Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 17. července 2006 ve 13:46® HaD
HaD

dam> kdy pojedeš na tu Sázavu?

Pondělí 17. července 2006 ve 13:27® dam
dam

HaD> díky, puso…

Pondělí 17. července 2006 ve 12:41® HaD
HaD

dam> dám, dám…jen co se proberu stovkama mailů :-((

Pondělí 17. července 2006 ve 12:28® slimak
slimak

MrCement> Díky moc !!!- vyčerpávající odpověd ,jdu to hned obvolat.

Pondělí 17. července 2006 ve 12:14® dam
dam

HaD> Haďátko, myslíš, že mi tam dáš ten úvodníček k MS, co jsem ti posílal?Dík dopředu. Jnak máme za sebou kraják na Orlici, chytilo se nad očekávání ryb, v loni jste tam jen paběrkovali. D

Pondělí 17. července 2006 v 11:48® HaD
HaD

tak jsem zpět… bez netu bylo jak bez ruky…konečně jsem vše od úderu blesku do domu dal vše do kupy…jestli jste na mě někdo něco měl, prosím o repete

Pondělí 17. července 2006 v 11:07® kkarlos
kkarlos

za tuto bych zabijel… :/ :-!!!

Pondělí 17. července 2006 v 11:05profil byl smazán

slimak: Hledal jsem narychlo pronajem chat pres agentury – vysledek nula (sice to nemaji vytizene, ale jejich ochota spojit se s majitelem neexistuje = asi nejsou odmenovani ze zisku, ktery je z tydeniho pronajmu tj. z ceny 13000 urcite zajimavy :-(( ). Musis jim dat mnoho casu dopredu a tak pokud neshanis konec srpna nebo zari, tak to radeji ani nezkousej. A tak jsem sbalil manzelku, bejby a psa a jelo se – chatu jsem pronajal do par minut za cenu 800 Kc/noc (pro dokresleni uvadim, ze agentury nabizely podobne chaty za 9000+) – 2 loznice, spolecna mistnost, kuchynsky kout, velka terasa, WC + sprchac meli jen nektere chaty (jinak spolecne pro par chat – zadna tlacenice). K vode tak 1 minuta pomale chuze, zpet tak 2 (do kopce :-) ).

katalog.seznam.cz

Doufam, ze je to spravny link, kde jsem bydlel. Pokud pojedes smerem k hotelu Jenišov, tak cca 250 metru pred nim je cedule s napisem „pronajem chatek s krbem“ a je to od asflatky doprava do megakopce /ale asi jen 40 metru/. A jeste jedno doparuceni – pokud skoncis zde, tak blizko je krasna restaurace s nazvem NA JEZEŘE – obloukem se ji vyhni – kucharkou je asi dietni sestra, ktere navic priprava pokrmu trva dele nez hodinu (pro 3–4 stoly hostu). Nakonec jsem si pujcil od majitele chat velky gril a tak steaky, klobasy, masove kapsy nas zachranily :-) . Pokud mas dotazy, tak se ptej a hlavne si zavolej, treba bude mit jeste volno (kdyz jsem prijel byly volne min. 3 chaty).

Pondělí 17. července 2006 v 10:10® Petas
Petas

lol

Pondělí 17. července 2006 v 9:51® Fugas

CeP: Kde si přeně byl v sobotu na Říčkách? Já se tam taky vyskytoval, možná jsme se potkali.

Pondělí 17. července 2006 v 9:39® slimak
slimak

Nevíte někdo o levném ubytování na Lipně???poslední víkend v červenci..přijede mi brácha ze zahraničí a rád bych ho vzal na štiky..

