Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 15. července 2006 ve 20:57® CeP
CeP

Sander> vyndal jsi baterky a znova vlozil nebo radeji je vymenil? kdysi jsem cetl jak si jeden typek pomohl neuveritelne drastickym zpusobem tak, ze fotak narval do mikrotenaku, brckem vysal vzduch, zagumickoval a na noc kopnul do mrazaku. rano to vyndal, vecer vybalil z pytliku a voila…fotak fungoval.

Sobota 15. července 2006 ve 20:47® Sander
Sander

CeP > tak to je docela zlý!! Ale já s tím už tak nějak počítal, že to bude trvat dýl jak měsíc. Zrovna na začátek prázdnin, kua. Minulý týden večer jsem z něj stahoval fotky do pc a druhý den ráno nešel vůbec zapnout, prostě vůbec nenaběhnul. Ach jo…zrovna dneska jsem mohl blejsknout toho 51 tlouště a nebylo z toho nic!

Sobota 15. července 2006 v 18:33® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Příchy: A co takhle zkusit updatovat Mirandu? :-) Já mám 0.4.3 a chodí mi ICQ, MSN, SKYPE a SMS bez potíží.

Sobota 15. července 2006 v 15:59® regulus
regulus

Teda některý kabelovky to mají standartně a pokud si to zaplatíš, tak můžeš mít víc IP.

Sobota 15. července 2006 v 15:58® regulus
regulus

CeP> venkovní máš furt jednu. Je to ve svojí podstatě adresa routeru (ADSL modemu). Pokud bys potřeboval přístup z venku, tak si NATu nastavíš překlad adresy a portu na vnitřní IP. Záleží na tom, co ten router umí. Předpokládám, že seš s routerem propojenej LAN ne USB. Pokud USB tak je to věc systému, sdílení připojení k internetu.

Pokud to myslíš v souvislosti s mirandou, tak se zcela uklidni. V routeru je standartně nastavený překlad běžných portů na vnitřní IP routeru, obvykle 10.0.0.138. Bordel obvykle dělá firewall ve WXP a tam to ošetříš tak, že příslušnej program a port zařadíš do vyjímek. Mém mladém jede ICQ, Miranda i Skype a jedou přes můj kompl, na 168 síti a oni na tu 10 síť vůbec nevidí, mám LAN Suite a no problem.

Sobota 15. července 2006 v 15:44® Prichy
Prichy

CeP> kkarlos> no, pokusim se s tim neco udelat…ted frcim na ryby, tak je jasny, co je prednejsi…jinak dik, kdyz budu mit pozdeji nejake potize, dam vedet.

Sobota 15. července 2006 ve 13:26® CeP
CeP

regulus> a jak je to s ajpinou kdyz mam na dsl modemu naveseny tri compy??

Sobota 15. července 2006 ve 13:24® CeP
CeP

Sander> o co go?? necemu nerozumis?? :-)) )
s tim fotakem to mas na levacku. vetsinou se to vsechno posila do prahy do znackovyho servisu. pak zalezi na tom jaka je to znacka atd… a ted pocitej s tim ze je leto a bude kopina dovolenejch a oprava bude min mesic

Sobota 15. července 2006 ve 13:24® kkarlos
kkarlos

Prichy> tak uz jsem to zprovoznil, jen jsem vystrachal v compiku jeden soubborek a spravne ho umistil a uz vse faka… muzu ho nekomu nekam poslat pokud chcete…?

Sobota 15. července 2006 ve 13:13® regulus
regulus

CeP> cep pevnou ajpinu máš prakticky vždycky, alespoň na ADSL a u většiny kabelovek. I když si ji neplatíš a tvrdí ti, že je dynamická tak je furt stejná.

Sobota 15. července 2006 ve 13:13® kkarlos
kkarlos

CeP> njn, ale me se to vubec nelibi

hm, tak ted prave pred chvilkou segruse bourala v aute… :/ prej nejakej kokot to doni nasral zezadu pri cervenej na semaforu…!!!

