám, že alespoň na každou druhou bude ryba. Se včerejší chytačkou jich mám téměř 1.5litru čistýho masa, ani se neodvažuju odhadnout, kolko jich tam je, věřim, že bych se u čísla 400 nezastavil :-))

Sobota 5. srpna 2006 ve 23:18® Sander
Sander

CeP > :-)) )

Sobota 5. srpna 2006 ve 22:03® CeP
CeP

Sander> aaale.. sem dneskaj odpoledne vyrazil nad jirkaluv jez. jen sem se usadil tak zaclo chcat. no vydrzel jsem to trapeni asi hodinu a pul, ryby nic moc aktivni, tak jsem zabalil ze odvalim dom. jak sem se prodiral zpatky tema koprivama, netykavkou a svlaccem prorostlejma do sebe ta sem se zmacel az do vyse hrudniku a to tak ze na kost. pak je tam takova lavka.. no kus fosny hozeny prez strouhu.. tak na ty sem ukloznul a obkrocmo dosed nohama do puli lytek ve vode. o kostrci a emh… tak o tom ani nemluvim ale hvezdicek bylo nachlup presne sestatricet… tak ti rikam.. ode dneska chytam jen tlouste ze schudku co jsou pod povodim a to budu nadvakrat privazanej k zabradli, procez schanim nejaky volny tresne.

Sobota 5. srpna 2006 ve 21:38® Sander
Sander

CeP > co tě to tak najednou popadlo? :-)

Sobota 5. srpna 2006 ve 20:58® CeP
CeP

Sander> tfuj…si je radsi koupim v kauflaci..

Sobota 5. srpna 2006 ve 20:52® Sander
Sander

CeP > mám jich asi milion v mrazáku :-)) Ale vím o pár stromech, kde ještě min. týden budou – ale jsou dosažitelné jen ve skafandru – kvůli vosám a sršňům!!!

Sobota 5. srpna 2006 ve 20:34® CeP
CeP

Sander> zdarec. mas jeste nejaky tresne?

Sobota 5. srpna 2006 ve 20:21® Sander
Sander

Koukam, dneska to tu žije, nestíham to sledovat :-) Tož to nemůžete ty šupinatý akvabely nechat na pokoji alespoň v tom dešti?!!! :-)

Sobota 5. srpna 2006 ve 12:07® Zcuter
Zcuter

já to zase zítra zkusím na svinovských tůních…tam to vždycky bralo tak uvidím…možná že tam půjdu zbytečně..ale tu už je ryb. život…Tento příspěvek sem 5.8.2006 ve 12:45 přesunul z diskuze ''Z lovu'' administrátor CeP