Pondělí 17. července 2006 v 1:56® mekvak
mekvak

kkarlos: Já mam taky Hárleje a 6 alb Zvláštní škola…ale bohuzel ve formatu ogg,kdyz neco budes chtit napis na icq :238–540–730

Pondělí 17. července 2006 v 0:28® mirmen

šikulka :-)

foto/diskuze/vseobecna/2006/th-img8311.jpg
Neděle 16. července 2006 ve 23:25® Krvinka

kkarlos> Cus skupinu Harley mam vsechny alba takze pokud mas zajem tak se ozvi na 272–129–621 kdyz tak ti je poslu

Neděle 16. července 2006 ve 23:18® red
red

co robit ak na vas zautoci zralok ;o))) pozrite az do konca youtube.com

Neděle 16. července 2006 ve 20:57® pif
pif

dneska jsem letos poprvé nechytil ani rybišku.asi nějaké divné tlak,nebo fleky na slunku,nebo ryby schůzovali,…a­nebo,ale né,nésu sebemrskač-.)))

Neděle 16. července 2006 v 18:55® Tomash
Tomash

Kazan : No tak to je paráda, ne? :-)

Neděle 16. července 2006 v 17:44® kkarlos
kkarlos

zdary lidi nenajde se tu nekdo kdo ma mp3s od ''Hárleje, Zvlašný Škola, Záviš, Požár Mlyna a Skapra Šupina'' …? mohli bychom se nejak domluvit a treba by mi to mohl poslat po icq…

Neděle 16. července 2006 v 17:39® Prichy
Prichy

CeP> ja jsem nedodelal nasledujici vec (mam k tomu i „skoro funkcni“ meteostanici s logovanim tlaku a teploty…u ne­jakych zaznamu dokonce funguji i grafy teploty a tlaku) prichy.wz.cz/me­teo_beta.zip (jinak uz si presne nepamatuji, co je f-cni a kolik je tam chyb…proste je to hoooodne surovej material)

Neděle 16. července 2006 ve 14:58® CeP
CeP

luban> nazdar ty stara vojno! kde porad vezis ze se nedas videt? to uz stehujes firmu na slovensko?? ;-) )

Neděle 16. července 2006 ve 14:55® CeP
CeP

mishak> takze jsem to tady v cejeticich nasel. jmenuje se Fangtagebuch a tudle si muzes skouknout jak vypada a co poskytuje www.duodata.de

Neděle 16. července 2006 ve 14:53® CeP
CeP

prosim ostatni adminy (toulovec. jiris…) aby prispevek s tema odkazama nemazali dokud si to neprohledne programator aby mohl udelat protiopatreni. thx

Neděle 16. července 2006 ve 13:34® mishak
mishak

Cep:no zas tak dopodrobna to nezaznamenávám a asi bych to nevyužil,ale bylo by to super…díky,díky

Neděle 16. července 2006 ve 13:33® CeP
CeP

mishak> schvalne se kouknu jestli by se na to nedala udelat cestina.. teda estli ho najdu

Neděle 16. července 2006 ve 13:31® CeP
CeP

mishak> presne to vsechno je v tom nemeckym softu. vymakanejsi jsem nevidel. mysli ze tam byla i sila a smer vetru, tlak vzduchu, ulovky, fotky atd…

Neděle 16. července 2006 ve 13:14® mishak
mishak

regulus:já si píšu přesné místo,čas,počasí a použité krmení nástrahu.Uvítal bych funkce jako třeba zadám jméno revíru …hodí mi to všechny docházky,zadám druh ryby .....

Neděle 16. července 2006 ve 13:08® regulus
regulus

mishak> jaký funkce máš na mysli, promiň, ale já fakt nevím, jak se píše rybářskej deník, to mě nikdy nenapadlo, předpokládám, že je to něco jako záznam o docházce k vodě, jen si tam píšeš i ryby který jsi pustil a možná na co zabrala.

Neděle 16. července 2006 ve 13:01® mishak
mishak

CeP:jseš hodnej,ale bohužel programy v cizích jazycích nezvládám

Neděle 16. července 2006 ve 12:57® CeP
CeP

mishak> nemuzu to tady doma v compu najit. podivam se ti odpoledne v cejeticich nebo zitra v praci

Neděle 16. července 2006 ve 12:53® mishak
mishak

regulus:jasně to zvládnu,ale chtěl jsem něco s nějakýma funkcema