Sobota 15. července 2006 ve 13:11® CeP
CeP

kkarlos> jojo. qip je rusakama okopirovana miranda. ale zase je vcelku stabilni.

Sobota 15. července 2006 ve 13:03® Sander
Sander

Nechcete psát chvilku česky? Vaším jazykem se učit nehodlám :-)

Sobota 15. července 2006 ve 13:00® kkarlos
kkarlos

ja mam icq 5.1 na posilani souboru a jinak mirandu… a mozna by se i nassel nekde u me v compu qip, ale to je srac…:/

Sobota 15. července 2006 ve 12:57® CeP
CeP

Miranda 0.4.0.3 mi jede bez nejmensiho problemu. Miranda rulez!!!

Prichy> ten plugin se jmenuje fileasmessage, ale stejne to funguje jen miranda miranda a beda jak jsi schovanej za nejakym routerem a nemas pevnou ajpinu tak si v pytli. a s icq prenosy nejsou kompatibilni ani tak.

Sobota 15. července 2006 ve 12:33® Prichy
Prichy

regulus> nevim, prej jdou po nejakym plug-inu, ale ja to neresim, je mi to fuk, icq je ale docela hruby na system a dokaze docela zlobit – zpomalovat komp. 100 ecek

Sobota 15. července 2006 ve 12:32® regulus
regulus

Prichy> za kolik, pokud to není tajemství -:)))

Sobota 15. července 2006 ve 12:31® regulus
regulus

Prichy> ja mirandu nepoužívám, protože z ICQ na mirandu nejdou posílat soubory

Sobota 15. července 2006 ve 12:31® Prichy
Prichy

regulus> ebay…bylo to snad jednou pouzity a je to norm. jeste v krabicce, je to ta 35-ka a ma podsviceni displaye a osvetleni sondy…meri to povrch teplotu vody, tot vse

Sobota 15. července 2006 ve 12:29® Prichy
Prichy

regulus> me prave nechodi miranda…icq uz ano

Sobota 15. července 2006 ve 12:29® regulus
regulus

Prichy> odkud to nakonec máš???

Sobota 15. července 2006 ve 12:28® regulus
regulus

Prichy> ICQ já v pohodě, normálně funguje a nemám 5.1 ani mirandu

Sobota 15. července 2006 ve 12:27® Prichy
Prichy

duspo: nemas ty boleny taky nafukovaci jako bass ty okyse :-D

Sobota 15. července 2006 ve 12:27® regulus
regulus

dusPo> kurnik, vy tam máte krásný rybišky…Tento příspěvek sem 15.7.2006 ve 13:35 přesunul z diskuze ''Z lovu'' administrátor CeP

Sobota 15. července 2006 ve 12:25® Prichy
Prichy

regulus> co icq ? :-) …jj jasny, snad to dorazi no

Sobota 15. července 2006 ve 12:21® regulus
regulus

Prichy> pak napiš jak to fachčí

Sobota 15. července 2006 ve 12:16® Prichy
Prichy

kkarlos> vidis…to mi nenapadlo, pak by to mohlo byti U user I identification N number :-o…cert vi…tak budu muset taky asi nainstalovat icq…:-(( , kdyby to nebyl takovej kram:-((

Sobota 15. července 2006 ve 12:13® kkarlos
kkarlos

Prichy> UIN= icq number tusim… a v prekladu to znamena ze je nekdo se stejnym UIN online a proto to nefaka- me to taky blbne a nevim proc, tak sem pustil icq 5.1 a seru na ne… jen mi to stve ze nemuzu mirandicku pouzivat… :-((

Sobota 15. července 2006 ve 12:03® Prichy
Prichy

jinak panove kdo ma mirandu (IM 0.3.3.1) a chodi mu? Nevim, jestli panove z ICQ neco predelavali, ale hazi mi to tuto hlasku „Connection failed You were rejected by the server for an unhnown reason. This can happen if the UIN is already connected.“

co je to UIN?…nejak tomu nerozumim :-(

Sobota 15. července 2006 v 11:55® Prichy
Prichy

regulus> hele do 14dni bych mel mit ten smartcast, tak jsem zvedavej