Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.438 příspěvků, z toho 128438 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 6. ledna 2005 v 11:56® HaD
HaD

Vydrain: afi ne ;-)

Čtvrtek 6. ledna 2005 v 11:43® Vydrain
Vydrain

HaD: za tohle nás toulovec nemůže zabít, dyt je to boží :-D

Čtvrtek 6. ledna 2005 v 11:42® HaD
HaD

Vydrain: dobrá, řekla sis o to

Čtvrtek 6. ledna 2005 v 11:39® Vydrain
Vydrain

HaD: já fakt nevím, co jsem vymyslela za sochy, fákt nevím, tak mě nenapínej :-)

Čtvrtek 6. ledna 2005 v 11:35® HaD
HaD

Vydrain: ftipálku ;-)

Čtvrtek 6. ledna 2005 v 11:33® Vydrain
Vydrain

HaD: nevím, co máš se sochama? :-) netuším absolutně :-)) )

Čtvrtek 6. ledna 2005 v 11:16® HaD
HaD

Vydrain: díky, ale víš koho by si taky měla chválit ;-)

Čtvrtek 6. ledna 2005 v 11:16® HaD
HaD

toulovec: yo, teď mi vydra připoměla, že ty sochy byl její nápad ;-) . teď mě zabije :-D

Čtvrtek 6. ledna 2005 v 10:58® Vydrain
Vydrain

HaD: moc pěkný, tohle si dovoluju veřejně pochválit :-)

Čtvrtek 6. ledna 2005 v 10:57® Vydrain
Vydrain

toulovec: čau prde toulový, jak se máš? v kolik jezdíš domů? p. s. já mám rybišku taky modrou, že by náklonnost k politické příslušnosti? :-D

Čtvrtek 6. ledna 2005 v 10:09® HaD
HaD

nic nemažte, chyba byla u mě. v 3 ráno už se chybička vloudí ;-) je to spraveno ;-)

Čtvrtek 6. ledna 2005 v 9:54® HaD
HaD

doktor+toulovec: zkuste si vymazat soubory Cookies a znovu se přihlásit

Čtvrtek 6. ledna 2005 v 9:32® Dědek
Dědek

doktor: nejde o reakci na na článek, ale o celkové chování tohoto člověka. Po uveřejnění článku jsem se ho zastal, vlastně dost dlouho podporoval. Až do srazu …

Čtvrtek 6. ledna 2005 v 9:30® Dědek
Dědek

Sedum : jsem moc měkká nátura, abych někomu něco vyčítal, ale musím udělat vyjímku. Jsi hnusná kur… Doufám, že tě už nikdy nepotkám !

Čtvrtek 6. ledna 2005 v 9:28® Dědek
Dědek

muf: já se hlásím na pstroužky taky :-)) )

Čtvrtek 6. ledna 2005 v 8:47® doktor

HaD: Ak b mať čas mrkni na osobku. Dík

Čtvrtek 6. ledna 2005 v 8:46® doktor

HaD: Tá diskusia to robí aj mne, ostatné funguje. Ale včera nerobila až teraz ráno.

Čtvrtek 6. ledna 2005 v 8:43® doktor

toulovec: Tvrdá reakcia. Ale naštvalo ťa to evidentne. Mne sa ten článok zdal divný až pokrytecký. Myslím, že Rarach to tiež tak vtedy vnímal.

Čtvrtek 6. ledna 2005 v 8:22® Lovec

HaD: pokud vlezu do diskuse, všechny články se mi jeví jako nepřečtené a furt je čtu a fzase jsou nepřečtené :o)))))))))))

Čtvrtek 6. ledna 2005 v 8:21® Lovec

HaD: nevím jak ostatní, ale já mám rybyčku v logu CHYTEJ modrou, to asi není záměr že??? myslím že pravá barvička je oranžová ne?

Čtvrtek 6. ledna 2005 v 8:13® Lovec

muf: na duháky zamasařit jedu taky i když mi dělá ostudu sketa jedna fousatá :o))

Čtvrtek 6. ledna 2005 v 8:12® Lovec

pupák: ty sviněééééééééééééé

Čtvrtek 6. ledna 2005 v 8:12® Lovec

Had: barvičky dobrý :o))))

Čtvrtek 6. ledna 2005 v 8:11® Lovec

Takže začnu tím co mě trápí nejvíc: Pavle Soukope, čekal bych toho hodně, ale od tebe, který si hraje na lidumila a svatouška, bych se něčeho takového nenadál. Jsem znám svým názorem „mám Vás všechny rád“, ale to co jsi tu za poslední tři měsíce předváděl ty, mě více než zarazilo. Jak píše David, víme o tvých několika nicích již delší dobu, ale tak jako Ty se tu zatím nechoval nikdo. Stále jsme doufali, že si děláš srandu, ale jak je vidět, nejsi zcela v pořádku. Nevím jestli Ti to dochází, nebo tvá paranoia zachází ještě dál, ale sám jsi se vyfauloval z kolektivu, který tě měl rád, který Ti nikdy neublížil, který tě možná pro tvé zdravotní problémy trochu litoval i obdivoval a ty jsi se k nám zcela bezdůvodně zachoval jako svině. Jsi prvním vyvržencem serveru a doufám, že pokud si toto přečteš, že se na tomto serveru nikdy neukážeš. Vím že David nikdy neudělá to, aby zakázal přístup z Tvé IP adresy, ale já bych zvedl ruku pro, aby to udělal.

Zajímalo by mě, co tě vedlo k takovému chování, nikdo ti neublížil nikdo Ti ani slovem nyvyčetl Tvé chyby. A nebo vlastně ani nezajímalo. Kdysi jsem Ti napsal v reakci na Tvůj článek, že si Tě vážím a že bych rád u vody potkával takové rybáře. Musím svůj názor a reakci na Tebe změnit a poopravit: Jsi hnusnej falešnej sráč, kterýho když do smrti neuvidím tak si za ním alespoň nebudu muset odplivnout. David Ti napsal, že by mu omluva stačila, mě ne, jsi křivej hajzl, jednou jsi mě nasral a máš to nadosmrti. Jezdi na vody kde nejsem já, nebo jestli tě uvidím někde masařit jako na piláku a potom psát srdceryvné články o vraždění neviňátek, hodím Tě do vody.

Čtvrtek 6. ledna 2005 v 7:52® Rico
Rico

HaD: spíš ty nekdy??? pořád jen makáš.. no ono je to dobře… ale nechápu jak to děláš…

Čtvrtek 6. ledna 2005 v 7:35® CeP
CeP

>HaD: koukam ze jsi nelenil…

Čtvrtek 6. ledna 2005 ve 2:38® CeP
CeP

nebyly by lepsi tady?

Čtvrtek 6. ledna 2005 ve 2:00® HaD
HaD

CeP: ok

Čtvrtek 6. ledna 2005 v 1:52® CeP
CeP

>HaD: re: osobka neni treba. myslim ze se pozname na nejblizsim srazu, cimz se hlasim. tam to muzem probrat…

Čtvrtek 6. ledna 2005 v 0:40® muf

děkuji, je to fešák ten náš mrazík…