Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 3. srpna 2006 v 18:09® kkarlos
kkarlos

skwor> aha…, jinak koukam ze nam pocasi preje po cele CR… :/ aspon ze od prsiho tejdne to bude lepsi co jedu pstruharit jupiiii… :-)) )

Čtvrtek 3. srpna 2006 v 18:08® skwor
skwor

kkarlos: Čus, na rybách jsem dneska nebyl, protože jsem si jel pro lístky:)

Čtvrtek 3. srpna 2006 v 17:24® kkarlos
kkarlos

skwor> zdaaaaary, tak jak se tesis na festak…? a co ryby byl jsi…?

Čtvrtek 3. srpna 2006 v 16:45® skwor
skwor

BoBo: Pěkný.

Čtvrtek 3. srpna 2006 v 16:09® Prichy
Prichy

Bobo: meteostanice? to me napada to logovani, mas o tom nekde „kus cancu“…ze bych treba dodelal ten program, tedaaaaa pres zimu.

Čtvrtek 3. srpna 2006 ve 14:56® Kecalka
Kecalka

ahoj všecííí kluci rybaři tak jsem se dostala na cizi počítač a přečetla jsem všech 345přispěvku ,všem kterym se podařilo uloviti šupinu blahopřeji a přeji krasne zažitky u vody leto ještě nekončí.Za 14dni se opět připojim a budu vam opět lezt na nervi už se na to připravte.BigMike -pokud pujdeš na pískovnu dej vědět předem a ja se připojim ahoj všem

Čtvrtek 3. srpna 2006 ve 14:31® ladamaj
ladamaj

HaD>zdravím zjistěte okolnosti a pusť do eteru nebo pošli imeil a skusím projednat a zarazyt tu masárnu.Hovada jinak nemohu nazvat.

Čtvrtek 3. srpna 2006 ve 14:22® ladamaj
ladamaj

BoBo Falknow>zdravím moc pěkná trucovna.-))))

Čtvrtek 3. srpna 2006 ve 14:11® Tomik
Tomik

HaD: ICQ??

Čtvrtek 3. srpna 2006 ve 12:14® HaD
HaD

BoBo-Falknow> hmmmm, smekám klobouček :-)

Čtvrtek 3. srpna 2006 ve 12:09® Kazan

Bobo> móóóóóóóc velká krása. Jinak proč tam máš ty semaforky dva :-)) )

Čtvrtek 3. srpna 2006 v 11:31® rarach

Bobo: takhle nějak vypadají ve špitále přebalovací pulty, akorát tam není ten plastový elektronický bordel. Dneska mi to asi nandáš!!

Čtvrtek 3. srpna 2006 v 10:51® kkarlos
kkarlos

BoBo-Falknow> budu se snaziti… uz objednavam u basika rotacky… tak to bude jeste lepsi a do konce tejden by mi mohli prijit brodaky… jen to ze mam zlomenou pracku v zapesti mi furt trosku stve ale chytat jde celkem v poho… :-)) )

Čtvrtek 3. srpna 2006 v 10:49® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

kulin: Díky, ještě to má mušky, ale to je u muškaře asi normální :-)

kkarlos: Tak jim to tam pořádně nandej ;-)

Čtvrtek 3. srpna 2006 v 10:47® kkarlos
kkarlos

BoBo-Falknow> to ja taky kazdej den, jenze ted je tu pocasi na nic… vypada ze kazdou chvili zacne chcat a to uz je treti den vkuse… :/ hh, 10. jedu na pstruhy na sumavu tak uz se hoooodne tesim… :-)) )

Čtvrtek 3. srpna 2006 v 10:47® kulin
kulin

BoBo-Falknow> Móóc hezký.

Čtvrtek 3. srpna 2006 v 10:43® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

kkarlos: Myslíš vedle meteo stanice? Jo, to je semafor :-)) ) Jinak na ryby se dostanu každej den, ale zkusím se polepšit :-D

Čtvrtek 3. srpna 2006 v 10:42® kkarlos
kkarlos

BoBo-Falknow> jj, pjekny akorat misto toho aby si chodil na ryby delas doma kravina… :-) :P

eeee, co je to na tom stole uplne vlevo…? mini semaforek bo co…? :-D :D

Čtvrtek 3. srpna 2006 v 10:40® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Tak se musím pochlubit, můj půdní počítačový koutek už je takřka hotov :-)

foto/diskuze/vseobecna/2006/th-img8504.jpg
Čtvrtek 3. srpna 2006 v 10:37® kkarlos
kkarlos

Robur> hh, to ja planuju jit pod jez- tloustici do 35 v poho… okouni mensi a stiky pres 50 tam moc nebude a nejakej ten mirovej candatek taky… tak nevim, nevim… skoro dycky to zkusim ale nic… :/ jak dlouhy mam tak delat prestavky mezi popanim…? nebo to mam treba i nekdy zkusit ''brazdit''? hh, a neodkazujte mi na nejaky clanky pac ty ctu vsechny az na bolis ve sklenici od zavarenin… :/

Čtvrtek 3. srpna 2006 v 10:22® Robur
Robur

kkarlos> anžto už jsem asi 180 minut zkušený popař, tak bych jednoznačně preferoval proudné řeky od přehrad atd., kde jsem popa nasazoval jen u překážek, a stejně nic, ale ono je to dáno hlavně vodou, kde chytám, protože je tam dravců minimum, ale dnešek to trochu vylepšil

Čtvrtek 3. srpna 2006 v 10:08® HaD
HaD

Raf: jen počkej až tě z vody potkám! takhle ze mě dělat zlouna :-D

Čtvrtek 3. srpna 2006 v 10:06® kkarlos
kkarlos

robur: gratulace- ja jeste nic nevypopal a neverim tomu popikovi zatim a tak na nej ani moc nechytam… :/ poradte nekdo… hh :-)) )

Čtvrtek 3. srpna 2006 v 9:19® Raf
Raf

Mana01: V Táboře může chytat každej, kdo má povolenku. Jen na některých místech někteří méně, jiní více :-) . Ale vždycky se nějakej nadějnej flek pro tebe najde.

Čtvrtek 3. srpna 2006 v 9:17® Raf
Raf

BigMike: Bylo to v cajku. Kdybych nebyl už uctěn a na odchodu, tak bych se jen tak nedal. Takhle jsem uvolnil teritorium rád.

Čtvrtek 3. srpna 2006 v 7:43® BigMike

Raf: to jsou na tebe tak zlí? Ťo by do nich člověk neřekl! Ale když ono se jich tam nahrnulo jak kobylky na Súdán:-)) )))

Čtvrtek 3. srpna 2006 v 0:32® mana01
mana01

Raf – Tak kdo může chytat v Táboře?Tento příspěvek sem 3.8.2006 v 00:35 přesunul z diskuze ''Z lovu'' administrátor re­voke

Čtvrtek 3. srpna 2006 v 0:11® jaryn

BM – klasika HAD vyhnal Rafa amy se taky zdekovali protože neměl trojháček. Měl jsem strach , že bude chtět něco půjčit a znáš ho trhá všechno cizí

Středa 2. srpna 2006 ve 23:59® kkarlos
kkarlos

Tak vam vsem kuci preju brou noc, a rano zas na ne razim s kamosem, teda pokud nebude hnusny pocasi, BYE…

Středa 2. srpna 2006 ve 23:56® BigMike

HaD> Takžes nějakého propa ode mne fakt našel? Tak nejsem takový sklerotik? Jdu padnout za vlast, dal pivko a zavírají se mi očka! Zdar!